Vaatasin ericku mängu ja võtaks ilgelt õelalt kokku kõrvaltvaataja hinnangu.
Game1
Mängujuhil on null kogemust tankiga STB1. STB ma nimetaks krokodillitankiks. Ehk siis silmad (toru) veepeal ja ülejäänud peidus. Erick saadeti julmalt kohta kus oleks saanud midagi ära teha ehk T30nega, aga mitte STB1ga. STB1 oleks vajanud kaardil B6 asukohta või mõnda sellist kus väikse valli tagant oleks saanud snaipida, aga kere oleks olnud peidus. STB kuppel on teatud kohtades kivikõva. Esimene mäng oli mõnus feil.
(Kuigi Erick on unicum siis niipalju ikka välja ei mõelnud et siit lasta ei saa (seal kus ta oli) ja peaks kuhugi siva mujale minema. Näiteks alt ringiga sinna vastastele seljataha ja kasutama ära STB eelise alt üles lasta)
Game2
Erick omas mängu üksinda ära. Üle 5k dämmi ja ülejäänud tiim oli statisti rollis. Poleks Erick seda tulemust teinud, oleks kaotus olnud.
Game3
Totaalne peale lendamine ja kaotus. Jabur jutt kahe mängija puudumisest. Vastased olid kõik väga keskpärased mängijad (neil polnud ühtegi sinist mängijat vist). Lihtsalt mindi mütsiga lööma. Erick sai suht ruttu ka surma (XVM headus. Vastased nägid ära kes oli tiimi parim mängija ja võtsid plaaniks ta kohe maha võtta ja mis töötas väga hästi). Täiesti vabalt oleks võinud selle mängu võtta rahulikult. (Mängujuht oleks võinud nõrgemad mängijad saata ette kahurilihaks ja tugevamad oleks saanud nende tagant paremini lasta ja positsiooni hoida). Splittinud tiimi pooleks ja natuke kämbanud ja koristanud nende mängjate eelise võrdseks. Natuke rohkem andnud mängijatele vabadust ise otsustada. Selle asemel mingi hurraaga peale kuigi üks bätt oli juba mäkke saanud.
Eesti parima klanni poolt väga kehv esitlus
Klanni mängudest ma pole kunagi arusaanud miks ei muudeta koheselt plaani kui mäng ei liigu soovitud suunas? Ikka üritatakse suruda peale mingit ideed mis enne mängu oli äge, aga realiseerida ei ole võimalik.
Raske on natuke spottida enne ja vaadata mida vastane teeb?
p6kk, su kriitika pole midagi nii õel, võiks isegi öelda, et asjakohane. Esimene mäng oli minu feil, ma üritasin leida seda hulldown kohta mis FC käsu järgi seal oleks pidanud olema, 0 dam. Teine mäng läks normaalselt, 5K dam. Muide, ei saa öelda, et üksi oleks mängu ära teinud, keegi minu selja taga tegi 4K dam ja paljudel olid 3K dämmid seal. Kolmas mäng oli suuresti minu feil, kuna sain FC käsust valesti aru tema sõnastuse tõttu. Sõitsin risttulle, feil, 0 dam. Viimane mäng oleks kindlasti olnud võimalik võita, kui ma poleks kohe ennast sodiks yolonud.
Muide 12 vs 14 pole isegi asi niivõrd HP poolis vms millest seal räägiti, vaid paljus ikkagi selles, et ei jagu tanke scoutideks ja niširolle täitma (nt võtta ära Cliffi mäe tipp). Aga jah, see, et 20st kirjapannust 12 kohale tuli on suurem feil kui kõik individuaalsed vead kokku.
Klanni mängudest ma pole kunagi arusaanud miks ei muudeta koheselt plaani kui mäng ei liigu soovitud suunas? Ikka üritatakse suruda peale mingit ideed mis enne mängu oli äge, aga realiseerida ei ole võimalik.
Raske on natuke spottida enne ja vaadata mida vastane teeb?
1:2 seis 14vs12 oli ikka suht ok keskpärane tulemus. Vastane võib eksida sellises seisus. Meie pidime 100% korrektselt mängima. Ettevalmistus oli 10% ehk mingi taktika paika pandud, kuid täiesti testimata. Heas clannis tehakse 2 teami ja proovitakse mitmed võimalused läbi või on nad lihtsalt kõike mappe läbi ja lõhki mänginud ning pole ette vaja valmistuda.
Eks 90% mängijatel puudubki korralik cw kogemus. Nühitakse stronki ja kui tuleb campaign siis taotakse teatuid mappe. Sellist korralikku clanni kus oleks pidevalt 50plus online võib Eestis ainult unistada. Eestvedajaid on vähe ja tahe puudub. Palju on ka aja taga. Enamus ei hakka woti peale palju aega raiskama. BB4 on pigem clan kus saadakse kokku funi pärast. Randomid tüütavad ära, kuid cw's on teine olukord. Siiski on clannis pandud piir paika statside põhjal. Vastasel juhul ei tule clanist midagi välja kui pooled vahivad niisama. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
Aga teil on mängukogemus ju väga suur. Võiks ju vabalt mängus mängida natuke rohkem isepäiselt ja loobuda plaanist mis ei olnud hea. Kõrvalt oli näha hästi kuidas mängujuht nagu võttis paljudelt ära otsustusvõime. Osad jäid kuidagi ootama mida peab järgmiseks tegema, kuhu sõitma. Et mitte valesti minna siis jäädi kole passiivseks. Võib-olla te oleks kolmanda võitnud kui kõik oleks mänginud randomit. Igaüks oleks otsinud endale alguses mingi laskepositsiooni kas mäealla või lausa läinud alt ringi ja siis oleks saanud hinnata olukorda terviklikult. Fokuseerinud tuld. Arusaadav et mängujuht kui ta ise samalajal mängib ei saa tegeleda teiste juhendamisega. Aga te sõitsite ja rääkisite juttu
Paremad mängijad võiks mängu mängida enda vaatevinklist, siis oleks vähem juhendamist ja rohkem keskendumist.
Aga teil on mängukogemus ju väga suur. Võiks ju vabalt mängus mängida natuke rohkem isepäiselt ja loobuda plaanist mis ei olnud hea. Kõrvalt oli näha hästi kuidas mängujuht nagu võttis paljudelt ära otsustusvõime.
Kui CW kogemus on väike siis määrab see väga suurt rolli. Ole uunikum või bluunikum aga kui vastane mängib targalt ja kasutab ülekaalu ära, siis sul pole selle vastu midagi teha. _________________ http://www.lossirestoran.eu/
eks muidugi vigu tehti. Minu jaoks oli see suhtleiselt yllatav et 3 mäng erick läkski sinna kuhu ta läks(ma muidu kohe sain aru mida mõtles korralduse andja, et kuhu minna. See oli yllatus et erick valesti aru sai). Otse surma. Ma poleks küll läind, isegi kui korraldus oleks tõesti selline olnud(nagu me teame siis peeti silmas muud kohta) Teatud momentidel peab endale aru andma et lahingujuht ka mängib ja kiiretel momentidel tuleb see korraldus lihtsalt teadmiseks võtta mitte kohe tormata.
IMHO oleks need lahingud palju huvitavamad kui lahingujuht ei mängiks ise vaid oleks +1 mängija kes lihtsalt on pealtvaataja rollis(nagu olematu tankiga meeskonna liige) Hyppab tankilt tankile vaadetega ja näeb ainult seda mida meeskond näeb obv
Aga muidugi kõige piinlikum on see mitte kohale ilmumine. Eriti kui nimetatakse ennast parimaks eesti klanniks ja siis mingid suvalised tegelased lihtsalt tulevad ja võidavad. Kuidagi pläss
Lõpuks ma tegin selle T55a LT-15 missiooni kiitusega ära. http://wotreplays.com/site/2698259#teams
5 kuud võttis see mul aega. 700 mängu AMX 13 90 nega. Õudne kui raske seda missiooni oli teha. Mul jäi 4 korral 7000 dämmist puudu mingi alla 50 dämmi. kümneid kordi üle 100 dämmi puudu ja täna lõpuks ma leidsin tiimi kes ka tulistas.
Ma olen nii häppi
Detsembris mul oli tehtud arty, td ja ht kõik kiitusega ära, jaanuaris tegin ka mt ära kuid ei saanud kiitusega. Crommiga ma lasin korduvalt ära 2 TD aga alati kaotasin mängu või sain surma.
Arty kiitusega teha oli nii lihtne.
Aga see T55a on väga halb tank. Pene on 201 mis on gramm suurem kui Tiger tanki pene. Camo on samuti väga kehv. Nojah, free tank, mõttetu pask.
väga kiitustvääriv süntees, pole varem sellist valdkonnas märkanud.
tore olekski kui negativistlöikud valdkonna kahjustajad eemale isoleerite, ja jääks siia foorumisse need, kes valdkonnale kasu toodavad, nagu sellise väärt analüüsiga.
Kuna olen alati teemas püsinud, siis ka seekord lisan teemakohase küsimuse- millistele tankidele on kasulikum lisada peale "komandöri Jack of all trades" skilli ka lsiaks Medpakk?
HDvurle kirjutas:
mirko28 kirjutas:
p6kk kirjutas:
tore olekski kui negativistlöikud valdkonna kahjustajad eemale isoleerite, ja jääks siia foorumisse need, kes valdkonnale kasu toodavad, nagu sellise väärt analüüsiga.
Kuna olen alati teemas püsinud, siis ka seekord lisan teemakohase küsimuse- millistele tankidele on kasulikum lisada peale "komandöri Jack of all trades" skilli ka lsiaks Medpakk?
Oled düsleksik?
Düsleksia on "vaeglugemine".
Õige on düslektik (mitte „düsleksik“).
Ma leian, et vagusi ja invaliidsust ei maksa põlata ega iroonitseda selle üle. Kui sa oled näiteks düsgraaf, või kehv mängija, siis ei tee see sinust veel halba ega rumalat inimest.
Aga paku tekst, saavad kõik lugeda- 99% tõenäosusega leidub mängijaid, kes ei oska vastata küsimusele ja saaksid targemaks. Miks 99% kindlusega- sest valim on suur, palju mängijaid, kindel et rohkem kui 1 ei tea. Seega hea võimalus harida, ja mitte teiste tekstiga, vaid koostage ise tekst.
priitr kirjutas:
Palun, ehk ei tsiteeriks Tema-Kelle-Nime-Ei-Nimetata, juttu? Mul ta kenasti tükk aega ignoreeritavata nimekirjas, aga teie abil tuleb ikka aeg-ajalt see hullus sisse...
Aga, mis sest halba on kui tsiteeritakse midagi.
Minu jutt on alati ja alati olnud teemakohane- aga enamike oma ei ole, näiteks sinu postitus hetkel ei ole tankide teema kohane.
Kui ise ei suuda reegleid järgida ja teemas püsida, sis miks minu vigu või asja ette heidate, kullakesed?
Ma pole siiani aru saanud, miks te koguaeg virisete minu üle- ma olen täiesti tavaline valdkonna liige, kes seejuures on palju kasu tootnud.
Spoiler
p6kk kirjutas:
Ma mitu päeva madistasin test serveris, proovisin kõik t10 tankid (artyd ka) ära ja kas on ajajooksul midagi muutunud vms. Aga testserveris kus saab tanke katsetada ja proovida, oligi suur hämmastus kuidas nii paljud passisid kusagil kaardi servas.
Minnakse test serverisse passima. Nii masendav. Test serveri tulemused ei lähe mitte kuhugi kirja. Kahju et test serveris ei saa meeskonna skille proovida. On mis sul endal on ja täis laduda neid ei saa.
Mirkost ma ei saanud aru miks ta ostis mängu kui test serveris võid mitu nädalat tasuta taguda kõiki tanke läbi. 100 miljonit expi ja krediiti, 20 000 kulda. Kui ära kulutad kõik, saab teha veel teise proovi konto ja edasi mööbeldada. Nädalaga on isu täis ja rahumajas. Kui tankid on olemas siis palju neid enam mängida viitsib. Iga kuu on test server üleval ja anna minna.
Seega testserver pole päris normaalne server nagu sina jpt ütlevad - et seal passitakse kaardi servas jne. See on sama nagu virtuaal-raha pokker ja pärisraha pokker: erinevad asjad. Ei ole mõtet soovitada testserverit ma arvan.
Mul ei ole veel ära tüütanud midagi. Konto eesmärk võiks olla Youtube kanali loomine.Noh ja kui osutub, et mingit eesmärki kontost ei tule, siis loodetavasti saab selle maha müüa. Seetõttu ma ei näe, et konto ost vale oleks olnud.
viimati muutis mirko28 18.05.2016 23:01:35, muudetud 5 korda
Oled düsleksik? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Palun, ehk ei tsiteeriks Tema-Kelle-Nime-Ei-Nimetata, juttu? Mul ta kenasti tükk aega ignoreeritavata nimekirjas, aga teie abil tuleb ikka aeg-ajalt see hullus sisse... _________________ Tšudes ne bõvajet.
kr6ll, tule appi. Ullikene on jälle vallale pääsenud oma valdkonnajuraga.
Kuule ise sa koos Valvejoodikuga selle džinni pudelist välja lasid
Mainisin,et parim lahendus on igno aga ei
Ja pole vaja kedagi teist selles süüdistada ega appi kutsuda
kõige parem on mitte vastata talle jah. Muidugi ma kavatsen kustutada selle mirko OT -e aga päris igat posti kustutada ... lõhnab halvasti. Aga kui mirko arvab et ma kardan midagi kustutada siis ta eksib. Ma ei karda midagi. Lihtsalt anname võimaluse sulle midagi asjalikku kirjutada ... kuid siiani pole yhtegi asjalikku postitust mirko poolt. Ehk siis arvatavastiu tuleb ikka kustutama hakata kui mirko nii jätkab
Parem minge pelage sibulatega 9.15 testi ja peale seda on mirko köömes
Igatahes lähen edasi sibulate maailma
Samas otsin vahetust object td ru t10 vahetust miski t8 miinimum heavy vastu mis oleks hea penega+damage ja ei satuks eriti t9-10 peladesse.
On kellelgi ideid või soovitusi?
Ma mitu päeva madistasin test serveris, proovisin kõik t10 tankid (artyd ka) ära ja kas on ajajooksul midagi muutunud vms. Aga testserveris kus saab tanke katsetada ja proovida, oligi suur hämmastus kuidas nii paljud passisid kusagil kaardi servas.
Minnakse test serverisse passima. Nii masendav. Test serveri tulemused ei lähe mitte kuhugi kirja. Kahju et test serveris ei saa meeskonna skille proovida. On mis sul endal on ja täis laduda neid ei saa.
Mirkost ma ei saanud aru miks ta ostis mängu kui test serveris võid mitu nädalat tasuta taguda kõiki tanke läbi. 100 miljonit expi ja krediiti, 20 000 kulda. Kui ära kulutad kõik, saab teha veel teise proovi konto ja edasi mööbeldada. Nädalaga on isu täis ja rahumajas. Kui tankid on olemas siis palju neid enam mängida viitsib. Iga kuu on test server üleval ja anna minna.
Eesti parim klann on nii nõrk, et viimases campaignis said supertanki T95/chieftain omanikeks vaid 3 klanni liiget. Päris masendav on see Eesti woti tase.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.