See on game engine footage, päris gameplay footage muidugi ei pruugi nii wow tulla.
BF3 ja BF4 puhul oli küll graafika sama, ei tea miks peaks BF1 puhul midagi erinevat olema. DICE-il on kõik tööriistad ja võimalused olemas, et in-engine asju filmida, nad ei pea midagi pre-renderdama ja huijama erinevalt teistest Teine asi on skriptimine, et video ägedam oleks aga noh see on juba teine teema...
Ma ise arvan, et seoses FrostBite arengu ning võimaluste lisandudes (rohkem jõudlust GPUdel ja CPUdel) võib oodata ULTRA-s väga kena pilti. Enamus ei saa BF4-jagi ULTRA-se keerata veel, kuna raud ei võimalda siis normaalse FPS-iga mängida _________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee |
Asi tuleb ka praegustele konsooli puuksudele. Unless nad teevad kaks eraldi mängu ma küll ei näe, et seda lihtsalt settingutega häälestada saaks.
See eriti "võimas" puuks hakkab juba Uncharted 4-ga tossama, kus ei ole pooltki nii palju möllu kui BF1.
Enne kui päris t6endeid pole on mul sellest titehaibist
Asi tuleb ka praegustele konsooli puuksudele. Unless nad teevad kaks eraldi mängu ma küll ei näe, et seda lihtsalt settingutega häälestada saaks.
See eriti "võimas" puuks hakkab juba Uncharted 4-ga tossama, kus ei ole pooltki nii palju möllu kui BF1.
Enne kui päris t6endeid pole on mul sellest titehaibist
Kraanajuhtidel on oma foorum, seda juttu pole mõtet siin rohkem ajada.
PC MASTER RACE
DICE's Great War: classes, horses and more in Battlefield 1
Teen väikest BF 1-e hinna uuringut, et vaadata kust kõige soodsamalt saaks. Käisin VPN kaudu Brasiilia, India, Mehiko ja Austraalia Originis. Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition hinnad eurodes olid maade kaupa sellised: Brasiilia ca. 73 eur (290 reaali), India ca 64 eur (4800 ruupiat), Mehiko ca 71 eur (80 dollarit), Austraalia - hind oli $ 109,99 ja ei saanud kahjuks aru kas tegu on USA või Austraalia dollariga. Ühesõnaga, kes veel viitsib võiks ka natuke surfata ja vaadata, mis hinnad on ja kas saab osta krediitkaardi või paypal-iga ning inglise keelse versiooni mängust. Brasiilia puhul peab olema ostmiseks sul veel CPF number (täpsem info siit - http://talin.itamaraty.gov.br/et/cpf-_%C3%BCksikisikust_maksumaksja_register.xml), mis on tasuta ja väljastatakse saatkonnast. Olin juba ise seda CPF-i tegema minemas, aga siis vaatasin, et Origin on Brasiilia hinna nii kõrgele ajanud, et polegi mõtet seda võtta.
ootan AMD pakkumise ära _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
The newest version, Frostbite 3, came out with Battlefield 4.[8] It was announced that DICE would be including support for the Mantle API in Frostbite 3, with Battlefield 4 being the first game to implement the low-level toolset through a patch in December 2013.
New games using the Frostbite 3 engine are Need for Speed (2015), Star Wars Battlefront (2015), Mass Effect: Andromeda (2017), Mirror's Edge Catalyst (2016), EA PGA Tour (2016) and Battlefield 1 (2016).
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.