Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
seeru
HV veteran
|
17.05.2016 01:18:18
|
|
|
Igal ühel kes vana teenuse pealt uuele teenusele läheb on ju võimalus katsetada kõigepealt uut teenust vana menüüga,
Ega see uus menüü pole jänes, et eest ära jookseb.
Katsetad kõigepealt vana menüüga (jääb vähemalt korralik kava, mugav saateinfo ja hea menüü kiirus) ja kui näed, et mingeid tehnilisi vigu on hunnikus nagu uues menüüs, siis lähed uue menüü peale, et saaks ka foxplayd tarbida (selle arvestusega, et vana menüü peale enam tagasi ei saa)
Ja alguses on kõik ilus ja äge ja siis hiljemalt paar nädalat hiljem saad aru, mis lolluse tegid (eriti kui kasutad Motorola VIP10x3 boxi)
P.S.
indrekp võib seda võtta seda täiesti isiklikult ja teistele minu poolse julma arvamuse peale surumisena.
Aga nii on ja palju kordi kodudes nähtud ja kuuldud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.05.2016 07:35:40
|
|
|
seeru, me oleme kodudes mõlemad siis jutte kuulnud, ainult et meie sinuga, täiesti erinevaid.
Tunnistan, olen isiklikult nende aastate jooksul vast 2-3 teenust tagasi keeranud ja pigem mitte kiiruse pärast vaid väikese kineskoobiga oli tõesti raske selles menüüs midagi näha, motorola jäi vana menüü peale seniks kuni uus teler peaks majja saabuma.
Kõikide teiste puhul, positiivne emotsioon, mida kõike sellest uuest menüüst kätte saab. Mõned vana menüü ja puldi kasutajad ei teadnud mis menüü nupu all olemas on kuna see oli optimeeritud TV vaatamisele, valid aga numbritega, üles alla kanali ja heal juhul vaatasid värviliste nuppudega telekava.
Nüüd saab sedasama teha üles alla, vasakule paremale ja lisaks on OK all kogu sisu.
Ojaa, see kiirus, mina viskasin oma vana aeglase androidi ammu välja, kasutan üldiselt ikka kuni paar kolm aastat uusimat telefoni. Teen sama ka digiboksiga kui vaja. (aga see uus on ju kaa aeglane..jadajada.)
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
17.05.2016 08:16:54
|
|
|
Ma kohe ei saa jätta, kui te siin muudkui käiate
Informatiivsuse osas lutitab vana uue pika puuga ära.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.05.2016 09:49:35
|
|
|
Filmiriiulis on vist mingid Jüri Pootsmani promopäevad seoses Eurovisiooniga
indrekp kirjutas: |
Arrise all pwe reset nupp, vajuta korra ja vajuta uuesti ning hoia all, tuluke peal vilgub kuni jääb punaseks, lase nupp lahti, boks laeb endale uue tarkvara.
Üldjuhul on see automaagiline aga hetkel on erinevatel boksidel jäänud peale erinevaid tarkvarasid. (menüüs sa numbri muudatust ei näe, see ei ole middleware) |
Eile katsetasin seda. Toimis. Selline asi võiks kusagil juhendis kirjas olla.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
1 :: |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
17.05.2016 10:22:38
|
|
|
Ma ainult indrekple põhiliselt ütlen nüüd.
On jah alguses positiivne emotsioon kui tehnik tasuta uue Arrisega tuleb. Aga paar päeva hiljem on nina natuke vingus juba. (siis kui mina pean minema üle korrutama, kuidas uus menüü toimib)
Ja kui nt pensionär vaatab ainult 1-2 kanalit ja kava loeb endisel lehest luubiga (nagu koguaeg on teinud) siis on jah rahul, et ilus noor tehnik käis kodus lobedat juttu ajamas
Aga kes tahab end tv kanalite vaatamisest tasapisi võõrutama hakata, neile sobib ka uus menüü ideaalselt.
P.S.
See on õige, et mida väiksema ekraaniga telekas, seda kehvem on uut menüüd tegelikult kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mingat
HV vaatleja
|
17.05.2016 12:51:27
|
|
|
koos nn 4G püsikaga sai ka prooviks minutv võetud aga pilt oli kehvake. Etv,k2 ja tv3 toimus prooviajal miski kvaliteedi hüpe, aga ülejäänud olid nagu olid ja nba ikka päris jube. Kui mõni teenust kasutab, siis kas alates veebruarist edasi on mingeid paranemise märke toimunud või on vanaviisi. Boxi ei viitsi jälle sebima hakata. Kui raske oleks mõne telekate iptv rakenduse jaoks m3u listi toota, minutv konto põhjal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
17.05.2016 13:10:02
|
|
|
Mingat kirjutas: |
koos nn 4G püsikaga sai ka prooviks minutv võetud aga pilt oli kehvake. Etv,k2 ja tv3 toimus prooviajal miski kvaliteedi hüpe, aga ülejäänud olid nagu olid ja nba ikka päris jube. Kui mõni teenust kasutab, siis kas alates veebruarist edasi on mingeid paranemise märke toimunud või on vanaviisi. Boxi ei viitsi jälle sebima hakata. Kui raske oleks mõne telekate iptv rakenduse jaoks m3u listi toota, minutv konto põhjal. |
Raskuses pole küsimus, pigem ajas. HLS ja IPTV (RTSP) on kaks erinevat tehnoloogilist lahendust, mida ei klopsita kokku, ei saa lihtsalt. Üks teenus (IPTV) toimib Telia võrgus, mis on Telia hallatav ja ligipääsetav. Otsekontakt platvormiga. MINU.TV kodus (F4g + MINU.TV kombo on Telia hallatav) teenus töötab igal pool, olenemata võrgu haldajast, teenuse pakkujast (Eestis. Geoplokk on sees, kuna Telial pole õigust teenuse pakkumiseks väljaspoole Eesti Vabariiki. See tuleb sisu pakkujate poolsest nõudest, mis on sama kõikidele Eestist sellist liiki teenust pakkuvatele ettevõtetele).
Mis puutub kvaliteeti, siis sellega tegeletakse küll. Näide on ETV, K2 ja TV3 osas Sinu poolt ka välja toodud. Teenus peab töötama ja võrgu võimekus (ka 4G peal) peab vastama teenuse toimimiseks. LTE võimekus järjest kasvab, kasvab ka pildi kvaliteet.
Saan kinnitada, et see on teema, millega ka tegeletakse. Su küsimus kvaliteedi osas ja ootused sellele on igati õigustatud.
viimati muutis armjan 17.05.2016 19:02:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
17.05.2016 13:17:31
|
|
|
Kõigi nende probleemide ja murekirjade vahele üks küsimus ka - et milline on tänapäeval mõistlikuim lahendus lisa vaatamiskoha tekitamiseks teise ruumi kahel juhul:
1. teise ruumi läheb võrgukaabel
2. teise ruumi ei lähe ühtegi võrgukaablit
Wi-Fi levib muidugi kogu majas, aga sellest pole vist kasu? Ja teisele vaatamiskohale on vaja ju ka eraldi digiboksi, jah?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
maichal16
HV vaatleja
|
17.05.2016 13:23:37
|
|
|
koos nn 4G püsikaga sai ka prooviks minutv võetud aga pilt oli kehvake. Etv,k2 ja tv3 toimus prooviajal miski kvaliteedi hüpe, aga ülejäänud olid nagu olid ja nba ikka päris jube. Kui mõni teenust kasutab, siis kas alates veebruarist edasi on mingeid paranemise märke toimunud või on vanaviisi. Boxi ei viitsi jälle sebima hakata. Kui raske oleks mõne telekate iptv rakenduse jaoks m3u listi toota, minutv konto põhjal. |
ETV on talutav, K2 ja TV3 ikka päris karvased ja kõik muu ei kannata mingisugust kriitikat. Ainult järelevaatamise pärast seda hoian, kuna üle õhu muudmoodi seda ei saa ja telekat vaatan ka minimaalselt. Tihedamale vaatajale ma ei usu, et see teenus talutav oleks.
Ahjaa, ja küsimus ka - miks ETV+ MinuTV all puudub?
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
17.05.2016 13:32:56
|
|
|
anryo kirjutas: |
Kõigi nende probleemide ja murekirjade vahele üks küsimus ka - et milline on tänapäeval mõistlikuim lahendus lisa vaatamiskoha tekitamiseks teise ruumi kahel juhul:
Wi-Fi levib muidugi kogu majas, aga sellest pole vist kasu? Ja teisele vaatamiskohale on vaja ju ka eraldi digiboksi, jah? |
Boksi vaja jah.
1. Boks
2. Boks + üks paar powerline adaptereid
Kui samal ajal vaadata ei kavatse, siis võib muidugi ka teise telekasse analoogsignaali kablaga viia (või HDMI splitterit kasutada, aga selle hind on pool boksi omast).
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
oncleuno
Kreisi kasutaja
|
17.05.2016 14:04:11
|
|
|
maichal16 kirjutas: |
ETV on talutav, K2 ja TV3 ikka päris karvased ja kõik muu ei kannata mingisugust kriitikat. Ainult järelevaatamise pärast seda hoian, kuna üle õhu muudmoodi seda ei saa ja telekat vaatan ka minimaalselt. Tihedamale vaatajale ma ei usu, et see teenus talutav oleks.
Ahjaa, ja küsimus ka - miks ETV+ MinuTV all puudub? |
Ise olen MinuTV teenust üle 4G kasutanud alates jaanuarist 32" TV-ga Arrise boxiga ja ei ütleks, et pilt kehv oleks, teises toas on Starmani ZuumTV ja sama kanali pilti võrreldes on Elioni oma ikka tunduvalt parem...
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
17.05.2016 16:03:17
|
|
|
Sain selle ruudutamise vist korda, vähemalt eile enam ei näinud. Eks täna peab veel pingsalt jälgima igaks juhuks. Aitas firmware uuendamine.
Aga S5 puldiga on mul mitu korda sellist probleemi esinenud, et kanali numbrid jäävad ekraanil vilkuma. Nagu hoiaks nuppu all või midagi, kuigi tegelikult pulti ei puutugi. Ja niikaua vilguvad kui puldil midagi vajutad. See peaks ju puldi patareid ka kulutama siis ju? Näiteks vilgub 4->44->4->44 jne.
Kas teistel ka sellist viga esineb?
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.05.2016 16:37:46
|
|
|
TREMAN kirjutas: |
Sain selle ruudutamise vist korda, vähemalt eile enam ei näinud. Eks täna peab veel pingsalt jälgima igaks juhuks. Aitas firmware uuendamine.
Aga S5 puldiga on mul mitu korda sellist probleemi esinenud, et kanali numbrid jäävad ekraanil vilkuma. Nagu hoiaks nuppu all või midagi, kuigi tegelikult pulti ei puutugi. Ja niikaua vilguvad kui puldil midagi vajutad. See peaks ju puldi patareid ka kulutama siis ju? Näiteks vilgub 4->44->4->44 jne.
Kas teistel ka sellist viga esineb? |
Teemas kirjas, kui mingil kogemata põhjusel kaks numbriklahvi korraga alla vajutad, jäävad ekraanile numbrid vilkuma. Ehk näppudega üle numbrite libistada ei soovita.
armjan kinnitas, et teada viga ja tegeletakse.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
17.05.2016 17:57:36
|
|
|
Aidake , millist telerit nüüd võtta jargmisena , kas philips või lg kui tahta probleemideta läbi mikrotik ruuteri telerit vaadata ?
Philipsil on mingisugune android os ja lg on webos 2.0
Soovitage
Point selles et hetke telekas kui tulin koju , lülitasin sisse ja vaid heli ja ei mingit pilti ei tule ette , on reaalne et telekas jooksis kokku ?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
17.05.2016 18:24:21
|
|
|
Restardi kogu kola alustuseks.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
17.05.2016 21:21:09
|
|
|
TREMAN kirjutas: |
Kas teistel ka sellist viga esineb? |
Teemas kirjas, kui mingil kogemata põhjusel kaks numbriklahvi korraga alla vajutad, jäävad ekraanile numbrid vilkuma. Ehk näppudega üle numbrite libistada ei soovita.
armjan kinnitas, et teada viga ja tegeletakse. |
Seda ma ei taha uskuda. Minul on selline anomaalia tekkinud siis, kui pult lihtsalt lebab kusagil ja mingeid nuppe ei vajutata. Lihtsalt lambist hakkab seda tegema.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
17.05.2016 21:34:48
|
|
|
Sama siin.
|
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
17.05.2016 22:30:02
|
|
|
Ma olen suutnud sellise olukorra tekitada kui pult juhtub näiteks hooga vasta diivanit kukkuma või saab muudmoodi tugevama obaduse. Siis kukub ka jah kanalite numbriga veiderdama
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.05.2016 07:54:13
|
|
|
Endal Harmony pult ja pole kordagi numbreid jooksmas näinud, ei oska rohkem täpsustada kui eelnevatest postitustest on välja tulnud, seda on ka lihtne katsetada, hoiad kahte numbrit, jooksevad. Võib-olla on mingi kala veel puldis, mis numbreid jooksma paneb?
armjan logib?
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
18.05.2016 09:10:21
|
|
|
Endal Harmony pult ja pole kordagi numbreid jooksmas näinud, ei oska rohkem täpsustada kui eelnevatest postitustest on välja tulnud, seda on ka lihtne katsetada, hoiad kahte numbrit, jooksevad. Võib-olla on mingi kala veel puldis, mis numbreid jooksma paneb?
armjan logib? |
Eile huvi pärast proovisin kaht nuppu korraga all hoida ega suutnud seda viga esile kutsuda.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
anryo
HV kasutaja
|
18.05.2016 09:11:17
|
|
|
p2ep kirjutas: |
Wi-Fi levib muidugi kogu majas, aga sellest pole vist kasu? Ja teisele vaatamiskohale on vaja ju ka eraldi digiboksi, jah? |
Boksi vaja jah.
1. Boks
2. Boks + üks paar powerline adaptereid
Kui samal ajal vaadata ei kavatse, siis võib muidugi ka teise telekasse analoogsignaali kablaga viia (või HDMI splitterit kasutada, aga selle hind on pool boksi omast). |
Tänan.
Analoogsignaali mõte on päris hea, kuna Arrise uut RF pulti saab ka teisest toast kasutada. Peab vaid vaatama, kas kaabi vedamine füüsiliselt võimalik on. Mis hinnaklassis powerline adaptereid vaadata - seal on päris suured käärid hinnas?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mingat
HV vaatleja
|
18.05.2016 11:06:49
|
|
|
armjan kirjutas: |
Raskuses pole küsimus, pigem ajas. HLS ja IPTV (RTSP) on kaks erinevat tehnoloogilist lahendust, mida ei klopsita kokku, ei saa lihtsalt. Üks teenus (IPTV) toimib Telia võrgus, mis on Telia hallatav ja ligipääsetav. Otsekontakt platvormiga. MINU.TV kodus (F4g + MINU.TV kombo on Telia hallatav) teenus töötab igal pool, olenemata võrgu haldajast, teenuse pakkujast (Eestis. Geoplokk on sees, kuna Telial pole õigust teenuse pakkumiseks väljaspoole Eesti Vabariiki. See tuleb sisu pakkujate poolsest nõudest, mis on sama kõikidele Eestist sellist liiki teenust pakkuvatele ettevõtetele).
Mis puutub kvaliteeti, siis sellega tegeletakse küll. Näide on ETV, K2 ja TV3 osas Sinu poolt ka välja toodud. Teenus peab töötama ja võrgu võimekus (ka 4G peal) peab vastama teenuse toimimiseks. LTE võimekus järjest kasvab, kasvab ka pildi kvaliteet.
Saan kinnitada, et see on teema, millega ka tegeletakse. Su küsimus kvaliteedi osas ja ootused sellele on igati õigustatud. |
Tänud info eest. Jättes selle osa ära, et Telia tahab pakkuda kvaliteetset teenust ja vältimaks rahulolematuid kliente, üritatakse miskit kindlat süsteemi arendada. IPTV võimekus on ju siis Telial täiesti olemas Ma saan aru, et kõik lähtub tarbijate hulgast. Ma oma naiivsuses oletan, et neid kes kasutaks telekas mõnd suvalist iptv äppi ja oleks võimelised ilma abiliini helistamata toimetama, oleks rohkem kui mina ja geoplokk toimiks ilmselt ka 4g võrgus. Ütleme, et see oleks minutv alaliik "päris minutv" ja kasutaja kasutab teenust omal vatutusel, talle jääb alati võimalus box soetada ja nautida kõiki võimalusi. Või siis vähemasti mõned testikanalid avada, et näha kuidas Telias kvaliteedi parandamisega tegeletakse.
oncleuno kirjutas: |
Ise olen MinuTV teenust üle 4G kasutanud alates jaanuarist 32" TV-ga Arrise boxiga ja ei ütleks, et pilt kehv oleks, teises toas on Starmani ZuumTV ja sama kanali pilti võrreldes on Elioni oma ikka tunduvalt parem... |
Huvitav, kas vahe on telekas aga zoomtv oli minu kodus parema kvaliteediga kui minutv. Teised tundub, et nii rahul pole, riiul oli muidu täitsa ok.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Azex
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
18.05.2016 12:03:58
|
|
|
Azex kirjutas: |
Analoogi kasutamine digivõimeliste (ja eriti HD) seadmete vahel oleks tõeline tagasiminek |
Teoreetiliselt küll, suure ekraani puhul ka praktiliselt. Aga miski magamistoa alla 30" telekas näed vahet ehk meetri pealt. Kui kasutada normaalse telekavaatamise kauguselt ja õhtul voodis ekraanilolijate vinnid ja kortsud ei huvita ...
Kes vaatavad pikseleid ja kuulavad hertse, nendele muidugi ei sobi.
Analoogsignaali mõte on päris hea, kuna Arrise uut RF pulti saab ka teisest toast kasutada. Peab vaid vaatama, kas kaabi vedamine füüsiliselt võimalik on. Mis hinnaklassis powerline adaptereid vaadata - seal on päris suured käärid hinnas? |
Kui gigabiti ära unustad, siis pole eriti hull.
Omal on TP-LINK TL-PA2010 Starter Kit
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |