|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
14.05.2016 20:57:07
|
|
|
indrekp, ja ei tea huvitav kuhu auku see SCART veel Arrisele käib!?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 236 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
14.05.2016 21:07:11
|
|
|
Läbi selle kaabli arrise kasutamine tundub väga ahistav
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
14.05.2016 22:09:34
|
|
|
| HDMI kaabliga on, mille teises otsas HDMI-DVI üleminek. Ühendatud monitori külge, millel puudub hdmi sisend.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
14.05.2016 23:09:57
|
|
|
R2 heli eurovisioonikanalil on põhimõtteliselt sama hea, kui seda poleks - vaikne on selle kohta veel hästi öeldud. Ja on see veel ka monoheli? Igaljuhul läbi 5.1 süsteemi kostab ainult keskmises kanalis.
Võiks ju pikema kurtva postituse teha aga siis tuleb meelde, et tegu TeliaTV-ga... seega pole mõtet kurta. Ja keegi kõrvaltoas hüüab rõõmsalt paadam, neeger ...
|
|
| tagasi üles |
|
 |
forint
HV veteran

|
15.05.2016 00:32:11
|
|
|
| Ei saa jah aru mis seal Telias selle heliga tehakse. Krt enda võrgus ei suuda ka stereo heli normaalselt edastada rääkimata 5.1
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
2 :: |
6 :: |
295 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
15.05.2016 00:53:50
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
| TREMAN, võibolla mingi probleem liiniga. Mingid vanad paralleeltelefonid ja juhtmed? Logi ruuterisse ja kopeeri sealt liiniparameetrid. |
Ühendasin nüüd vana Motorola digiboksi täpselt samade juhtmetega teleka külge ning sellega ei paista probleemi esinevat. Seega mulle tundub, et viga on siiski Arrise digiboksis.
Kuidas nüüd edasi peaksin käituma? Kas see viga peaks garantii alla minema? Kuidas seda viga Teliale tõestada?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.05.2016 01:22:23
|
|
|
TREMAN, http://192.168.1.1 kasutaja user ja parool on põhja all wifi key, suured tähed on olulised. Statuse alt dsl stats vms.
Selline pilt
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
15.05.2016 08:09:13
|
|
|
Liin täiesti korras. Ma ei tea kas sa peaksid midagi ise tõestama või mitte.
Arrise garantii on pigem nii, et kas töötab või üldse ei tööta. Samas oli üksikuid praakseadmeid mille võrgupesa tõesti ruudutamist põhjustas, samas need olid eelmisel suvel liikunud partiist. Hetkeseisuga peaks olema need välja vahetatud.
Pakun, et sul on veel sama boksi taga samas kohas võimalik teist telerit proovida.
Mis teleriga hetkel tegu on? vanus ja mudel, tootja.
Panustan sellele, et see viga on sellise liini juures lokaalne, ehk võrgukaabel digiboksini, digiboks, hdmi, teler.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
15.05.2016 11:40:42
|
|
|
| forint kirjutas: |
| Ei saa jah aru mis seal Telias selle heliga tehakse. Krt enda võrgus ei suuda ka stereo heli normaalselt edastada rääkimata 5.1 |
Küsimus pole vaid helis, pilt oli ka nõrgapoolne 720p tase tegelikult. ERR oma DVB-T2 levis, rääkimata Starmanist, suutis olla pildi osas täiesti HD tasemel.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
15.05.2016 13:45:17
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Liin täiesti korras. Ma ei tea kas sa peaksid midagi ise tõestama või mitte.
Arrise garantii on pigem nii, et kas töötab või üldse ei tööta. Samas oli üksikuid praakseadmeid mille võrgupesa tõesti ruudutamist põhjustas, samas need olid eelmisel suvel liikunud partiist. Hetkeseisuga peaks olema need välja vahetatud.
Pakun, et sul on veel sama boksi taga samas kohas võimalik teist telerit proovida.
Mis teleriga hetkel tegu on? vanus ja mudel, tootja.
Panustan sellele, et see viga on sellise liini juures lokaalne, ehk võrgukaabel digiboksini, digiboks, hdmi, teler. |
Teist telerit samas kohas proovida kahjuks ei ole. Teleri mudel: Samsung UE48J5100AW, ostetud selle aasta alguses. Digiboks toodetud 2015-11.
Kuna motorola digiboksiga samade kaablitega seda ruudutamist ei esine, siis mulle tundub vähetõenäoline, et asi liinis on.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.05.2016 15:45:54
|
|
|
Kas hetkel vana-Nuti + Motorola kasutaja saab oma paketi vahetada uueks Nutiks (või Telia TeeVeeks vms), aga ilma selle uue puldi ja menüü sunnita? Ehk siis jääb vana menüü+pult aga tulevad lihtsalt uued põhikanalid.. (need uue-menüü lisateenused ei huvita)
Lugedes siin Motorola ja uue puldi/menüü "eksperientsidest" kiiruse vallas, siis ei ole väga isu neid kasutajale tutvustama hakata
|
|
| Kommentaarid: 150 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
15.05.2016 18:18:12
|
|
|
Miks ei peaks saama?
Teleka ekraanil lähed uue teenuse peale üle.
Aga loe ka läbi kõik teated, mis selle käigus kuvatakse.
Ja kui lõpuks küsib, et vajuta uue puldi back nuppu, et uus menüü laadida, siis tühistad selle S2 puldilt kollast (oli vist ? või siis mingi teine värviline) nuppu vajutades.
Uut pulti ära boxile muidugi näita, kui vana menüüd kasutada tahad.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.05.2016 20:03:34
|
|
|
Njaa - aga kui ma seal menüüs OK pressin, siis saadetakse mulle ikkagi see uus pult kohe koju kohale ju?
Keegi Telia tarkadest võiks valgustada, kas on mõtet minna esindusse kohale sooviga saada uut-nutit ilma uue puldita/menüüta? Või on ainus viis menüüst tellida. See puldi tagastamine ei ole eriline keerukus, muidugi juhul, kui teenuse alles saab jätta..
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
15.05.2016 20:26:38
|
|
|
| pinTero kirjutas: |
Njaa - aga kui ma seal menüüs OK pressin, siis saadetakse mulle ikkagi see uus pult kohe koju kohale ju?
Keegi Telia tarkadest võiks valgustada, kas on mõtet minna esindusse kohale sooviga saada uut-nutit ilma uue puldita/menüüta? Või on ainus viis menüüst tellida. See puldi tagastamine ei ole eriline keerukus, muidugi juhul, kui teenuse alles saab jätta.. |
Mida probleemi. Võid menüü kaudu liikuda uuema paketi peale ja valida valiku, et pult on olemas. Kui oma oskustes kahtled, võid infoliini peale helistades paluda üle viia.
Esindusse järjekorda tekitama minna ei ole väga mõtet. Mul tekiks esinduse töötajana soov uut pulti müüa. No nii igaksjuhuks.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
15.05.2016 22:41:39
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| pinTero kirjutas: |
Keegi Telia tarkadest võiks valgustada, kas on mõtet minna esindusse kohale sooviga saada uut-nutit ilma uue puldita/menüüta? Või on ainus viis menüüst tellida. See puldi tagastamine ei ole eriline keerukus, muidugi juhul, kui teenuse alles saab jätta.. |
Mida probleemi. Võid menüü kaudu liikuda uuema paketi peale ja valida valiku, et pult on olemas. Kui oma oskustes kahtled, võid infoliini peale helistades paluda üle viia.
|
Novot! Seda oligi tarvis teada saada, et menüüs veel mingi lisavalik tuleb ja ikke ilma uue puldita ka saab. Oskustes ei kahtle, küll aga kahtlesin selles menüüs - mulje jäi, et nii kui OK pressin, siis on uus pult vopsti postkastis
Aga tänud igatahes!
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2016 00:57:12
|
|
|
| Enne kui pin koodi ei küsita ja seda ei sisesta, ei hakka ka midagi kuskile vopsama ja alati saab veel taganeda.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2016 07:33:48
|
|
|
Mulle meenub justkui ka, et teleris TeliaTV tellimisel, vana nuti menüüst, jõutakse wizardis kohani, kus palutakse vajutada uue olemasoleva puldi back nuppu või vali mitu pulti postiga koju soovid. Ei märganud, et ostan puldi hiljem esindusest ja liigu edasi valikut.
Kindlasti peaks olema üks võimalus arvutis, iseteeninduses tegevus ära teha. Peale paketi muudatust võib teleris popup ees olla, et tänud TeliaTV tellimise eest, vajuta tagasi nuppu kui uus pult käes. Sellele saab vana puldi pealt ära tuleta meelde märkida.
Mul tekkis küsimus, kui hetkel pole plaanis uut menüüd kasutada, milleks üldse paketti vahetada kui uue teenuse võimalusi vanas menüüs kasutada ei saa?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2016 09:28:18
|
|
|
| Mul tekkis küsimus, kui hetkel pole plaanis uut menüüd kasutada, milleks üldse paketti vahetada kui uue teenuse võimalusi vanas menüüs kasutada ei saa? |
Põhjus oli see, et kuna nagunii kasutan lisakanalite paketti, siis uue teenusega sain juurde H2 kanali ja lisaks veel mitmete kanalite HD versioonid.
Vanas teenuses neid ei ole ju.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 09:59:23
|
|
|
Uue paketiga kasutada vana menüü teenust võib suht kaootilne kogemus tekkida. Pildinäitamine toimib, kuid, kui järelvaatamine kasutusele võtta, siis võib üllatusi ette tulla ebakorrapärast toimivusega. Saade , kas ei käivitu telekava all või ei kustu telekava alt salvestusi kustutades.
Häda kui palju.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pinTero
HV veteran

|
16.05.2016 10:04:52
|
|
|
Mul tekkis küsimus, kui hetkel pole plaanis uut menüüd kasutada, milleks üldse paketti vahetada kui uue teenuse võimalusi vanas menüüs kasutada ei saa? |
Uues on ju põhikanaleid rohkem! NG, Discovery, History ja veel mingid, mida vanas ei ole. Kuna hinnad ühtlustuvad, siis oleks narr vana peale jääda..
Eks proovin mõni päev ära, kas õnnestub menüüst tellida, ilma et pulti ei saabuks
|
|
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
16.05.2016 10:26:31
|
|
|
Uue paketiga kasutada vana menüü teenust võib suht kaootilne kogemus tekkida. Pildinäitamine toimib, kuid, kui järelvaatamine kasutusele võtta, siis võib üllatusi ette tulla ebakorrapärast toimivusega. Saade , kas ei käivitu telekava all või ei kustu telekava alt salvestusi kustutades.
Häda kui palju. |
Pole häda miskit.
Mul ammu (üle aasta kindlasti) ühes telekas vana menüüga uus nuti.
Teises telekas Arrisega uue menüüga ja ma ütleks, et mõlemal omad head ja vead.
Tegelikult on uuel 1 eelis: järelvaatamisel hoiad edasikerimise nuppu all ja aeg jookseb (üle reklaamide). Vanas peab minutikaupa nuppu muljuma.
Uuel on minu jaoks üks oluline puudus: saate tutvustus on selline kirbusitt, et lugemiseks pean pingutama. Enne oli samas telekas SCART-iga Motorola pilt vana menüüga ning täiesti normaalselt loetav.
* Et kellelgi segaseks ei jääks: Motorolast läks HDMI 42" telekasse ja SCART ~32" telekasse.
viimati muutis p2ep 16.05.2016 10:29:10, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 10:28:02
|
|
|
Ma pean mõnikord korduvalt REFRESH nuppu taguma, et salvestuste nimekiri uueneks. Samas on mulle teada, et see häda on juba pikemalt kasutajaid vaevanud.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2016 11:08:12
|
|
|
Väike palve oleks. Kas keegi on veel pannud tähele, et kanalitel Filmzone, History ja Discoveri korduvad aega ajal subtiitrid? Täpsemalt: ühe lause tõlge kordub ka järgmise lause ajal ja seega jääb selle "järgmise" lause tõlge vahele. Kui jah, siis palun andke teada.
Viga ilmneb ainult "live" saadetes, salvestustega seda ei esine.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TREMAN
HV kasutaja
|
16.05.2016 11:15:01
|
|
|
| ivokas kirjutas: |
Väike palve oleks. Kas keegi on veel pannud tähele, et kanalitel Filmzone, History ja Discoveri korduvad aega ajal subtiitrid? Täpsemalt: ühe lause tõlge kordub ka järgmise lause ajal ja seega jääb selle "järgmise" lause tõlge vahele. Kui jah, siis palun andke teada.
Viga ilmneb ainult "live" saadetes, salvestustega seda ei esine. |
Discovery ja History peal olen seda küll tähele pannud.
|
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2016 11:46:33
|
|
|
Siis ma pole ainuke õnneks. Andke kindlasti ka 123-le teada. Praegu olen ma nende väitel esimene, kes sellist viga näeb.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 11:50:35
|
|
|
Pigem ütle näitena, mis saate peal. Lampi kõiki saateid kontrollida on üliraske kui mitte ilmvõimatu. Teada andmisest on muidu pisut vähe kasu.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2016 11:52:25
|
|
|
Pailaps, ma olengi üles märkinud kellaaja ja kanali. Teliaga pikemalt juba sel teemal suhelnud.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2016 13:03:37
|
|
|
Häda kui palju. |
Mingit häda pole. Kõik toimib paremini kui uue menüüga.
Kasutan juba eelmisest suvest.
Kui siin on vähemalt viimased paarsada lehekülge täis uue menüü (tehnilisi) hädasid, siis vana menüüga midagi taolist ei ole.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 13:07:05
|
|
|
Mul on varnast võttes a4 lehe pikkune nimekiri tehnilistest hädasid vana menüüga, mida ei parandata või parandamine võtaks ülikaua.
#1 Raadio
#2 Telekava
#3 Järelvaatamine
#4 Ilmataat.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
16.05.2016 13:10:59
|
|
|
| Kasutaks väiksemat fonti, ei lähe nelja reaga A4 täis siis...
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 13:26:38
|
|
|
| Maldur kirjutas: |
| Kasutaks väiksemat fonti, ei lähe nelja reaga A4 täis siis... |
Üritan uue menüü korral tõesti teha. Seljuures ei mahu tõesti ära. Mu kogu jutu mõte oli asjaolu, et mõlemad keskkonnad omavad omatsorti vigu, mis häirivad kasutajat suuremal või vähemal määral.
Sisseharjunud kasutajakogemuse tõttu tõenäoliselt vanas vähem.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2016 13:44:17
|
|
|
Mul on varnast võttes a4 lehe pikkune nimekiri tehnilistest hädasid vana menüüga, mida ei parandata või parandamine võtaks ülikaua.
#1 Raadio
#2 Telekava
#3 Järelvaatamine
#4 Ilmataat. |
Mis need siis täpsemalt on?
Telekava on küll korras ja hulka paremini jälgitav, kui uues menüüs.
Järelvaatamine on esinenud samad vead, mis uues. Vahet pole, et uut parandatakse juba mitmendat aastat.
Samas ma ise ei ole mingeid järelvaatamise vigu vana menüüga ammu täheldanud.
(täpsemalt, siis kasutan ainult salvestusteenust (nn ajamasinat))
Ilmataat? Kellel seda vaja on? Kuid töötab korrektselt ju.
Raadiot, niipalju kui olen proovinud, töötab. Samas nagu ei vaja seda eriti palju.
Muidugi, ma olen see frukt, kel tv teenus on telekanalite vaatamiseks. Kõik muu köki-möki seal ümber on täiesti teisejärguline.
viimati muutis seeru 16.05.2016 13:48:54, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 13:48:22
|
|
|
Mind häirivamad?
Salvestuste kustutamine, kus reaalselt nimekirjast ei eemaldu.
Raadio kuulamine katkeb, abiks raadio uuesti käivitamine.
Saatekavas olev kell läheb valeks, milles tulenevalt kava õigsus ei klapi. Seetõttu häiritud salvestamine, kuna salvestatav saade nihkub.
llmataadi nädala prognoos ei avane või jooksutab kokku.
Salvestuste kerimine aeg-ajalt hangub või jooksutab digiboksi kokku.
Salvestuskaust ei avane või võtab kaua aega, kui salvestusi on rohkem kui paarsada. Toob ette tõrketeate.
Salvestatud asjade kirjelduses tootjamaa originaalkeel, mitte tõlgitud variant. Vahepeal mõlemad korraga nähtavad. Tekitab segadust.
Osade AC3 kanalite heli ei saa reguleerida digiboksist, vaid ressist/telerist.
Sissehelistamise numbrinäit tõrgub.
Motorola ei jäta vahepeal resolutsiooni 1920x1080 meelde vaid stardib SCART SD reziimis. Tuleb tehniliste seadete alla minna.
Meelespead jamavad aeg-ajalt ilmumisega kanalitel, millel nad peal on olnud, kuid kustutatud.
Philips teleriga tagus mingi hetk kollast pilti.
Kas jätkan?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
16.05.2016 13:58:55
|
|
|
Mind häirivamad?
Salvestuste kustutamine, kus reaalselt nimekirjast ei eemaldu.
Raadio kuulamine katkeb, abiks raadio uuesti käivitamine.
Saatekavas olev kell läheb valeks, milles tulenevalt kava õigsus ei klapi. Seetõttu häiritud salvestamine, kuna salvestatav saade nihkub.
llmataadi nädala prognoos ei avane või jooksutab kokku.
Salvestuste kerimine aeg-ajalt hangub või jooksutab digiboksi kokku.
Salvestuskaust ei avane või võtab kaua aega, kui salvestusi on rohkem kui paarsada. Toob ette tõrketeate.
Salvestatud asjade kirjelduses tootjamaa originaalkeel, mitte tõlgitud variant. Vahepeal mõlemad korraga nähtavad. Tekitab segadust.
Osade AC3 kanalite heli ei saa reguleerida digiboksist, vaid ressist/telerist.
Sissehelistamise numbrinäit tõrgub.
Motorola ei jäta vahepeal resolutsiooni 1920x1080 meelde vaid stardib SCART SD reziimis. Tuleb tehniliste seadete alla minna.
Meelespead jamavad aeg-ajalt ilmumisega kanalitel, millel nad peal on olnud, kuid kustutatud.
Philips teleriga tagus mingi hetk kollast pilti.
Kas jätkan? |
Võid jätkata küll.
Lugesin päris huviga läbi. Nagu muinasjuttu. Tundub, et sa ise vana menüüd uue teenusega küll ei kasuta. (või siis esinevad need vead vana menüüga vana teenuse peal)
Ei ole ise selliseid vigu täheldanud. (kasutan ainult ajamasinat nn salvestuste vaatamiseks)
Kellaajaga on küll olnud jah suve- ja talveajale minekul.
Samas ajamasinat kasutades pole ju mingit vahet. Milleks veel midagi eraldi salvestada kellaja järgi, kui kõik on nagunii olemas?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 14:00:36
|
|
|
Vana menüü ja vana teenus jah. Kasutajad on mu vanemad, kes on teenuse pikaajalised kasutajad ning niivõrd vanakool, et ei luba paketis mistahes muudatusi teha. Tema on viimase suisa kronoloogiliselt kirja ka pannud.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2016 14:07:21
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Häda kui palju. |
Mingit häda pole. Kõik toimib paremini kui uue menüüga.
Kasutan juba eelmisest suvest.
Kui siin on vähemalt viimased paarsada lehekülge täis uue menüü (tehnilisi) hädasid, siis vana menüüga midagi taolist ei ole. |
Siin teemas lähebki asi käest ära alates sellest, et küsija küsib küsimuse, vastajad vastavad kuid hakkavad seejuures rääkimagi sellest viimasest kahesajast leheküljest.
Kui hakata protsentuaalselt võtma siis ilmselt on vananutitv kohta 1500 lehekülge probleeme, ning uue kohta paarsada, protsentuaalselt klapib.
Kui tegemist oleks kahesaja kasutaja arvamusega, oleks asi ehk juba tõsisem kuid need kakssada lehekülge on kuni 10 kasutaja isiklikud arvamused, kelle juttude vahele kõlab veel 10 kasutaja arvamus, et Telia uus TV teenus on täiesti OK.
Seega küsijale oli vastuseks see, et jah, saab viia oma vana nutiTV teenuse uuele TeliaTV teenusele üle nii, et olemasolevas digiboksis säiliks vana menüü ja pult.
Seda kuni vana digiboksi surmani kuni tuleb uus boks hankida.
Seda kas ühel või teisel on bugisid, on 100% kindel, see kumb kellelegi mugavam või ebamugavam, on personaalne ja siin pole mõtet enda õigust peale suruda. (vähemalt enam mitte, kuna kõik siin viibijad on seda juba kordi teinud)
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.05.2016 14:16:25
|
|
|
| tsitaat: |
Kui hakata protsentuaalselt võtma siis ilmselt on vananutitv kohta 1500 lehekülge probleeme, ning uue kohta paarsada, protsentuaalselt klapib.
|
Siinsed kasutajad on ehk teadlikumad ja kasutavad vana edasi
Aga ärme nüüd lahmima hakka, püüaks asja viisakana hoida
Küsitlus näitab, et asi liigu uue nuti poole. Hetkel ei leia vana küsitluse tulemust kahjuks, aga vana nuti osakaal on igal juhul vähenenud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
16.05.2016 14:22:08
|
|
|
vana ikka Pole häda midagi.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.05.2016 14:38:15
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
|
Siinsed kasutajad on ehk teadlikumad ja kasutavad vana edasi
Aga ärme nüüd lahmima hakka, püüaks asja viisakana hoida
Küsitlus näitab, et asi liigu uue nuti poole. Hetkel ei leia vana küsitluse tulemust kahjuks, aga vana nuti osakaal on igal juhul vähenenud |
Sa mõtled siis foorumi esimesi küsitlusi kui uus tv tuli?
Telia üldvaates on vana nutitv teenuse ja menüü kasutajaid juba nö tühine osa tervest klientuurist.
Viimane muudatus seoses hinnaga viib ilmselt selle aasta lõpuks ilmselt selle osa päris väikeseks. Ilmselgelt pole mina õigeid numbreid avalikustama kuid ümmarguselt võib seda väljendada, meedias räägiti mingi hetk ka nendest numbritest ning nüüd on need juba veel rohkem uue TeliaTV kasutajate pool.
See selleks, numbrid räägivad iseenda eest, siin arvamused on enamvähem pooleks.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 14:58:49
|
|
|
Mul ükskamakõik. Uus NutiTV teenusega harjumiseks võttis 2 nädalat. Vanemate peal tõenäoliselt näitan MinuTV-d Arrise peal mingi perioodi, kuna suvekodus kaabel puudub. Eksnäis, kuidas vastu võetakse.
Isa on uuendusmeelsem, ema on kategooriliselt vastu. Tema sõnul pole meile internetti ka vaja. Naiste ülemvõim.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.05.2016 15:22:31
|
|
|
Reaalselt mina ootan hetkel uut boksi......areng toimub 2 viisil- edasiminek või tagasiminek.
Kahjuks uuele menüüle minek on minu arvates tagasiminek just kiiruse seisukohalt.
Eks see ole iga inimese seisukohalt erinev
PS: võite mulle selle testimiseks saata, kui see kusagil keldriavarustes peidus
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
16.05.2016 15:42:09
|
|
|
| Vanaga pole erilisi probleeme, kasutan peamiselt salvestamist ja vaatan praktiliselt ainult salvestusi. Ühes TV-s on uus ja teises vana digiboxiga. Kuni viimase uuenduseni jooksis uus järjekindlalt kinni kogu aeg, ainuke lahendus restart, uus boodib ka meeletult aeglasel. Nüüd õnneks enam kinni ei jookse. Aga kaovad ära subtiitrid. Tavaliselt kerimise pealt. Raudkindel stsenaarium subtiitrite kadumisele on lõputiitrite ajal back pressida ja valida salvestusest uus osa. Iga kord tuleb ilma subtiitriteta. Enne oli lahenduseks restart, nüüd leidsin vähe kiirema meetodi. Tuleb leida mingi jooksev TV kanal, millel on subtiitrid olemas. Peale seda on salvestuste subtiitrid jälle korras...kuni järgmiste lõputiitriteni. Vana eeliseks on veel see, et on kiire. Pealegi saab vana paremini kerida. Kui max kiirus on juba saavutatud siis iga vajutus = 1 minut. Oma harjunud sarjade peal tead juba täpselt kui palju kordi vajutada tuleb, et reklaamist üle kerida.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2016 21:55:46
|
|
|
Praktiliselt ühtegi päeva pole, kus mingi veaga kokku ei puutuks. Välja arvatud need päevad, kus telekat ei vaata. Nüüd Intenol jälle mingi tõbi küljes. Wifi kaob 20-30 sekundiks ja telepilt samuti, 123 ütles, et "tarkvaralised pahad vead".
Isegi vihale ei aja enam, pigem koomiline on.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 22:05:21
|
|
|
Hehe, täpsustaks veidi viimast. Ma mäletan juba ammusest ajast "tõbe", kui ADSL üleslaadimiskiirus täielikult hõivata. Tulemuseks Qos ei tee enam oma tööd ja pilt ning internet hanguvad. Koomilisusest on asi kaugel. Juba aasta aega tagasi avastasin klientidel arvutis Onedrive möllu tegemas lisaks mõnede p2p failivahetusprogrammidega. Kõige edevam mure tekkis isegi PDF printeri moodulist arvutis.
VDSL või ADSL2+ annex M oleks samuti lahenduseks aktiveerida.
Klienditugi ilmselt lahendab probleeme lihtsalt veast teada andes, reaalset probleemi tekitajat teadmata. Kurb.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2016 22:09:43
|
|
|
Pailaps, oma teada ei käi midagi ülearust arvutis. Faile ka ei vaheta. Töötas ainult 1 digiboks. Umbes pakun, et viimase kuu jooksul max on see jama tekkinud.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.05.2016 22:18:27
|
|
|
Seega on lahenduseks kuu aja tagune Inteno ruuteri konfi backup võtta ja ruuterisse lasta.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
16.05.2016 22:21:20
|
|
|
Ausalt, ma ei taha enam ise midagi puutuda. Viimane aeg olen püüdnud 123 teavitada nii palju, kui võimalik.
|
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.05.2016 22:42:01
|
|
|
Praktiliselt ühtegi päeva pole, kus mingi veaga kokku ei puutuks. Välja arvatud need päevad, kus telekat ei vaata |
Mul on lahendus sulle, su enda lausest
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |