Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ull Miis
HV vaatleja
|
12.04.2004 11:01:11
Häkitud msn adre-st |
|
|
Probleem siis järgmine, et häkiti mult ära msn adre, nüüd see häkker veel nagu kiitleb asjaga ja käib mu sõpru jne kes msn listis sõimamas.
Mida asjaga võimalik ettevõtta oleks?
Mul ka olemas logi sellest kuda ta kiitleb jne.
Häkitud sai ta vist selle tänu trooja hobusele mis mul tööl kuu aega tagasi arvutit paar päeva vallutas! Inimene ise kes häkkis on eestlane, nii et kui kellelgi trooja hobune sees old vms siis vahetage oma paroolid jne!
|
|
tagasi üles |
|
 |
raudpits
Kreisi kasutaja
|
12.04.2004 11:04:52
|
|
|
kas su msn oli @hotmail.com accoundi peal?
ses suhtes peaks saama paroole ju tagasi vahetada kui tead mis su "lemmiklooma" või "ema neiupõlve nimi" oli. kontrollküsimust ühesõnaga.
viimati muutis raudpits 12.04.2004 11:08:00, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
12.04.2004 11:05:45
|
|
|
Mis sa arvad mida sa täpselt ette võtta saad? Võib-olla asi isegi mahub kriminaalseadustiku alla, aga *mitte ükski* võmm ei asu asja uurima, kui kogu asi on piirdunud ühe väljanuhitud parooliga (olgu too pealegi sellise "eluliselt vajaliku" jubina nagu MSNi oma )
Lihtsalt pead edaspidi ettevaatlikum olema ning kindlasti kasutama *korralikke* paroole. 80+% keskmise kasutaja salasõnadest on lahti murtavad ka ilma keyloggerita (ehk siis on nood nii triviaalsed, et ka võhivõõras võib asja paari katsega välja mõelda).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.04.2004 11:07:52
|
|
|
nu põhimõtteliselt oleks võimalik ka teada saada, kes see inimene on. ega see väga raske ju polegi. peab teadma mis troojat ta kasutas ja välja uurima kuda su andmed edastati, kas kuskile meilile või mingile IP-le.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.04.2004 11:08:28
|
|
|
Ull Miis, viska venna aadress mulle ka. kui muu ei aita aitab ihunuhtlus. igajuhul anna mulle ta msn/emailiadre. ma vaatan mis teha annab.
ega juhuslikult kenno@tiger vms pole?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ull Miis
HV vaatleja
|
12.04.2004 11:10:05
|
|
|
oli jah hotmaili peal!
no parool oli selline millel ei ole mingit seost mu nimega jne numbrite ja tähtede kombinatsioon!
ja selle et uuesti sisse saada selle küsimuse abil seda ka ei saa kuna see ka muudetud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ull Miis
HV vaatleja
|
12.04.2004 11:19:14
|
|
|
painkillah ma tema msn-i ei tea a seda enda vana tean mille peal ta sees käib kekkamas vahel!
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
12.04.2004 11:22:44
|
|
|
pane need logid kuhugi netti
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|