Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
X
HV veteran

|
11.04.2004 18:55:36
|
|
|
mis ma siis teen kui mu honor 0 on, kuhu ma siis mängima lähen?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
biker
HV kasutaja

|
11.04.2004 19:10:35
|
|
|
X kirjutas: |
mis ma siis teen kui mu honor 0 on, kuhu ma siis mängima lähen? |
Kuda kurat sa nii osav oled? Mina siin kah vaid 5 nädalat alles seda mängu näppinud ja mingid närused 41 alles käes - nutune aga käib kah.
Aga treeningserveritesse peaks ju ikka pääsema? Või siis tee uus kasutaja ja proovi vähe osavam olla.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
11.04.2004 19:22:03
|
|
|
missugused treening serverid, sealt honreid ka saab. Sitt lugu uue accondiga selles, et peab kõik treeningud uuesti läbi tegema, mida ma ei viitsi eriti.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
vilkuur
HV kasutaja

|
11.04.2004 20:29:54
|
|
|
mis ma siis teen kui mu honor 0 on, kuhu ma siis mängima lähen? |
MIIS?
Kuda see sul õnnestus?
Läksid tiimikaaslasele kätega kallale või?
_________________ The first principle is that you must not fool yourself — and you are the easiest person to fool. |
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
biker
HV kasutaja

|
11.04.2004 21:02:09
|
|
|
missugused treening serverid, sealt honreid ka saab. Sitt lugu uue accondiga selles, et peab kõik treeningud uuesti läbi tegema, mida ma ei viitsi eriti. |
Treening serverites saad mängida ja harjutada kuni sul honor on alla 15, edasi pead juba "sõtta" minema.
honori 0-i saamine on lihtne, neid teamkillereid nähtud küll ja küll - kohe stardis lajatavad sulle magasini täie selga ja on üliõnnelikud.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
11.04.2004 21:43:32
|
|
|
tegelt asi lihtsalt nii et m ei te juurde ei tulnud, ja maha pole eriti saanudki tappa, kõik mingi niisama clickivad, mingi nõme, aga ,ma tegin uue selle accoundi, ja sain kõik tehtud aga jäin jälle sinna püssi laskmise juurde seisma, äkki keegi viitsib korra natuke seda laskmise treening osa läbi teha, eelmine kord mul läks niipalju närve sellepeale.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
11.04.2004 22:59:42
|
|
|
to X
tsitaat: |
jäin jälle sinna püssi laskmise juurde seisma, äkki keegi viitsib korra natuke seda laskmise treening osa läbi teha, eelmine kord mul läks niipalju närve sellepeale.
|
P riva Trollile, ta täpse käega.
_________________ midagi jahimeestele |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
biker
HV kasutaja

|
11.04.2004 23:59:32
|
|
|
tegelt asi lihtsalt nii et m ei te juurde ei tulnud, ja maha pole eriti saanudki tappa, kõik mingi niisama clickivad, mingi nõme, aga ,ma tegin uue selle accoundi, ja sain kõik tehtud aga jäin jälle sinna püssi laskmise juurde seisma, äkki keegi viitsib korra natuke seda laskmise treening osa läbi teha, eelmine kord mul läks niipalju närve sellepeale. |
Kui sa ei saa laskmistrenniga hakkama, siis mida sa lahingus tegema hakkad? Ülejäänud trennid on nii ja naa (granaati muidugi tasuks harjutada, granaadiheitjat Samuti), arstitrenn on suht seep kuivõrd lahingus abiandmiseks vaja vaid E nuppu kasutada Aga üks osa on veel oluline: sõdurite tundma õppimine et mitte ROE-d koguda, vangis istuda, oma team-i alt vedada jne. Snaipri treeningut sul tegelikult nii väga vaja pole kuna snaiprit saab kasutada väga vähestes map-ides ja kui sul nagunii laskmisega raskusi siis pole ka mõtet, hea relv näpus, kogu aeg surra. Ja mis puudutab seda "kõik .... clikivad" siis selline ta ongi, üli aktiivne - see pole "Splinter Cell" ja hiilimine varjudes vaid rush, rush ja veel kord rush
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
12.04.2004 00:25:33
|
|
|
No ega ikka ei ole rush, rush, rush. Pigem taktika, ellujäämine, taktika ja veelkord taktika. Mind ajavad marru need mehed, kes hakkavad vinguma kui keegi gämbib. Tihtipeale toobki just see "gämpar" tiimile võidu.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
biker
HV kasutaja

|
12.04.2004 01:12:21
|
|
|
Camp on sobiv osades map-ides, osades mitte. Ja üldiselt on nagu camp sobivam kaitse poolele, ründajad siiski camp-i kasutavad harva. Muidugi mingi lõpu situatsioon a'la 1:1 camp-ivad mõlemad hoolega Aga noh, eks mängijaid on igasuguseid ja taktikaid kah palju. Mõnedel map-idel on rush lausa vajalik muidu sind lihtsalt aetakse kuhugi nurka kust sul enam väljapääsu pole. Ise mängin avamaa map-e nagu "River Basin" ja seal on camp-imiseks tegelikult vähe võimalusi - tegijad vennad tunnevad neid kohti peast ja panevad kas-või igaks juhuks sinna kanti tule peale - on seal siis kedagi või mitte. Liikumine on seal parem taktika - muidugi mitte lausa arulage tormamine Ja liikuvat "target"-it on raskem "rajalt maha" saada. Pealegi on vähemalt "River"-is camp-i vastu tõhus rohi granaat - kui muidugi oled täpse käega!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
12.04.2004 02:21:13
|
|
|
tsitaat: |
Camp on sobiv osades map-ides, osades mitte. Ja üldiselt on nagu camp sobivam kaitse poolele, ründajad siiski camp-i kasutavad harva. Muidugi mingi lõpu situatsioon a'la 1:1 camp-ivad mõlemad hoolega Aga noh, eks mängijaid on igasuguseid ja taktikaid kah palju. Mõnedel map-idel on rush lausa vajalik muidu sind lihtsalt aetakse kuhugi nurka kust sul enam väljapääsu pole. Ise mängin avamaa map-e nagu "River Basin" ja seal on camp-imiseks tegelikult vähe võimalusi - tegijad vennad tunnevad neid kohti peast ja panevad kas-või igaks juhuks sinna kanti tule peale - on seal siis kedagi või mitte. Liikumine on seal parem taktika - muidugi mitte lausa arulage tormamine Ja liikuvat "target"-it on raskem "rajalt maha" saada. Pealegi on vähemalt "River"-is camp-i vastu tõhus rohi granaat - kui muidugi oled täpse käega!
|
kuldsed sõnad
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
12.04.2004 03:46:19
|
|
|
SF CSAR, Hospital ja Sandstorm on perfektsed campimiseks. Selles osas on Sandstorm mu absoluutne lemmik.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
12.04.2004 10:33:29
|
|
|
Mountain Pass SE's , ründes, peab ka vähemalt üks mees jääma campima, et läbijooksikuid karistada.
_________________ midagi jahimeestele |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
rem4605
Kreisi kasutaja

|
12.04.2004 11:45:30
|
|
|
Selline küssa, et kuidas hästi kaugele granaati visata...
Ise Olen arvanud, et jooxu pealt hüpates lendab kaugele...
Et ja mis see Roll mode tähendab?
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
12.04.2004 14:51:35
|
|
|
roll mode on see et saab veeretada graanaati (ma ei tea kas sa seda mõtlesid)
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
12.04.2004 16:14:20
|
|
|
ma ütleks kohe ausalt, et mis on täpne käsi, pigem vedamine ja närvid, see on mäng mitte tegelikus, siin häkkerid võidavad, mitte sõjaväelased, teiseks, mis tähendab rush ja camp ja ma ei tea mida veel. Ma lihtsalt võtan mängu lõbuga, mul jummala üksküik on see honor 10 0 või 100, midagi see juurde ei anna(noh siis on muidugi jama kui 0 on siis ei saa mängida), lihtsalt lootsin et äkki keeegi viitsib selle osa mul ära teha, ma kaks korda juba sellepärast arvuti juhtmest välja tõmmanud.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
12.04.2004 16:29:56
|
|
|
X, Yldiselt on nii et honor langeb siis kui oma mehi kõmmutad ... kui sul juba see 0 -i lähedal on siis oled yks paras teamkiller ja parem ongi kui sa seda mängu ei mängiks ... Mängi parem midagi muud ....
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
IkBenvello
HV vaatleja
|
12.04.2004 17:01:38
|
|
|
miks mul fragrate ei tõuse kui käisin mängimas ja sain 7 korda surma ja ei tapnud ühtegi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
12.04.2004 17:01:44
|
|
|
Campimisest on vahel ka vähe kasu. Kord trehvasin UK SF Sandstorm (ofcoors ) servusse kus umbes 6:6 mängiti ning vastastiim võitis iga raundi ära! Miks? Lihtsalt liiguti kiiresti ühest punktist teise; ja mis kõige tähtsam - koos! Seni kuni ma HV taktikat rakendasin (SFS mehed teavad ) ja punkti A üritasin jõuda olid vennad juba kõik postid läbi ratsutanud. Oma ihusilmaga nägin kuda liider sai raundi lõpuks üle 800 punni! Eks ma kohe kadusin sealt ja lõpetasin nende nuumamise. Peaks mainima et meie pool polnud tiimitööst haisugi. Siis sa kaotad, see on selge.
PS! Base-Camping'u vastu aitavad granaadid ja üks korralik gang-bang
Ostke nänni (VT allapoole)
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
12.04.2004 17:27:36
|
|
|
IkBenvello kirjutas: |
miks mul fragrate ei tõuse kui käisin mängimas ja sain 7 korda surma ja ei tapnud ühtegi  |
Andmete uuendamine võib aega võtta. Ja fragrate ei tõuse, vaid langeb. Sa said ju 7x surma, seega oled sa nn. miinuspoolel. Kui sa oleksid saanud 7 killi, vot siis tõuseks.
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
IkBenvello
HV vaatleja
|
12.04.2004 17:38:02
|
|
|
mul on 5 honor kas ma saaks HV klanniga liituda
ma olen väga andekas mängija
|
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
.leraak
HV kasutaja

|
12.04.2004 18:13:05
|
|
|
IkBenvello, kas sul trackeris konto on?
Ma näen, et see teema edeneb üpris jõudsalt.
Long live AAO
_________________ Parim enne: 07.06.2006 |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |