See pole tavaliselt hea märk kui mängu ülevaadete jaoks ei väljastata koode enne reliisi (arendaja/publisher ei taha, et negatiivsed ülevaated mõjutaksid nende launchi numbreid). IDT põhjendab seda sellega, et serverid ja snapmap ei tööta enne launchi ja pole mõtet poolikut tootest ülevaadet teha. Esmapilgul on see igati mõistlik põhjendus aga kui veidi süveneda, siis mitte eriti veenev. Miks? Sest closed alpha näide. Asi nimelt selles, et neil poleks mingi probleem teha suletud server ülevaadete jaoks enne launchi. Niikuinii nad saavad koode jagades kontrollida kes sinna sisse saab ja kes mitte.
Loodetavasti settingutes v6i äärmisel juhul modidega saab selle objektide highlighting välja lülitada. Selline feature rohkem konsooli ajuinvadele vajalik.
Muidu kiirus on hea ja fov tundub ka paigas olevat.
viimati muutis 486 13.05.2016 19:39:25, muudetud 1 kord
Glory killid saab kinni keerata jah, ma eeldaks et siis kaovad ka need glowid ära. Samas glory killid garanteerivad rohkem looti dropidest. Elame-näeme.
Ma ei saa aru miks nad üldse pidid algselt reklaamima konsoolide uimast, laggist, olematu FPSiga gameplay'd, mida samal ajal mängivad mingid pooleldi hälvikud. Alles vahetult enne release'i suudavad avaldada korraliku PC gameplay, mida mängib pädev inimene. Way to go, really
Ma ei saa aru miks nii retarded kiireks mängu gameplay tehtud on... mis kuradi back to the rootsist te ajate? Esimesed mängud olid ühed esimesed FPS mängud 2D-s... see ei tundnud nii kiirkerimine nagu uus Doom on.. Doom III oli perfect.. lihtsalt jooksis ülisitasti ja mõni muu pisike miinus siin ja seal. Oh well, eks näis kuidas full game on. Gore on hea muidu jah aga viimastest videotest nähtu ajab veidi eemale.. nagu kiirkerimine noh. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ei saa aru miks nii retarded kiireks mängu gameplay tehtud on... mis kuradi back to the rootsist te ajate? Esimesed mängud olid ühed esimesed FPS mängud 2D-s... see ei tundnud nii kiirkerimine nagu uus Doom on.. Doom III oli perfect.. lihtsalt jooksis ülisitasti ja mõni muu pisike miinus siin ja seal. Oh well, eks näis kuidas full game on. Gore on hea muidu jah aga viimastest videotest nähtu ajab veidi eemale.. nagu kiirkerimine noh.
mäletad veits valesti, doom on alati kiire gameplayga olnud,
Nähtu põhjal on just lahe see kiire liikumine ja täristamine.
AGA, kollid võiksid ise ka aktiivsemalt ja miks mitte ka kiiremini rünnata/ varjuda.
Praegu on lahenduseks nn. lõpmatud kollid eikusagilt.
ot: ei tea millal ükskord asi nii kaugele jõuab, et keskkond ka oma osa saab.
Peale sellist täristamist peaksid seinad/ sambad jm. ikka varemetes olema
www.g2a.com saatis key ära ja tirib nüüd 44GB alla steamist. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
mõned juba hädas ja ärritunud, et PC'l ikka veel puudub mouse acceleration on/off valikuvõimalus. egas midagi, kui tahad elementaarseid seadeid muuta, siis tuleb sul mängu failides ringi rännata ja seal või kuskil launch_optionsis koodijuppe lisada. epic
Esimesed II taset, on täitsa head olnud, fps on 50-80 vahel, aga kohati nagu tundub, et hiir hakkab valesti liikuma, eriti häirib see siis, kui 101 kolli ümberringi passivad. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Sai ka enne tööleminekut mängitud - no ikka väga hea pela tundub so far ei mingeid crashe / stuttereid / veidraid showstopper glitche, mängl töötab launch päeval (mis on viimastel aastatel haruldane vaatepilt).
Graafikasätteid on ka ikka omajagu. In game confis saad veel metricud ka peale panna, ei jõudnud muud hommikul testida kui aint see "low metrics" mis kuvab sul FPSi üleval nurgas. Med ja high saab ka panna mis monitoorivad mingeid lisa metricuid.
... päris vähesed mängud suudavad viimasel ajal üllatada ja hetkeseisuga tundub, et D4 on nüüd üks neist vähestest. Ma olin suhteliselt kindel, et mulle selline "FPS speedrun'n'kill aka arena shooter" midagi ei paku, kuid esmamulje on üllatavalt hea. Päris sellele nägemusele, mida Doomilt ootaks, see mäng küll ei vasta, kuid ma valetaks täiega, kui ütleks, et see mäng on halb. Üldjoontes ei oskagi palju viidatud videole juurde lisada, kõik toimib ja tundub omal kohal olevat, mäng on tõepoolest täiesti nauditav. Mängus pole küll otseselt midagi uut ja ennenägematut, pigem mõjub väga hästi, kuidas kõik see kompott on kokku pandud ja kui hästi erinevad komponendid üksteist toetavad. Ma tundsin esialgu päris suurt võõristust mitmete modernsete uuenduste suhtes, mis on ilmselgelt teistest mängudest laenatud, kuid üllataval kombel need mängides üldse ei sega, pigem on lihtsalt boonuseks. Tasemed ei ole küll reaalse maailma mõistes kuigi loogilised, kuid mängulisest aspektist on nad siiski väga head. Liikumine on lausa harjumatult dünaamiline ja kuigi mulle väga ei meeldi mõttetu brutaalsus, siis selle mängu puhul mõjub see nagu narkolaks _________________
... no betas polngud, võrreldes täismänguga, mängu ollagi ja ma soovitan soojalt FPS counter välja lülitada, sellel on kohati väga halb psühholoogiline mõju. Ilma selleta ei pruugi sa mingit vahet märgatagi, kuid kui see number pidevalt silmeees, siis paned tähele rohkem kui asi väärt ... _________________
vaatasin natuke walkthrough/d, täiesti margine saast näeb välja, peale graafika on kõik ülejäänud taandareng , tegelane liigub nagu seda oli doom 1-2.... liialt actinit ja mitte mingit atmosfääri lihtsalt totaalne lammutamine algusest kuni lõpuni välja, raisaksid selle saasta peale veel denuvo protection. uue generatsiooni DOOM pubekatele. ei äitäh
sa nolifer võid oma jutuga kuu peale minna.
See mäng on SP osas pea kõik kümnesse pannud.
Kui sulle see ei meeldi, siis ei meeldinud sulle ka doom1-2.
DigeBeni, MP's käib pinda siiski. Aga noh... see mp on selline nii ja naa nagunii. Loodetavasti tuleb varsti fix ja Vulkan patch välja.
ma mängisin doom 1 ja 2 te 20 aastat tagasi ja siis oliselline asi ülikõva, doom 3 oli areng, nautisin kõiki kole esimest, aga doom 4 on tagasi toodud mttetu atmosfäär ja mõttetu laamendamine mis tol ajal oligi normaalne
kas sa mängiksid doom ühte ja kahte praegu esimest korda ja ütleksid et hea mäng? siis on liiga palju elente mis oli vanas doomi, kõige nõmedam on leveli disain ja liikumine, greefika ja upgrde on ok
Doom 4 on järglane 2-le. Ja seda ID sõnade kohaselt. Millest on siin raske aru saada? Doom 3 läks hoopis teist teed. Aeglane, kitsad väiksed koridorid, taskulambi ja relva pidev vahetamine klaustrofoobia tekitamiseks jne. Räägitud siin ja igal pool mujal (loe doom4 wikia lehte), et nii see on. Ikka raiutakse retardile kohaselt mingit oma jura a'la "pole doom3 omg"
Denuvo on end hetkel väga edukalt tõestanud. Pole ju vist ühtegi asjalikku kräkki tulnud ühelegi denuvo protected reliisile, mingid 3DMi käkerdised vist on mõnedele vanemat denuvo iteratsiooni kasutavatele isendiele. Ja tegemist on väga vähe intrusiivse koopiakaitsega, mis süsteemi persse ei keera. Nii et siit annab välja lugeda vaid selle, et keegi ei taha rahakotti tühjendada. Mine tööle, äkki siis see paarkümmend euksi ei käi üle jõu
kas sa mängiksid doom ühte ja kahte praegu esimest korda ja ütleksid et hea mäng? siis on liiga palju elente mis oli vanas doomi, kõige nõmedam on leveli disain ja liikumine, greefika ja upgrde on ok
aastake-paar tagasi kui doom3 bfg edition kust salest sai võetud, siis mängisin esimesed 2 doomi läbi.
jah, need on head mängud. level design on mõnevõrra vahelduv aga vähemalt pooled levelid on parema disainiga kui kaasaegsetel mängudel. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Denuvo on end hetkel väga edukalt tõestanud. Pole ju vist ühtegi asjalikku kräkki tulnud ühelegi denuvo protected reliisile, mingid 3DMi käkerdised vist on mõnedele vanemat denuvo iteratsiooni kasutavatele isendiele. Ja tegemist on väga vähe intrusiivse koopiakaitsega, mis süsteemi piixu ei keera. Nii et siit annab välja lugeda vaid selle, et keegi ei taha rahakotti tühjendada. Mine tööle, äkki siis see paarkümmend euksi ei käi üle jõu
tegin seekuu just overwatchile preorderi, nüüd olen isegi iga paari tunni tagant refreshinud piraadilehti et doomi mängida
Denuvo on end hetkel väga edukalt tõestanud. Pole ju vist ühtegi asjalikku kräkki tulnud ühelegi denuvo protected reliisile, mingid 3DMi käkerdised vist on mõnedele vanemat denuvo iteratsiooni kasutavatele isendiele. Ja tegemist on väga vähe intrusiivse koopiakaitsega, mis süsteemi <b>piixu</b> ei keera. Nii et siit annab välja lugeda vaid selle, et keegi ei taha rahakotti tühjendada. Mine tööle, äkki siis see paarkümmend euksi ei käi üle jõu
See on HVs saanud igapäevaseks. Mängud millel on Denuvo ehk murdmatu DRM, on Mängufoorumis tavaliselt heal juhul kolm lehte postitusi
Keegi ultra nightmare ka proovima hakkab ? Kui hetkel läbimängitav ultra violence mingigi indikaator on siis ma ei lõpeta seda kõike raskemat taset mitte kunagi
vaatasin natuke walkthrough/d, täiesti margine saast näeb välja, peale graafika on kõik ülejäänud taandareng , tegelane liigub nagu seda oli doom 1-2.... liialt actinit ja mitte mingit atmosfääri lihtsalt totaalne lammutamine algusest kuni lõpuni välja, raisaksid selle saasta peale veel denuvo protection. uue generatsiooni DOOM pubekatele. ei äitäh
... kui sulle just põhimõtteliselt ei meeldi sedatüüpi mängud, siis ma saan aru, kuid kui sa otsustad vaid peale vaatamise järgi, siis sa pigem eksid. Lihtsalt peale vaadates sa ei taju kui mängitav see mäng tegelikult on, D4 on üks neist mängudest, mille tunnetusest saad aru ainult ise mängides. Muus osas, nagu ma juba mainisin, mulle samuti ei meeldi väga arena shooteri tüüpi mängud ja meeldis pigem D3 idee, kuigi teostus polnud kaugeltki perfektne. D4-s on siiski midagi, mis paneb seda mängima, oma brutaalsuses on see mäng nagu modernse ja vanakooli shooteri must paroodia, mis tekitab sõltuvust. Sisuliselt mõjubki kogu kogemus nagu sa oleks põrgus üles ärganud ja seetõttu tige nagu hammustada saanud herilane. Mida sa selle kogemusega peale hakkad, on jäetud suuresti mängija otsustada ja ma ütleks, et see ongi just see moment, mis toob kerge nostalgiahetke mängu ... _________________
Siiani ainus asi mille üle võiks tibake nuriseda on muusika, hääled jms kõik hea, kuid Doom II tasemeni taustamuusika ei jõua, mitte et see halb oleks, lihtsalt DoomII oli see väga hea ning eriti mõnus on neid nukukesi leida ja kuulda Doomi tunnusmeloodiat. Ära peidetud Doom I/II tasemed on ka 5+ nähtus, kahjuks olen 4 leveli peale neid ainult 1 leidnud, aga eks ongi hiljem põhjust uuesti mängida _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Jookseb väga kenasti isegi GTX 970 peal, nuriseda pole millegiüle, muusika kohapealt olen nõus, muud heliefektid on ka minuarust väga hästi välja tulnud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.