Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
Magic
HV Guru

|
12.05.2016 10:03:33
|
|
|
pyroman11 kirjutas: |
-huviline- kirjutas: |
Siin oli ju puhtal kujul tegemist vastaste avastamisega oma tiimile  |
Ha haaa, kuule, ära kirjuta seda nii tõsise näoga! Meil siin üks eriline ei mõista grammigi irooniat, ega sarkasmi! |
Raske ikka elu
Muidugi eks terake tõtt on selles, et miks peaks mängima programeeritult st. filigraanselt oma võiduvõimalust suurendades.
Seda jälgides muidugi oli võimalik skoor kuhugi 1500 kanti üsna lihtsalt saada ja eks sõimata sai vähem
Teades veel kõik weakspote peast ja kuidas positsioneerida...eks nii keribki edasi seda summat.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cyrus
HV veteran

|
12.05.2016 13:12:52
|
|
|
mirko28 kirjutas: |
Nagu ütlesin, siis võime arendada sealse foorumi teemat edasi, võin aidata teile kosotada sinna võõrkeelsed postitused, kus oleks ka sõna "valdkond" sees jne. |
Tundub, et juba usinalt arendadki. Nimevalik on kümnesse, iseloomustab sind hästi
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 436 loe/lisa |
   |
1 :: |
394 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
12.05.2016 13:21:22
|
|
|
mirko28 on Trojan Vegan (googelda) aka Charles Roos. Kulturismi valdkonna arendusest on ta jõudnud tankide valdkonna arenduseni.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
12.05.2016 13:33:54
|
|
|
kustutan edaspidi kõik mirko postitused kohe ära. Aitab küll sellest jamast
Kui mirko tahab avagu blogi kusagil ja kutsugu oma jyngrid sinna seda jama lugema.
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
12.05.2016 14:09:10
|
|
|
Härra trollib Bonsuna foorumis edasi ka päris mitme nime alt.
Vahelduseks vaidleb ka iseendaga
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
12.05.2016 14:14:12
|
|
|
ostsin eile endale Pz.Kpfw. B2 740 (f) kunagi oli OP tank enam kahjuks mitte tänu aimbotile.
matchmaking selle tankiga nagu teada koguaeg tier 4-4.
playerid kes vastu on on pidevalt alates 20 -400 wn8:D reaalselt keskmine ikka mega väike harv juhus kui mõni roheline poiss vastu.
point selles ,et iga faking punane noob player laseb sulle weakspoti täiesti amazing:D
huvitav vaadata kuidas kahurid neil trackivad sind läbi maja seinte jne ulme lihtsalt.
peale seda kui quicybaby tegi oma aimbot video on kellad... aimbotimine suurenes masiivselt.
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
12.05.2016 14:18:50
|
|
|
Muidugi kustuta ära, sest sellega näitad sa ainult seda et sina ja sinu sõbrad võivad siin suhelda. Kelle arvamus ei meeldi, kustutada.
Näiteks WOT foorum küll ära ei kustuta arvamusi, kirjuta seal mida tahad. Aga noh nagu ma juba kunagi arvasin, siis eestlastele meeldibki kambaga ühe kallal nokkida. Rahvussport kui leiad kellegi kes veel end meeleheitlikult tõestada üritab. Noki ta aga surnuks. Ma arvan et Trojan Vegan on eksinud hing kes soovib lihtsalt tunnustust leida.
Bonsuna kustutas teda kohutavalt ja siis said nad aru, et tüüp tegelikult toob foorumisse kasutajaid juurde, sest taheti ju vaielda. Teatud mõttes ta teemasid tõesti elavamaks muutis.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
12.05.2016 14:21:16
|
|
|
p6kk, asi on pigem selles, et härra ajab teemasse mitte puutuvat saasta koguaeg
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
12.05.2016 14:32:19
|
|
|
Kuule p6kk rahune maha. Arvestades mis jama ta siin toodab on teda niigi kaua siin talutud. See lihtsalt on ju nii OT. Mis sa arvad et tema postitused on teemakohased või? Nendes postides mida ta siia kirjutab pole ju absoluutselt sisu. Sama hästi võib siia kudumisest ja kõplamisest kirjutada, täpselt sama palju oleks tegemist antud mängu teemaga.
Seega on see OT ja kui sellist jama mitte ära kustutada siis poole aasta pärast poleks siin WOT huvilisel enam midagi lugeda. Ta leiaks ainult mingi totaalse segaduse siit.
Või p6kk. Mis sa arvad et mirko plaan Mausiga korralda spottimise võistlused on teemakohane või? Muidugi võib teha sellist võistlust mingis seltskonnas aga mirko plaan ongi teha sellest teemast mingi naljateema 100%
Nalja võib teha aga mõistuse piires. Viimasel ajal pole mirko postitutes MITTE YHTEGI RIDA mis pysiks teemas. Ainult mingi jura. Seega OT ja seda ajagu palun oma blogis.
Vastab oma postitutes mingitele privaatkirjadele. Selgitab oma kontode ostmise teemat. Arendab midagi kogu aeg. Ja muu jura MIS EI LÄHE KELLELEGI KORDA ja mis on täielik OT selles teemas. See pole tema blogi ju. Või sa p6kk arvad et on või?
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
12.05.2016 14:39:59
|
|
|
Kustuta kui tahad, mis sellest ikka paremaks muutub. See ongi eesti ühiskonna probleem kui ei suudeta sallida teistsuguseid inimesi. Näiteks mõni on ratastoolis, no mida ta vingerdab siin ees, kadugu tuppa ära.
Ainult edukad võivad suhelda, kes ei ole edukas, kadugu peitu Aga muidugi kustuta, oled ju moderaator nüüd, pead vägesid juhatama.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
12.05.2016 14:48:34
|
|
|
p6kk kirjutas: |
Kustuta kui tahad, mis sellest ikka paremaks muutub. See ongi eesti ühiskonna probleem kui ei suudeta sallida teistsuguseid inimesi. Näiteks mõni on ratastoolis, no mida ta vingerdab siin ees, kadugu tuppa ära.
Ainult edukad võivad suhelda, kes ei ole edukas, kadugu peitu Aga muidugi kustuta, oled ju moderaator nüüd, pead vägesid juhatama. |
Kas sa arvad, et peaks siis laskma lihtsalt suvalist läbu tal edasi toota? Sellisel juhul äkki muudaks teema pealkirja ka ära?
Asi ei ole selles mis puuded tal on või millised tulemused vaid selles, et ta postitab kuude kaupa lehekylgede pikkuseid postitusi kus pole peaagu sõnagi teemakohast juttu vaid mingi täielik OT -e. Selles on asi.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
12.05.2016 14:49:19
|
|
|
Ainult edukad võivad suhelda, kes ei ole edukas, kadugu peitu Aga muidugi kustuta, oled ju moderaator nüüd, pead vägesid juhatama. |
Mida jutt..
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
12.05.2016 15:02:32
|
|
|
Põkk, see on ju tankiteema. Mitte ratastooli ega muu foorum. Päriselt, eduga või ebaeduga pole siin midagi pistmist. Ma siiralt usun, et minu postitused kaoks ka siit, kui ma viimased 50 lehekülge kirjutaks vanaisa zigulli kardaaniristist ja prooviks sellega seoseid tankimängu tuua.
Pole ju nagu palju tahetud ülejäänud kamba jaoks ühe kummalise tegelase postituste kustutamist. Või "kambaga surnuks nokkimise" all võib öelda, et kirjutage siia mida tahate, las ülejäänud kannatavad ühe ullikese mirko28 hoogude all? A la kui üks korterinaaber laseb 24/7 tümakat siis peaks ülejäänud 110 maja korterit selle all kannatama rõõmsasti? No et muidu on nagu kambaga surnuks nokkimine.. kui veel politsei ka kutsuda.
Krõll teeb mu meelest tänuväärset tööd vabatahtlikuna selle teema adminnimise osas.
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
12.05.2016 15:24:31
|
|
|
mhmm. Ausalt öeldes ma ei saa aru sellest p6kk -i ärritusest. Jah, ma tean küll et p6kil on igav ja enamuse aega veedab arvuti taga ja IRL elu tal pole ja aega seda saasta, mida see mirko siia genereerib, lugeda tal on.
Kuid siin on suur osa inimesi kellel on IRL elu ja nendel pole aega seda mirko jura lehekylgede kaupa välja filtreerida, et lugeda poste millest tal kasu ka oleks. Või millel oleks vähemalt mõte ja sisu.
Kui sa p6kk soovid siis tee kusagile keskkond kus mirko saab oma mõtteid kirja panna ja siis loe seda jama seal. Ma ei saa aru miks seda siin tegema peab ...
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
12.05.2016 15:55:14
|
|
|
ot: |
mirko28 endast:
tsitaat: |
Muidu ma ise jätan inimestele targa mulje, et nad mõtlevad midagi, et "too veidrik loll igatahes pole...".
Sedalaadi respekt enda suhtes tuleks lasta teiste inimeste pea sisse tekkida. Ma postitasin ühe video mõni lehekülg tagasi siia, kus vene k selgitati, et kui sa tahad osavalt teiste inimeste aju nussida, siis esiteks pead sa nende inimestega positiivse kontakti/läbisaamise looma ja sh panema nad respekteerima sind. Aferistid teavad seda elureeglit niigi, eriti müügimehed, et tuleb panna teised inimesed kuidagi tunnetama, et sa oled tark või muud moodi väärtuslik, et nad hakkaks sinu osas austust/aukartust tundma. No ja siis nussid ära kui vaja.
Töö juures on mul korduvalt sedalaadi respekt kasuks tulnd. Olen luuserdand, tööd tõrjunud, aga kuna mind respekteeritakse kui aju, siis mind lahti ei lasta, ja naiivselt leitakse süü põhjus mujalt, mitte minu laiskusest ega keskendumishälbest. Või siis räägin nad ise mingi mõttetu jutuga ära, toon mingi mõttetu targa lause ja nad naeravad ja usuvad ja respekteerivad ja lähme teiste teemadega edasi ja maksame mulle preemiat.
Et sedalaadi respekt proovi saada tööl, ja siis ajunussiga lohista ilusti köit edasi aastast-aastasse. |
|
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
12.05.2016 16:51:06
|
|
|
See viimane on muide päris kindlasti viljeldav taktika kuna igas asutuses/kohas kus ma olen töötanud leidub mingi vend kes sisuliselt mitte midagi ei tee, saab kõigiga erakordselt hästi läbi ja laseb selle respekti peal liugu.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
13.05.2016 00:04:55
|
|
|
bladerunner, tundub et mirko28 avab kenasti meile oma olemuse selles tsitaadis.
Ainult ühega ta pani mööda - selles teemas ei leidnudki nende paarisaja lugeja seas lõpuks ühtki hinge, kes oleks "hakanud tunnetama", et sa oled tark või muud moodi väärtuslik. Erakordne eepiline feil. Võibolla mirko28 verbaalne s*tt lendab paremini nendes ringkondades, kus pole objektiivset, kõikehõlmavat statistikat su oskuste taseme kohta valdkonnas. Ma tõesti loodan, et moded lihtsalt bännivad ta ära, sest tema ainus eesmärk algusest peale on olnud lihtsalt trollida ja "aju nussida", nagu ta ise seda väljendab. Ülaltoodud tsitaadist peaks piisama, et bänn välja anda.
PS - ma ei teadnudki, et trollimine on nii kallis hobi tänapäeval Kes jõuab neid sadu eurosid kokku lugeda, mis seltsimees trollimise nimel huugama on jõudnud panna
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
13.05.2016 09:56:07
|
|
|
WG teeb ikka rämedaid pakkumis, myyvad is3a -d + kola kuuekymne kulli eest
ei tea mis nad osta kavatsevad et nii palju eripakkumisi teevad
Aga seda bromwelli tahab küll, see näeb juba nii šeff välja. Hea rallitada madalas tieris. Viimasel ajal need suured esimese võidu kordajad on jube pallju igasuguseid hobimängijaid välja meelitanud. Just mingi aeg ma põõsas rahulikult sätin ennast lahinguks valmis kui järsku hakkas mingeid rallikaid ette veerema kusagil meie tagala kaugemas otsast. Ma rahulikult kõmmutasin neid - lask ja kill, lask ja kill. Nii kaua kui myrsud otsa peaaegu said
Samas teine mäng on oma tiim samasugune. Meta on täiesti metsas. Vastased tulevad sealt kust varem nagu kedagi näha ei olnud ja põhikohti, kus varem olid suurimad tulistamised ... seal pole kedagi enam viimasel ajal
Sellist asja, et kusagile keegi suurema ringiga sõidaks - seda enam pole. Kohe kõige otsemat teed pannakse minema ja hakkab lahing pihta täpselt seal kus vastased kokku treffavad. Ise muidugi peab vaatama, et ka jõuaks kuidagi sinna kust ka lasta saaks, muidu ei saa enam yldse dämmi teha.
Seega peab kolima mingi kiirema tanki peale kui seal 4-6tieri kandis mingit dämmi ka tahad saada.
Selline asi nagu soomus ja aeglane tank - selle võid kohe ära unustada. Iga suvaline tomat laseb ainult kulda ja hitivad igast asendist, pane oma nurk milliseks tahad.
Artyd lasevad snäppshotte sõidu pealt 300 meetri pealt sulle nagu lumme kusta.
Nihukene lugu siis viimasel ajal. Samas kui kohaneda selle olukorraga siis on võita lihtsam kui varem, lihtsalt nii enam mängida ei saa nagu näiteks varem kombeks oli
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.05.2016 12:46:44
|
|
|
kr6ll kõik see mis rääkisid on tänu aimbotile. aimbotterid lasevadki artyga igast asendist pihta:D
ja see ,et läbi lastakse koguaeg on ka tänu aimbotile mis arvutab vastavalt tankile kõige nõrgema soomusega koha välja.
isegi kui sa diamondi tõmbad arvutatakse ikka kõige väiksem nurk ja soomusega koht välja ja kuld võibki läbi minna ,sest sa võid paar kraadi valesti angleda oma tanki:D
lisaks on väga populaarne blind shote saata.... endal igal tankil sixth sense peale ja pidevalt saad mitu pauku sisse aga vot sixth sense tööle ei hakka...
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
jreinula
HV kasutaja
|
13.05.2016 12:52:13
|
|
|
Artiga ei ole nüüd nii keeruline ka full speed LT'le pihta saada, piisab, kui sa tead, kui kaua su mürsk lendab, et anda piisavalt ruumi lennuajaks. Ning kui LT laseb nagu rakett otse, siis ei ongi teine asi natuke õnne kah.
Ja kui õnne pole, siis ei saa sa ka paigal olevatele pihta, aimbot nüüd arti mürske täpsemalt lendama küll ei pane.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.05.2016 12:54:36
|
|
|
siven kirjutas: |
kr6ll kõik see mis rääkisid on tänu aimbotile. aimbotterid lasevadki artyga igast asendist pihta:D
ja see ,et läbi lastakse koguaeg on ka tänu aimbotile mis arvutab vastavalt tankile kõige nõrgema soomusega koha välja.
isegi kui sa diamondi tõmbad arvutatakse ikka kõige väiksem nurk ja soomusega koht välja ja kuld võibki läbi minna ,sest sa võid paar kraadi valesti angleda oma tanki:D
lisaks on väga populaarne blind shote saata.... endal igal tankil sixth sense peale ja pidevalt saad mitu pauku sisse aga vot sixth sense tööle ei hakka... |
See oli suht ulme. Ok keegi spotib ette, aga alati saada tabamus täpselt weakspoti. Ju kõrgem tier ongi selline
tier 5 ja alla on suht ok.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
13.05.2016 12:54:40
|
|
|
aimbot pidavat pop olema jah. Samas ma nagu ei kurda. Eks natuke raskem on, seda peab tunnistama aga see treenib jube hästi. Ja nii kaua kui seda lahendatud pole wg poolt tuleb mängida kindlaid tanke ja positsioon valida selline kus saab varjuda hästi. Ja kuna see botindus on nii levinud siis arvatavasti on oma tiimis ka selliseid ja see silub olukorra võrdsemaks.
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
13.05.2016 12:56:09
|
|
|
kr6ll kirjutas: |
aimbot pidavat pop olema jah. Samas ma nagu ei kurda. Eks natuke raskem on, seda peab tunnistama aga see treenib jube hästi. Ja nii kaua kui seda lahendatud pole wg poolt tuleb mängida kindlaid tanke ja positsioon valida selline kus saab varjuda hästi. Ja kuna see botindus on nii levinud siis arvatavasti on oma tiimis ka selliseid ja see silub olukorra võrdsemaks. |
Vale või vähegi uimasem asetus on ikka väga karistatud.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
13.05.2016 13:05:30
|
|
|
krt see ELC on ikka täitsa lahe asjandus. Sellega seda uut klahvikombinatsiooniga kannakat teha on ikka täiesti uskumatu funn. Muidugi seda kannakat peab jubedalt lihvima, et kaua tyhikuga kässarit peale panna. Paned liiga palju siis keerab raisk 360 kraadise pöörde. Selle kässariga mingit TD -d näiteks maha võtta on ikka jube äge. Sõidad talle otse eest peale, siis teed väikese siksaki ja siis tõmbad kässarit tsutike ja oledki ninaga ilusti tema kyljel ja paned laksu kirja ja siis paned minekut.
Oi rsk kuidas ma sain privaatkirju kus mingi tegelane ähvardas mind yles otsida kui ma talle seda trikki nii umbes 3 korda järjest tegin ja ta täiseludelt maha võtsin. Kokku sõitsin mingi 5 kilti ära selle lahinguga ja iga kord kui ta mulle ette sattus siis sai poiss kohe laksu kirja kah. Jube vihane oli rsk
|
|
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
13.05.2016 13:12:30
|
|
|
kusjuures low tieris on samamoodi... seal ainult botterid ongi:D wn8 on tüüpidel 20-200 ja faking koguaeg lasevad weakspoti yeah right.
aga sellesmõttes jah kui kunagi wg asja korda teeb on endal parem oled rohkem treenitud:D praegu mängid kogaueg nagu challange modes:D
keegi hacker võiks aimbot jammeri teha maksaksin 20 euri kuus vabalt.
töötaks siis nii ,et kui sind aimib siis aimbot ei tööta:D
|
|
   |
149 |
|
tagasi üles |