Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Global Offensive märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 237, 238, 239  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 10.05.2016 19:43:16 vasta tsitaadiga

Mul on R9 290 crossfire ja kõik toimib normaalselt. Olen proovinud ka gammat muuta, töötab. Proovi driveritele clean install teha.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Evil14
HV Guru
Evil14

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.05.2016 20:27:08 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
Ollaz kirjutas:
Tegin siin kohalikult CS-i üle pika aja, rank oli kadunud. Olin top scorer @ 42:12. Võitsin mängu - Silver 3. Viimati kuvatud rank oli Gold Nova 2. Euroopas on igatahes parem mängida.

Silver 3 on suhteliselt kerge tase ka, kui smurfe pole. Ka gn2 pole midagi keerulist väikeste eranditega. Ilma tiimita on aga sealt juba suht tüütu edasi murda, kui oled sina, tükk tühja maad ja tuleb suvakate meeskond järgi. Sain vahepeal gn3. Esimene oli mingi meeskonna vastu, kui olin suvakatega, mis oli täielik häving ning teine kaotus järjest oli 3 enda inimest ja kaks suvakat. Kaks suvakat ei saanud millelegi pihtagi, ct-s poolel mängides oli vaja neil pidevalt pushida ja muudkui käis eetris teiste kohta f noob. Derank ja tagasi gn2 sitsima.

Samas muidugi olen vahepeal kogemata ise meeskondadesse sattunud, kus tunne on olnud, et ma ise just lasin 10 min tagasi mängu peale icon_biggrin.gif

Soovitan kiirelt globalisse ennast ära teha, siis vähe mõnusam lasta. Pärast juba liigud Faceiti või Esea poole edasi. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
pohmakas,
käed värisevad
pohmakas,

sõnum 10.05.2016 22:00:56 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
ranel kirjutas:
Ollaz kirjutas:
Tegin siin kohalikult CS-i üle pika aja, rank oli kadunud. Olin top scorer @ 42:12. Võitsin mängu - Silver 3. Viimati kuvatud rank oli Gold Nova 2. Euroopas on igatahes parem mängida.

Silver 3 on suhteliselt kerge tase ka, kui smurfe pole. Ka gn2 pole midagi keerulist väikeste eranditega. Ilma tiimita on aga sealt juba suht tüütu edasi murda, kui oled sina, tükk tühja maad ja tuleb suvakate meeskond järgi. Sain vahepeal gn3. Esimene oli mingi meeskonna vastu, kui olin suvakatega, mis oli täielik häving ning teine kaotus järjest oli 3 enda inimest ja kaks suvakat. Kaks suvakat ei saanud millelegi pihtagi, ct-s poolel mängides oli vaja neil pidevalt pushida ja muudkui käis eetris teiste kohta f noob. Derank ja tagasi gn2 sitsima.

Samas muidugi olen vahepeal kogemata ise meeskondadesse sattunud, kus tunne on olnud, et ma ise just lasin 10 min tagasi mängu peale icon_biggrin.gif

Soovitan kiirelt globalisse ennast ära teha, siis vähe mõnusam lasta. Pärast juba liigud Faceiti või Esea poole edasi. thumbs_up.gif

Sellest oled kuulnud, et kõik pole nii head et globalisse end mängida? icon_lol.gif Ning global on ka sitt anyway, igal pool mingid cancer tüübid ainult. Kui tahta normaalselt mängida peab faceiti premiumit omama, eseas hoolivad ka kõik vaid oma isiklikest statsidest.
Kommentaarid: 164 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 136
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 10.05.2016 22:10:14 vasta tsitaadiga

Evil14 kirjutas:
ranel kirjutas:
Ollaz kirjutas:

Ei ole ma mingi globali materjal. + see võtaks liiga palju aega ka juba ära. Praegu hea enne mängu väike aim map ja siis paar mängu õhtuti.

hkurujo88r
HV Guru

sõnum 10.05.2016 22:11:16 vasta tsitaadiga

Supreme on ka korralikult vene/poola opakaid täis. Tundub, nagu boosted kutid.
Mõistlikuid vendasi vähe.
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
Kapitan
Kaevur
Kapitan

sõnum 11.05.2016 05:29:06 vasta tsitaadiga

Kõige mõistlikum oleks kohe Pro liigasse ära lasta. Ca paar nädalat CSGO tutorialit teha ja valma. Mõttetu jeblada mingis globalis.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 21
tagasi üles
ertr2
HV Guru
ertr2

sõnum 11.05.2016 05:45:44 vasta tsitaadiga

Pro liigades niipalju mõttetuid mängijaid, keegi midagi aru ei saa, parem üks nv vabaks võtta, vaeva näha ja fnaticusse kandideerida
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 11.05.2016 12:49:50 vasta tsitaadiga

Silveris mängimine on mündivise.. kas satud tiimi kellel on vähemalt natukene aju peas või satud teise tiimi. Pooled mängud on nagunii ühes tiimis 1-2 boti
Ainuke "strat" tundub olema "Rush B" või "Rush A" icon_biggrin.gif
Normaalsetest smokedest, flashidest, mollydest, contact playst jne pole üldse mõtet rääkida. Ainult full speed ja rush, nii et kõik kuulevad, et tuleme sealt. icon_razz1.gif
Võtsin 4 mappi, õppisin erinevaid smoke, mollysi, jne, aga reaalselt kasutada pole kuskil, sest ainukene strat on straight rush ja keegi teine nagunii ühtegi granaati visata ei oska.
See siis muidugi euroopa. Ameerika kohta ei oska öelda, vähemalt seal räägitakse samas keeles. Siin on iga mängu alguses "Russkji ect??"

tagasi üles
Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 11.05.2016 14:04:29 vasta tsitaadiga

Velociraptor kirjutas:
Silveris mängimine on mündivise.. kas satud tiimi kellel on vähemalt natukene aju peas või satud teise tiimi. Pooled mängud on nagunii ühes tiimis 1-2 boti
Ainuke "strat" tundub olema "Rush B" või "Rush A" icon_biggrin.gif
Normaalsetest smokedest, flashidest, mollydest, contact playst jne pole üldse mõtet rääkida. Ainult full speed ja rush, nii et kõik kuulevad, et tuleme sealt. icon_razz1.gif
Võtsin 4 mappi, õppisin erinevaid smoke, mollysi, jne, aga reaalselt kasutada pole kuskil, sest ainukene strat on straight rush ja keegi teine nagunii ühtegi granaati visata ei oska.
See siis muidugi euroopa. Ameerika kohta ei oska öelda, vähemalt seal räägitakse samas keeles. Siin on iga mängu alguses "Russkji ect??"

Seepärast alguses ongi tuimalt aimi vaja lihtsalt, saad korraliku aimiga ennast carryda kõrgustesse. Õpid mõne self popflashi ka ära ja siis flashidki ennast sisse ja tõmbad iga round ace icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 11.05.2016 14:45:05 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, ma tegin paar päeva tagasi silveris mängu, oli üks päris normaalne tiimikaaslane.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 11.05.2016 14:50:27 vasta tsitaadiga

Braien kirjutas:
Ma ei tea, ma tegin paar päeva tagasi silveris mängu, oli üks päris normaalne tiimikaaslane.

Haruldane juhus

tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 12.05.2016 22:56:57 vasta tsitaadiga

Keegi sellest kuradima VAC errorist ka võitu on saanud mingil muul mitte ametlikul viisil? Järjepidevalt jumal teab mis ajast saan peale kahte-kolme mängu kicki ja lõpuks bani, sest mäng ei lase tagasi reconnectida. Ma lihtsalt ei saa aru mis seda sitta põhjustab...
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.05.2016 23:52:19 vasta tsitaadiga

ccleaner peal ?
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 13.05.2016 09:29:24 vasta tsitaadiga

Mis see ccleaner siia puutub? icon_smile.gif
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
Evil14
HV Guru
Evil14

sõnum 13.05.2016 09:35:18 vasta tsitaadiga

Viilutaja, kuidas ta ei puutu siis. https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/47ubrg/ccleaner_can_get_you_vac_authentication_error/
Kommentaarid: 222 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 13.05.2016 09:42:23 vasta tsitaadiga

Jah, ajutiselt olen eemaldanud ccleaneri, aga tolku sellest ei olnud. Need official õpetused/lahendused on kõik läbi proovitud ja mõned teisedki, aga still nothing
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 13.05.2016 09:44:06 vasta tsitaadiga

Mul on olnud CCleaner peal viimased 5 aastat vist ja CS'i ka mängitud. Kunagi pole sellist probleemi olnud. Erinevad installid ja erinevad masinad.
tagasi üles
danny
Kreisi kasutaja
danny

sõnum 17.05.2016 21:12:08 vasta tsitaadiga

kellelgi veel Twitch hangub iga natukese aja tagant hetkel(viiamsed 2h) Starman 100/20. ?
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Oliverk
HV veteran

sõnum 17.05.2016 21:35:37 vasta tsitaadiga

danny kirjutas:
kellelgi veel Twitch hangub iga natukese aja tagant hetkel(viiamsed 2h) Starman 100/20. ?

jah
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 17.05.2016 22:08:48 vasta tsitaadiga

Täna ja mingiditel päevadel on veel olnud Starmaniga neti kõikumise probleeme (ka 100/20).
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 17.05.2016 22:37:25 vasta tsitaadiga

Nice, kõik main ja smurf account jälle koos banned nädal-kaks VAC errori tõttu. 2 accounti peale saab kuu ajal jooksul heal juhul 10 mängu mängida. Võib vist ametlikult quiti panna ja jäädavalt uninstallida.
tagasi üles
Snaztastic
HV kasutaja
Snaztastic

sõnum 17.05.2016 22:43:42 vasta tsitaadiga

Dust 2-s ikka nalja saab icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 18.05.2016 00:15:16 vasta tsitaadiga

Snaztastic kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Haha icon_biggrin.gif

Eldest
HV kasutaja
Eldest

sõnum 18.05.2016 09:22:47 vasta tsitaadiga

W!ngs kirjutas:
Nice, kõik main ja smurf account jälle koos banned nädal-kaks VAC errori tõttu. 2 accounti peale saab kuu ajal jooksul heal juhul 10 mängu mängida. Võib vist ametlikult quiti panna ja jäädavalt uninstallida.

Usun, et võid tõesti parematele jahimaadele liikuda, sest endal 2500h peale pole kordagi ühtegi cooldowni VAC-errori tõttu. Midagi peab su arvutis ikka kardinaalselt valesti olema sellise asja jaoks.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 18.05.2016 10:03:36 vasta tsitaadiga

Snaztastic kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

icon_lol.gif Väga hea!

ot:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Global Offensive mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 237, 238, 239  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.