Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  ei saa windowsisse (xp) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 07.05.2016 23:47:40 vasta tsitaadiga

Jah, pahast lõhnast autos saab ka lahti uue auto ostmisega. Aitab alati.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raul141
HV veteran
raul141

sõnum 08.05.2016 13:45:09 vasta tsitaadiga

Isegi kui ketta viga oleks, siis vahetan uue arvuti vastu pigem, sest 10 + aastat vana ja see susserdamine aitab vormis ka hoida icon_biggrin.gif Ma lihtsalt mõtlesin, et võibolla ma ise olen süüdi, et miskit xp sektoris miskit puuksu läinud ja võibolla ma pean miskit muutma seadetest, et ma seda teha ei saaks. Aga jah sellest pole ka hullu, kui iga poole aasta tagant selle foorumi lahti teen ja näpuga järgi ajades sama protseduuri läbi teen, hea, et teema allles, praegu halb, et suvisel ajal sattus, talvel on nauditavam seda mängu mängida. icon_wink.gif
NAIRI2 kirjutas:
raul141 kirjutas:
windoosa repairis käsklus fixboot, fixmbr. Siis boot repair diskiga grub repair ja voilaa. thumbs_up.gif
Panin igaks juhuks kirja, mul läheb väga ruttu meelest, arvata on, et uuesti läheb windoosa pekki.

win xp p*** minekut võib põhjustada HDD jamamine. Soovitan vahetada HDD uue korraliku vastu. Mul on tulnud korduvalt elustada win erinevate versioonidega masinaid, kus jamade põhjustajaks on olnud HDD ja peale uue ketta panekut on masinad kenasti edasi töötanud probleemideta.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.05.2016 14:17:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

windoosa repairis käsklus fixboot, fixmbr. Siis boot repair diskiga grub repair ja voilaa.

see ainult parandab. enamasti lõpevad sellised olukorrad nii, et tuleb ka ketast skännida millegagi. tootja utikas on siinkohal abiks, asenduskettad tootjate poolt, kellel utikas kenasti olemas on (toshibal pole nt.). oli siin alles just üks vana latitude X1 just toshiba kettaga, mis enne scanni andis hal.dll errorit. kliendi soov oli sellest masinast andmed kätte saada, need sain talle kenasti tagasi aga siis hakkas huvitama, et miks masin seda viga annab.. noh, repair konsoolist võid ju uue hal i kopeerida ja asjad aga kettalt failid niisama ei kao. chdsk selga ja voilaa, 4kb bad clusters.. remappis. peale restarti estii safemodes kenasti pildile ning sealt siis normalmodesse ka kenasti pildile ning scandisk ka OS i enda alt.. masin läks pildil olevana kliendile tagasi. oleks ehk isegi ketta välja vahetanud aga neil X1 htedel on 1,8 zif, mida mul omal ka ainult toshiba oma vedeleb..
.. utikate juurde tagasi tulles: omal ajal olid tuntumad tootjad seagate(maxtor) millel on sama utikas ubcd 4.11 peal, WD, samsung, ibm/hitachi(exelst0r) ja samsung. kõik peale samsungi suudavad ketta lappida ilma formattimata, samsungi utikas tahab lappimiseks teha "low level formati" ja kirjutada ketta 256kb üle..
..kuna sul on seal XP , saab selle poole pealt kloonida minipe by digiwiz i sees oleva ghost 8 ga. optsiooniks tuleb valida sector by sector. ühel teisel naljakal päästeoperatsioonil, mille alguses masin ketta smart i pahaks pani ja masin buutimisel sinisega restardile läks, suutis paljas kloonimine anda tulemuse, kus masin uue kettaga buutis ilma, et seal oleks pidanud mingit scandiski tegema.. w7..
..mida ma oma pika mölaga tahan öelda on see ,et korras ketas on kõige alus. vaata oma ketta smardile ka otsa ja klooni mingi värskema ketta peale millel edaspidiseks utikas ka olemas on. see, et masin on 10+ aastat vana, ei tähenda, et teda kasutada ei tohi.

raul141
HV veteran
raul141

sõnum 08.05.2016 16:20:43 vasta tsitaadiga

laurx, Jah selles võib ka iva olla, kui kehvemad ilmad, hakkan mudima. Et jah bad sectoreid kah ei ole otsinud vist sellel kettal eales, sest enne linuxit mul mingeid tõrkeid ka polnud. Kui hätta jään, saadan sulle PS. Tä'nud! thumbs_up.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  ei saa windowsisse (xp) mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.