selle sp gameplay nähtu põhjal järgmine duke nukem,sisutühi ringijooksmine ja kõmmutamine,tund aega ja viskaks üle,igatahes mul jääb ostmata,oleks sinnakanti nagu doom 3 olnud oleks täitsa mängitav asi olnud _________________
Nad suutsid selle seeria ka ära rikkuda järjekordselt.Ma lootsin ka et tuleb ehk midagi sama ägedat nagu eelmine Doom 3 oli, mis mulle omal ajal väga meeldis ja pimedas toas õhtul oli väga äge mängida. See singleplayer osa suudeti ka pöörata selliseks nagu see oleks mingi unreal tournament tittedele kes peavad nägema mis värvi neoontulukesi nende relv laseb Selle nähtu põhjal jääb küll igatahes ostmata...lootsin et tuleb midagi süngemat ,aga tuli mingi tilu lilu.... See mis E3-l näidati see tundus nagu äge olevat ja deep aga see on küll täisjama minu arvatates .... mingi niisama ringi töllerdamine ja kollide tapmine ju tüüütab lõpuks ära .... nad oleksid võinud midagi nende eelmiste wolfsteinide laadset mängu teha .... see esimene wolfstein mis paar aastat tagasi tuli ja see old blood need olid väga head mängud.
Maitse asi, mõni väidab et doom 3 just rikkus seeria ära, muutudes mingiks BS horroriks. Ei saaks öelda et D3 oleks nüüd ka mingi story rich thing olnud.
Maitse asi, mõni väidab et doom 3 just rikkus seeria ära, muutudes mingiks BS horroriks. Ei saaks öelda et D3 oleks nüüd ka mingi story rich thing olnud.
igatahes D3 oli igas asjas sellest uuest nähtu põhjal üle,mängitavus ja atmosfäär oli omal ajal ikka klass omaette,nüüd see absull sellise mängu puhul mängima ei kutsu,selliseid jookse lampi kõmmutamisi on juba niipalju mängitud,kui terve see mingi 6-7 tund isp sama jama on siis küll palju õnne,ennustan juba metacriticut gameplay nähtu põhjal 5/10st _________________
Kes aru pole saanud, siis Doom 4 ongi Doom 2 järglane. ID on seda kogu aeg kinnitanud. Omaaegsetele Doomi fännidele see approach meeldib.
Ja D4 fookus saab olema kahtlemata MP, selleks tundub hea lähenemine. Suured avatud mapid.
Liikumine liiga aeglane ja liiga vähe vaenlasi. Lisaks püssid k6lavad ja näevad n6rgad välja. Koguaeg see dupstep nagu hollywoodi jobudes äktison filmides, mida ma ei vaata, on ka häiriv. T6esti tundub nagu new gen titedele m6eldu kelle maitsetase on kluskil seal ookeani p6hjas.
Viimane mäng kus oli nii igav kollide kõmmutamine nagu nendes SP videotes oli Aliens Colonial Marines . Täismõttetu AI mis jookseb lihtsalt püssitoru ette. Ega need saladused ja võtmed kah midagi erilist pole - kõik on ju kaardil asukohaga ära näidatud. Iroonilisel kombel tundub Doom 4 (keeldun seda nimetamaks lihtsalt doomiks) MP isegi parem kui see SP osa. Kuigi see pole isegi Bethesda poolt tehtud. Kogukomplekt tundub siiski üsna nõrk. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Doomi SP vist on mängu juures kõige vähem tähtsam komponent. See ei hakka selle mängijaskonna juures väga kedagi kottima. Puhas MP tuleb. Tulevane Quakeconi põhipela
... nende videode põhjal näevad mõned vanad ja tuntud komponendi päris head välja aga samas on palju muud, mis jätab veidra üldmulje nagu see oleks mõne teise mängu Doomi teemaline modi, mitte eraldi mäng _________________
D3 oli pigem nii-öelda spiritual successor, nagu BioShock System Shockile vms. D3 võiks rahulikult eraldi nimega pela olla, sest esimestega pole midagi pistmist.
ei tahtnud väga pikalt gameplayd vaadata, aga üsna otseseid viiteid nii doom1/2 kui doom3le on näha. ei saa aru, miks ai tingimata loll on - osa vastaseid ongi selgelt in your face samas kui teised ronivad, peidavad ja niisama ringi töllerdavad. kõlab loogiliselt.
relvade ja gameplay osas on mul id-sse päris korralik usk. isegi paljukirutud rage oli selles osas väga korralikult tehtud, nagu ka vastaste osas.
multiplayer beeta põhjal on selline paras segu doomist ja quakest, paraja annuse tänapäevase lollaka unlocki kultuuriga, mis seekord ei paista küll oluliselt muud peale väljanägemise mõjutavat.
mp gameplay kohta küll midagi halba öelda ei oska, "vanade heade" mängudega võrreldes on aeglane aga tänapäeva konkurentidega võrreldes päris kiire mäng.
põhimõtteliselt tuleb ikkagi vist ära osta kui välja tuleb _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
... kas mulle ainult tundub nii või ongi kollide suurus ja minategelase vaade kuidagi väga paigast ära? Isegi suuremad kollid tunduvad miniatuursed ehk kohati jääb mulje, et mitte peategelane ei ürita põrgulikus keskkonnas toime tulla vaid hoopis kollid on need, kes püüavad meeleheitlikult end sisse tungiva monstrumi eest kaitsta samuti ei jäta tasemete disain väga head muljet, see sobib pigem arena shooterile, mitte kaasaegse single palyer kampaania jaoks. Teagi, kas nad on ehk selle vanakooli matkimisega liiale läinud või on mindud lihtsama vastupanu teed ... _________________
Pole steamist mänge väga ostnud, samas DoomII sai omal ajal palju mängitud ja plaan ka 4-ndat proovida. Steamis on hinnaks 59€, siin on 32€, miks nii suur vahe on? http://www.allkeyshop.com/blog/buy-doom-4-cd-key-compare-prices/ _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mujal euroopas on kõrgemad palgad ja steam müübki rikkamatele eurooplastele. Steamis ongi hinnad kallimad ,see on nagu meie mõistes stockmann Tegelt ma ei oska seda selgitada õigesti miks see nii on ... see on lihtsalt minu arvamus et steam paneb oma hinna euroopa ja muu maailma järgi mitte väikese eesti.
wirx, nagu g2a.com.. kuskilt x aukudest saavad oma võtmed. Allkeyshop on täiesti norm koht muidu, väga head hinnad ja kunagi probleeme olnud pole. G2A-s võib tekkida kuna suvalised inimesed müüvad oma koode.. g2a ise müüb väga väga vähe. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
I'll be playing on the second to hardest difficulty my first run. The hardest is the same as that one except if you die, you start all over from the beginning
I'll be playing on the second to hardest difficulty my first run. The hardest is the same as that one except if you die, you start all over from the beginning
Kuuldavasti pole isegi dev team kõige kõrgemast raskusastmest jagu saanud.
Kuuldavasti pole isegi dev team kõige kõrgemast raskusastmest jagu saanud.
Oh see purustatakse paari päevaga peale väljatulekut. Fallout4 tehti ka päris kiiresti läbi ilma ühtegi vastast tapmata, mida dev team nimetas pea võimatuks (yt video).
g2a.com täitsa toimis, igatahes ootusärevuses võtsin kätte ja vaatasin 11 aastat vana filmi uuesti läbi - http://www.imdb.com/title/tt0419706/ paremaks polnud läinud, halvemaks ka mitte _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
The order, number 80101042525755, has been successfully filed and the payment captured.
The pre-order key is due to be shipped on the official release date of the product. Until then the status of the transaction will remain "processing".
Thank you for your purchase! _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mis resoga mängu lasti laval? FHD _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Gap, Sa vaata mängu kiirust + mõnus gore. Doom 3 oli aeglane survival horror vmt. Korduvalt ju juba öeldud, et minnakse "back to the roots" ehk Doom 1 ja 2. Eelnevad gameplayd on kõik olnud aeglasemad, puldiga mängitud, mis väga jura tunde sellest mängust jättis. See uus gameplay video on nagu öö ja päev võrreldes konsooli gameplayga. Ma jään ootama _________________
Projektori limitatsiooni tõttu jooksis 1080p mis kuvati seinale.
Jah gameplay oli palju kiirem. Eks kasu oli ka korralikumast hiire-klaveriga mängijast mitte mingist suvalisest puldiga pühapäevamängurist kes diivanil lesib.
Paraku mängu ostma ei kutsu mind jätkuvalt miski, sest mul on ka mingit stoorit vaja juurde sinna mitte lihtsalt mööda koridore kolle tappa kus kollide tüübid hakkavad korduma väga kiiresti ja kill animatsioonid on kõik suht samad. See võib olla lõbus esimesed paar tundi heal juhul aga kui stoori puudub, siis pole nagu pointi. Multiplayer on üldse teise tiimi poolt tehtud ja ainuke asi mis seal paneb mängima on asjade lahtilukustamine. Kui kõik lahti lukustatud, siis pole ka enam motivatsiooni. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Jah gameplay oli palju kiirem. Eks kasu oli ka korralikumast hiire-klaveriga mängijast mitte mingist suvalisest puldiga pühapäevamängurist kes diivanil lesib.
Paraku mängu ostma ei kutsu mind jätkuvalt miski, sest mul on ka mingit stoorit vaja juurde sinna mitte lihtsalt mööda koridore kolle tappa kus kollide tüübid hakkavad korduma väga kiiresti ja kill animatsioonid on kõik suht samad. See võib olla lõbus esimesed paar tundi heal juhul aga kui stoori puudub, siis pole nagu pointi. Multiplayer on üldse teise tiimi poolt tehtud ja ainuke asi mis seal paneb mängima on asjade lahtilukustamine. Kui kõik lahti lukustatud, siis pole ka enam motivatsiooni.
Ei usu väga et stoori aitaks. Pigem nussiks k6ik ära nagu teistes AAA mängudes.
Head mäpid koos kiire ja vinge äktsioniga mulle küll üksluiseks ei muutuks.
Vaadake brütal doom koos fan made mäppidega Hell Revealed 2 ja Alien Vendetta. Vot see on tase
Mis stoori, Doom I ja II oli rõhk pandud sellele, et oli meeletult palju kolle, keda vaja tappa. Pidid olema osav, et nende vahel manööverdades ja tulistades ellu jääda, paarist videost on näha, et Doom 4 vähemalt mõnes kohas kollidest puudust ei tule ja lisandunud on võimalus neid erinevat pidi ära lõpetada. Lisaks sellele said võistelda selles, kui kiiresti tegid taseme läbi ja kas said kõik tapetud 100%, otseloomulikult pidi see toimuma kõige raskema raskusastme või vähemalt eeviimasegagi. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Marsi baas on põrgu jõudude poolt üle võetud. Sa oled ainuke ellujäänu ja pead kõik kuradid tagasi põrgu peksma. Kas saab üldse rohkem badass story olla? Ei saa! _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.