Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 747, 748, 749 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus?
Jah
9%
 9%  [ 51 ]
Ei
43%
 43%  [ 228 ]
Mul juba olemas
38%
 38%  [ 202 ]
Kolin mujale
9%
 9%  [ 49 ]
hääli kokku : 530

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sukelduja
HV Guru
sukelduja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.04.2016 18:04:20 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
sukelduja kirjutas:
armjan kirjutas:
taavi kirjutas:
armjan, miks animatsioone menüüsse vaja on?

Vana menüü motorola peal ju töötab suht okeilt, vajalik info kah enam-vähem näha.

Jalgratast pole vaja leiutada - animatsioonid on kasutusel suuremas osas softides tänapäeval. Miks need seal on, kui see on ebavajalik? Liikuvuse tunnetus, dünaamika haaratavus (silmale) on oluliselt parem.

Need on seal, sest turundus nõuab seda. See liikuvuse tunnetus, dünaamika jne on "bullshit bingo" jaoks. Kui box kooleb selle pärast, et animatsioone on ilus vaadata, siis pole arendusmeeskonnas lihtsalt mitte kellelgi "mune", et seda välja ütelda. Vaatame tõele näkku. Menüü kujundus ei ole hetkel eesti turusituatsioonis mitte mingi müügipoint.

Ühe tunnetus pole teise jaoks sobiv ja teise tunnetus pole kolmandale sobiv.
Neid ei eemaldata.

Sul on kogemusi, anna mulle siis reaalset materjali, millega tutvuda saan. Lisaks Sul on tendents negatiivsust pritsida. Ei lähe sellega kaasa, ei anna tulemust, kui subjektiivset palli veeretame. Sinu tõde on ainult sinu tõde. Vaata sellele näkku, palju tahad, Sina pole kõik.

Oled turundus, UX, disaini, arenduskunn, ole hea, tee paremini. Niisama õhku liigutada - pole selleks aega. Kõiges jama näha on sinu valik.

Ma olen 20 aastat softiarenduse köögipool olnud ... ma ei usu, et sa suudad midagigi produtseerida, mida ma juba oksendamiseni pole näinud.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 29.04.2016 18:13:57 vasta tsitaadiga

seeru, pistad USB auku IR pikenduse?
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2016 18:18:28 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
Ma olen 20 aastat softiarenduse köögipool olnud ... ma ei usu, et sa suudad midagigi produtseerida, mida ma juba oksendamiseni pole näinud.

Vabandan. Eeldasin ja eksisin. Langesin ise sisse eeldamisega (sellepärast eeldamist poolda. On, millest ka ise õppida ja enda käitumist analüüsida)

viimati muutis armjan 29.04.2016 18:20:32, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 29.04.2016 18:18:37 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

pigem väljundite rohkus icon_wink.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 29.04.2016 18:22:01 vasta tsitaadiga

See on ammu teada, et ideegenereerijaid on kordi rohkem kui tegijaid, igal ühel omad mõtted ja need ei klapi alati kõik kokku ühte menüüsse. Minumeelest pole uues menüüs küll midagi animatsiooni laadset, seal on tekst ja pildid mida kuvab brauser. Selge see, et delfi.ee avamine arvutis võtab rohkem aega kui foorum.hv.ee kuid TeliaTV menüü on midagi nende kahe vahepealset. Päris DOS/command laadset akent ma menüüs näha ei tahaks nagu ka viimastel aastatel müüdud soodsamate yamaha ressiverite menüü on (mis on ka sellisel kujul sigauimane). Sellest sai hiljuti siin räägitud.
Seega kompromiss on saavutatud, menüü on nii hea ja nii kiire, kui võimalik. Nagu ka mainiti, KODI meediakeskus on rasperry peal nii kiire kui võimalik kuid saab kiiremini kui on väga hea i5 arvuti peal.

Seega saab olla veel paar varianti, ülivõimas raud, et lihtsalt digiboksi funktsiooni täita või ülikallis arendus, et ehitada digiboksile väga hästi tuunitud tarkvara koos vahevaraga. Näiteks android vs. apple, viimane ehitab ise oma raua koos softiga lõpuni kalli arendusega kuid see-eest on saavutatud üsna tagasihoidlikul raual kiire ja sujuva töö ning üsna väikese akukasutusega.

seeru kirjutas:
Aga samas on ju praegune Arris paari aasta pärast ka füüsiliselt ja moraalselt vananenud. Ja käitub arvatasvasti rohkem teo moodi.
Jahh VIP 1003 ja 1093 on juba praegu vanad. Kuid VIP1903 on üks hea omadus, mida ma siin ei reklaami. Kuna neid boxe levis nagunii vähevõitu.

Täiesti kindel, Arrise menüü jääb ilmselt sama pikaks ajaks kui Aminol oli vana menüü, ka sellel muutus see õige pisut ajas aeglasemaks kuid mitte märgatavalt.
Järgmine seade (kui selleks kunagi vajadus tekib) peab ilmselt toetama 4K'd ja ilmselt on ka siis spetsiaalne protsessor mis seda väljastab, palju jõudlust menüü jaoks jääb selgub siis. Aeg on näidanud, et ka esimesed androidid olid poest tulles läägivad kuid uuemad kesklassi telefonid on juba päris head, loodetavasti mõeldakse tulevikus ka digiboksides menüü kiirusele.

VIP1903 on turul piisavalt palju, eelised on avalikud, mõnele kasulik optiline heliväljund ja composite mille 1080i signaali on võimalik salvestada.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2016 18:23:10 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Seega kompromiss on saavutatud, menüü on nii hea ja nii kiire, kui võimalik. Nagu ka mainiti, KODI meediakeskus on rasperry peal nii kiire kui võimalik kuid saab kiiremini kui on väga hea i5 arvuti

On võimalik saada kiiremaks ja sujuvamaks,tean,et on icon_smile.gif
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 29.04.2016 19:08:55 vasta tsitaadiga

ot:
Rpi 3 peal jookseb Kodi 17 küll nagu kulda. icon_rolleyes.gif
Kui Arris sama kiire oleks ei kurdaks arvatavasti keegi.
Samas CPU vahe on ka muidugi hetkel kõvasti RPi kasuks...

armjan, mingi klahvi alla Motorola/Arrise restarti ei saaks mappida? Et hoiad nt. pikalt Power nuppu all ja seepeale tehakse restart nagu oleks vool sabast võetud korraks?
Jube tüütu on seda voolujuhet seinast kiskuda, kord nädala-pooleteise jooksul ikka boks restarti tahab. Koba seal siis käsikaudu teleka all...

Ja kas selle heli pinisemise vea kohta olete midagi leidnud mis mõnikord kanali/salvestuse vahetusel tekib? Kogu heli tuleb läbi nagu oleks mingi osa sagedusest välja lõigatud. Arris otse HDMI-ga TV taga.
Kanalivahetus/salvestus paus-play teeb heli jälle normaalseks. Aga häirib ikkagi.

armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 29.04.2016 19:34:29 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
ot:
Rpi 3 peal jookseb Kodi 17 küll nagu kulda. icon_rolleyes.gif
Kui Arris sama kiire oleks ei kurdaks arvatavasti keegi.
Samas CPU vahe on ka muidugi hetkel kõvasti RPi kasuks...

armjan, mingi klahvi alla Motorola/Arrise restarti ei saaks mappida? Et hoiad nt. pikalt Power nuppu all ja seepeale tehakse restart nagu oleks vool sabast võetud korraks?
Jube tüütu on seda voolujuhet seinast kiskuda, kord nädala-pooleteise jooksul ikka boks restarti tahab. Koba seal siis käsikaudu teleka all...

Ja kas selle heli pinisemise vea kohta olete midagi leidnud mis mõnikord kanali/salvestuse vahetusel tekib? Kogu heli tuleb läbi nagu oleks mingi osa sagedusest välja lõigatud. Arris otse HDMI-ga TV taga.
Kanalivahetus/salvestus paus-play teeb heli jälle normaalseks. Aga häirib ikkagi.

Uurin seda võimalust. Pead ei anna aga kui saab, on ettepanek asjalik
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 29.04.2016 20:47:44 vasta tsitaadiga

Laizk kirjutas:
bladerunner kirjutas:

pigem väljundite rohkus icon_wink.gif

jah ainult selles ei ole asi. Asi on seotud salvestamisega ja ainult osade telekatega. Vaatad boxist üht ja box salvestab samalajal vabalevist teisi kanaleid kui soovid niipalju kui järjekorda oled pannud.
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 29.04.2016 21:13:42 vasta tsitaadiga

Vabandust et pole otsinud, aga kas on avalikult kuskil ka uue puldi Koodid Samsungi telerite tarbeks? Vana S2 pult õnnestus teleriga ilusti paaritada, uuega vaja sama teha.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 29.04.2016 21:19:24 vasta tsitaadiga

https://www.telia.ee/abi/online-help
Sealt valid ülevalt vasakult Juhendid -> Telia TV puldi ühildamine teleriga

Seda muidugi juhul, kui pidasid "uue" all silmas uut Telia pulti.

lightbluefox kirjutas:
Vabandust et pole otsinud, aga kas on avalikult kuskil ka uue puldi Koodid Samsungi telerite tarbeks? Vana S2 pult õnnestus teleriga ilusti paaritada, uuega vaja sama teha.
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
mada
HV vaatleja

sõnum 29.04.2016 22:08:25 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:

Müüdid tekivad ka siin teemas nii nagu uue nuti puldiga tekkis, kaovad numbrid ja jura ja jama. Tänaseks on selgunud, et reaalne klient kodus ütleb, et jumala lihtne ju.
Nüüd keerutatakse siin teemas, et Motorola läheb sigaaeglaseks uue menüüga, see on müüt. Jah, Motorola on aeglasem kui Arris aga mitte nii aeglane, et kasutada ei saaks, täiesti rahuldav on. Samas eks on rohkem kannatamatuid inimesi kui mina.

Käisin hiljuti vanemate juures, neil oli Motorola vana menüüga, ja isegi kui ta reaalselt ei ole kiirem, kui uue menüüga Motorola, siis ta vähemalt tundub kõvasti kiirem. Ma väga tihe Elioni vaataja kodus ei ole, mistõttu pole harjunud, et iga nupuvajutuse järgi on vaja natuke oodata, sest tegelikult nupuvajutus ikkagi töötas. Ja seetõttu satun teistkordse nupuvajutuse tõttu menüüdes kahtlastesse kohtadesse. Ja tegelt ei tea ma siiani, kuhu kuradi poole tuleb vajutada, et kiiresti kanalivalik üles leida ja õige kanal (no see, mis võidusõite näitab) üles leida icon_biggrin.gif Ükspäev jälle võttis tükk aega, et leiaksin üles kanali keelevaliku võimaluse, kuigi olin seda varem korduvalt seadistanud.

Aga üks ettepanek ka, viimane kord kui üritasin kõigist lapse pandud meeldetuletustest lahti saada (olin teemapaketist niikuinii loobunud), siis vastavat kohta ei õnnestunud kuidagi üles leida... aga tuli välja, et menüüvalikusse jõudmiseks oli vaja enne PIN sisestada, samas sõnastus oli juba PINi sisestamisel umbes selline, et nüüd lendab kogu boks resetti...
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.04.2016 12:13:40 vasta tsitaadiga

siin oli juttu, et riistvara vananeb (motorola)...no ega arris ka enam mingi püss pole, vanust ka juba palju lol
Tooge siis mingi killer box müüki, vändake sellele 10-20€ otsa vms, kui asi on kiire, siis ma ostan selle.
Saan aru, et 2 boxi elion üleval ei suuda pidada, aga kui tarkvaraliselt ei suudeta asi kiiremaks teha, siis äkki prooviks riistvaraliselt seda kompenseerida icon_wink.gif
motorola vana-->uus on tagasiminek
motorola vana-->arris on pisike tagasiminek, lisaks see "välimus"
motorola---killer box mis oleks kiire, paneks uut poksi soetama.
Aga hetkel arris seda ei pane kui motorola pealt tulla.
Ainuke miinus on HD kanalid ja seda ma veel elan üle.

PS: Kui tuleb vsb HD, siis valin aeglase ja sitema menüü kohe icon_razz.gif
jeesus188 kirjutas:
tsitaat:

Telia teavitas ka oma vana nuti-TV versiooni kasutavaid kliente e-kirjaga, et hinnatõus ees seisab ning ühtlasi soovitas uuema versiooni peale üle minna ning osta uus pult, mis maksab 13 eurot.

Ma tahaks ka seda kirja saada icon_rolleyes.gif

avastasin ka selle kirja ikkagi lõpuks. Kui muud telia pakkumised tulevad rõõmsalt postkasti, siis see kiri läks ilusti spämmikausta

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
jake28
HV vaatleja

sõnum 30.04.2016 23:45:51 vasta tsitaadiga

tere.on selline problem siis....sai üle mindud uue nutitv peale,sellega tulid ka 2 uut pulti .problem on selles ,et uus pult lülitab tv ka välja,kui lülitan nutitv välja,nutiv nupu pealt välja.
kuidas seda viga korda saab teha??
ma tahan et telekas jääb sisse,kui ma digiboxi välja lülitan.....aga pragu sulgeb pult nii teleka kui digiboxi korraga välja.see juhutub siis kui ma vajutan nutitv uue telia pulti peal
tagasi üles
Six
HV veteran

sõnum 01.05.2016 07:25:35 vasta tsitaadiga

Digiboksi seadetes lülita HDMI-CEC välja.
Sellisel juhul ei lülitu teler ka sisse, kui digiboksi käima paned.
Valik on sinu.

jake28 kirjutas:
tere.on selline problem siis....sai üle mindud uue nutitv peale,sellega tulid ka 2 uut pulti .problem on selles ,et uus pult lülitab tv ka välja,kui lülitan nutitv välja,nutiv nupu pealt välja.
kuidas seda viga korda saab teha??
ma tahan et telekas jääb sisse,kui ma digiboxi välja lülitan.....aga pragu sulgeb pult nii teleka kui digiboxi korraga välja.see juhutub siis kui ma vajutan nutitv uue telia pulti peal
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Marec
HV kasutaja
Marec

sõnum 01.05.2016 08:01:28 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

Kas mingeid öiseid automaatseid restarte ei anna korraldada? Näiteks kasutajal antakse valida päev ja kellaaeg mil iga nädal tehakse korra restart: teisipäeva öösiti kell 3 näiteks.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 01.05.2016 09:40:06 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
ready kirjutas:
Hetkel on müügimeeste ja muidumeeste kõlavad sloganid ja reaalsusest targalt vaikitakse.

Ise kah aru saad, mis jama ajad? Oled pahane, ärritunud, seda mõistan, kuid ajada sellist jama tõe pähe (sinu subjektiivne arvamus ei tee arvamusest objektiivset "tõde".)
Kui Sul on täpsemat infot, kust selline väide tuleb, on mõistlik see kohe lisada, mitte arvamise pähe kreeni vajuda.

Ükskikklientidele ei arendata teenuseid. See on massidele ja sealt tuleb fookus. Vana on vana - legacy ja EOL! Tõsiselt, andke mulle teada, kui Telia on ainus, kes vanadelt teenustelt, platvormidelt, tahavad kasutajaid uuele liikuma. Tavapärane liikumine.

Millal adsl-i meestel stepsel seinast tõmmatakse ? Tõeliselt vana on vana asi ! Ma olen siin teemas pidevalt lugenud vabandusi, miks seda või teist ei saa teha, sest 5/1 kasutajatel on ju ka vaja telekat vaadata.

armjan kirjutas:

Mida täpsemalt maha vaigitakse?

Et kui ma nüüd uuele üle lähen ja 13€ puldi soetan, siis läheb kohe minu elu lilleliseks(lillaks?) ja õnn saabub minu õuele ?
Minu motorola hakkab kohe palju kiiremini tööle ja minu 2 aminot hakkavad automaagiliselt uue nuti tv-ga tööle.
Või ootavad siiski ees palju suuremad kulutused kui see 13€ pult, et asi vähemalt samaväärsena tööle jääks ? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 01.05.2016 10:21:09 vasta tsitaadiga

Jänes kirjutas:
... ja minu 2 aminot hakkavad automaagiliselt uue nuti tv-ga tööle.

Kanalite järjekord lihtsalt keeratakse p***, muud vahet pole.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
lightbluefox
HV Guru

sõnum 01.05.2016 10:24:42 vasta tsitaadiga

Niisiis olen veidi jõudnud Motorologa uut nutiTVd kasutada. Jah, aeglasem on kindlasti, aga nagu Indrek ütles, elab üle.
Häirib aga rohkem see, et kavas on telekanelite logod suured kastid, ehk infot mahub ekraanile palju vähem. Kas vana nutika loendit kuidagi tagasi ei saaks? Kerimist on nii märksa rohkem.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
pppd
Kreisi kasutaja

sõnum 01.05.2016 10:59:06 vasta tsitaadiga

millal kanalite nimekirjast lõpuks see topelt TallinnaTV ära kaotatakse? Teiste kanalite jaoks boksi HD/SD valik kõlbab, aga TallinnaTV peab millegipärast nimekirjas mõlema versiooniga eraldi esinema, (mitte nii hästi) varjatud promo ühele teatud erakonna vaadetele? icon_wink.gif

viimati muutis pppd 01.05.2016 10:59:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 01.05.2016 11:08:44 vasta tsitaadiga

Kas Samsungi äpp ei tööta 100% üle wifi sõltumata levikvaliteedist? Peab talle ikka mingi purgi vahele panema?
Panin teleka teise seina ja ei ole võrgu pesa võtta.

Mingi selline asi töötaks?
http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_TL-WA860RE.html

Pakuvad 5Ghz toega ka, tudub natuke kindlam valik lisaks telia pildile koduvõrgust HD meedia striimiseks
http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE450.html
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 01.05.2016 11:20:36 vasta tsitaadiga

sooty, sa peaksid kahe purgiga looma wifi silla, elioni ruuteri ja teleka vahele.
Võid proovida elektrivõrgu adapteriga ka, kui sama faasi peal ja mingid saastaseadmed müra võrku ei saada, võib isegi toimida.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 01.05.2016 11:45:58 vasta tsitaadiga

Need ei tööta elektrivõrgu kaudu ja peakski (pesasse minevale) kaabile selle tegema enda kirjelduse järgi vist?

e: sahtlis vana TPlink ja sellele saab vist ddwrt peale panna, proovin uut asja ostmata

viimati muutis sooty 01.05.2016 11:53:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 01.05.2016 11:51:00 vasta tsitaadiga

sooty, sinu lingitud asju oleks 2 tükki vaja, ja peavad võimaldama silla loomist. Samsung ei tohiks vist üle wifi mängima hakata.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 01.05.2016 11:54:58 vasta tsitaadiga

Leidsin sahtlist TL-WR841N, sellega peaks vist toimetatud saama
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 01.05.2016 15:38:32 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Kas Samsungi äpp ei tööta 100% üle wifi sõltumata levikvaliteedist? Peab talle ikka mingi purgi vahele panema?
Panin teleka teise seina ja ei ole võrgu pesa võtta.

Mingi selline asi töötaks?
http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_TL-WA860RE.html

Pakuvad 5Ghz toega ka, tudub natuke kindlam valik lisaks telia pildile koduvõrgust HD meedia striimiseks
http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE450.html

kindluse mõttes:
https://pood.elion.ee/productInfo/140/elektrivorguadapter-zyxel-pla5206/PLA5206

Samsa ei toimi stabiilselt üle wifi kui wifi võrgus on mitmeid seadmeid. Jah, wifi sillaga eraldi annab linki teha.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
can860
HV vaatleja

sõnum 01.05.2016 18:12:31 vasta tsitaadiga

Viskas ekraanile "teate", et videolaenutuses Star Wars episode VII saadaval. Pole paha thumbs_up.gif. Ma pole filmilisti lapanud, kas varasemad ka on olemas?
Muidugi siinkohal takerdub filmielamus kahjuks jälle 5.1 heli puudumisse.

iTunes's samuti ep VII laenutatav, pilt 1080p koos 5.1 heliga. 4.99€
tagasi üles
51004
HV kasutaja
51004

sõnum 01.05.2016 18:24:56 vasta tsitaadiga

Kui tahan kasutada telekat LG Telia äpiga ilma boxita, kas siis pean kõikidel vaatajakohtadel üle minema uuele nutiTVle või saan ülejäänud vaatajakohad jätta vanale?
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 01.05.2016 18:48:12 vasta tsitaadiga

51004 kirjutas:
Kui tahan kasutada telekat LG Telia äpiga ilma boxita, kas siis pean kõikidel vaatajakohtadel üle minema uuele nutiTVle või saan ülejäänud vaatajakohad jätta vanale?

Vana menüü saad teistel jätta.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 01.05.2016 19:51:02 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
sooty, sinu lingitud asju oleks 2 tükki vaja, ja peavad võimaldama silla loomist. Samsung ei tohiks vist üle wifi mängima hakata.

Kopp ees. Pool päeva näppimist lõppes ühe brickitud ruuteriga. Arvasin, et oskasin archerc7 ka telliseks teha, õnneks olid lihtsalt võrguseaded tuksis.

Kas selle silla loomiseks pikema juhise küsimine kuulub allolevasse teemasse või jätkan siin? icon_wink.gif
Mitte ei suuda aru saada.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=552812
tagasi üles
Tompa
HV kasutaja

sõnum 01.05.2016 21:58:03 vasta tsitaadiga

can860 kirjutas:
Viskas ekraanile "teate", et videolaenutuses Star Wars episode VII saadaval. Pole paha thumbs_up.gif. Ma pole filmilisti lapanud, kas varasemad ka on olemas?
Muidugi siinkohal takerdub filmielamus kahjuks jälle 5.1 heli puudumisse.

iTunes's samuti ep VII laenutatav, pilt 1080p koos 5.1 heliga. 4.99€

Peab jah kahjuks seekord Apple iTunesile oma raha maksma, sest Telia ei suude 5.1 heli pakkuda. Mis toimub? Kaua võib? Millal 5.1 heli tööle saab? Vist mitte kunagi?
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 01.05.2016 22:04:37 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:

Kas selle silla loomiseks pikema juhise küsimine kuulub allolevasse teemasse või jätkan siin? icon_wink.gif
Mitte ei suuda aru saada.

Mul on Inteno otsas wifit jagav Linksys E4200 (5 GHz pärast) ja Samsungil kaabliga sabas Dlink DAP 1522, mis on seatud bridge reziimi. Töötab ilusti.

hugo
HV veteran

sõnum 02.05.2016 12:36:00 vasta tsitaadiga

Samsungi TV tuli tarkvaravärskendus 2116, Elioni äpp muutus Telia äpiks ja ikka ei näe FOxplay kanalit ? Ei saa ka aru ,et uuendusega miskit muutunud oleks.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 02.05.2016 12:41:59 vasta tsitaadiga

hugo kirjutas:
Samsungi TV tuli tarkvaravärskendus 2116, Elioni äpp muutus Telia äpiks ja ikka ei näe FOxplay kanalit ? Ei saa ka aru ,et uuendusega miskit muutunud oleks.

Tegemist pole Telia TV äpi enda VV'ga.
Nendest esimene on Samsungi enda tarkvara
Teine on wrapper, mis annab infot äpi kohta. Sinna viidi sisse Telia brandivahetusega seotud info ja uus logo.
FOXplay pole kanal vaid keskkond, mis on saadaval peamenüü kaudu (FOXplay on saadaval alates versioonist 5.6.13, LG ja boksid said versiooni 23.03.2016).
Samsung on veel ootel
tagasi üles
hugo
HV veteran

sõnum 02.05.2016 13:20:01 vasta tsitaadiga

armjan kirjutas:
hugo kirjutas:

Tegemist pole Telia TV äpi enda VV'ga.
Nendest esimene on Samsungi enda tarkvara
Teine on wrapper, mis annab infot äpi kohta. Sinna viidi sisse Telia brandivahetusega seotud info ja uus logo.
FOXplay pole kanal vaid keskkond, mis on saadaval peamenüü kaudu (FOXplay on saadaval alates versioonist 5.6.13, LG ja boksid said versiooni 23.03.2016).
Samsung on veel ootel

Selge siis peab ootama. Seda FoxPlay keskkonda pole ka telerisse tekkinud.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

sõnum 02.05.2016 13:42:45 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Leidsin sahtlist TL-WR841N, sellega peaks vist toimetatud saama

Kui juhe on okei, siis:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=673777&highlight=

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

sõnum 03.05.2016 00:03:59 vasta tsitaadiga

Aeg-ajalt kanalit vahetades ei tule õige kanal ette. Näitab küll valitud kanali infot, aga video on ikka eelmisest kanalist. Siis peab korraks mingi muu kanali valima.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 03.05.2016 10:41:16 vasta tsitaadiga

Arrise box unustab vahel ära, et ta peab häält ka tegema, mitte ainult pilti näitama. Peale stand-byst tulekut häält kas üldse pole, või on see miinimumi peal, kuigi helitase on boxil seatud ca 75% peale.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 03.05.2016 11:05:16 vasta tsitaadiga

Kas noppekanalid on need?: https://www.telia.ee/era/tv/lisateenused/lisakanalid
Ma ei näe eraldi valikut noppekanalid.

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 03.05.2016 11:20:30 vasta tsitaadiga

TV > Noppekanalid
https://www.elion.ee/eraklient/iseteenindus/ekodu
tagasi üles
Azex
HV vaatleja

sõnum 03.05.2016 11:49:29 vasta tsitaadiga

Nii, Game of Thrones S06E02 720p ilusti teisipäeva hommikust FoxPlay-s olemas. Hea töö thumbs_up.gif

Eelmine nädal ei jõudnudki ära oodata, tuli kodurahu huvides ikka SD versiooni vaadata. FoxPlaysse ilmus esimene osa alles neljapäeval.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
dex
HV veteran
dex

sõnum 03.05.2016 11:56:36 vasta tsitaadiga

Kas mingid supakad on ka olemas?
armjan
Kreisi kasutaja

sõnum 03.05.2016 12:07:36 vasta tsitaadiga

Azex kirjutas:
Nii, Game of Thrones S06E02 720p ilusti teisipäeva hommikust FoxPlay-s olemas. Hea töö thumbs_up.gif

Eelmine nädal ei jõudnudki ära oodata, tuli kodurahu huvides ikka SD versiooni vaadata. FoxPlaysse ilmus esimene osa alles neljapäeval.

Kasutajad saavad FOXplay's uusi lisandunud episoode uudistada peale keskööd. Troonide mängu puhul ilmub episood siis, kui kell lööb teisipäeva (viimasel juhul 03.05 kuupäeva tulekuga peale südaööd)

dex kirjutas:

Kas mingid supakad on ka olemas?

Eestikeelsed subtiitrid on olemas (saab ka välja lülitada).
Samuti eng ja rus audio valik
tagasi üles
bingo
HV kasutaja
bingo

sõnum 03.05.2016 13:10:46 vasta tsitaadiga

Kuidas saab pin koodi ära muuta/tühistada, pole aastaid enam kasutanud ja nüüdseks olen unustanud. Tahaks paar kanalit tellida.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 03.05.2016 13:21:41 vasta tsitaadiga

https://www.telia.ee/abi/online-help
Logid sisse ja siis "Seadmed" lipikult peakski saama teha.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 03.05.2016 13:28:37 vasta tsitaadiga

Miks FoxPlay-st seriaale vähemaks võetakse? Jõudsin Wayward Pines'i 6 osa 10-st ära vaadata, ja nüüd - joppenpuhh - on seriaal sealt ära kustutatud. Ülejäänu jaoks panen piraati?
Osadel seriaalidel on kolm osa lõpust, teisi pannakse ja võetakse suvaliselt maha. Elioni enda seriaaliriiul pole vist ligi aasta otsa enam uuenenud...
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 03.05.2016 13:34:13 vasta tsitaadiga

timok kirjutas:
Miks FoxPlay-st seriaale vähemaks võetakse? Jõudsin Wayward Pines'i 6 osa 10-st ära vaadata, ja nüüd - joppenpuhh - on seriaal sealt ära kustutatud. Ülejäänu jaoks panen piraati?
Osadel seriaalidel on kolm osa lõpust, teisi pannakse ja võetakse suvaliselt maha. Elioni enda seriaaliriiul pole vist ligi aasta otsa enam uuenenud...

Ju siis oli litsents võimalusega pärast huvi tuvastamist täiendav periood üles öelda vms...Muidugi ei arvestata, et sisu puudumisel huvi ei tekigi icon_wink.gif
tagasi üles
timok
Kreisi kasutaja
timok

sõnum 03.05.2016 13:38:25 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
timok kirjutas:

Ju siis oli litsents võimalusega pärast huvi tuvastamist täiendav periood üles öelda vms...Muidugi ei arvestata, et sisu puudumisel huvi ei tekigi icon_wink.gif

Ehk siis - igaks juhuks ei tasu peale GoT midagi vaadata, äkki oled ainus ja "huvi puudumisel" avastad poole seriaali pealt tühja lehe (kuhu Telia võiks lisada lingi seriaali torrenti juurde icon_razz.gif).
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
acery
HV vaatleja

sõnum 03.05.2016 14:20:50 vasta tsitaadiga

Mul on Samsungi Telia äpiga tekkinud üks probleem. Ei teagi mis versioonist alates aga põhimõtteliselt kui ma vaatan Plex äpiga mõnda filmi või seriaali, siis Samsungi Telia äppi meeldetuletused tõmbavad teleri kinni. Aitab ainult teleri sisse-välja lülimine.
Suhteliselt imelik tegelikult, et teise äppi kasutamisel üritab Telia äpp meeldetuletusel olevale saatele ennast lülida.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 03.05.2016 14:23:05 vasta tsitaadiga

Ei pruugi Telia süü olla. Samsungi enda soft on IMO suht vigane. Mul paneb mõnikord WDTV'd vaadates suvalise liigutuse peale pildi tasku ja mingi aja pärast teeb läbi restardi või sellelaadse toimingu.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia TV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 747, 748, 749 ... 1186, 1187, 1188  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.