Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 743, 744, 745 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.05.2016 12:07:52 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
Loodan, et ma AM-i ei saa nüüd icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Tehtud, tänan. icon_smile.gif

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.05.2016 16:26:42 vasta tsitaadiga

Õhtul teen kiire striimi testserverist (19:45 - 20:45), Grille 15 kavas, see on päris huvitav masin ja võibolla tõesti mu tulevane esimene Tier 10 TD. URL on www.twitch.tv/senpaierick nagu alati.

Muu hulgas peab mainima, et neid kellel CPU jõudsam (eriti i7 omanikke), ootab meeldiv perf boost 9.15s. +15% oli vist minimaalselt, aga 4,5GHz 6-core omanikud on näinud ka +50% ja kõrgematki boosti. Kes vene keelt mõistab (või suudab lugeda FRAPSi fps numbreid ekraani alläärtes), saab ise järele vaadata siit:

Link

PS - kui keegi jääb juurdlema, et kuidas too vend 9.15s näeb fps numbreid üle 127, siis ilmneb, et vastava konfifaili modimisel on võimalik see fps cap eemaldada ja asendada enda soovitud väärtusega.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 02.05.2016 16:48:32 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Muu hulgas peab mainima, et neid kellel CPU jõudsam (eriti i7 omanikke), ootab meeldiv perf boost 9.15s. +15% oli vist minimaalselt...

Jee, kui see tõesti nii siis julgen nüüd kolida Improved Graphics peale.
Siiamaani proovitud mitu korda nii ja naa, ja ikka veidi hüppeline.
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.05.2016 16:57:31 vasta tsitaadiga

globostrat, täpsustuseks, see perf boost toimib ainult juhul kui su mäng on CPU poolt bottlenecked, ehk videokaardil oleks jõudu rohkemaks, aga CPU hoiab seda tagasi.
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 02.05.2016 17:03:10 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
globostrat, täpsustuseks, see perf boost toimib ainult juhul kui su mäng on CPU poolt bottlenecked, ehk videokaardil oleks jõudu rohkemaks, aga CPU hoiab seda tagasi.

Elame-näeme icon_smile.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 02.05.2016 19:27:05 vasta tsitaadiga

rändur_000 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ah, mis see nädalane AM60 ikka on icon_lol.gif Been here, done that...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 03.05.2016 13:34:37 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
rändur_000 kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ah, mis see nädalane AM60 ikka on icon_lol.gif Been here, done that...

Nõustun selle seisukohaga- see AM60 või AM6000 pole mingi näitaja.

Ise lasin eile Mousiga maha ühe eesti Wot mängija. Tore, et eestlasi ikka satub mängu, näitab, et valdkond pole päris surnud veel.

Ise olen viimasel ajal weakpointide ja sihtimise osas targemaks saanud, on kogemus kõikide Tier 10 tankidega, aga tunnen, et vaja oleks veel igaühega kuskil 500 mängu teha, et saada rohkem sotti neist. No näiteks see Maus, et niisama 100 mänguga ikka ei jää meelde, mis omadused tal on. Vaja ikak rohkem mängida, et näha, milliseid vastaseid ta peneb üldse ja milliseid mitte, kui kaua ta laadib mürsku, harjutada hoidma peidus või nurga all weakspotte (turreti põsed, esiosa keskosa, taguots), kui kiirelt ta liigub jne. Seda ei saa õppida raamatukogus, vaid tuleb praktiliselt harjutada. Ja nii iga T10 tanki kohta.

Kõige ebameeldivamateks pean T10 puhul TD-sid, millel torn ei liigu või on paberist kere. Näiteks see Grille 15 poolt peagi väljavahetatav pabertank üldse ei meeldi. Ainult üksikud TD-d meeldivad. Samas saan aru, et tuleb kõikide tankidega harjutada, ka ebameeldivatega, et tulevikus tunda oma vastaseid.

Arvan, et preemium perioodi lõpuks 3 kuu pärast olen saanud piisava kogemuse kõigist tier 10 tankidest ja võib valida T10 lemmiktankid välja ja nende peal sügavamaid oskusi harjutama. Esmamuljel Maus meeldib mulle, aga ka is-4 meeldib, meeldivad medikad, mille turretit kannatab künka tagant näidata, meeldivad kõik SPG-d, ajaviiteks meeldivad ka automaatsalvega tankid, mis teevad kiirelt 4 lasku. TD-dest ainult ühega mängiks, teised TD-d ei meeldi Tier 10-nes.

Millised tankid teile meeldivad enim ja mis ei meeldi?

Hiljtine huvitav õppetund oli küngaskaardil selline, kus vastasmeeskonda komplekteeriti TD-sid aga liitlaste omasse mitte ühtegi, lisaks oli kummagi meeskonna sees 4 arty't. Tulemus oli, et võitis meeskond, kelle tankid näid kaugemale. Ja kaugele näevad peamiselt vist TD-d eksole, seetõttu nad võitsidki. Liitlaste tankid surid kuulide poolt, mille tulistajat nad ei näinudki. Vat selline õppetund siis- et tuleks uurida erinevate tankide nähtavuskaugusi ja instrueerida kaugele nägevad tankid alati lahinguvälja ette, et nad avaks liitlastele silmad. See vaatekauguste uurimine võtab muidugi oma aja, kuna vaja on tunda T8-T10 kõikide tnakide nägemisulatust.

siven kirjutas:
päris hea olen 3k mänguga roheline wn8 ja sõimatakse tomato rerolliks:D
seletan ,et ma new player aga noh tomato reroll igateine mäng:D

Eks noored õpivad käitumist vanematelt ja nii siis korrutataksegi kogu aeg, et kõik on tomatid, aimbotid, gold njuubid, reroll kontoga jne, kustutage mäng ja saage vähk, selline kultuur, mis on levima pandud ja eeskujuks, seetõttu korrutatakse neid kontosid. Tankionline.com-i puhul küsisid noorelt pidevalt mängu chatist, et kas kullakast on juba mängu kukkunud taevast. See küsimus elvis nagu vene narkokülas küsitakse igalt möödujalt "kas suitsu on?". Et siis ühiskonnas levivad teatud kombed lihtsalt, nii ka Wot-i chatis.

Mis puutub tomati mõistesse, siis tundub, et ega seda väga ei mõistetagi, lihtsalt korrutatakse seda kuna nii on kombeks. Justnagu eestis on kombeks ühte erakonda materdada, samas kui asun dialoogi nendega, et kullakesed, kaalume nüüd argumente ka, siis ei ole ühtegi argumenti neil, nagu ka siin foorumis on näha, et on mingi kius ja ving, aga argumenteerima hakates selgub, et nende vingul mingit alust polegi. Tomati all mõeldakse enamasti punast tomatiliiki, mitte kollast, ja XVM mod'is on punasega tähistatud mängijad kelle winrate on ca 45%, seetõttu siis tomatiks kutsutakse selliseid WR=45% mängijaid kuna nad on punasega tähistatud. Aga punasest veel kehvem on must värv, neil on WR 40% kandis ja alla. Minul näiteks on 40% sageli WR, aga musta värvi aedvilja pole olemas, aga ikka kutsutakse tomatiks, kuna tomati mõiste on reaalsuses kõikide kehvade mängijate kohta. Seega seganem õiste ja lihtsalt kasutatakse, et on moes halvustada.

Reroll mõiste on iseenesest vastuoluline. Selle all mõeldakse, et isik tegi harjutas ühe kontoga mitu aastat guruks ja siis tegi uue konto, millel on vähe mängustatistikat aga seejuures väga kõrge tulemusreiting. Et mis selles siis halba on kui inimesed on statistika hoo-rad ja teevad uue konto, mille peal kõrget statistikat genereerida. Teistel on kade lihtsalt, ja siis ütlevad, et reroll. Samas ei ole midagi halba rerollis, vaid pigem head. Kadedus paneb rerollitama.

Siis mõiste "gold nuub"- esiteks pole olemas kuld ammot, vaid preemium ammo ja teiseks, kui mängus on olemas heelium ja kuld ja muud asjad, siis need ongi kasutamiseks. Nn kuldmoon on väga pädev valik mitmetel juhtumitel. Näiteks võtame pikselturreti mängu, siis ilma kullata seal 7k ikka kokku ei aja. Kuld aitab turretite vastu ja ka raske nurga all oleva kere vastu. Preemium ammo väljateenimine nõuab tööd ja palk o nselle kasutamine, ega siis kasutamata ei saa jätta. Kaotajatel on kaotusvimm ja siis solvavadki põhimõttel, et "mina suudaks võita ka paljakäsi, sina aga võidad vaevu tipptehnikaga". No kasuta ka tipptehnikat kui mäng seda pakub, ja võida siis paljakäsi standard ammoga- kes keelab.

Siis sõimatakse bot-iks kõiki- täiesti ebapädev tegu. Inimestel võib olal telefonikõne vms takistus mängu ajal, interneti ühenduse kadumine, mängu kokkujooks jpm põhjusi, see ei tähenda, et tegu oleks botiga. Teiseks, ei teatagi, milline on bott. Naiivne on arvata, et leidub botte, mis logivad mängu sisse ja ei tee mingit tegevust. Selliste kontode loomist pole lihtsalt mõtet teha, ega lihtne teha. Oletame, et luua skript, mis registreerib miljon kontot, aga siis nad saavad ju mängida ainult max Tier 1 mänge, kuna muid tanke pole ostetud. Ja miljoneid see ei teeni kellelegi, et Tier 1 mängu logib sisse konto, mis ei liiguta end. Seetõttu absurdne arvata, et kes ei liiguta on mingi bott.

Siis halvustatakse aimBoti kasutajaid. See on aga loogikaviga, kuna aimBot pole kellelegi kõrget reitingut andnud, ta ei annagi. Hea kui saate aimbotiga keskmise reitingu, aga enamasti ei saa. Seega milleks nutta aimboti osas. Teiseks, igasugune abimod annab mingi eelise ja pole selget tõde, et milline neist siis on liiga ebaõiglane. Näiteks kui panna mäng näitama klanni nimesid, siis see on juba suur eelis teiste ees, kui panna näitama, mis moonaga teid lasti, siis see on väga suur eelis, jne, ega aimBot pole mingi eriline eelis nende kõikide eeliste kõrval. Mina kasutan nüüdsest Tundra modi kogu aeg metoodilisel eesmärgil, aga aimBot-i funktsionaalsust kasutan mängus harva, sest kui ainult seda kasutaks, siis oleks eriti kehv reiting juba. Karuselli modi lisasin ja hitlogi tõmbasin üldse välja ja muud XVM jubinad, ei vaja neid, sooviks pouhast ekraani. Seega teistel on eelis minu ees, kellel on need viled alles. Kui olla hea mängija, siis pole küll mingeid mode vaja ja need kahjustavad mitte ei too kasu. Seetõttu absurdne süüdistadam ingis modis kedagi.

Siis soovitatakse vähk saada. Enamik inimesi ongi juba vähke täis või saavad varem või hiljem vähi, lisaks on rohkelt muid haiguseliike. Seetõttu naiivne soovitus. Mängus osaleb 8-50 aastaseid mängijaid, naiivne loota, et mõni 8a saaks vähi või mõni 50 aastane. Tulkeb aduda, et on igasuguse tasemega mängijaid, erineva eesmärgiga mängijaid, lisaks teevad vigu kõik kuna eksimine on inimlik ja mäng sisaldab loterii elementi. Vähi saamine või mängu kustutamine on naiivne ja elukauge juba seetõttu, et kui mängu jätta alles ainult 1% kontosid, mis on siis tipp kontod, siis neil omavahel hakkaks väga igav ju ja nende reiting langeks pooltel alla 50%,pooltel jääks üle 50%. Kaotajad on vajalikud ja vältimatud, nagu ka tomatid, baklashaanid jm asjad, ei saa olla head kui pole halba, kaotajad on võitjate toit.
Lisaks tiimi kirumine on lapsik eespool toodud seletuse põhjal. Tiim on rändom ja alati üks tiim kaotab ehk on halb tiim. Milleks süüdistada tiimi kui vastaste halb tiim annab võimaluse sinu võitudeks. Nn reitinguhoo-rad on stressis oma reitingu pärast ja siis ärritutakse kui tiim võitu ei too vms põhjus kaotamiseks. Ei maksa nii haiglaselt tõsiselt reitingusse suhtuda. See on lihtsalt mäng.

Mina ise soovitan küll küpselt rahulikult suhtuda närvilistesse mängijatesse, kui viitsite siis seletage neile asju angu mina, progeerige kulla kasutust jne.
Ja lähtuge elus põhjendatud argumentidest- omage seisukohti, mida suudate adekvaatselt põhjendada ja võtke kuulda teiste seisukohti ainult juhul kui nad toovad pädevad põhjendused. Kui põhjendusi pole, siis on tegu müraga ja kaugele nad ei jõua. Võtame näiteks siinse foorumi, ma olen kõik ära põhjendanud ja saavutanud edu, teised on põhjendamata müra ajanud ja ega nad väga happy'd välja ei näe, neil pole edu. Poliitikute narrijate osas sama asi, et enamik rahvamass kaagutab kaasa, et üks poliitik on halb, kuna võtab malli teiste pealt. Aga kui temalt või teistelt küsida, et kas teil argumente ka on tuua oma seisukohale, siis pole küll 15a jooksul ühtegi argumenti veel kuulnud narritava poliitiku kohta. Näide ka siit foorumist, et keegi narris invaliide siin ja ühte poliitikut, küsisin siis, et kas on siis õige invaliidsuse üle narrida, siis ei vastatud ega toodud mingit pädevat argumenti. Seega lihtsalt müra oli rahmamassi poolt ja seda kas ignoreerige rahus või aeg-ajalt ka harige rahvast.

Mina tõesti tooksin näitena enda, et mina olen kõik seisukohad ära põhjendanud ja ma olen edu saavutanud sellega. Põhjenduslik käitumine ja otsused on vaimse tervise alus ja edu võti. Vaadake kui edukalt me üheskoos valdkonna vigast juhendit parandasime- põhjendusliku argumentatsiooni abil.

kr6ll kirjutas:
varsti peaks ehk ka EU mängijatele tulema myyki Berliini tankid. Loodetavasti siis koos erimeeskonnaga. Igal juhul tuleb see usas, selle kohta on teade com serveris, aga peaks tulema ka EU -s kuna foorumi päises on selline bänner.

Nn Berliini 4 tanki tulevad siis mai kuu jooksul müüki:

http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/17/may-overview/

Spoiler Spoiler Spoiler

Ise oleksin ainsana huvitatud "Cromwell B" ostust, kuid ega seegi eriti ei tõmba. Mängin siiski ainult Tier 8 premium ja Tier 10 standard tanke nüüdsest. Mis ma seal Tier 6-es peaks tegema, seega ei ole huvi osta ka seda tanki. Aga noh, mõned võistlused on justnimelt madalate tier-ite peale, siis ehk sobiks see tank kasutada aeg-ajalt. Eks ta ole hea kiire spott tank ja küllalt võimekas ka, et lisaks dämmi teha. Ega ma enam ka Tog2-te osta ei soovi, seega selles mängus on pöördumatu protsess, et kui juba kord kõrgematesse Tier-itesse lähed, siis enam tagasi väga ei kipu madalamatesse. Aga statsi hoo-radele on muidugi uue tanki ost tihtipeale kasulik lihtsalt selleks, et osta tank millel on madal keskmine tulemus andmebaasis ja siis teha sellega oma üldist reitingut kõrgeks. Ainuke premium tank, mida sooviksin harjutada veel, on Type 59. No ja eks paista, kas selle ostu lähiajal teeb või mitte. Muid tanke või kulla oste kindlasti enam ei plaani teha, kuna rahateenimise Tier 8 tankid on olemas ja huvi pakub Tier 10 standard tankid, ning meeskondade skillid on niigi piisavad ja ega need skillid minu subjektiivsel seisukohal olulised pole.

viimati muutis mirko28 03.05.2016 15:37:43, muudetud 7 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 03.05.2016 14:17:24 vasta tsitaadiga

päris hea olen 3k mänguga roheline wn8 ja sõimatakse tomato rerolliks:D
seletan ,et ma new player aga noh tomato reroll igateine mäng:D
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 03.05.2016 15:18:43 vasta tsitaadiga

varsti peaks ehk ka EU mängijatele tulema myyki Berliini tankid. Loodetavasti siis koos erimeeskonnaga. Igal juhul tuleb see usas, selle kohta on teade com serveris, aga peaks tulema ka EU -s kuna foorumi päises on selline bänner.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 03.05.2016 19:19:58 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

Tuleb, tuleb icon_wink.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 03.05.2016 19:39:19 vasta tsitaadiga

Tegin ka igno kasutaja mirko28 suhtes.Mitte midagi isiklikku aga vahepeal woti teemas surfates väsib ikka näpp ära teemat edasi kerides beer_yum.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 03.05.2016 20:15:05 vasta tsitaadiga

Peaks ka tegema, kui tahan lolli möla lugeda, siis tellin "Kesknädala".

Seda peaks tegema rohkem kasutajaid, ehk siis saab aru, et tema mõttetud "soovitused valdkonna parandamiseks" ajavad s.ta keema enamikul mängijatest.
Tea, kas on juba unustanud selle küsitluse?

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 03.05.2016 21:00:11 vasta tsitaadiga

Aga näed 4tk arvavad, et ta postitused on harivad. beer_yum.gif

(Jah, trolli mõttes valisin seal ise ka "jah". Üks on ilmselt tema enda oma ja seega jääb vaid kaks inimest kelle meelest postitused kasulikud on. Ja isegi nende suhtes on mul kahtlused icon_lol.gif)
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 04.05.2016 14:49:14 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
Tegin ka igno kasutaja mirko28 suhtes.

Kiidan taaskord, et oleme üheskoos õppinud selle ignoreerimise nupu selgemaks. Iga uus asi mida õpime, on kiitustvääriv.

rycyve kirjutas:
Mitte midagi isiklikku aga vahepeal woti teemas surfates väsib ikka näpp ära teemat edasi kerides beer_yum.gif

No aga kui keegi teine tsiteerib mu postitust, siis see ignoreerimise nupuke ei täida oma ülesannet ja pead ikka kerima ju.
Siin on tsiteerijaid ja igasugu frukte, paljud tunnistavad end siin trollideks ja veelrohkemad kes ei tunnista o nseda objektiivsetel põhjendustel.
Kas sa ei arva, et mõni fruktidest ikkagi tsiteerima hakkab ja siis pead ikkagi scrollima?
Teine asi, et AM6000 soosibki pikki tekste, näiteks keelab see privaatkirjade teel suhtluse ja tuleb postitada foorumisse oma viimasesse postitusse.
See AM6000 tekitabki pikad postid ja kui soovite lahendada juurprobleemi, siis arutlege, kuidas AM6000 äriloogikat saaksime parandada.
Igasugune arutlus on efektiivne, näiteks arutluse käigus Wot'i võistlejad võtsid meid kuulda ja hakkasid tanke lükkama lahingusse, arutlusega parandasime vigase juhendi esmased vead,
arutlus haris foorumi funktsionaalsust kasutama, arutlus tekitas uusi arusaamisi ja kaasas aktiivsusse uusi isikuid, jne. Seetõttu soovitan alustada ka AM6000 arutlust.

pyroman11 kirjutas:

Seda peaks tegema rohkem kasutajaid, ehk siis saab aru, et tema mõttetud "soovitused valdkonna parandamiseks" ajavad s.ta keema enamikul mängijatest.

Põhjenda oma väiteid, et mis on mõttetu. Kas valdkonna vigase juhendi parandamine on mõttetu? Ei ole ju mõttetu, vaid kasulik.
Teine asi, et kuidas s.itt keema saab minna, seedimine ei ole keemine. Minul küll ei kee midagi, olgugi, et siin on igasugu frukte ja seisukohti. Miks peaks vaimselt stabiilsel inimesel keema miski kõhus.

pyroman11 kirjutas:

Tea, kas on juba unustanud selle küsitluse?

Selle küsitluse kohta juba öeldi, et see o nsama kui küsida rahvahääletusega, kas viina hinda võiks langetada, siis ainult 4tk vastavad negatiivselt nagu ka siin küsitluses. Aga elu on paraku selline, et need 4 ongi pädevamad riiki juhtima ja otsuseid vastu võtma, seega nende sõna kaalubki rohkem kui ülejäänud massi oma. Ka mina olen ju siis teistsuguste seisukohtadega, kuid justnimelt mina olen saavutanud edu- parandanud vigu valdkonna juhendist, andnud abistavaid nõuandeid, näidanud meisterlikke tulemusi, põhjendanud ära asjad jne. Seega ei määra üks küsitlus küll mingit tõde või asja. Küsida võib ikka kõike, kuid ega vastust ei maksa kullana võtta.

pyroman11 kirjutas:

Päris palju peavad foorumi kasutajad downloadime ja scrollima, kui sboilerit ei kasuta. Või pigem ei ole scrollimine siiski probleem? Mida teised arvavad scrollimsiest?

Valvejoodik kirjutas:

(Jah, trolli mõttes valisin seal ise ka "jah".

Siin on mitmed end trolliks tituleerinud ja mitmed on selleks tunnistatud objektiivsete põhjendustega. Lisaks on muid frukte. Mina ei suhtu trollimisse negatiivselt ja arvan, et tegid küsitluses õige valiku.

kr6ll kirjutas:
et kedagi selline info, mida sa Mirko siia postitad, ei huvita. icon_rolleyes.gif

Jah, aga see on sinu arvamus ja võib ka ühtida rahvahääletuse arvamusega, kuid reaalsus võib olal teistpidine. Näiteks, reaalsus on selline, et valdkonna juhendi parandamine on siiski oluline asi, olgugi et rahvale huvi ei paku. Foorumi funktsionaalsuse kasutama õppimine on ka oluline asi, olgugi et jonnipunnid ütlevad, et ei ole vajalik või nad oskasid juba enne kõike vms. Jne, seega, ei ole mõtet rahva arvamust esitada, vaid pigem too argumendid, mille poolest sinu seisukohad on tugevamad kui minu omad. Ja siis kaalume argumente. Teine asi, et mina väidaks ,et püsin rohkem valdkonna teemas kui teised, et proovi ka teemas olla ja rahvas hakkab ka sinu poste kommenteerima jne.

kr6ll kirjutas:

Jah, pean tunnistama, et teatav meelelahutuslik väärtus sinu postitustel on ... aga nagu sa tead siis yhte ja sama nalja päevast-päeva kuulata on ysna nyristav kogemus.

kas saaksid kuidagi tõestada, et on ainult ühed ja samad seisukohad? Seisukohti on ju palju ja neid võib juurde tuua koguaeg, näiteks valdkonna juhendi vigu toome kogu aeg juurde soovi korral.

hannes36 kirjutas:
mis kasu on mul lisada mirko igno listi, kui ma pean siin teemas temaga seonduvat infomüra lugema. icon_neutral.gif Don't feed the troll thumbs_down.gif

Hea küsimus ja seega oleme tekitanud üheskoos arutelu, et kas AM6000 ja ignoreerimise listi funktsionaalsust saaks paremaks muuta.

Aga miks sa arvad, et mina olen troll, ja kas sa arvad, et troll on halb mõiste. Mina olen korduvalt põhjendanud, et ma ei ole troll, teised on tunnistanud end siin trolliks, teised toidavad trolle, mina olen põhjendanud selgete argumentidega, et teised on trollid. Seega ma ei tea, mis sul inimeste vastu on, las nad trollivad, meie aga arendame valdkonda, juhendeid jne, mkay?

Valvejoodik kirjutas:
Kas kuidagi teatud kasutajale teemat lukku ei saa panna?

tore vaadata, et on tekkinud kasulik arutelu foorumi funktsionaalsuse parendamise eesmärgil.
Foorumi tarkvaradel on mitmesuguseid lisamooduleid võimalik leida internetist, kas keegi guugeldaks, kas leidub joodik trolli kirjutatud moodulit?

pyroman11 kirjutas:
Mirko! See on tõenäoliselt minu viimane vastus Sinule.

Kas tõenäosus on 70%? Iga aktiivsus arendab ja sh ka sinu käesolev aktiivne postitus- seetõttu minu silmis oled kiitustvääriv valdkonna liige.
Mina ei ole sinult otseselt midagi küsinud, küsin nö üldiselt valdkonna käest, vastab, kes soovib, aga eelistan muidugi, et vastaks, need, kes vähem aktiivsemad, sina see paraku pole, oled aktiivne, kuid ma ei kurda ka sinu vastuste üle.
Kokkuvõttes ütleks, et kui protsent on 70% või 30%, siis tühja sellest, olgu mis on, peaasi, et valdkond areneks, ja ega me keegi tuleviku ennustamises kuigi pädevad pole, seega tulgu mis tuleb, mis tahes tõenäosusega.

pyroman11 kirjutas:

Sinu näpunäidetest ei ole minul sooja ega külma!

Sinul mitte, aga mõnel võib olla minu panusest abi, nad loevad vigadest parandatud juhendit ja saavad paremaks mängijaks? mina üheskoos siinsetega parandasime vead. Teiseks, andsin pädevaid teemakohaseid juhiseid küsijatele, minu juhised ühtisid paljuski ka teiste siinsete omadega jaka võistlejad võtsid mu juhiseid kuulda ja võitsid. Tänu arutelule oleme foorumi funktsionaalsust parandamas, peagi loome paremad nupud siia jpm. Arvan, et ühtid, et küllap ikka miskit kasu ikka on meist kõigist.

pyroman11 kirjutas:

Samuti ei meeldi mulle vaielda profesionaalse trolliga.

Siin on mitu inimest tunnistanud end trollideks, mitmed on tunnistatud trollideks põhjendatud väidete abil, siin on palju trolle ja väga tõenäone on, et küllap vaidled ja arutled nendega ikka, kuna neid on palju. Võimalik, et ka praegu suhtled trolliga, sel juhul küsiks, et miks sa oma sõnade vastaselt käitud, et miks ütled, et sulle ei meeldi vaielda trolliga, või miks siis mõned annavad silmakirjalikult mõista, et nn trolli toitmine on halb, aga siis ikka toidavad. Et kui leiate, et keegi on troll, siis miks toidate neid kullakesed? Teiseks, kui mina olen troll, siis põhjendage see ära kuidagi. Mina olen edukalt põhjendanud, et siinsed on trollid ja valdkonna kahjustajad jne, andke siis mulle ka argumenteeritult mõista, et miks ma troll olen ja mis see troll üldse on ja kas see on halb või hea asi. Kui ütlete, et pika teksti kirjutamine on trollimine, siis küsiks, et miks te siis annate põhjust sellele pikale tekstile, või, miks te siis pikki poste ise juurde toodate tsiteerides minu postitusi ja lisades raskeid suuri pilte ilma spoilerita jne? Et katsuge kuidagi nii käituda, mis ei tekitaks olukorda, mis teile ei meeldi.

pyroman11 kirjutas:

Ma ei kavatse enam sinu postidesse süveneda, siin on palju arukamaid teemasid, kui sinu krooniline, sisutühi mölapidamatus.
Sa rebid sõnu/lauseid kontekstist välja, ignoreerid sinule esitatud ebamugavaid küsimusi ja demagoogitsed!

Ma olen sellele konteksti väitele vastanud enne vastuküsimusega, et tooge näide, kus ma seda teinud olen ja nimetage seal õige kontekstiteema ja ma vastan siis õige kontekstiga teemadele. Ega siis internetis on palju küsimusi ja võib tõesti kontekstiga eksida. Aga tooge siis näide ja kui näide toodud, siis see ei tõesta, et minu seisukohad oleks valed, vaid tõestab vast seda, et pole tähele pannud mõnda üksikut konteksti, tähelepandamatuse asi. Me kõik oleme hajameelsed jne. Näiteks küsisin mitu korda, et kas lähme nüüd juhendi järgmiste vigade parandamise vooru juurde- sellele küsimusele ei vastanudki keegi, ei konteksti siseselt ega väliselt, seega ei pandud tähele, ikka juhtub meil kõigil. Kokkuvõttes ma ütleks, et kui oleme vastamisel kontekstiga eksinud vms asjaga, siis so waht, pole hullu.
Demagoogitsemist ja trollimsit ei pea ma halvaks ja olen seda varem põhjendanud mäletamistmööda. Mõlapidamatuse kohta ütleks, et vastan peamiselt ju teie küsimustele.
Jakui olen mingit küsimust ignoreerinud, siis andke märku, ma jõudumööda olen enda arvates kõigele vastanud ja selgete põhjendustega.

pyroman11 kirjutas:

Kui sul jääb puudu sotsiaalsetest oskustest, siis mine vastava ala spetsialistide poole!

Millise sotsiaalse oskuse osas me siin eksinud siis oleme ka? Arutleme aktiivselt, see ongi sotsiaalsus. Parandame juhendi vigu, harime foorumi funktsionaalsuse osas, jagame pilte ja muljeid ja tulemusi. Postita ka 7k damage tulemusega mäng siia ja kõigil on huvitav.

pyroman11 kirjutas:

Hüvasti!

Foorumis ei ole kohane öelda tere ega head-aega ega hüvasti ega seda, et lähete nüüd ära või trenni või, et te enam teemast osa ei võta- selliseid asju pole kohane foorumis öelda, kuna foorumis pole hommikut ega õhtut, pole koosoleku algust ega lõppu, on pidev ajavoog, kus igaüks võib igal ajal lisada oma arvamuse, ja lahkuda ja tagasi naasta jne. Et enamasti suheldakse juba 5 min pärast taas, seega absurdne hüvastijätta vms.

pyroman11 kirjutas:

Pole mõtet minult enam mingeid vastuseid oodata! Neid ei tule! Minu jaoks oled mahakantud indiviid!
Ela hästi ja otsi oma psühhika häiretele ravi!

Aga millised häired on? Me oleme valdkonda aktiveerinud, arendanud, suhelnud, esitanud erinevaid seisukohti, jne- see kõik on kasulik ja normaalne. Arutlust ei maksa pidada vaimseks haiguseks.

Yankuonu kirjutas:
maatriks, unustasid kõiki kasutajaid eelmisel kahel leheküljel eraldi tsiteerida icon_biggrin.gif

Hahahha, tore et huumori meel ja optimism mõnel vähemalt säilinud on.
Lisaksin juurde, et oleks võinud üle lehe suuri pilte ilma spoilerita jagada ja sada küsimust mulle kirja panna.

Renka kirjutas:
need kurtmis-postitused on hulga häirivamad kui ühe isiku aegajalt tehtavad postitused mida võib lihtsalt ignoreerida. Ei ole kohustus lugeda 100% foorumisse postitatud sisust.

Sinu seisukoht erineb teiste siinsete vinguviiulite omast, mõne kolmanda isik useisukoht on, et loomade piinamine on halb ja siun pildil ahvile alkoholi jootmine o nselge piinamine, ja minu seisukoht on omakorda teistsugusem. Ignoreerime on üks lahendus, aga me arutleme siin mitmete teiste ahenduste üle lisaks, mis aitavad foorumi funktisonaalsust parandada ja seda paremini selgeks õppida. Seega tore ,et arutlusega liitud ja seisukohad ei pea ühtima.

Mulle vahel tundub, et olen kaardi keskel Mouse, kes bouncib kõigi 15 vastase tanki kuule, ükski ei läbista, kontrollin kogu kaarti. Tahate Mousi võita, siis võtke midagi adekvaatset ette. Selgitage, mida olen valesti tienud, tooge selged põhjendused, vastutasuks pakun, et kolin rootsi ja inglise foorumitesse üle. Aga et siis selged argumendid tooge, näiteks ei päde argument, et mul on pikad postitused. Sest teistel on ka pikad ja lausa baidimahukad suurte piltidega postid, ning ise toidate mniu pikki poste ja kolmandaks, AM6000 funktsionaalsus ongi ju loodud pikkadeks postideks, ja neljandaks kas haudvaikus oleks siis parem alternatiiv või. Kokkuvõttes siis pikk post ei ole argument. Tooge korrlaikud argumendid ja saate Mousist jagu.

maatriks kirjutas:
Mauris auctor porta egestas.

Welcome to the forum! So, what is your opinion about Mouse?
Välkommen till forumet! Så, vad är din åsikt om Mus?

globostrat kirjutas:
Mis on selle klipi point? Lahing pooleli... thumbs_down.gif

Nõustun, et pointless postitus valdkonna põhikahjustaja poolt.

Olen ise nüüd hakanud kahtlema, kas Type 59 tankiga kontot oleks mõtet osta või mitte, pakkumisi on mitu. Võib-olla piisab praegusest ühest kontost, kus on kõik Tier 10 tankid olemas, et nendega on piisavalt lusti ja T8 prem rahatanke on ka piisavalt, seetõttu, ehk pole mõtet raha kulutada selle Type 59 konto ostuks.
Samas mingi lisakonto võiks ikka olla kui tahta Youtube kanaliga alustada. Mis te soovitate, kas osta Type 59 või mitte? (Täpsustan veel juurde, et eelmise küsimuse eesmärk ei olnud mingit abi saada, ega vastust saada, vaid niisama arutleda teemakohaselt. Kuulata, mis arvate, mis te teeks, chit-chat. Et ärge arvake, et arvtimänk on keerukas teadusharu, kus küsijad vajavad hirmsasti vastuseid ja soovitusi. Ei ole nõnda, arvutimängude valdkond on lihtne meelelahutus valdkond, kus eesmärgiks ei ole mingid teadusfaktid, vaid chit-chat. Pidasin oluliseks üle seletada selle. Seega kui tahate lisada oma arvamust Type 59 teemale, sisi tehke seda, ku iei taha, ärge tehke. Seega, mis kostate Type 59 küsimuse kohta?)
See kes siin foorumis Type 59 + ca 10xTier10 hea pakkumise tegi, kas oleks muidu huvitatud kiirelt müüma hinnaga 150 eur?
Ilmselt siiski otsustan teha sellise ostu PlayerActionsist:
"130 eur, Type 59, T34, Tog 2, ja Tier X tanke ainult 6 tükki".
Neid Tier X tanke on küll vähe (6 tk), aga neist piisab, kuna nendega saab teha küll treeningruumis vajalikke testimisi teise konto vastu, kus kõik tankid olemas. Nii saaks youtube kanali käima küll ja valdkond õitsele. No ja Tüüp 59 kogemust saab ka, mida tänapäeval siiski haruldane huvitav tank. Üle 150 euro eo soovi investeerida teise kontosse.
Kui 2 kontot olemas, siis võiks alustada vaikselt kanaliga. Mis te kanali nimeks soovitate ja kontode nimeks? Ise olen mõelnud, et äkki lisaks ühe konto nimeks Mickey, et siis kuvataks mängus Mus-igamängides "Mcikey Maus". Või siis "goldnoob", kuna pean kulda professionaalseks valikuks. Või mis nime te kanalile soovitaks? Ja mis videosi siis teha? Üks sektsioon võiks olla minumeelest ka Mod-ide programmeerimise jaoks, et prooviks eesti oma modid progeda. Flash+püüton dekompileerimine ja arendus- seda ma oskan. Aga ka siiski treeningruumi videod jms. Kas maailmale pakuks huvi, mis te arvate?

globostrat kirjutas:

Kui sa just täis debiil pole on sul aeg aru saada, et järgmine karistus mille sa selle läbu eest saad on juba täis blokk siit foorumist.
http://www.regionaalhaigla.ee/et/seewald

Privaatkirjale vastata ei saa, siis vastan sulle siija. Ma ei ole eksinud foorumi reeglite vastu, seetõttu mul ongi põnev jälgida, kas lisatakse mingi blokk või mitte. Seega jätkame ja vatatame mis saab. Teiseks, ma olen juba niigi eesmärgid saavutanud WoT valdkonnas- olen oma seemne külvanud siia foorumisse ja juhendisse jne, see panus idaneb edasi ilma minutagi, olen rahul. Kolmandaks, minu jaoks pole HV foorum mingi privileeg, tavaline eesti foorum, lisaks naljaka jonniga aeg-ajalt, seetõttu mul pole küll probleemi kolida rootsi või inglise foorumisse nüüd. Või arvate, et siin foorumis jagatakse maru palju tarkusi või- kas endale ei tundu naiivne selline arvamus? Siin ei ole suurt midagi peale haugvaikuse ja kiusu, mõni üksik video vahepeale. Ma ise olen arutlenud siin skillide jm teemal, teistepoolt aga küll mdiagi õpetlikku pole. Aga tunnen lihtsalt rõõmu, kui eesti Wot valdkonda harida ja arendada veelgi rohkem.
Tahate blokkida, siis küsiks, et siis saab ju uue konto teha uue ip aadressi pealt ja edasi postitada.
Teiseks, mis põhjusl te blokkida sooviks?

Kas sellist medalit ka saate vahel ikka:
Spoiler Spoiler Spoiler

(loodan, et teil ei tekkinud sellest küsimusest nüüd negatiivne episood asjus)

viimati muutis mirko28 05.05.2016 15:55:42, muudetud 17 korda
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.05.2016 14:49:58 vasta tsitaadiga

ma millegipärast arvan, et Mirko võiks oma blogi teha ja seal neid teemasi arutada. Lisaks ma arvan seda, et kedagi selline info, mida sa Mirko siia postitad, ei huvita. icon_rolleyes.gif
Jah, pean tunnistama, et teatav meelelahutuslik väärtus sinu postitustel on ... aga nagu sa tead siis yhte ja sama nalja päevast-päeva kuulata on ysna nyristav kogemus.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 04.05.2016 17:20:27 vasta tsitaadiga

mis kasu on mul lisada mirko igno listi, kui ma pean siin teemas temaga seonduvat infomüra lugema. icon_neutral.gif Don't feed the troll thumbs_down.gif
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 04.05.2016 18:59:15 vasta tsitaadiga

Kas kuidagi teatud kasutajale teemat lukku ei saa panna?
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 04.05.2016 19:15:35 vasta tsitaadiga

mirko28, Shut The Fuck Up!
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 04.05.2016 20:47:15 vasta tsitaadiga

Mirko! See on tõenäoliselt minu viimane vastus Sinule.

Sinu näpunäidetest ei ole minul sooja ega külma!
Samuti ei meeldi mulle vaielda profesionaalse trolliga.
Ma ei kavatse enam sinu postidesse süveneda, siin on palju arukamaid teemasid, kui sinu krooniline, sisutühi mölapidamatus.
Sa rebid sõnu/lauseid kontekstist välja, ignoreerid sinule esitatud ebamugavaid küsimusi ja demagoogitsed!

Kui sul jääb puudu sotsiaalsetest oskustest, siis mine vastava ala spetsialistide poole!
Hüvasti!

Pole mõtet minult enam mingeid vastuseid oodata! Neid ei tule! Minu jaoks oled mahakantud indiviid!
Ela hästi ja otsi oma psühhika häiretele ravi!

sakinaga
HV Guru

sõnum 04.05.2016 21:44:25 vasta tsitaadiga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam malesuada est in justo tempus, sit amet tincidunt arcu faucibus. Duis placerat ante non mi rhoncus hendrerit. Nullam porta sollicitudin magna, auctor sagittis ligula fermentum elementum. Nunc rhoncus justo at odio dapibus, at lobortis lacus interdum. Proin vitae aliquam mi. Suspendisse aliquet enim ligula, sit amet gravida arcu condimentum sit amet. Etiam quis volutpat mauris, a lobortis augue. Curabitur vulputate nunc eget nulla congue, id vehicula purus suscipit. Cras nec commodo ligula, a pharetra risus. Curabitur dignissim pharetra tortor et pretium.

Aliquam egestas sem metus, a fringilla arcu egestas at. Curabitur ut mollis ante. Sed dignissim lectus eu lacus semper, ut varius nunc tempus. Sed non viverra metus. Sed ultricies mi nunc, laoreet finibus ex gravida quis. Mauris auctor porta egestas. Vivamus convallis dui ac tellus pellentesque rhoncus. Fusce maximus ligula sit amet odio luctus placerat. Proin rhoncus nibh vitae egestas pharetra. Sed feugiat porttitor odio at ullamcorper. Duis ornare elit eget faucibus vulputate. Sed odio ligula, semper at turpis eu, feugiat maximus velit. Maecenas sed augue id dolor dignissim hendrerit ut in lacus.

In ornare ligula ut ipsum fermentum sagittis sed id quam. Nunc vestibulum ac nibh tempus tincidunt. Ut laoreet volutpat venenatis. Pellentesque fermentum molestie diam, non congue magna convallis ac. In hac habitasse platea dictumst. In posuere gravida mauris vel faucibus. Fusce tortor libero, placerat in massa in, gravida faucibus tortor. Duis molestie tincidunt diam, vel sodales lectus vulputate non. Phasellus aliquet tellus consequat, ullamcorper lorem sed, imperdiet mauris. Pellentesque egestas quam ut dui volutpat molestie. Integer sit amet nisi erat. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In lobortis diam ut sem cursus, nec ultrices orci imperdiet. Duis blandit tellus erat, quis aliquam est venenatis dapibus.

Nulla ac lectus suscipit, cursus lectus ac, hendrerit ipsum. Fusce porta faucibus turpis at fringilla. Aliquam ultrices dolor ac viverra tincidunt. Donec in ultricies turpis. Duis sed felis vitae eros vehicula aliquet nec id enim. Maecenas non dolor sed nisl molestie aliquam. Morbi ut lorem dolor. Pellentesque ut ante ac justo consequat finibus. Pellentesque eu scelerisque eros. Sed placerat ante eu justo aliquam dictum. Nam eget semper augue, sit amet ornare massa. In nulla mi, lobortis et ipsum et, vestibulum laoreet dolor. Sed a sapien id eros fringilla condimentum at sit amet magna. Nulla accumsan lorem eu tempor sollicitudin.

Mauris purus est, sagittis vel quam nec, placerat ultricies ex. Fusce imperdiet, leo id sagittis condimentum, enim dui viverra urna, vitae commodo risus sem at velit. Nullam ut porta nunc, vel cursus turpis. Nulla metus velit, tincidunt sed enim et, porttitor viverra purus. Donec blandit hendrerit elit ac congue. Nullam volutpat diam eget finibus dignissim. Curabitur at sodales erat, a ornare mauris. Aliquam in fringilla tellus, non posuere libero. Sed quis sem ut ligula laoreet fermentum. Sed mattis in mauris ornare suscipit. Ut vestibulum sollicitudin turpis a tristique. Sed volutpat cursus hendrerit.

Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 04.05.2016 21:55:52 vasta tsitaadiga

maatriks, unustasid kõiki kasutajaid eelmisel kahel leheküljel eraldi tsiteerida icon_biggrin.gif
Renka
HV Guru
Renka

sõnum 04.05.2016 23:43:47 vasta tsitaadiga

need kurtmis-postitused on hulga häirivamad kui ühe isiku aegajalt tehtavad postitused mida võib lihtsalt ignoreerida. Ei ole kohustus lugeda 100% foorumisse postitatud sisust.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
erick
HV Guru
erick

sõnum 05.05.2016 10:16:06 vasta tsitaadiga

Üks värske tanki-youtuber jälle juures meil icon_smile.gif

Link
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 05.05.2016 12:32:12 vasta tsitaadiga

Mis on selle klipi point? Lahing pooleli... thumbs_down.gif
tagasi üles
-Raptor-
HV vaatleja

sõnum 05.05.2016 17:34:07 vasta tsitaadiga

Peab hakkama siis thomaki tegemistel silma peal hoidma.Tegemist väga meeldiva persooniga!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 743, 744, 745 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.