pead ikka pisut nägema, sest vaid ühe silmaga on tavaline 2d
Oled proovinud? Kinos pole kahjuks selle peale tulnud, aga kui teleka ees üks silm kinni panna, siis pole päris tavaline 2D (passiivne 3D-teler). _________________ Müüa igasugu asju
Saab 9-3 10-sendise alghinnaga oksjonil
Müüa LPG-seadmega Subaru
pead ikka pisut nägema, sest vaid ühe silmaga on tavaline 2d
Oled proovinud? Kinos pole kahjuks selle peale tulnud, aga kui teleka ees üks silm kinni panna, siis pole päris tavaline 2D (passiivne 3D-teler).
on, kui prille kannad
prillid eraldavad kummagi silma jaoks ettenähtud kaadrid, kui just ülekostvust ei ole, aga siis on ka 3d pask _________________ ☠
Tõsine ajaraisk. Peale kahte ja poolt tundi oldi tagasi täpselt alguses ning mitte mingit arengut ei toimunud.
Mulle vastupidi meeldis. Korralik möll, vaadatav ka iseseisvalt.
Samas ei oodanud ka ma otseselt koomiksile vastavat sisu.
Tõsi, lõpp oli totaalselt imal. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tõsine ajaraisk. Peale kahte ja poolt tundi oldi tagasi täpselt alguses ning mitte mingit arengut ei toimunud.
Spoiler
Kui trailerid haipisid asja üles kui point of no return, siis reaalselt hoidsid kõik end kogu aeg tagasi ning film lõppes status quo taastamisega. Elik esimest korda minu jaoks pani Marvel eskaleerumisega puusse. Arvestades, et Infinity War on kohe ukse ees, ootasin kõvasti rohkemat.
Muidugi see, kuidas mingi noname sõdur suutis kogu maailma eliidi ära petta lihtsa prosteetikaga oli wtf. Starkil on kuradi telefon-hologrammid ja ookeani lainete all vanglad aga pole võimekust pilti analüüsida ning esimese asjana läheb Rodgersile molli andma. What?
Mulle meeldis see kino. Meeldis, et kaklusstseenide ajal ei muudetud iga löögi järel kaameranurka vaid natuke pikemad olid võtted.
Spoiler
Päris rahulikuks ka asjad ei jäänud. Cap. tiim on pmst kurjategijad, Starki tiimis pole suurt kedagi. Lisaks Thor ja Hulk on lahtine teema. Eks Infinity war oleks nad igal juhul ühendanud. Ma ise arvasin, et keegi "headest" sureb ära ikka.
Ja üleüldse, mis nendel koomiksifilmidel viga on? Saan aru, et osade nooruse ajal midagi peale Leopoldi telekast ei tulnud, aga natuke noorem põlvkond on ülesse kasvanud Ämblikmehe, X-meeste, Batmani jms multikatega. Kui mootorratturhiirtest film tehtaks, siis seda läheks ka kinno vaatama. FIlmikunst ei pea olema igav alati.Ajaviiteks ei viitsi vaadata 12 aastat orjana või vb sinu ettekujutus toredast laupäevast on The Danish Girl. Ise eelistan kergemat meelelahutust.
No minule meeldivad küll üldiselt koomiksitel põhinevad filmid ja irooniline antud juhul on see, et 30a mehena võin öelda, et üles kasvades ei olnud eestis mingeid koomikseid saadagi (ok Part Donald (mitte trump) oli ). Seega erinevalt kindlasti noorematest kes 2000+ on sündinud, siis vanemad põlvkonnad kindlasti mingid koomiksifännid pole (pole ka mina ja ei huvitu mingite kujukeste kogumisest vms). Kui film on hea, siis pole oluline mis see algmaterjal on.
Alari A. kirjutas:
Millal koomuksite filmidest kord välja kasvatakse ? Siis kui tütred 30+ "fännidele" sünnivad ?
Krt rsk ei jõua selle žanri langust ära oodata
Mina ei jõua ära oodata zombi žanri langust. Pidevalt zombi siin ja zombi seal. Õnneks asi on vist veidi normaliseerumas.
Aga miks peavad tütred sündima, et välja kasvada filmidest? Kui poeg sünnib, siis saad veel suuremaks filmifänniks?
Või mis need lapsed üldse siia puutuvad?
koomiksid võiks jääda oma põhižanri juurde,
mitte et tuuakse sisse igast sidehiirosid kogu aeg, kellest taaks hakatakse siis jälle filme vorpima,
nagu darn TV juba kus daredevili kõrval arrow passib jms,
juba ootan ka kus tulnukate vastu võideldes Godzilla lööb patsi King Kongiga
No ei tohi ju tütrele näidata, et isa vaatab "lapsikuid" filme, kus tegelastel on supervõimed. Mehed on ikkagist tugevad kujud, kes töötavad 10h päevas ja saavad 40 aastaselt infarkti, mitte mingid jobud, kellele meeldivad koomiksifilmid.
Aga filmidest. Sai nähtud ükspäeva filmiriiulilt "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" Või midagi sellist. Väga lahe film oli, nalja sai päris palju.
Smati, huvitav klipp Chanist. Teadsin, et ta teeb ise kõik oma stuntid, kuid ei osanud ette kujutadagi, et ta selline perfektsionist on. Olen ka ise täheldanud, et Hollywoodi filmides võib taolist kaameratööd näha, kuid siinjuures on põhjuseks ka kaskadööride kasutamine. Näitlejad enamasti ise oma võitlusstseene läbi ei vii, vaid peamine töö tehakse nende eest, seega ei saagi kõik ühes kaadris olla.
Loomulikult on ka erandeid nagu John Wick, enda poolt pakuksin välja veel Raid Redemptioni ja Raid 2. Civil Wari režissöörid Anthony ja Joe Russo töötasid tegelikult koos John Wicki tegijatega, et luua korralikud action-stseenid. Kerge fun fact.
No ei tohi ju tütrele näidata, et isa vaatab "lapsikuid" filme, kus tegelastel on supervõimed. Mehed on ikkagist tugevad kujud, kes töötavad 10h päevas ja saavad 40 aastaselt infarkti, mitte mingid jobud, kellele meeldivad koomiksifilmid.
Aga filmidest. Sai nähtud ükspäeva filmiriiulilt "Saja-aastane, kes hüppas aknast välja ja kadus" Või midagi sellist. Väga lahe film oli, nalja sai päris palju.
ei ole teemasse aga raamat on palju parem. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.