praegune kellaaeg 19.06.2025 08:37:27
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
harmo
HV vaatleja
|
27.04.2016 10:12:06
Arvuti lülitab end sisse pärast "shut down-i" |
|
|
Probleem siis järgmine. Sulgen arvuti ja umbes 5 sec. mõõdudes arvuti lülitab ennast ise tööle tagasi.
Olen käinud läbi terve biose ja mingit wake-up seadet, mis oleks aktiveeritud, pole leidnud. Aga arvuti ei lülita ennast sisse kui ma vahetult pärast väljalülitamist selle vooluvõrgust eemaldan ja tagasi ühendan. Kas asi võib olla toiteplokis? Kuna mingil põhjusel on ka ära kadunud ventilaatori sinised tuled mis varem põlesid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
harmo
HV vaatleja
|
27.04.2016 10:48:15
|
|
|
laurx kirjutas: |
stand-by st1 pealt st3 peale. clear-cmos. |
Pean tunnistama, et ma ei saanud mitte midagi aru. Pean ka tunnistama, et ma pole kõige teravam pliiats pinalis. Oleks väga tänulik kui sa natuke lihtsamalt seletaks mis sa öelda tahtsid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
27.04.2016 11:36:40
|
|
|
biosis on "standby" ja sellel kaks väärtust: st1 ja st3.. ühel juhul võiks jääda usbi ja asjadele pinge peale. AMIbiosel nt. on need väärtused olemas. mõnel vbla pole, okei. sa ütled, et " enne oli teisiti ja sa käisid bioses " vaata mis saab, kui sa taastad algseaded: bioses on factory defaults aga seda saab teha ka c_mos patarei eemaldamise ja clear_cmos jumperiga. juhised kasutusjuhendis.
kui ise terav pliiats pole, paku kellelegi teha. sul on asukoht märkimata, seega kedagi soovitada ei oska.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|