WE Tech omad. Põhimõteliselt on probleem selles, et selle nö matt chrome kihi all on punane kiht ja lasergraveering tuleb punakas (lasin prooviks testida salve peale). Teemas räägitud ka sellest Üks vend kuskilt välismaalt tegi täpselt samade püstolitega ja talle tehti kuidagi mustad graveeringud. Sellepärast valisingi need konkreetsed püstolid. Aga ta ise ei tea väidetavalt midagi, lihtsalt viis kuhugi ja tehti kuidagi
Hetkel uurin varuvariandina kas on näiteks võimalik hoopis mehaaniliselt need trademarked graveerida(ja siis mingi värviga täita), kui muidu kuidagi markeerida ei saa.
Ideeliselt peaks tulema selline
Spoiler
http://oi65.tinypic.com/2rzbcpu.jpg
Aga tuli selline
Spoiler
http://oi67.tinypic.com/28txesz.jpg
Ühes teises kohas prooviti ka mingi teise meetodiga. Kasutati mingit pastat aga see ei jäänud püsima, tuli veega pestes maha. Väga väga õrn jälg jäi, kui hoolega vaadata . See matt efekt kadus ära kah ja see koht kus prooviti läigib nüüd (vasakul)
Spoiler
Relvad on muidu erinevatest kohtadest tellitud, aga sama mudel peaks täpselt olema ja peaks samast materjalist olema. Äkki materjal varieerub, tegu ikkagi aasia firmadega
Konkreetset materjali polegi kuskil kirjas, lihtsalt "Full Metal"
Magnet reageerib.. aga väga väga minimaalselt. _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Velociraptor, see pole vist selline sügav graveering seal? Tundub nagu oleks pildil selline "värvikiht" natukene maha võetud ja kõik, aga muidu sellise õpetuse peale sattusin.. https://www.youtube.com/watch?v=vcLzaxqsOCE
Valge küünelaki asemel lihtsalt kasutada musta, aga kui just sellist sügavat graveeringut pole, siis vist väga kasuks ei tule.
See ongi mu varuplaan, uurin kas sama asja saaks mehaanilselt graveerida, piisavalt sügavalt _________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr
Easter is a time for having fun with round, bald-looking objects so we know you’re going to be engaging heavily with Agent 47 this coming weekend. We are happy to see everyone having so much fun with our Escalation Contracts and we have two new ones coming your way later today to really test your mastery of Paris. See below for some details on what to expect from those this week!
In the coming weeks, we'll be releasing The Vampire Magician Challenge Pack to give you even more new things to do. This pack features ten new challenges inspired by community activity, all requiring you to wear the Vampire Magician disguise while taking down targets using a range of different methods. This pack will drop for all three platforms with a game update, which will also fix a variety of things in the game. See the release notes we put out at the time for more details on that.
The unfortunate news is that we’re pushing out the Elusive Targets until closer to the planned release of the next episode, Sapienza in April, but you’ll get two Escalation Contracts coming each week until the release of Sapienza and between these and the new challenges, you will be entertained for quite some time. Next week, you’ll know exactly when Sapienza will arrive. Stay tuned for that.
Escalation Contracts for w/c 21 March.
Escalation Contracts are all about having fun with the game mechanics and mixing up your approach and strategy. We've talked about that in more depth already.
With each new Escalation stage, something new is added to the mix. It could be a time limit, additional security measures, additional targets, new enforcers, specific kill conditions or complications such as hiding all bodies within 90 seconds. Escalation Contracts put your location mastery and strategies to the test.
Today, we've added two new Escalation Contracts into the game on all platforms. They are live now and you'll find them under 'Escalations' in the Contracts Menu.
We recommend that you go into these Escalations with no hints of what's to come, but if you can't resist, there are some slight spoilers about what the objectives and complications are below...
The Osterman Mosaic tasks you with a variety of different objectives. As you might guess from the hint above, you'll be using the sabre to eliminate one of your targets. On top of that, you'll need to be quick to hide bodies, avoid some extreme security measures and take down an additional target - and you'll need to do all of that fairly quickly.
The Gemini Fiasco truly mixes things up and will test your mastery of Paris. Fan-favourite Helmut Kruger is involved in this Escalation, which includes a variety of different objectives and complications that will consistently force you to figure out a new approach. You'll need poison and good knowledge of where security cameras are to complete this one efficiently.
Omast käest võin seda öelda, et DirectX 12 on ikka korraliku täienduse saanud. Varem mul oli mingi värk, et osad põrandad olid natukene lillaka läikega ja palju varjude probleeme oli. See patch parandas kõik need vead ära, saab ilusti nautida nüüd DirectX 12.
Samuti tunduvad need uued challanged olevat natukene paremad kui eelmised, sest paraku eelmised challanged polnud eriti escalating. Eelmistes challangetes enamjaolt lihtsalt kordasid ühte ja sama strateegiat, aga nüüd ma olen päris mitu korda pidanud oma strateegiat muutma.
Mainiksin ära ka selle, et varem kui mõni challange mingi bugi tõttu lukku jäi, siis tundub nagu oleks ka see nüüd parandatud.
Siin tasuks ka ära mainida, et järgmine tase Sapienza tuleb 26. aprill välja. Natukene kaua peab ootama, aga õnneks kostitab IO mängijaid iga nädalaste escalation contractidega.
Athunik, hõika siis kui kaarte tuleb.. täielik idiootsus see uus Hitman. Sessuhtes, et HEA mäng aga loojad võivad küll perse käia oma krdima launchi pasaga. Terve mäng oleks parema mulje jätnud kõigile.. nüüd oota nagu loll neid episoode, mis oleks pidanud juba mängu launchi ajal väljas olema. DEMO mille eest küsitakse hinge hinda. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, samas ma saan aru sellest süsteemist neil. Ses-mõttes, IO-Interactive pole juba pikemat aega teinud ühtegi mängu ja nende viimane Hitman: Absolution oli mitte just kõige õnnestunum mäng. Neil võis olla päris korralik raha puudus, aga samas jällegi - kes teab? Aga suur pluss on selle mängu juures see, et arendajad võtavad kuulda oma fänne. Siin umbes märtsi keskpaigal saadeti kõikidele fännidele laiali survey, kus sai anda hinnangut mängu kohta ja seal oli ka üks sektsioon, kus oli võimalik valida näiteks selliste asjade vahel nagu customizable weapons, human shield, more equipment, suitcase for sniper rifle jm. Ning samuti sai ise kirjutada, et mida sa ootaksid mängust. Niiet küllap ajapikku see muutub veel huvitavamaks, kui ta praegu on.
Aga eks ma annan teada kui mingi uuendus või uus tase peaks välja tulema.
customizable weapons, human shield, more equipment, suitcase for sniper rifle olid Blood Money's esindatud ja nüüd kiita, et lubavad mõne neist uude mängu panna? .... ehh
Absolution feilis sellepärast, et seos sarjaga oli ainult nimes ning tegemist oligi halva ja seosetu mänguga. Palun vähem hype'i
need miljon challenget on paras turnoff muidu. lihtsalt ei viitsi, paarkümmend tükki teeed ära ja siis on nüridus kuubis. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sooty, mismoodi oli seos ainult nimes? See mäng oli väga korralikult üles ehitatud ja näitas ka 47 inimlikku poolt. Kuna uus Hitman keskendub rohkem sandboxile, siis karta on, et nad üritavad võimalikult palju oma fänne kostitada selliste võimalustega. Kõige rohkem teeb mulle nalja see, et enamus neid "hardcore" fänne, kes nõuavad selliseid funktsioone on ainult Blood Money mänginud ja ei suuda ka Contractsi või Codename 47 plusse välja tuua.
hitman on algusest peale olnud üsna sandbox. mis mind absolutioni juurest kohe eemale peletas olid nii võrdlemisi kitsad levelid kui ka sellegile pähe tulnud idiootne mõte iga leveli alguses forced equipment kaasa anda. teen leveli lõpuni, vahendid olemas, silenced pistol käepärast, siis on level transition ja peab jälle hakkama paljakäsi relvastatud vastaste vastu asjatama. uus hitman jätkab väga paljuski blood money avatumate levelite joont. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, oleneb tegelt.. Seal oli see, et sa said enamjaolt oma varustuse kaasa tarida. Ainult teatud tasemetes oli see, et 47 andis oma varustuse ära jm. Kitsaste tasemetega olen kohati nõus, ega mulle endalegi ei meelinud see. Aga kõik see story, see oli igati korralik ning kohati meenutas Hitmani romaane.
New Story mission: World of Tomorrow
10 new Opportunities for ‘World of Tomorrow’
20 levels of Sapienza Mastery, with the following unlocks:
8 new Sapienza starting locations
(+1 starting location unlocked via a challenge)
8 new Sapienza Agency Pickup locations
6 new weapon/gear unlocks
New suit for Sapienza: Italian Suit
75+ Sapienza-specific challenges
7 new trophies/achievements
New 'The Sarajevo Six' Contract. Target 2: The Enforcer. (PS4 Exclusive)
Live Content for Sapienza will include: New Escalation Contracts, Elusive Targets & New Featured Contracts (Contracts Mode)
huvitav, et minul ei tõmba midagi... Ei näe ka, et kusagilt tõmmata saaks. Võtme ostsin kinguinist ja full game-i. Kas kuidagi saab steamist näha ka, et kas mul ikka on täisversioon? Äkki müüdi mulle full game-i pähe starter pakett.
Ma ei teagi..
Minu arust see pole küll Sapienza pre-load. Sest praegu pole Steamis küll DLC'de all haisu sellest.
Tegu pigem uuendusega, mis valmistab Sapienza tuleku ette.
tsitaat:
Reconnect Option
If a player is playing in online mode and gets disconnected during gameplay, they will have the option to immediately reconnect and resume play without losing any progress, instead of returning to the main menu.
[Available now on PC. Available in a future update for PS4 & Xbox One.]
Immediate Challenge Awards
Challenges are now awarded and saved immediately upon completion, rather than when completing a mission.
[Available now on PC. Available in a future update for PS4 & Xbox One.]
Loading Times
Significant improvements to load and restart times across all locations.
(Reduced by approximately 50% on PS4 and Xbox One)
Challenge Verbosity Settings
Players can now choose between three options for how challenge descriptions are displayed in the game menu.
Full: All Challenge information is shown.
Minimal: Only the image and name of the Challenge are shown
Off: Only the image of the Challenge is shown.
Weapon HUD Settings
Added three options for displaying the holstered/equipped weapon icon.
Full: Show weapon HUD for equipped and holstered weapon.
Minimal: Show weapon HUD only for equipped weapon.
Off: Don’t show weapon HUD.
Immediate Intel
Added an option for players to access the intel menu immediately after finding new intel.
Dropped Items
Disguises, weapons and items that are dropped are now shown on the in-game map.
Holstering animation
Added an animation for 47 holstering a small item, such as a pistol.
Escalation Contracts Improvements
- The list of complications and objectives are now viewable during gameplay and the planning phase.
- Players can now easily see from the in-game menu how many stages of each Escalation Contract they have completed. (e.g 3/5)
// Muidu eile oli otseülekanne PAX'is, kus räägiti ka Hitmanist ning näidati uut taset. Mitte küll otsest main missiooni, vaid seal tasemes loodud contracts'i. Üli kõva tundub
Kes selle maha magas, siis siin on highlight https://www.twitch.tv/pax2/v/62420819
Võrreldes Pariisiga tundub Sapienza palju ägedam level olevat. Pariisis toimus kogu sündmus pimeduses ning siseruumides, aga siin tundub olevat palju päikest ning välitegevusi. 2.5h veel minna.
Sapienza peaks kohe algava tunniga tulema, sain aru et release lükkus tunni võrra edasi.
Proloogi ja Pariisiga jäin ise väga rahule. Sapienza puhul oli positiivne 8 eurone hind, loodan et mäng suudab piisavalt edukas olla et lisapakke jätkuks ka kaugemaks tulevikuks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.