Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indumen
HV veteran

|
30.03.2016 08:04:39
|
|
|
AnduLamer kirjutas: |
kert06 kirjutas: |
sõita see härra igatahes ei oska |
Kas Teie oskate? |
ei tasu kõike nii tõsiselt võtta võibolla ei oska võibolla oskab, aga video tegemine ja rääkimine samal ajal ei õnnestu. härra ehk ei olnud ka kursis veel, et autot saab ka õhus kontrollida nagu lennukit. sirge tee peal otse tagant sisse kütta muidugi noh vahest juhtub kui tegeleda kõrvaliste asjadega nagu stickyde loopimisega
PC peal jah sellist missiooni siiski ei ole kohanud.
_________________ ükskord me võidame niikuinii |
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
30.03.2016 08:16:05
|
|
|
Kas Teie oskate? |
ikka
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
30.03.2016 08:50:30
|
|
|
Marie kirjutas: |
Kas GTA V Onlines reaalselt ka need raha autod kusagil ringi liiguvad või on see mingi misioon, pole kordagi neid veel kohanud.
Spoiler 
|
Mul ka mõned awardid tegemata, kuna osa contenti on lihtsalt ära võetud Avastasin liiga hilja.
Trevori gängi lennukite awardi ka ei saa lõpetada, kuna need enam ei lenda... suht nõme, et mingit jama genereeritakse juurde (riided, pudinad) ja reaalsed tegevused kaovad ära.
Võib-olla oli veel mõnega sarnane probleem.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
30.03.2016 21:34:18
|
|
|
Kas Teie oskate? |
ikka |
ennast kiitmast ma ei väsi
tee proovi ja proovi näiteks sellest artiklist ( http://www.telegram.ee/nwo/lennuinstruktor-me-lendame-lameda-maa-kohal ) oma sõnadega lühikokkuvõte teha, kuid vähemalt 15 lausega ja sõida samal ajal suure kiirusega tihedas liikluses ning tee siis klipp - tõesti sooviks seda multitaskingut näha
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnduLamer
HV kasutaja
|
30.03.2016 22:32:54
|
|
|
Tegelikult soovisin selle küsimusega jõuda selleni, et on siin kedagi kes naudib racede sõitmist ka? Ühineks kokku, endal midagi 800 võitu 500 kaotust vist, rammimist ei salli eriti kuid kui lükkad siis lükkan vastu
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.03.2016 00:18:03
|
|
|
Tegelikult soovisin selle küsimusega jõuda selleni, et on siin kedagi kes naudib racede sõitmist ka? Ühineks kokku, endal midagi 800 võitu 500 kaotust vist, rammimist ei salli eriti kuid kui lükkad siis lükkan vastu  |
kui seda mõtlesid, siis küll päri
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
31.03.2016 08:35:54
|
|
|
Mul vahest tekib nuppude viivitus,st jooksen nt ja võtan näpu nupu pealt ära,aga mees jookseb veel jupp aega edasi.Muidu pilt liigub sujuvalt.Kas on tegu lihtsalt arvuti aeglusega,et peaks miskit maha keerama.Alati seda pole ka,vahest liigub nii nagu peab
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
kert06
Kreisi kasutaja

|
31.03.2016 08:56:39
|
|
|
Jälgi CPU jõudlust, nt. Windows Task Manager või MSI Afterburneriga. Kui tuumad ikka 100% on püsivalt, siis jah, võib proovide view distance, autode/inimeste sündimise kogust vähemaks võtta.
|
|
Kommentaarid: 160 loe/lisa |
   |
142 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
31.03.2016 09:26:58
|
|
|
Tegelikult soovisin selle küsimusega jõuda selleni, et on siin kedagi kes naudib racede sõitmist ka? Ühineks kokku, endal midagi 800 võitu 500 kaotust vist, rammimist ei salli eriti kuid kui lükkad siis lükkan vastu  |
Olen mitu positust siin teemas teinud sel teemal Naudin ja mitte vähe - mu jaoks on see uus NFS (16 aastat tagasi tegelesin NFS4-ga eriti). Paraku vastu panna ainult mingi 300 võitu ja 900 kaotust. Aga ma teen rohkem fun pärast sõitu, mida rohkem rahvast seda uhkem jne. 20+ player sõidud on eriti meeltmööda. SaabiKrikU võid lisada.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
31.03.2016 09:53:12
|
|
|
SaabiKriku korraldatud sõidud on suht mässiv vähemalt selleks ajaks kui ma sinna olen sattunud sõita võib kõigega aga suurema massi puhul on see häda, et esimene kurv otsustab kõik. reeglina õnnestub ikka esimeses otsas olla, aga kui esimene kurv võssa läheb ja normaalne sõitja sellest pääseb, siis sinna ette otsa ta jääb ka
|
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
31.03.2016 10:54:19
|
|
|
Viimaste uuenduste järgselt on see häda, et mäng kipub hosti muutma kuigi mul on settingutest pandud, et forsseeriks ikka nii, et ma hostiks jään. Host olen seetõttu, et default setting catchup on alati ON, kuid tegelt tuleb see igaljuhul OFF keerata kuna muidu ei tule autode reaalsed kiirusomadused üldse välja. Slipstreami jätan ma sisse kuna see annab kohustusliku arcade rallimängule omase fun factori. Varem meeldis ka traffic sisse jätta, kuid siiski lag/sync tõttu ei ole see väga hea mõte. Ainult kuni 4 mängija puhul võib jätta peale.
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
31.03.2016 18:14:21
|
|
|
Ma viimasel ajal käingi onlines vaid DoubleRP race sõitmas aga vähe mängijaid on. Enamusele meeldib lihtsalt free roamis laamendada.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sirius4k
HV veteran

|
01.04.2016 10:27:23
|
|
|
Ma vahest harva teen mõne reissi, kui Daily Objective nõuab
Aga huvi on reeglina suht olematu jah.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcmarta
HV kasutaja

|
01.04.2016 12:26:45
|
|
|
See on mu üks lemmikutest mängudest ja ma olen sellest s...ta välja mänginud.
Pead tõdema jah et onlines pole tegelikult suurt midagi teha! Ainuke asi mis mulle meeldis olid heistid! Ja peale heiste meeldisid missioonid . Team deathmatch-e suht võimatu lambikatega teha ja ega väga ei viitsi.(BF4 Palju ägedam ju) Vahest teen mõne võidusõidu aga peamiselt üksi.
Mängus võiks olla kiirendus võistlused. Kus ise pead ka reaalselt õigel ajal käiku vahetama. Ja ametlikud tuuning showd eri klassidel kus mängijad saavad hääletades ägedama auto välja valida , ja siis auto omanik saab selle eest raha.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
05.04.2016 23:10:25
|
|
|
Millest selline katkumine olla võib?
Hakkas hiljuti...game update miskit nahka keeranud? AMD draivereid on ka saanud uuendada hiljuti, aga BF4 jne on tiptop korras. Gta jooksis enne ka "siidi". Oskab keegi aidata? Sellisena mängida ikka väga nõme (võimatu isegi pigem)
https://youtu.be/hnr20UBZisM
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
06.04.2016 09:52:09
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=PmrWXnmOpcM
Siin videos on mitmeid õpetusi, mida võiks nagunii ära teha. Peaks aitama ka teistes mängudes.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
simo5555
HV kasutaja

|
06.04.2016 11:17:31
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Hakkas hiljuti...game update miskit nahka keeranud? AMD draivereid on ka saanud uuendada hiljuti, aga BF4 jne on tiptop korras. Gta jooksis enne ka "siidi". Oskab keegi aidata? Sellisena mängida ikka väga nõme (võimatu isegi pigem)
https://youtu.be/hnr20UBZisM |
Pärast viimast update-i on mul ka mäng jamama hakanud. Muidu jookseb nagu "siid", aga näiteks murule sõites või sihtides tuleb kerge hakkimine sisse...
|
|
Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
06.04.2016 19:53:31
|
|
|
simo5555, tänud! Jääb siis järgmist update ootama mängule, vahepeal võib paus olla. Ei viitsi mina midagi sättima hakata selle tarbeks, seda enam, et enne oli korras kõik.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kapitan
Kaevur

|
06.04.2016 20:08:29
|
|
|
Teretulemast PC maailma. Nagu vana mosse. Putitad rohkem kui sõidad
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
1 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.04.2016 20:32:13
|
|
|
krt kuulasin neid õpetusi ja too tont oleks nagu esimest kord PC peal pelanud ja ei teadnud täpselt mida teeb
olafsand kirjutas: |
https://youtu.be/hnr20UBZisM |
endal mingit sarnast hakkimist ei ole, nagu videos
tuleb vaadata ja logida protsessori ja videokaardi koormust ning vaadata, kas on mõni taustal olev rakendus mis koormab
viska või taustalt kõik pudru kinni, mis vähegi kannatab ja proovi siis
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
17.04.2016 14:04:24
|
|
|
"remain host after next job vote screen" valik on päriselt katki peale viimast patchi
No ei saa rallit normaalselt sõita kui peale 2-3 hostitud sõitu muudab hosti ära peale uue raja vote'i (mis loomulikult ka kehtima ei jää) kelleks reeglina dumber kes ei jaga ööd ega mütsi settingutest ega oska "joining" mängijaid välja kickida kui need liiga kauaks rippuma jäävad.
Googeldades ka midagi ei paista väga, see teema tuli ette praegu
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
17.04.2016 14:14:32
|
|
|
proovisin ka pulli pärast. Valisin, et tahaks Race sõita - joinis mind miski heisti setupisse - nagu wtf ...
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.04.2016 13:48:24
|
|
|
kellelgi on probleeme olnud SinglePlayer'is relvade kadumisega? Üks hetk avastasin, et mul enam relvapoes railgun jms stuffi müügis ei ole kuigi tegelasel on relv valikus olemas ja kasutada saab. Ammo saab otsa siis näitab, et 0 aga juurde osta ei saa
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
indumen
HV veteran

|
25.04.2016 13:55:53
|
|
|
eelmine nädal korra singleplayeris käisin siis oli relvadega küll kõik ok,
Relvadega seonduvalt on mul pigem ka küsimus onlines et kuidas ma juba ostetutest lahti saaks, tahaks jätta inventori ainult need mida pidevalt või tihedamini kasutada, hetkel peab mitu korda valima ennem kui õige relvani jõuda, selle aja peale saab surma vahest tänu sellele jamamisele.
drop weapon viskab relva maha küll, aga nii kui sessiooni vahetada või mängu uuesti sisse tulla on jälle kõik relvad alles mis ostetud. vahest on tänu mingile debiilist modderile kõik relvad olnud ka inventaris aga need on mängu restardiga ikka ära kadunud.
|
   |
176 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.04.2016 22:10:19
|
|
|
mnjah täitsa piix. Kõik eri autod, mis tulid pc peal olevatest eri sõitudest, eri relvad etc kõik on kadunud. Mitte muhvigi valida ei lubata. Viimati kui mängisin olid kõik olemas aga eile vaatasin ja märkasin, et asjad kadunud. Üritasin 100% peale mängu teha kui ühtäkki avastsasin, et relvadele ei lubata enam ammot osta.
Kuramuse asi see on
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |