Ostsin ka mängu ära 10€'ga. Lähen siis Far shiverpeaksi serverisse kus eestlased pidi aktiivsed olema. Kas teil on mingi TS ka? Ma foorumis infot ei leidnud.
Kui kellelgi liitumissoov Orduga või muid küsimusi gildi kohta siis võib mlle HVsse ka kirjutada. _________________ Üks tark saksa insener ütles kord: "Iga ratas mis ei vea, pidurdab!"
Ei tea mis mängust peale expansionit saab? Kindlast ipäris suur osa ei osta/saa osta expansionit - ja siis tekivadki jamad kus üks pool on igat pidi tugevam ja üle alati pvp-s eriti.
JA kindlasti hulga vähem inimesi uute bosside jne jaoks.
Ei tea mis mängust peale expansionit saab? Kindlast ipäris suur osa ei osta/saa osta expansionit - ja siis tekivadki jamad kus üks pool on igat pidi tugevam ja üle alati pvp-s eriti.
kuna exp tleb? ei jõua ära oodata alustan ise ka uuesti siis mängimist.
sa teed oma chari uuesti 0ist 80seks ? _________________ zero
sa teed oma chari uuesti 0ist 80seks ?
jap pole mingi 1,5aastat vähemalt seda mängind. isegi ei mäleta enamus asju:D
uus char tuli ju ka? tollega alustaks
Ostsin ka mängu ära 10€'ga. Lähen siis Far shiverpeaksi serverisse kus eestlased pidi aktiivsed olema. Kas teil on mingi TS ka? Ma foorumis infot ei leidnud.
Kui kellelgi liitumissoov Orduga või muid küsimusi gildi kohta siis võib mlle HVsse ka kirjutada.
Palju teid seal aktiivseid Ordus on ka? Ma vahel ikka EOTM-is näen ordu liikmeid
Kui kellelgi liitumissoov Orduga või muid küsimusi gildi kohta siis võib mlle HVsse ka kirjutada.
Palju teid seal aktiivseid Ordus on ka? Ma vahel ikka EOTM-is näen ordu liikmeid
Iganädalaselt logib sisse ~120 inimest.
Rostris ~450 kellest 35%-45% on mitteaktiivsed. Tühjendust ei ole plaanis teha kuni rostris vabu kohti on. _________________ Üks tark saksa insener ütles kord: "Iga ratas mis ei vea, pidurdab!"
We have indeed noticed performance issues on the latest release.
We performed optimizations on our post processing effect pipeline, which were released on Wednesday. Our guys also put a lot of hard work optimizing the new camera collision code. These changes were released yesterday.
Although these changes have improved performance we still haven’t solved the issue you guys are experiencing.
We have top men working on it right now! we will get to the bottom of this!
Thanks you guys for your patience.
Sellist jama pole varem näinud, et UI ja menüüde avamine FPS ligi 20+ langetab:
We have indeed noticed performance issues on the latest release.
We performed optimizations on our post processing effect pipeline, which were released on Wednesday. Our guys also put a lot of hard work optimizing the new camera collision code. These changes were released yesterday.
Although these changes have improved performance we still haven’t solved the issue you guys are experiencing.
We have top men working on it right now! we will get to the bottom of this!
Thanks you guys for your patience.
Sellist jama pole varem näinud, et UI ja menüüde avamine FPS ligi 20+ langetab:
Minu mäletamist mööda on ka varem sellega probleeme olnud. Küllap Anet tegeleb asjaga. _________________ Üks tark saksa insener ütles kord: "Iga ratas mis ei vea, pidurdab!"
GW2 HoT Pre-Purchase algas, valida saab kolme versiooni vahelt .. üks kallim kui teine.
Ise saab kaeda siit. Mina igastahes ostma seda ei jookse. Foorum sumiseb nagu herilasepesa pahastest inimestest hetkel.
Link _________________ Üks tark saksa insener ütles kord: "Iga ratas mis ei vea, pidurdab!"
Ei teagi, ise ka väga ei tõmba sellist summat loovutama, pigem võtan 100€ eest tsiklile bensu ja jauran õues. Äkki talvel, vähemalt hetkel mitte. _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
hm, "vanilla" on ka sisse pannud sinna. neile, kellel see on, võiks see asi ilma vanillata saada olla, hind kukuks 25 raha ilmselt, seega expansion maksaks mingi 20 raha
Far Shiverpeaksis on üks teine eestlaste poolt tehtud guild North Star, guildis on ka inimesi muudest maadest. Kui küsida, et miks nad Ordu-s ei ole, siis vastuseks see et ordu on rohkem "casual" guild ja sealt on raske leida inimesi, kes on valmis raskemaid dungeone ja fractalseid tegema. NS-s teeme dungeon speedrunne ja enamasti frac 50, kui kellelgi madalamat levelit vaja siis ka seda ehk siis kõige raskemat group contenti mida hetkel pakutakse. Kuna Guild Wars 2 -s on võimalik olla 5 guildis korraga, siis ei pea ka keegi otseselt valima, mis guildis olla. Kui keegi soovib koos kiiresti dungeoneid joosta või kõrge level fractalseid teha, siis andke teada Tamps.6125 või Rom.7829.
2 Character slots (upgrade to 5 with purchase).
3 Bag slots (upgrade to 5 with purchase).
In-game mail to friends only, no gold / item attachments.
Except for mutual friends, can only whisper (direct message) players within the same zone, and new players once every 30 seconds.
Restricted Trading Post (player-to-player sales exchange).
No Guild Bank Access.
No Daily Login bonus.
No Gold to Gem conversion.
No Forum access.
A few other minor content restricts, see the FAQ.
See on arvatavasti peamine põhjus. Ise pole igatahes 2012 aastast ühegi tegelasega lvl 35 kaugemale jõudnud, sest alati tuleb uni peale, kui seda kauem mängida. Visuaalne pool ja animatsioonid on tasemel, aga gameplay ja combat, see kõige olulisem osa üldse, on nii krdi igav... Loot ja kogu armorite/relvade süsteem on täiesti mööda ja kui tahad midagi huvitavamat selga panna, siis pead ikka Gem Store's raha välja köhima kuna PvE leveldamisega on mängusisese kulla kogumine naeruväärselt aeglane, kui mitte öelda peaaegu olematu.
Üks asi, mis hakkas lõpuks ikka tõsiselt combatis häirima, oli health regen (mis on kaasaegsetes mängudes üks suurimaid lollusi cover-based shooterite kõrval) ja sellest tulenevalt igasuguse taktika puudumine. Healerid ja tangid, MMORPG'de alustalad, muudeti seega täiesti kasututeks. Party on mõttetu, kuna üksi saab väga edukalt hakkama ja lõpuks muutuski mäng üheks lõputuks single-player grindiks. Kunagi ammu sai Lineage 2 mängitud ja seal oli party ning teistega suhtlemine kõikvõimalikel raididel ja bosside tapmistel lausa kohustuslik - GW2 tundus selle kõrval nagu surnuaed. Raidid lisatakse alles nüüd, kolm aastat hiljem, aga selleks on ennem vaja 80 levelini grindida/kannatada...
Heart of Thorns expansion, mis 23. oktoobril ilmub, jätab igatahes külmaks. Olen proovinud veel paljusid teisi MMORPG'e, aga kõigele vaatamata on GW2 siiski nendest üks viisakaim ja enne kui esimene vaimustus üle läheb, siis vähemalt esimesed 15 levelit on asi päris mängitav. Kahjuks on aga väga tõenäoline, et cash shopiga peab ikkagi lõpuks arvestama hakkama, sest developerid tahavad ka elada...
Hea, et mängisin enne f2p. Ka piirangutega tähendab see seda, et tatikad jooksevad igal pool ringi. Isegi 10€ hind oli filter mis hoidis kõige toksilisema rahva eemal.
Expansioni teema on ka päris kuum:
Uus mängija ostab expansioni 45€ ja saab kogu ülejäänud mängu tasuta.
Veteran ostab expansioni - aga on pidanud ka core eest maksma.
Ehk siis kui ostad olemas oleva kasutajaga - saad vähem.
Võiks siis vähemalt key core mängu jaoks meilile vms saata kui core juba olemas.
Hea, et mängisin enne f2p. Ka piirangutega tähendab see seda, et tatikad jooksevad igal pool ringi. Isegi 10€ hind oli filter mis hoidis kõige toksilisema rahva eemal.
Expansioni teema on ka päris kuum:
Uus mängija ostab expansioni 45€ ja saab kogu ülejäänud mängu tasuta.
Veteran ostab expansioni - aga on pidanud ka core eest maksma.
Ehk siis kui ostad olemas oleva kasutajaga - saad vähem.
Võiks siis vähemalt key core mängu jaoks meilile vms saata kui core juba olemas.
.. või siis expansioni eraldi müüki panna. mingil momendil.
Ei lähe expansion eraldi müüki. Nad juba ütlesid, et core game on "tasuta boonus" - ja see on expansioni hind. Aga lihtsalt olemasoleva accoundi puhul pole sellest boonusest kasu.
Guildis: Meie guild North Star [NS] loodi Guild Wars 2 alguses teistest MMO-dest(GW1,LOTRO,WoW) tulnud eestlaste poolt. Guildi eesmärk on koguda osavaid mängijaid, kellega valutult läbida erinevaid GW2-e poolt pakutavaid tegevusi. Guildi on ka üle aastate võetud mängijaid teistest rahvustest. Soov oleks suurendada eestlaste osakaalu guildis. Guildis on 10 - 20 aktiivset mängijat.
Tegeleme: Guild Wars 2-s pakutavat "end game contenti" - Fractals lvl 50, Dungeons ja HoT-is tulevad raidid. Guildis on ka tugevaid aktiivseid PvP mängijaid (EU Top 100). Hea meelega aitame inimestel paremini mõista mängu ja selle erinevaid aspekte.
Liitumine: Saatke mängus whisper või kiri kasutajale Tamps.6125(Tambet), esthord.7419(Leemet) või Marr.3682(Maris).
Ootame liikmetelt: Olla avatud õppimisele ja erinevatele mängustiilidele ning omapoolset initsiatiivi.
Lisaks: Guild Wars 2-s saab korraga olla kuni 5-s guildis, seega ei pea keegi oma guildidest lahkuma (kui te just ei ole juba viies erinevas guildis). Guildi representimine ei ole kohustuslik, aga kui soovi, saab iga pühapäev liituda guild missionitega.
Tere,keegi mängib gw2 veel?Ise just tirisin ja olen wowi mänginud ja ei tea gw2 midagi.Kui ma praegu leveldan oma f2p nord rangerit siis mis max lvl olen ja mis ma endgame teha saan.Wowis on random raidid ja honori kogumine aga mis gw2 endast kujutab.On üldse midagi teha endgame?
Tere,keegi mängib gw2 veel?Ise just tirisin ja olen wowi mänginud ja ei tea gw2 midagi.Kui ma praegu leveldan oma f2p nord rangerit siis mis max lvl olen ja mis ma endgame teha saan.Wowis on random raidid ja honori kogumine aga mis gw2 endast kujutab.On üldse midagi teha endgame?
Endgame on lõbus, kui kuulud kuhugi guild-i.
Samuti saad teha WorldVsWorldVsWorld.
Mul oli näiteks nii, et leveldasingi enda karakteri täies mahus WvWvW, sest seal on see dünaamiline leveli muutmise süsteem - vägev
Lihtne see muidugi ei olnud
Kuidas selle orduga liituda saab,guildi alt mängus ei leia otsingu võimalust
Vaata veebist kuidas liituda või kirjuta oma account name siin PSi. _________________ Üks tark saksa insener ütles kord: "Iga ratas mis ei vea, pidurdab!"
Finally sain lvl 80 töökõrvalt mängitud ja otsustasin esimese dungeoni teha,otsisin lvl 30 dungeoni party ja sain kohe kicki.Proovisin niimoodi 5-6x aga sain jälle kicki.Ootasin 2 päeva ja proovisin siis sain part1 läbi joosta ja alles siis sain kicki.Öeldi , et mul pole mingeid punkte ja saadeti sinna samusesse ei ole väga player friendly mäng nagu teised mmod mida proovinud olen.Siit ka küsimus mida lvl 80 peal üldse edasi teha mängus kui koopaid teha ei saa.
Finally sain lvl 80 töökõrvalt mängitud ja otsustasin esimese dungeoni teha,otsisin lvl 30 dungeoni party ja sain kohe kicki.Proovisin niimoodi 5-6x aga sain jälle kicki.Ootasin 2 päeva ja proovisin siis sain part1 läbi joosta ja alles siis sain kicki.Öeldi , et mul pole mingeid punkte ja saadeti sinna samusesse ei ole väga player friendly mäng nagu teised mmod mida proovinud olen.Siit ka küsimus mida lvl 80 peal üldse edasi teha mängus kui koopaid teha ei saa.
Need inimesed teevad iga päev prolly 20 korda neid samu dungeone, nad ei viitsi igale algajale seletada täpselt mis teema on. See on pigem sinu töö uurida, googeldada videosi, kuidas asi käib. Tavaliselt LFG's mainitakse ära, mis build sul peab polema või palju achievement ptse vms vaja on. Nendest hoia kohe eemale. Esimesel korral pigem oota, kuni näed mingit party't, kus konkreetselt on ära mainitud, et see on algajatele. Muidugi kui mäng on ~4a väljas olnud, võib see keeruline olla. Pigem liitu mingi guildiga ja küsi, kas keegi viitsib kaasa võtta sind.
FYI: see lvl 30 dungeon ei ole üldse lihtne, ma alustaks pigem näiteks Citadel of Flamega. Selle teeb vabalt suvakatega ära, pole erilist koordinatsiooni vaja.
Ehitan kuueliikmelist gruppi, et saaks siis asju pidevalt koos teha PVE tasemel ning sobimise (kui saame kõik ühte serverisse) korral ka PvP, GvG ning WvW. Vent (ventrilo) kasutamisvõimalus peaks ikkagi olemas olema.
Oleks huvitav kui saaks kokku grupi kus kõik eestlased.
POle siiani veel ühtegi eestlast selles mängus kohanud, peale 2 aastast pausi sellest.
andke teada kui keegi on huvitatud _________________ tere jälle mina siin...
Kuidagi tasuta transferi ei saa? (Jõuludel mingi event mängus vms). Tahaks ka teiste kaasmaalastega koos mängida, kuid samas 1800 gemi välja käia ka ei raatsi
Hakkasin ka üle kuskil 4 aasta jälle toksima, ja jäin konksu otsa. Kasutasin seda uut lvl 80 boosti mis mänguga kaasa tuli ja tegin Mesmeri + mul oli vanast ajast kaasaskantav Mystic Forge mille sai toreda 270g eest maha müüa.
Hakkasin Fractaleid tegema (Eelmine kord ei olnud kuidagi huvi, nüüd lükkan juba tier 3-e vaikselt), tegin Griffoni ära ja üldiselt, kui legendarysid ei jahi, on mäng väga nauditav Võibolla mingi hetk saavad eesmärgid otsa, siis kui viitsimist on teen legendary ka ära.
Rok Lyk That.9542 (Desolationis, aga see vist enam ei ole tähtis?)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.