praegune kellaaeg 23.02.2026 11:40:47
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
11.04.2016 12:37:50
|
|
|
| tsitaat: |
Ainult et.. see ongi hetkel ainukene lepinguline pakett, mida Telia üldse erakliendile pakub
|
Võibolla need mis letil nähtaval on. Aga kindlasti pole ainuke, võin omast käest seda kinnitada. Samas mul ka 2 numbrit, vb selles ka vahe (nett on vaid ühel numbril)
Alati võib neile helistada/kirjutada. Elu pole nii mustvalge
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 11.04.2016 12:39:32, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
11.04.2016 12:39:18
|
|
|
| pppd kirjutas: |
ma olen täiesti nõus et Mobiilne elu on selline pakett, mille pakutavad võimalusi ma ei vaja. Ainult et.. see ongi hetkel ainukene lepinguline pakett, mida Telia üldse erakliendile pakub, sisuliselt ainuke alternatiiv oleks loobuda Telia lepingust ning hakata anonüümseks ja kohustustevabaks kõnekaardikliendiks, sellest ka minu imestus. Jah, ma tõesti tahaks endiselt Telia konksu otsas edasi olla ja neile kuumaksu maksta, aga näe, kuidagi ei lasta  |
No Diil on ju ka olemas ja see on sisuliselt pakett, mitte kõnekaart enam. Kui rääkida, siis saab ka hea hinnaga pakkumisi. Mul peres kolm numbrit on seal, 1000 min kõnesid, 1000 SMSi, 5 GB netti on <8€/kuu.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.04.2016 12:40:28
|
|
|
Tahtsin soovitada, et https://www.diil.ee/ on ka Telia kaubamärk aga krt, seal pole ka midagi mis sinu vajadustele vastaks.
Aru ma ei saa, miks krt määritakse ikka neid pakette x kõneminutit, sms-i, z internetti jne. pähe. Umbes sama kui läheks autole rehve ostma ning müüja irvitab näkku, et rehve me enam eraldi ei müü, pead koos veljega ostma ja pole minu asi et sul velgesid vaja pole. Kui kiusu tahaks ajada, siis peaks kasvõi siin foorumis kokku leppima, et ühe kuu viimasel päeval, soovitavalt ka samal kellaajal hakkame kõik täie rauaga andma, et kõik mis paketis "tasuta" on, saaks viimseni ära kasutatud.
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.04.2016 14:39:52
|
|
|
Minuarvates on valik isegi liiga kirju aga tõesti, kui soov on maksta minutite eest ise siis võib ju tõesti võtta selle anonüümse kõnekaardi:
https://www.diil.ee/diil-konekaart
Diil ongi peamiselt sendilugejale sobiv pakett.
Et kõnekaartide valik kirjum oleks ja ikka erinevatele gruppidele valikut oleks on veel:
https://www.super.ee/hinnad
https://www.emt.ee/web/simpel/hinnad/tavahinnad
ja loomulikult ka erinevad konkurentide pakkumised.
Ma tõin puhtalt enda baasil näite, loomulikult ei ole igal ühel naist ja lapsi, et koos soodsam oleks ja valida tuleb ainult ühe kasutaja vaatest kuid ma ei näe nurisemiseks põhjust.
Pane enda nõudmised tabelisse ja leia sobivam.
Rehvide võrdlus on jabur, müüakse ju erinevate tootjate rehve erinevas suuruses ja mul poleks küll kahju kui rehvidega koos veljed pealekauba saab, samas võin ka ilma nendeta rehvid leida.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.04.2016 14:52:15
|
|
|
| indrekp, mina näiteks ei taha kõnekaarti. Esiteks on sellel anonüümsuse medalil ka teine külg - kui sim kaardiga midagi juhtub, oled oma numbrist ilma. Teiseks on suht tüütu pidevalt ettemaksu saldot jälgida ja kindlasti saab see otsa kõige ebasobivamal hetkel. Välismaal kõnekaart ka (vist) ei tööta. Aga kui lepingulisi pakette vaatad, siis justnimelt nii ongi, et tahetakse veljed koos rehvidega müüa ja '"kauba peale" ei saa ju midagi, velgede hind liidetakse ikka ilusti rehvide hinnale otsa.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.04.2016 15:02:25
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| indrekp, mina näiteks ei taha kõnekaarti. Esiteks on sellel anonüümsuse medalil ka teine külg - kui sim kaardiga midagi juhtub, oled oma numbrist ilma. Teiseks on suht tüütu pidevalt ettemaksu saldot jälgida ja kindlasti saab see otsa kõige ebasobivamal hetkel. Välismaal kõnekaart ka (vist) ei tööta. Aga kui lepingulisi pakette vaatad, siis justnimelt nii ongi, et tahetakse veljed koos rehvidega müüa ja '"kauba peale" ei saa ju midagi, velgede hind liidetakse ikka ilusti rehvide hinnale otsa. |
ei paistnud välja:
diili kõnekaart 0,04sent minut x 150minutit maksab 6€ (sisaldab 50MB netti)
diili väike diil 150 minutit paketis koos 300MB netiga maksab 5,50
lihtsalt üks näide.
Ma ei ole matemaatikas tugev, eriti koma null sentide lugemises aga mulle tundub, et kindlam on maksta need 100 või 1000 minutit mõtlemata, et palju mul nüüd see arve iga kuu tuleb.
Ainus vahe on, et võib-olla ma ei räägigi üldse kuu jooksul rohkem kui 1-2 lühikest kõnet.
Elektripakettidega sama lugu aga seal on muidugi hinnad suuremad ja ma tõesti ei ostaks omale korraga aastaks 9000kW/h kui ma ei tea, kas ma selle ära tarbin kuid kindel on see, et pisike kW/h hinnaga elektripakett on pisut kallim nii müügimarginaali poolest kui tunni hinna poolest. Valik on sealgi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
11.04.2016 15:09:36
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
| Minuarvates on valik isegi liiga kirju |
Eee.. üksainus pakett valikutega, mis tarbimise alumise otsas on väga ebapraktilised? Ma saan aru, et logo on kirju, aga et valikud..
| Pane enda nõudmised tabelisse ja leia sobivam. |
jeebus küll.. äkki loed sealt tagantpoolt natuke uuesti, täpselt seda ma ju tegingi ja sellest tegevusest saadud kogemusi siin praegu jagan? Panin vajadused kirja ja hakkasin sobivamat otsima, välja tuli see et Telia pakutav kõnekaart on oluliselt paindlikum ning osadel juhtudel ka oluliselt odavam kui lepingulisele kliendile pakutav teenus. Kõik see pani mind lihtsalt natuke imestama, annad ehk andeks et soovisin seda emotsiooni ka maailmaga jagada?
EDIT:
| indrekp, mina näiteks ei taha kõnekaarti... |
+1
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.04.2016 15:27:15
|
|
|
pppd, Tänane minuEMT klient kes kasutab kõnesidet maksab hetkel siis kui palju kuutasu? Google näitab ka seal minutipakette:
https://www.emt.ee/hinnad/paketid
Kuva mulle hind palju maksab klient täna? JA kui ta lisab sellele 1,5GB pakutava internerneti 7,49
Seda me juba näeme, et Mobiilse elu paketi koos mitte halbade kõneside lisateenustega saaks 1,5GB ja 100minutit hinnaga 11,48€
Ma saan väga hästi aru mida küsitakse, et klient sooviks maksta iga minuti eest ise ilma nende paketis kaasa antavate minutiteta ja ilma balti ja skandinaavia maade pakettideta. Sellisel juhul peaks olema kõneside teenusel niisama kuutasu ja siis mingi X minutihind sest 0 kuumaksuga kõnesidet ju pakkuda ei saa.
Mina tahaks aru saada, kas vana pakett tasuks antud kliendil ära, kui ta hetkel maksab niikuinii vana paketi sees sisuliselt samamoodi minuteid.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
11.04.2016 17:03:44
|
|
|
Soovitaks veelgi tungivamalt eestpool kirjutatu üle lugeda ning mitte välja mõelda mingeid enda näidetega sobivaid stsenaariume, hetkel hakkab tekkima tunne et kellelgi on foorum write-only režiimis, või siis on tegu juba selgelt pahatahtliku trollimisega.
Sellel, kui palju see klient praegu kuus maksab, pole erilist vahet, kirjutasin et tegu on vähese kasutusega numbriga, millele on soov nett juurde osta. Meeldetuletuseks (https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=9026138#9026138):
| Telia kliendil tekkis vajadus ühel muidu vähese kasutusega numbril netti pruukima hakata, nii 1-2GB kuus oleks täitsa piisav. Hakkan mina siis pakette ja olemasolevaid võimalusi uurima.. nii, mingi vana minuEMT pakett, mis sellele numbrile ammusest ajast peale jäänud, seal oleks 1.5GB kuus 7.49€. Uus ja edev Mobiilne Elu - sama, lisaks peaks sinna selleks et juhuslikult veel ka mõni kõne teha, veel 3,99 € kõnepaketi ka juurde ostma (vanal minuEMT-l sai kõneaja võtmata jätta ja minutitasuga need mõned vajalikud kõned ära teha). OK, peaaegu leppinud sellega, et mis ikka teha, elu ongi kallis, kui keegi viskab ette Super kõnekaardi hinnad - 30 päeva, 1GB 2€ või 3GB 3,99€ |
Aga OK, arvutame siis võimalikud uued olukorrad läbi (kõnede hind pole tegelikult absoluutselt oluline, aga olgu need siis ka võrdluseks kõrval, kuna kõne võimalus peab olema) - võtaks praeguse minuEMT paketi sees ainult vajaliku mahu netti, tuleks min 7.49€ (1,5GB), kõned oleks lisaks 9,78 senti minut, võtaks 115min kõnepaketi (3.55€, kõneminut seega ca 3 senti) ka peale, tuleb kokku min 10.94€. Tingimusi täitev Mobiilne Elu tuleks min 11.48€ (1,5GB netti 7.49€ + 100min kõnesid 3.99€, minutihind seega 3,9 senti). Vajadusi kõvasti ületav Super tuleks min 3.99€ (3GB netti, GB hind 3,75 KORDA odavam kui suht sama suurusega tükk lepingulises paketis), vajadusi hädaparast täitev Super 2.00€ (1GB netti, GB hind 2,5 KORDA odavam kui suht sama suurusega tükk lepingulises paketis), kõned lisaks 3 senti minut (lihtsalt odavam kui üheski lepingulises paketis), miinus laadimisboonused.
Ning kordan veel üle et tegu ei ole sooviga viimast senti pooleks ajada (kuigi nendest viimastest, selgelt provotseeritud arvutustest võib vabalt selline mulje juba jääda), vaid selle teemaarenduse point oli (ja on endiselt) lihtsalt avaldada imestust, et Telia poolt pakutakse kõnekaardikliendile oluliselt paindlikumaid tingimusi ning kordades odavamaid hindu kui lepingulisele erakliendile.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.04.2016 17:18:01
|
|
|
Hindu kindlasti, kui lisafunktsioone ei vaja , siis ongi Super/Diil parim. Ka lepingulisena.
Lisan juurde, et osasid lisateenuseid Super vms ei sisalda. Mobiil-ID , Positsioneerimine jms.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.04.2016 17:54:14
|
|
|
Tegelikult on pppd arutluskäigus pointi. Mobiili id-d ja positsioneerimist mõne säästupaketiga ei saa? Noh jah, aga need on mitte-säästupaketiga ka nagunii tasulised lisateenused.... samamoodi võiks poes olla, et kartul maksab 0.5€/kg, aga kui koogi ka ostad, siis pead kartuli eest 1.5€/kg maksma ning loomulikult lisandub veel koogi maksumus.
Prob on siin vist pigem selles, et mobiilse elu hinna lööb üles see et välismaal on paljud teenused sama hinnaga kui Eestis ja pole võimalik seda välismaa paketti mitte võtta, kui väga tihti välismaale ei satu ja/või seal väga palju mobiilside teenuseid ei tarbi.
Asi pole selles, et väga senti veeretan(mul on nagunii mobiilse elu pakett) vaid pigem selles, et see on mõnevõrra imelik kui operaator kohe sunnib inimesi kõnekaarti kasutama kuna lepingulistel on kohustuslikus korras hulk lisasid kaasas, mis hinna üles löövad ja millest loobuda ei saa. Samas sendiveeretamisest rääkides näidake mulle keskmist Eesti inimest, kes üldse raha ei loe. Kui poodi minna, siis ju ei osta sealt midagi sellist, vaja ei lähe. Ei ostaks ka a'la 5 liitrises pakis piima kui on teada, et umbes liitri jõuab ära kasutada ja siis läheb pahaks. Ja oleme ausad, kui võtta mobiilse elu pakett ainult ühele telefonile ning pole vaja ei lisakaarte neti jaoks ega välismaal kasutamise soodust, siis on see kallis. Minu jaoks näiteks tulebki mobiilse elu eelis välja sellega, et saab mitu sim kaarti neti jaoks.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
11.04.2016 17:59:28
|
|
|
Diil on Telia viis saada endale ka tükk sellest klientuurist keda nad muidu ei saa. Muud keerulist siin polegi. Isegi nende telefonimüük ütles mingiaeg et võin teha soodsa pakkumise aga siis peate diili nime all olema. Muud seletust pole mõtet siit otsida.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.04.2016 18:18:05
|
|
|
Vaja vähe teenust (vähe kõnesid ja vähe netti) ja vajad soodsalt, siis tulebki see (diil või mõni teine sarnane pakett konkurendilt) valida. Telia Mobiilne Elu ei kuulu sellesse segmenti lihtsalt kuna see ongi veidi kallim (mitte kallis) bränd koos mugavate lisateenustega ja võimalustega
Mina tahtsin lahata küsija antud olukorda kus klient on nagu segmendis sest kasutas minuEMT paketti ja vajas juurde netti.
Mina kalkuleerisin, kuid küsija ei tahtnud sellele vastata, kas minuEMT pealt lihtsalt mobiilse elu kõneside peale tuleb odavam või mitte. Nett lisaks on samasse auku mõlema puhul.
Mina oleks arvanud, et klient saaks sama kõneside raha eest lihtsalt rohkem kuid küsija tahtis saada hoopis vähema raha eest sama kõnesidet ja lisada sellele tavalise netipaketi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
11.04.2016 18:31:12
|
|
|
| Olen 8 aastat Simpeli kasutaja ja mõtlesin ka, et peaks mingi paketi valima. Paraku ei ole Telial nii soodsat paketti, kui Simpeli kõnekaart. Kõnede eest ma praktiliselt ei maksa, kuna saan 10 min kuus tasuta ja rohkem eriti ei helistagi. Kodus ja tööl olen wifi võrgus, nii et internetti ka rohkem ei pea ostma, kui aeg-ajalt kuhugi mujale sõites vaja, 2 € eest 1 GB andmemahtu jääb osaliselt kasutamata, 1 € eest 250 MB andmemahtu jääb jälle napilt väheks. Lootusetu mobiiliklient Teliale, seepärast mulle pole ka helistatud ja paketti pakutud. Ei usu ka, et sellisele kundele küsimise peale mingit soodsat lahendust pakutakse, igaks juhuks vist peaks neilt küsima?
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
11.04.2016 18:49:59
|
|
|
Vaja vähe teenust (vähe kõnesid ja vähe netti) ja vajad soodsalt, siis tulebki see (diil või mõni teine sarnane pakett konkurendilt) valida. Telia Mobiilne Elu ei kuulu sellesse segmenti lihtsalt kuna see ongi veidi kallim (mitte kallis) bränd koos mugavate lisateenustega ja võimalustega
Mina tahtsin lahata küsija antud olukorda kus klient on nagu segmendis sest kasutas minuEMT paketti ja vajas juurde netti.
Mina kalkuleerisin, kuid küsija ei tahtnud sellele vastata, kas minuEMT pealt lihtsalt mobiilse elu kõneside peale tuleb odavam või mitte. Nett lisaks on samasse auku mõlema puhul.
Mina oleks arvanud, et klient saaks sama kõneside raha eest lihtsalt rohkem kuid küsija tahtis saada hoopis vähema raha eest sama kõnesidet ja lisada sellele tavalise netipaketi. |
Vabandust, aga kas see puue, mis Sind ilmselt vaevab, on põhjustatud äkki mingist nakkavast haigusest või on see lihtsalt mingi vigastuse tagajärg?
Kõneside siin, kõneside seal, mina tahtsin, mina arvasin, mina kalkuleerisin, küsija ei tahtnud vastata, küsija tahtis saada.. Tahad asjast rääkida, siis ära arva ja kalkuleeri nii palju, vaid LOE MU ALGSET POSTITUST! Kõneside pole teema olnudki, nagu pole kunagi olnud teemaks minuEMT vs Mobiilne elu võrdlus. Küsimus oli selles (johhaidii, see on nüüd vähemalt kolmas kord, aga järjekindlus pidi sihile viima ja mul on otse füüsiline vastumeelsus selle vastu, kui mu sõnu niimoodi väänatakse): imelik et Telia poolt pakutakse kõnekaardikliendile oluliselt paindlikumaid tingimusi ning kordades odavamaid hindu (mobiilse interneti osas) kui lepingulisele erakliendile (vahet ei ole, kas minuEMT või Mobiilse Elu paketiga). Kas on loota et saan seda siin veel ka neljandat korda kirjutada või peaks järgmiseks tähitud kirja saatma, et kohale jõuaks?
Ja et ikka teemat üleval hoida - räägi meile veel natuke sellest teise, kõrgemasse segmenti kuuluvast kallimast brändist ja kuidas sellega tulevad mu säästumobiili 3,75x paremad ja ilusamad mobiilse interneti bitid...
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
11.04.2016 19:24:48
|
|
|
pppd, jätan su küsimusele vastamata, ehk mõni targem kommenteerib, miks ei saa Telia brändi teenuseid nii nagu sul vaja.
| harakas kirjutas: |
| Olen 8 aastat Simpeli kasutaja ja mõtlesin ka, et peaks mingi paketi valima. Paraku ei ole Telial nii soodsat paketti, kui Simpeli kõnekaart. Kõnede eest ma praktiliselt ei maksa, kuna saan 10 min kuus tasuta ja rohkem eriti ei helistagi. Kodus ja tööl olen wifi võrgus, nii et internetti ka rohkem ei pea ostma, kui aeg-ajalt kuhugi mujale sõites vaja, 2 € eest 1 GB andmemahtu jääb osaliselt kasutamata, 1 € eest 250 MB andmemahtu jääb jälle napilt väheks. Lootusetu mobiiliklient Teliale, seepärast mulle pole ka helistatud ja paketti pakutud. Ei usu ka, et sellisele kundele küsimise peale mingit soodsat lahendust pakutakse, igaks juhuks vist peaks neilt küsima? |
Kui sa midagi ei kasuta, mis sa ikka küsid
Meenutan, et mul vedeleb üks kuumaksuvaba! eripakett Elisalt sahtlis, kõneminut oli veidi krõbedam kui tavapäraselt aga ehk läheb kunagi mõnes valveseadmes vaja. Teine sarnane sim on emal, endine EMT seenioripakett, kuumaksuvaba ja sama nagu eelmisel, veidi krõbedam minut. Korra kvartalis tuleb ka ehk ühe kahe kõne eest maksta kuna telefon vaid väljaspoolt kodu kaasas ja enamasti sissehelistamiseks.
Ilmselgelt teenusepakkujad selliseid simme turul näha ei tahaks.
Muide kui juba jutuks läks, kas kõnekaarti ei saa kuidagi selles osas endaga teenusepakkuja juures siduda, et sim kaotamisel saaksid sama numbri tagasi? Ise pole absoluutselt kursis selliste asjadega.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
11.04.2016 20:40:35
|
|
|
Kui sa midagi ei kasuta, mis sa ikka küsid  |
Mobiil-ID pärast, ei tahaks selle eest paketi hinda lisaks maksta, aga Simpelile seda ei anta
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.04.2016 20:45:48
|
|
|
Mis see vaieldav summa on 8 vs 10€ või rohkem?
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
11.04.2016 20:59:23
|
|
|
pppd, jätan su küsimusele vastamata, ehk mõni targem kommenteerib, miks ei saa Telia brändi teenuseid nii nagu sul vaja.
|
Võibolla on sul endal lihtsam see keegi targem leida ja küsimus edastada, lihtsurelik eraklient nende targemate kontakte ju ei saa. Aga selle küsimuse võib sõnastada ka üldisemalt ehk miks Telia brändi all ainult üks pakett ongi ja seegi suhteliselt jäikade valikutega? Ja kui tahaks näiteks vanaema jaoks paketti, siis ei Telia enda ega Diili kaubamärgi alt sellist lepingulist paketti ei saagi, kus üldse internetti pole(jah, on ka neid kes seda ei vaja, 80+ inimene võtab helistades numbrid ka märkmikust rääkimata telefoniga netis käimisest). Ja vanaema jaoks ei ole kõnekaart hea valik kuna ta ei oska selle saldot vaadata ega õigel ajal raha juurde laadida.
Vastust ära ootamata võib ka öelda, et 85% tõenäosusega algab see sõnadega "Klientidele vastu tulles blablabla ja see kõik on klientide huvides ja me oleme üldse toredad", aga jääks selle 15% peale lootma, et midagi sisukamat tuleb.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
11.04.2016 21:19:25
|
|
|
|
Võibolla on sul endal lihtsam see keegi targem leida ja küsimus edastada, lihtsurelik eraklient nende targemate kontakte ju ei saa. Aga selle küsimuse võib sõnastada ka üldisemalt ehk miks Telia brändi all ainult üks pakett ongi ja seegi suhteliselt jäikade valikutega? Ja kui tahaks näiteks vanaema jaoks paketti, siis ei Telia enda ega Diili kaubamärgi alt sellist lepingulist paketti ei saagi, kus üldse internetti pole(jah, on ka neid kes seda ei vaja, 80+ inimene võtab helistades numbrid ka märkmikust rääkimata telefoniga netis käimisest). Ja vanaema jaoks ei ole kõnekaart hea valik kuna ta ei oska selle saldot vaadata ega õigel ajal raha juurde laadida.
Vastust ära ootamata võib ka öelda, et 85% tõenäosusega algab see sõnadega "Klientidele vastu tulles blablabla ja see kõik on klientide huvides ja me oleme üldse toredad", aga jääks selle 15% peale lootma, et midagi sisukamat tuleb. |
mis sa seletad, on ju küll? interneti valik kuutasuta ja 2,99 eest 100 min kõnesid.
https://www.telia.ee/era/koned/mobiiltelefoniga/paketid/
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
11.04.2016 21:32:50
|
|
|
| harakas kirjutas: |
| Olen 8 aastat Simpeli kasutaja ja mõtlesin ka, et peaks mingi paketi valima. Paraku ei ole Telial nii soodsat paketti, kui Simpeli kõnekaart. Kõnede eest ma praktiliselt ei maksa, kuna saan 10 min kuus tasuta ja rohkem eriti ei helistagi. Kodus ja tööl olen wifi võrgus, nii et internetti ka rohkem ei pea ostma, kui aeg-ajalt kuhugi mujale sõites vaja, 2 € eest 1 GB andmemahtu jääb osaliselt kasutamata, 1 € eest 250 MB andmemahtu jääb jälle napilt väheks. Lootusetu mobiiliklient Teliale, seepärast mulle pole ka helistatud ja paketti pakutud. Ei usu ka, et sellisele kundele küsimise peale mingit soodsat lahendust pakutakse, igaks juhuks vist peaks neilt küsima? |
Kui sa midagi ei kasuta, mis sa ikka küsid
Meenutan, et mul vedeleb üks kuumaksuvaba! eripakett Elisalt sahtlis, kõneminut oli veidi krõbedam kui tavapäraselt aga ehk läheb kunagi mõnes valveseadmes vaja. Teine sarnane sim on emal, endine EMT seenioripakett, kuumaksuvaba ja sama nagu eelmisel, veidi krõbedam minut. Korra kvartalis tuleb ka ehk ühe kahe kõne eest maksta kuna telefon vaid väljaspoolt kodu kaasas ja enamasti sissehelistamiseks.
Ilmselgelt teenusepakkujad selliseid simme turul näha ei tahaks.
Muide kui juba jutuks läks, kas kõnekaarti ei saa kuidagi selles osas endaga teenusepakkuja juures siduda, et sim kaotamisel saaksid sama numbri tagasi? Ise pole absoluutselt kursis selliste asjadega. |
Kui töötad Telias, siis võiksid ikka teada ka mis firma sees toimub.
Vaata pilti ja siis kleebi see endal seina peale - siis tead kahte asja:
1. Telia-l on olemas kõnekaart, nimega Simpel.
Simpel on siis vanim ja kõige kuulsam ning kõige suuremate võimalustega kõnekaart.
2. Ja Simpeli kõnekaarti saab siduda Teliaga "kümnel" erineval meetodil - anult vali, milline meeldib...
Minul on sidumine siis E-maili kaudu, hea ja mugav, sellest piisab kui mingit nodi on tarvis saada Telia Kliendi hinnaga.
|
|
| Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.04.2016 06:47:15
|
|
|
napoleon, mitu paketti on siis piisavalt? kaabliühendustel valik, internet, televisioon, lauatelefon. Mobiilivõrgus 4G koduinternet, 4G mobiilne internet ja kõneside. Paindlikkust lisavad kaks kõnemahtude valikut ja mõned kiirusevalikud. Need on enimvajatud teenused mida üldse kliendi, vaja on. Kõik muud on lisateenused mida saab igaüks ise valida. Püüa valida paketti konkurentide lehtedel, siis saad aru, mis on lihtne ja mis ei ole lihtne.
namstoop, justnimelt, 2.99 sobiks ainult helistajale päris hästi.
tahanteada, ma ikka küsisingi sellepärast, et sulle ka sõna anda, kui ma kõik ise ära räägin siis on kuidagi monoloog.
Ka mind huvitaks mis summadest käib jutt, et vajatakse ülimat paindlikust, et kõike sendikaupa maksta?
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.04.2016 07:09:47
|
|
|
Küsige põraandaalust pakkumist. Kõige hullem tagajärg oleks, et pakutakse letihinnaga, usun, et vangi ei panda küsimise eest
Avalik saladus, et kõik operaatorid on pooleldi põranda alla liikunud
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.04.2016 08:04:31
|
|
|
Mhm. Mul vanematel miskid 1 ja 2 eur paketid. A' 1000 minutit. Netti jms pole
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
12.04.2016 08:06:32
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| Mhm. Mul vanematel miskid 1 ja 2 eur paketid. A' 1000 minutit. Netti jms pole |
Täpselt nii see on
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|