Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 732, 733, 734 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.04.2016 20:09:03 vasta tsitaadiga

Ahto kirjutas:
mirko28 kirjutas:

Ega ainult mina ei räägi Eriku kahjustavast juhendist. Ahto ka hetk tagasi ütles seda.

See, et Eriku juhend on vigane ja kahjustav on meie valdkonnas juba kõigile selge.

Tõsi jutt. Ühtin arvamusega.

Täna on tõesti poole soodsamad lisamoodulid. Ostsin omale talvevaruna 4x250t tööriista kasti lattu. eks paigaldab siis mõnele tankile kui kuangi vaja on.

viimati muutis mirko28 08.04.2016 20:16:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 08.04.2016 20:17:58 vasta tsitaadiga

Ja kõik need lahingud, kus sa ei ole seda skilli valinud, jääd sa selle boonusest ilma. Näiteks esimese skilli valiku puhul, camo on VÄGA oluline skill osade tankida jaoks. Isegi 40% annaks juba palju juurde. Sellepärast tulebki skill kohe vaja ära valida, sest siis saad kohe selle boonust ka kasutama hakata.

Btw, sul on ikka uskumatu oskus lauseid kontekstist välja rebida.. Tõenäoliselt kandideerid varsti Tallinna linnapeaks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.04.2016 20:23:54 vasta tsitaadiga

DamienDK kirjutas:
Ja kõik need lahingud, kus sa ei ole seda skilli valinud, jääd sa selle boonusest ilma. Näiteks esimese skilli valiku puhul, camo on VÄGA oluline skill osade tankida jaoks. Isegi 40% annaks juba palju juurde. Sellepärast tulebki skill kohe vaja ära valida, sest siis saad kohe selle boonust ka kasutama hakata.

Inuitiivselt eeldavad inimesed, et kui skill on valimata, siis see skill ei arene. See eeldus on vale ja vajaks lahti seletamist, nagu kirjutasin.
Muidugi kõrvalteemana võib lisada ka sinu toodud seletuse, et võimalusi võiks kasutada ära niipea kui võimalik. Sageli inimesed ei tea, milliseid valikuid teha, seetõttu pole vaja kiirustada, las skill ootab ja kasvab plussmärgina.

DamienDK kirjutas:

Btw, sul on ikka uskumatu oskus lauseid kontekstist välja rebida.. Tõenäoliselt kandideerid varsti Tallinna linnapeaks.

Eesti poliitikas pole ei linnapea, ega ükski erakond ega poliitik, teistest parem või selline, keda välja eraldi tuua- kõik on samaväärne mass, kellel kõigil nii head kui halba välja tuua. Seetõttu ma ei leia, et just linnapea amet oleks midagi erilist ja ei saa sinu toodud mõttest aru.

Aga ma olen kõik ära põhjendanud, näiteks kasvõi selle viinahinna hääletuse kohta lisasin kohe põhjendusega seisukoha. Põhjendasin, miks meietatakse, jne.
Aga päris kõigele ma vastata muidugi ei jõua. Samas hetkel on küll nagu kõik vastatud praeguse seisuga- või on siiski miski vastamata?
tagasi üles
DamienDK
HV kasutaja

sõnum 08.04.2016 20:30:08 vasta tsitaadiga

Ma ütleks, et ajalooline hetk oli hetkel. Sa tõesti esitasid ühe väga väheolulise ettepaneku, kuidas ericku juhendi sõnastust parandada (olgugi, et vähegi mõtlev inimene suudab asja mõtte ka praegusest juhendist välja lugeda). Tee palun oma seinale suur X. Või Ä.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.04.2016 20:31:58 vasta tsitaadiga

DamienDK kirjutas:
Ma ütleks, et ajalooline hetk oli hetkel. Sa tõesti esitasid ühe väga väheolulise ettepaneku, kuidas ericku juhendi sõnastust parandada. Tee palun oma seinale suur X. Või Ä.

Saan aru, et olen põhjendusega vastuse esitanud taas mingile küsimusele eksole- no tore kui leidsite vastuse, järelikult suhtlemine on tõhus asi ikka või mis ja pole päris õige ameteid ja inimesi halvustada ja ajukääpideks tituleerida või mis.

Vigu on tema juhendis rohkem kui see "ajukääbiks tituleerimsie" osa sealt, näiteks Tomati mõiste on eksitav seal, jpm.
tagasi üles
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.04.2016 20:33:34 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Samas hetkel on küll nagu kõik vastatud praeguse seisuga- või on siiski miski vastamata?

Kõik on vastatud. Isiklikult tänan.

Nüüd on aeg foorumist Alt F4 ja minna õppevideoid koostama.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.04.2016 20:40:40 vasta tsitaadiga

Ahto kirjutas:
mirko28 kirjutas:
Samas hetkel on küll nagu kõik vastatud praeguse seisuga- või on siiski miski vastamata?

Kõik on vastatud. Isiklikult tänan.

Nüüd on aeg foorumist Alt F4 ja minna õppevideoid koostama.

Aga teistel on veel küsimusi mulle äkki, nagu elu on näidanud, seetõttu vaevalt ma siin küsimuseta jään ja eemale lähen.
Valdkond soovib arendamist, mis teha.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 08.04.2016 21:34:09 vasta tsitaadiga

Mirko, räägi kuidas spottimise süsteem töötab? Mul on alati probleeme, et põõsastest mind lastakse, aga mina ei näe kedagi. Kas peaks omale pesa ehitama või vraki ette lükkama? Kas uus hiirematt aitaks?
Ericku juhend on jah ülim kräpp, Mirko on uus jumal WoTi valdkonnas. Ütleks, isegi, et selle unicum konto ostmisest oli väga kasu, kohe näha, et inimene saab valdkonnast aru ja on valdkonna kindel liider!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 08.04.2016 21:52:32 vasta tsitaadiga

pange ära lukku icon_mad.gif
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.04.2016 22:22:09 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Mirko, räägi kuidas spottimise süsteem töötab? Mul on alati probleeme, et põõsastest mind lastakse, aga mina ei näe kedagi. Kas peaks omale pesa ehitama või vraki ette lükkama? Kas uus hiirematt aitaks?
Ericku juhend on jah ülim kräpp, Mirko on uus jumal WoTi valdkonnas. Ütleks, isegi, et selle unicum konto ostmisest oli väga kasu, kohe näha, et inimene saab valdkonnast aru ja on valdkonna kindel liider!

Videos kell 18:15 öeldakse, et kui olla 3 põõsa taga, ega sisi ei leitagi sind enne kui 15 m kauguselt:

Link

Kui ilm pole tuuline siis mitu põõsast on suht läbipaistmatud ja siis ongi nad nähtamatud kuni 15meetrini. Aga kui nad teevad lasu, sisi tekib mürsu lendmaisest tuul põõsa vahele ja tank on nähtav kohe. Kokkuvõte oleks, et mine 3 põõsa taha ja ära tuult tekita.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 08.04.2016 22:30:15 vasta tsitaadiga

Peeru tohib lasta?
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 08.04.2016 23:50:05 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Peeru tohib lasta?

See ongi P2P (peer-to-peer) võrgumäng, kõik lasevad peerusid.
Ise olen ka linde lasknud testimsie eesmärgil.
tagasi üles
chatro
HV kasutaja
chatro

sõnum 08.04.2016 23:54:41 vasta tsitaadiga

Tõsiselt moded, kus on teie silmad ... See ei ole enam juba ammu naljakas.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.04.2016 00:57:44 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et praeguse arengutaseme juures võiks mirko28 olla välja teeninud AM 1 nädal staatuse. Põhimõtteliselt, miks ta ei võiks siin postitamas käia aeg-ajalt, aga rohkem kui kord nädalas hakkab veidi vastu ja mõjub teemale ka halvasti. Ta võiks nt iga laupäev teha enne sauna ühe postituse, kus kirjeldab, millega ta möödunud nädalal WoT'is tegeles. Huumorisaade Meelejahutaja oli ka kunagi eetris kord nädalas. Siis lausa kõik ootasid seda.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 09.04.2016 05:10:25 vasta tsitaadiga

[quote="Valvejoodik"]Mirko, räägi kuidas spottimise süsteem töötab? Mul on alati probleeme, et põõsastest mind lastakse, aga mina ei näe kedagi.[quote]

Iroonia ei aita siin kedagi.See,et kedagi sa ei näe on osaliselt WOT-i mootori töö+see,et kasutajad on välja mänginud crew skillid 100% mille saab pideva
pelamise tagajärjel icon_idea.gif

Modede poole pole mõtet pöörduda kuna see teema on ammu juba farsiks muutunud(alustades erick-u tulekust jne.)
Nii,et kus suitsu seal tuld ja peate ise selle ära kustutama icon_idea.gif icon_cool.gif jooma.gif icon_razz.gif
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 09.04.2016 11:22:34 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:

see teema on ammu juba farsiks muutunud(alustades erick-u tulekust jne.)

Paljud ühtivad sinu seisukohaga, et valdkonda kahjustav Erick on siinse teema farsiks muutnud.

Aga mina ei arva, et Ericku negativism oleks ravimatu ja maei usu, et vaikus ja vaigistamine ravib midagi.
Erick jpt teised siin tunnistavad trollimist- mina ei leia ,et see halb oleks ja nende blokkimist õigustaks, ega blokkimine trolli ei ravi ju.
Las trollivad, ärge pange tähele või olge sellest üle.
Valdkond on ilusti aktiivne igathes ja arutlus käib- mis selles halba on?
Andsin omapoolse kommentaari võistluse lahingutele ennist, milline on teie kommentaar võistluse lahingutele, kes vaatas?
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 09.04.2016 11:47:20 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
Valvejoodik kirjutas:
Peeru tohib lasta?

See ongi P2P (peer-to-peer) võrgumäng, kõik lasevad peerusid.
Ise olen ka linde lasknud testimsie eesmärgil.

Selle vastusega olen 110% veendunud, et Mirkol puudub loetava teksti suhtes igasugunegi kriitika või iroonia tundmisoskus. Sa pole senimaani aru saanud, et absoluutselt KÕIK need "ericku juhend on halb" laused on naljaga mõeldud. Ericku juhend on väga korralik ja siinsetest väga paljud on sellest abi saanud.
Palun ära rohkem siia kirjuta, või siis tee ainult nädalakokkuvõtteid kopp.gif

Su jutt kõlab täpselt nagu üks tuntud tegelane fotofoorumitest (Tarmo E.), tuntud ka ARVAJA nime all. Olete ehk kuidagi tuttavad?
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 09.04.2016 12:06:07 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:

Sa pole senimaani aru saanud, et absoluutselt KÕIK need "ericku juhend on halb" laused on naljaga mõeldud.

Rycyve postitus seletas ilusti ära eriku kahjustava mõju, teised on sama teinud, mina olen põhjendanud. Miks sa arvad, et põhjendustega asi on nali? Ja kas nali on halvem kui Ericku negativism?

Valvejoodik kirjutas:

Ericku juhend on väga korralik ja siinsetest väga paljud on sellest abi saanud.

Seda vigast juhendit peetakse valdkonda kahjustavaks ja põhjendused on toodud. Sealne ajukääbikuks tituleerimine kahjustab eriti.

Valvejoodik kirjutas:

Su jutt kõlab täpselt nagu üks tuntud tegelane fotofoorumitest (Tarmo E.), tuntud ka ARVAJA nime all. Olete ehk kuidagi tuttavad?

Tarmsi ei tunne, aga kuna sa ei põhjendanud, mis Tarmsi arvamustes valet on, siis ma sinu arvamust võtan lihtsalt naljana või trollimisena.

Teil on palju küsimusi mulle, nagu näha, vastan nagu jaksan, kulla trollid.

Vahepeal küsiks, et mida peate peale T34 järgmiseks next best rahaveskiks? T34 on minu hinnangul TOP 1 veski.

Kui teil hetkel mulle küsimusi pole, siis võime muidugi teha, et laseme teistel ka rohkem kirjutada, muidu on aktiivsed ainult trollid ja mina.
Teen ettepaneku ,et valdkonna põhikahjustaja ja tema trollid oleks samuti eemal ja laseks valdkonnal areneda, lisaks hakake juhendit parandama, ja ärge külvake vaenu. Mkay?
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.04.2016 12:26:12 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
rycyve kirjutas:

Paljud ühtivad sinu seisukohaga, et valdkonda kahjustav Erick on siinse teema farsiks muutnud.

Ma mõtlen, et need 3 inimest ja mirko28 võiksid minna ja endale oma teema teha, nt pealkirja all "Pesapunumine algajatele artymängijatele". Ei ole otsest põhjust, miks peaks laskma teil seda teemat siin lagastada.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 09.04.2016 12:26:49 vasta tsitaadiga

Peaks äkki ühe küsitluse veel tegema - "Kas ericku tegevus on valdkonda kahjustav?"
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 09.04.2016 12:26:52 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Huvitav küsitlus. Võiks teha ka küsitluse viina hinna langetamsie kohta, nagu eelnevalt pakuti.
Igasugused küsitlused ja aktiivsus on valdkonnale kasulik, kiidan.
tagasi üles
Cyrus
HV veteran
Cyrus

sõnum 09.04.2016 12:29:58 vasta tsitaadiga

Mirkole võiks tõesti nädalase või isegi pikema mõtlemisaja anda. Terve see teema on tema poolt täispasandatud ning isiku tausta guugeldades on ka teised foorumid temaga püstihädas. Elukutseline troll
Kommentaarid: 436 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 394
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 09.04.2016 12:33:01 vasta tsitaadiga

Cyrus kirjutas:
Mirkole võiks tõesti nädalase või isegi pikema mõtlemisaja anda. Terve see teema on tema poolt täispasandatud ning isiku tausta guugeldades on ka teised foorumid temaga püstihädas. Elukutseline troll

Mis osas ma trollin? Ma põhjendasin, et teised trollivad ja nad nõustusid põhjendustega.
Las trollivad pealegi.
Mina aga põhjendan kõik ära ja püsin teemas.
Valdkond aktiviseerunud ja parandame juhendeid jpm mis kahjustab.
Mis osa sellest trollimine on?
Pigem on mul seisukohad teistsugused ja seetõttu ka blokitakse.
tagasi üles
Scammy
HV vaatleja

sõnum 09.04.2016 12:34:45 vasta tsitaadiga

Ei tahakski enam edasi mängida icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 09.04.2016 13:09:00 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
mirko28 kirjutas:
rycyve kirjutas:

Ma mõtlen, et need 3 inimest ja mirko28 võiksid minna ja endale oma teema teha, nt pealkirja all "Pesapunumine algajatele artymängijatele". Ei ole otsest põhjust, miks peaks laskma teil seda teemat siin lagastada.

See teema on ammu troll teema ja norm enemene ei suhtu sellesse tõsiselt kust abi ei saa või mida iganes icon_cool.gif
Ise isiklikult ei vaata seda edaspidi ja ka ei kommentaari thumbs_down.gif beer_yum.gif
erick say gives.gif suurem enamus aga õpetused on thumbs_up.gif

viimati muutis rycyve 09.04.2016 13:12:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 98 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 81
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 732, 733, 734 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.