Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 276, 277, 278  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 381 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 158 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 580

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 08.04.2016 08:23:21 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
netflixi tômbasin nâiteks appstorest. Ja dropboxi ning vlc

Ilma nendeta on Windows 10 võimatu kasutada, kas selleks on vaja oma krediitkaardi andmeid sisestada ja kas neid tootja lehed siis ei paku, et tingimata just Windows Apps - Microsoft Store lehelt vaja neid tirida.
Need kes Windows Apps - Microsoft Store lehelt neid programme ei tiri on sinu meelest siis piraat programmide kasutajad.

Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.04.2016 08:46:04 vasta tsitaadiga

Ei. Ei ole pidanud kuskile krediitkaardi andmeid sisestama, et TASUTA appe tõmmata.
R A T
HV veteran
R A T

sõnum 08.04.2016 16:59:25 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
netflixi tômbasin nâiteks appstorest. Ja dropboxi ning vlc

Ilma nendeta on Windows 10 võimatu kasutada, kas selleks on vaja oma krediitkaardi andmeid sisestada ja kas neid tootja lehed siis ei paku, et tingimata just Windows Apps - Microsoft Store lehelt vaja neid tirida.
Need kes Windows Apps - Microsoft Store lehelt neid programme ei tiri on sinu meelest siis piraat programmide kasutajad.

Saab ju ka tasuta tirida, enne proovi ikka omal nahal, kui järeldusi tegema hakkad.
Mis sel viga on, et krediitkaardiandmeid vaja on maksmiseks? Paypalile ju annad? Või tahad sulas käia ostmas?
Ainuke jama mis ma seal näen on see, et MS koorib devidelt plekki...
Samas, lubatakse ka sideload alles jätta - ehk siis appx-i võib iga dev ise oma kodukalt müüa...

Mulle meeldib Steam, mulle meeldib AppStore, mulle meeldib eBay, Amazon ja kõik muu, kust ma saan asjad ühest kohast.
Kuna ka appx pakub universaalseid äppe, meeldib mulle see veelgi enam - ja äkki paneb isegi rohkem softi ostma (eelistan paar euri maksta mugavuse pärast, kui mingeid digitaalselt allkirjastamata exesid kiskuda kuskilt)

Tulles korraks tagasi my documentsi ja folder redirectionite juurde siis ma olen kõige sellega kursis.
Mingi hetk oli mul kodus isegi domeen püsti, profiilid roamisid ja kaustad olid serverisse redirectitud ja regulaarselt backupitud...
Tänaseks päevaks lihtsalt olen igav ja mugav kodukasutaja, kes ei viitsi ühtegi policyt ega asja näppida - ja desktopi ikoonid tulevad ka ilusti vanas seisus ja asukohas erinevates masinates ette...

Mulle tundub, et siin topicus on palju asjatundmatuid inimesi, kes on 10-t ainult kaugelt näinud või siis paar korda näppinud.
...loodetavasti siis vähemalt on arutelust pisut kasu ja inimestel ka väheneb hirm selle "Orwelliliku" OS-i ees.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 08.04.2016 18:41:40 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
olavsu1 kirjutas:
äpp on moodne sõna rakendusprogrammi kohta.

Sinu jaoks võib olla aga reaalselt on ikka Windowsile mõeldud programm ja äpp kaks eri asja.Huvitav mida te ise arvutiga teete, et teil mingeid äppe vaja läheb, 99% kasutan arvutit info hankimiseks, ka siin HV lehel ei käi ma mingi Edge äpiga vaid PC peale mõeldud programmiga Firefox

Mis ajast Edge äpiks muutus icon_rolleyes.gif PC-le mõeldud sinu poolt väidetavatele progedele.
See ikka uus lehitseja icon_idea.gif See ikka PC-le mõeldud icon_rolleyes.gif
Aru ei mõista kuhu maailm kaldub jooma.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 08.04.2016 19:19:37 Windows Update hapuks läinud vasta tsitaadiga

Kellelgil häid ideid, kuidas 10-l Windows Update taas töökorda seada ?
Praegu selline seis, et uuenduste laadimine jääb 0% peale ja kõik. Windows 10 Insider Preview 14316 ootab.

Olen seni sada korda SoftwareDistribution ja System32\Catroot2 kausta kustutanud.
Just tegin läbi selle:
Spoiler Spoiler Spoiler

mille ma kuskil MS foorumist leidsin, aga ei aidanud see ka.

Võimalik ikaldus on SoftwareDistribution kataloogiga, kus seda on võimalik kustutada ainult kohe peale restarti, või nö. recovery/safe modes. Nimelt kasutab seda pidevalt Application Information nimeline teenus ja tundub, et see ei lasegi neid faile lahti ja WU ei saa midagi teha. Teenuste alt leidsin sellenimelise asja, aga seda stop'ida, või isegi restartida ei saa.

Praegu on peal 14291 Build.
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 08.04.2016 19:37:49 Re: Windows Update hapuks läinud vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:

Võimalik ikaldus on SoftwareDistribution kataloogiga, kus seda on võimalik kustutada ainult kohe peale restarti, või nö. recovery/safe modes. Nimelt kasutab seda pidevalt Application Information nimeline teenus ja tundub, et see ei lasegi neid faile lahti ja WU ei saa midagi teha. Teenuste alt leidsin sellenimelise asja, aga seda stop'ida, või isegi restartida ei saa.

Praegu on peal 14291 Build.

Olen aeg-ajalt win 10 asju, mida muidu kustutada ei saa, teisel partitsioonil oleva Ubuntuga kustutanud. Tee mingi Linuxiga USB pulk, buudi sellelt ja kustuta mida tahes.
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 08.04.2016 19:51:26 vasta tsitaadiga

Saab kustutada. Näiteks peale restarti, kui kohe lähen sinna ja tõmban vee peale. Ja kui Shiftiga restartides Recovery Mode'i lähen ja command promptiga. Aga alati peale seda ahistab Application Information seda kataloogi ja on nii olnud juba kuid. Täna võtsin kätte ja üritasin midagi ses osas ette võtta, kuna 14316 Buildis lubatakse Fullscreenis programmide kasutamine jälle korda teha jm.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.04.2016 19:53:26 Re: Windows Update hapuks läinud vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 08.04.2016 20:49:31 vasta tsitaadiga

sirius4k, veider, et sa sinna kohta üldse toppama jäid. Uuendused tulevad ilusti peale icon_neutral.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 08.04.2016 21:14:33 vasta tsitaadiga

Pange pasunad ja fanfaarid ning trummid valmis ja kirjutage neile siis suurelt peale: Redstone icon_smile.gif

Sest kui jutud on õiged, siis tuleb esimesel juulil välja Redstone lõppversioon ja hüvasti siis Treshold...
IT-Leinalintidega lilled ja pärjad ja väike T-kirstumatus IT-surnuaial... icon_cool.gif beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

1. Windows 10 “Version 1607” referenced in new developer documents

http://www.winbeta.org/news/windows-10-version-1607-referenced-developer-documents

2. Windows 10 Redstone Could Launch in July, According to New Version Reference
http://news.softpedia.com/news/windows-10-redstone-could-launch-in-july-according-to-new-version-reference-502343.shtml
---------------------------
Ja pange veel ka selleks Leinariided valmis - maailm pole enam endine, nüüd peidab Windows 10 Redstone sees ennast ka, paljudele hirmu nahka ajav icon_smile.gif , [color=red]Linux...[/color]
Aga karta ei tasu, tänapäevne Linux on juba väga sõbralik ning lahke, tema kuulus karmus on jäänud juba aastate taha... icon_cool.gif beer_yum.gif
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=673314
tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 08.04.2016 21:18:14 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
sirius4k, veider, et sa sinna kohta üldse toppama jäid. Uuendused tulevad ilusti peale icon_neutral.gif
Ei tule ükski uuendus, ka. uued buildid. Eks ma pean siis OS'i restore'i ära tegema icon_razz.gif
tagasi üles
seeru
HV veteran

sõnum 08.04.2016 22:34:03 vasta tsitaadiga

R A T kirjutas:
Mulle meeldib Steam, mulle meeldib AppStore, mulle meeldib eBay, Amazon ja kõik muu, kust ma saan asjad ühest kohast.
Kuna ka appx pakub universaalseid äppe, meeldib mulle see veelgi enam - ja äkki paneb isegi rohkem softi ostma (eelistan paar euri maksta mugavuse pärast, kui mingeid digitaalselt allkirjastamata exesid kiskuda kuskilt)

Vat kui erinevad on inimesed.
See eelnev mõtteavaldus tundub minule küll täiesti tobedana.
Raske isegi rohkem midagi kommenteerida.
Olen ka arvutitega tegelenud pidevalt juba Jukude ajastust ilma digitaalselt allkirjastatud exedega (õigemin tol ajal rohke allkirjastamata com-dega, aga ... "mingeid digitaalselt allkirjastamata exesid kiskuda kuskilt"
icon_biggrin.gif
tagasi üles
Sults
HV veteran

sõnum 08.04.2016 22:37:26 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
olafsand kirjutas:
Ei tule ükski uuendus, ka. uued buildid. Eks ma pean siis OS'i restore'i ära tegema icon_razz.gif

Oled ehk mõne pahalase kuskilt üles korjanud? Need võivad uuendamise küll peeti keerata.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.04.2016 22:49:18 vasta tsitaadiga

seeru kirjutas:
R A T kirjutas:

Vat kui erinevad on inimesed.
See eelnev mõtteavaldus tundub minule küll täiesti tobedana.
Raske isegi rohkem midagi kommenteerida.
Olen ka arvutitega tegelenud pidevalt juba Jukude ajastust ilma digitaalselt allkirjastatud exedega (õigemin tol ajal rohke allkirjastamata com-dega, aga ... "mingeid digitaalselt allkirjastamata exesid kiskuda kuskilt"
icon_biggrin.gif
omal ajal oli java ka turvaline, ei mingit SSH'd ja whatnot
aeg on edasi läinud sellest ajast icon_idea.gif

degreal
HV veteran

sõnum 09.04.2016 00:20:53 vasta tsitaadiga

Vahele üks küsimus, et kas keegi teab mingit häkki, mis võtaks "tile size" limiidi maha. Mul on media-center masin ja tahaks populaarseid ikoone startmenüüs suuremaks venitada aga on valida ainult "small" ja "medium". Paistab, et "large" valik on ainult microsofti programmidele reserveeritud hetkel thumbs_down.gif
tagasi üles
rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 09.04.2016 04:46:18 Re: Windows Update hapuks läinud vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:

Vesi sinu veskile on versioon 1511 thumbs_up.gif ja ei ole mõtet hakata siin aretama ega nõiduma kuna see on igati vigane win icon_idea.gif jooma.gif
Ja kui väga selle versiooniga uuendusi tahad peale lasta (mis on mõttetu tegevus kuna järgi proovitud)siis tõmba Media Creation Tool
ja saad updatida aga muidu thumbs_down.gif see versioon icon_cool.gif
Edu icon_razz.gif
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg Maha 2a

sõnum 09.04.2016 08:58:33 vasta tsitaadiga

Minu 1511 probleemid kadusid kui integreerisin driverid ISO faili. Kui seda ei tee, eks see siis kergelt hapu jääb. Vanast töödeldi windows valja ikka aastaid ennem kui saadavale sai nüüd ,aga iga aasta.
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 09.04.2016 09:32:03 vasta tsitaadiga

rycyve kirjutas:
...
Mis ajast Edge äpiks muutus icon_rolleyes.gif PC-le mõeldud sinu poolt väidetavatele progedele.

Sa ikka tead mis nime see kaust kannab kus su arvutis Edge asub, nagu näha ei tea, ei tea mis asjad apps kaustades asuvad kui mitte äppid, tavalised programmid paigutatakse omanimelisse kausta mitte SystemApps kausta, aga jah üks tegelane kisab moodsast ajastust ees ja räägib jalgrattaga sõites, et sõidab autoga ja teised kiidavad juhmi näoka takka, ja mõtlevadki, et see jalgrattur sõidabki autoga.

rycyve
HV veteran
rycyve

sõnum 09.04.2016 13:21:15 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
rycyve kirjutas:
...

Sa ikka tead mis nime see kaust kannab kus su arvutis Edge asub, nagu näha ei tea, ei tea mis asjad apps kaustades asuvad kui mitte äppid, tavalised programmid paigutatakse omanimelisse kausta mitte SystemApps kausta, aga jah üks tegelane kisab moodsast ajastust ees ja räägib jalgrattaga sõites, et sõidab autoga ja teised kiidavad juhmi näoka takka, ja mõtlevadki, et see jalgrattur sõidabki autoga.

Sul ikka win 10 icon_rolleyes.gif Hea.et ütlesid seda icon_razz.gif
Kuigi ei näe vahet kas IE koorikud on süst kaustas või ei icon_razz.gif
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 09.04.2016 13:48:18 vasta tsitaadiga

Keegi teab äkki kuidas seda teksti ära kaotada,et ta koguaeg uuesti ei tule peale restarti? Pole ma mingit riistvara vahetanud. Alati kui ma restardi teen tuleb tekst tagasi.

tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 10.04.2016 11:43:46 vasta tsitaadiga

Windows 10 kasutajad, minge time.is lehele ja kas kell on täpne?
Minul ja mitmel teisel kasutajal näitab, et arvuti aeg on ca 20 sekundit ees.

Windows 7 all on kell täpne.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.04.2016 11:56:29 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

vaheta siis serverit, millega windows kella süngib
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 11:59:36 vasta tsitaadiga

Ei no mis mul vahetada, põhiarvuti on Windows 7 ja sellega kõik OK.
Ühes kohas kurdeti, et miks HV serveri kell vale on.
Selguski põhjus, et kasutas Windows 10 ja vaikimisi arvuti kell vale siis?
Kas kuskil sama teemat käsitletakse ka, et soovitatakse ajaserver pärast installi kohe ära vahetada?
Huvitav, et Microsoft sellise apsaka on läbi lasknud.

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 10.04.2016 12:02:36 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

Mul näitab täpselt 1 minut taga... icon_rolleyes.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 10.04.2016 12:06:02 vasta tsitaadiga

Etz, Win7 all sama. Täpselt 60 sekundit taga.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 12:08:39 vasta tsitaadiga

Kusjuures see võib äriteemades põntsu anda, kui teed pakkumise vale aja järgi icon_biggrin.gif
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 10.04.2016 12:08:52 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:

Tundub täpne olevat:
Spoiler Spoiler Spoiler

degreal
HV veteran

sõnum 10.04.2016 12:18:56 vasta tsitaadiga

Minul on 20 sekundit ees. Tööarvutis on win 8 ja seal on 2 min mööda, pole lahendust siiamaani leidnud.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 12:20:33 vasta tsitaadiga

LKits, sul mingi käsitsi pandud ajaserver?
See mis mu kodus Windows 10 arvutites ja ca 20 sekundit ees on, on vaikimisi installiga tulnud time.windows.com
Sama serveriga on Windows 7 aeg mul jällegi täpne. Nii et mingi Windows 10 bug?

tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 10.04.2016 12:22:53 vasta tsitaadiga

Aa nüüd hakkab meenuma. windowsi ajaserverid pole minumeelest kunagi õiget aega näidanud. time.nist.gov on hea valik.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 12:23:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:

windowsi ajaserverid pole minumeelest kunagi õiget aega näidanud.

tsitaat:

Sama serveriga on Windows 7 aeg mul jällegi täpne.

Võta siis kinni? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
tiirP
HV Guru
tiirP

sõnum 10.04.2016 12:24:57 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Tanel kirjutas:

vaheta siis serverit, millega windows kella süngib

thumbs_up.gif
pool.ntp.org
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.04.2016 12:26:53 vasta tsitaadiga

Muutsin serveri ära ja nüüd kell õige win10-ga

Windowsi serveri kell kalab

viimati muutis jeesus188 10.04.2016 12:27:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 12:27:26 vasta tsitaadiga

jeesus188, mul ka nüüd OK.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.04.2016 12:30:46 vasta tsitaadiga

see on eluaeg nii olnud, tuleb lihtsalt valida teine server
karusloom
HV kasutaja

sõnum 10.04.2016 12:35:42 vasta tsitaadiga

Minul ei ole w10 all jällegi vahet mis serveri valin, ühel juhul olen 0,4 sekundit ees teisel 0,5 ees.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 12:36:47 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

Mis mõttes? Kus kohas see kirjas on, et peab vahetama? Ja kordan, et Windows 7 puhul on vaikimisi määratud ajaserveri puhul aeg õige.
Ma pole pidanud enne Windows 10 tulekut kunagi ajaserverit määratlema, köik on töötanud out-of-the-box.

tagasi üles
karusloom
HV kasutaja

sõnum 10.04.2016 12:41:12 vasta tsitaadiga

üks mis minul 0,1 sek kõikumist annab on sünkroniseerimise täpsus. 0.025 puhul on ees 0,4 ja 0.082 puhul olen ees vaid 0,3 sek
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 10.04.2016 13:04:56 vasta tsitaadiga

Your clock is 8.0 seconds behind.
Accuracy of synchronization was ±0.030 seconds.

EDIT: peale pool.ntp.org kasutamist:
Your time is exact!
The difference from Time.is was -0.019 seconds (±0.034 seconds).

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.04.2016 13:37:04 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
libe kirjutas:

Mis mõttes? Kus kohas see kirjas on, et peab vahetama? Ja kordan, et Windows 7 puhul on vaikimisi määratud ajaserveri puhul aeg õige.
Ma pole pidanud enne Windows 10 tulekut kunagi ajaserverit määratlema, köik on töötanud out-of-the-box.
juhul kui kell valetab, siis tuleb serverit vahetada
keegi ei käsi ega kohusta

need ajaserveri aja erinevused on olnud ammusest ajast, seda ilmselt võrguliiklusest tingituna vms

http://www.pool.ntp.org/zone/ee

ja ega kui sa poleks vihjet saanud aja kontrollimiseks, siis poleks sa ka märganud, kui varasemalt kell vale oli

eelnevalt oli kellelgi siin teemas win7ga kell vale

mul oli time.windows.com'iga kell 2,9 sekundit maas

Tint
HV veteran

sõnum 10.04.2016 13:59:03 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
libe kirjutas:

Kui sul probleem on, siis tegeled ju sellega..?
Loogiline, kui näitab valet aega, proovi teist ajaserverit
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 14:19:25 vasta tsitaadiga

Minul ei olnud probleem.
Vaid paaril kasutajal, kes arvasid, et HV serveri kell on vale.
Järelkontrollis selgus, et Windows 10 jamab.

tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 10.04.2016 14:32:46 vasta tsitaadiga

Tegelikult huvitav mindki kuidas läheb 20 sekundit kaduma. Nii aeglane see võrguliiklus ka ei ole, pealegi võrguliikluse aja mahaarvestamiseks on ka võtteid.
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 10.04.2016 21:50:02 vasta tsitaadiga

Kontrollisin nii Win 10 kui ka Ubuntuga, mõlemad täpsed, kusjuures win 10 kasutab vaikimisi time.windows.com serverit, nii et ei tohiks küll mingi üldine win 10 bugi olla, kui paljudel kell selle serveriga õige.
'Su kell on täiesti täpne! Erinevus Time.is-ist oli +0,012 sekundit (±0,076 sekundit)"
tagasi üles
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 10.04.2016 21:50:16 vasta tsitaadiga

mul default w10 install ja 0,044 sekundit vale
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 10.04.2016 22:05:24 vasta tsitaadiga

harakas kirjutas:
Kontrollisin nii Win 10 kui ka Ubuntuga, mõlemad täpsed, kusjuures win 10 kasutab vaikimisi time.windows.com serverit, nii et ei tohiks küll mingi üldine win 10 bugi olla, kui paljudel kell selle serveriga õige.
'Su kell on täiesti täpne! Erinevus Time.is-ist oli +0,012 sekundit (±0,076 sekundit)"

See http://time.is/et/ paneb ise segast, vahepeal ütleb, et kell on täpne nüüd jälle 0,4 sekundit taga ja seda erinevatest arvutitest, erinevate Windows versioonidega vaadates, seega W10 pole selle kellaaja täpsusega midagi teistmoodi kui seda varasematel Windows versioonidel oli.

Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

sõnum 10.04.2016 22:06:43 vasta tsitaadiga

no see sünkroonimine on otseses sõltuvuses sinu ühenduse latentsusest jms...
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 10.04.2016 22:07:53 vasta tsitaadiga

Marie, antud juhtumil töötas see piisavalt täpselt ja minu poolt kontrollides aitas tuvastada vea.
Aga aitab sest teemast kah icon_biggrin.gif

tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 11.04.2016 00:36:43 vasta tsitaadiga

Your clock is 0.2 seconds ahead.Accuracy of synchronization was ±0.080 seconds.
Win10 all

LKits
HV Guru
LKits

sõnum 11.04.2016 09:32:35 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
LKits, sul mingi käsitsi pandud ajaserver?
See mis mu kodus Windows 10 arvutites ja ca 20 sekundit ees on, on vaikimisi installiga tulnud time.windows.com
Sama serveriga on Windows 7 aeg mul jällegi täpne. Nii et mingi Windows 10 bug?
Mul kõik automaatne. Pole manuaalselt määranud midagi.
Spoiler Spoiler Spoiler

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 276, 277, 278  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.