praegune kellaaeg 17.06.2025 10:22:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 19:58:20
|
|
|
rändur_000 kirjutas: |
tsitaat: |
Tulemused tulevad tõenäoselt samad nagu kui teha rahvaküsitlus "kas toetate kui viiksime viina hinna nulli".
|
St. kui kõik ütlevad jah, siis kõik tahavadki, et viina hind nulli läheks. Kui vastatakse jah selles küsitluses, siis inimesed arvavadki, et su postitused ei ole kasulikud.
Kas see on siis Eesti WoTi kommunile kasulik, et praegu üritatakse sulle selgeks teha, et sinu postitused ei vii WoTi kommuuni edasi? Retooriline küsimus. |
Vastus on, et minu postituste kasulikkust on muuhulgas lisaks teistele ka Erik tunnistanud, lisaks aktiviseerumise statistiline pilt tõestab seda, lisaks kvalitatiivne pilt tõestab seda, sest on rohkem küsimusi ja arutlusi Tog 2-st kuni TOP teenivate tankideni. Seetõttu on kommuunile kindlasti kasulik ka praegune arutelu.
Arvan, et wot kommuunile on küll kasulik arutada ka üldistematel teemadel, et näiteks kas on ikka õige ameteid halvustada jne. Iga arutlus on parem kui vaikus.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
07.04.2016 20:01:27
|
|
|
Kino kuubis. Terve kommuun üritab sulle selgeks teha, et sa oled idioot, ja sina nimetad seda "arutluseks". Ja millal sa sellest ameti teemast ükskord üle saad? Mitte kedagi ei huvita.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 20:10:19
|
|
|
DamienDK kirjutas: |
Kino kuubis. Terve kommuun üritab sulle selgeks teha, et sa oled idioot, ja sina nimetad seda "arutluseks". Ja millal sa sellest ameti teemast ükskord üle saad? Mitte kedagi ei huvita. |
eesti keeles nimetatakse sõnaga "arutlus" seda mis siin hetkel teeme. Eesti keele osas õppisime üheskoos siin varem ka selgeks sõna "areng", ilmselt ka muid sõnu. Kõik õpitud sõnad on põhjendatud, nagu ka kõik seisukohad. Mina ja iga selgemõistuslik inimene saab aru põhjendatud väidetest ja kedagi idioodiks nimetada ilma põhjenduseta, ei ole küll midagi "arusaadavat", vaid lihtsalt mingi jonn ja ängistus, nagu ka öelda, et inimeste IQ on madal ja amet halb jne.
Ameti teema pakub osadele huvi siiski, minu arvates võiks ju seda käsitleda, vastutasuks võiks käsitleda juhendi vigade teemat.
Mulle toodud väidetele ja küsimustele vastasin, nagu ikka. Näiteks vastasin meietamise küsimusele, miks mitte ei võiks siis käsitleda ka mõnda minupoolt algatatud teemad, näiteks ametite halvustamise ja Tog 2 teemat? Oleks ju küps, et kui tahad vastuseid, siis vasta ise ka küsimustele.
Kui leiate, et minu seisukohad on valed, siis võime ju mu taas ära blokkida, tehke avaldus selle kohta ja õpetage siin mind ka, et kuidas saaksin seda ise teha jt teha edaspidi?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
07.04.2016 20:33:51
|
|
|
No aga tõesta mulle, et sa suudad kõik oma seisukohad ära selgitada. Võtame ühe sinu soovituse:
mirko28 kirjutas: |
Aga arty'ga Tier X mängu soovitaks algajatele küll üsna julgelt, seal ei ole nii keerukas ühti. |
Mina olen algaja. Paraku.. Mul ei ole ühtegi T10 artyt. Palun selgita mulle, kus ma saaksin ühe?
Ja, kui ma mängingi mõne t10 arty lahti. Kas ma olen siis ikka veel algaja?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Raptor-
HV vaatleja
|
07.04.2016 20:38:40
|
|
|
Mirko,ega sa klanni juhuslikult ei otsi?Südikust ja tarmukust sul ikka jagub!
|
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 20:56:09
|
|
|
No aga tõesta mulle, et sa suudad kõik oma seisukohad ära selgitada. |
Võib-olla 100.00% kõiki maailmaruumi asju ei suudeta ära põhjendada, kuid enamuse küll ja ka mina olen enamike asju ikka ära põhjendanud. näiteks ka käesoleva postitusega ma põhjendan ära asjad.
Põhjendusega väite tõin, et väidan, et valdkonnale on negativism kahjustav. Selgitasin, et kõik ametid on vajalikud jpm.
Võtame ühe sinu soovituse:
Aga arty'ga Tier X mängu soovitaks algajatele küll üsna julgelt, seal ei ole nii keerukas ühti. |
Mina olen algaja. Paraku.. Mul ei ole ühtegi T10 artyt. Palun selgita mulle, kus ma saaksin ühe?
|
Sa saad osta omale konto, kus on Arty'd lahti, siinsamas foorumis käib vilgas kontode äri, kogesin seda ise, paljud postitavad lausa foorumisse ostusoove kuid need kustutatakse, ja sisi tuleb äri ajada privaatsõnumite teel. Aga eBay's ka müüakse. Paljud arendavad Experience'i omale mitmel moel ja ostavad seda isegi kulla eest, mis omakorda teeb võimalikuks, et hüppad T5 arty pealt hopsti T10 arty lahti. Rendi kontosid, siin foorumis näiteks saad rentida konto nagu pakuti hiljuti, et rendid, sõidad sinna mingi hea statistika, ja saad 50 eurot.
Need mõningad näited tõestavad, et küllap saab ikka T10 artysid kuidagi avada ja toodud vastus su küsimusele peaks olema ammendav. Ega küsimusel eesmärki väga polnud, niisama normaalne tavaline valdkonna sisene arutlus, kas pole? Või mis eesmärk küsimusel oli?
Ja, kui ma mängingi mõne t10 arty lahti. Kas ma olen siis ikka veel algaja? |
Ühest vastust su küsimusele ei ole. mõnes mõttes on T10 mäng ikkagi midagi uut kui T9 mängukogemus pakkus, ja kõik mis on uus, selles ollakse ikka algaja.
Teisalt kui ostsid konto, siis oled igas Tieris algaja. Kolmadaks, võib anda muu vastuse ja kui põhjendus pädeb, siis täiesti normaalne vastus.
Mina vastaks, et algaja/edasijõudnu tasememääratluse võiks määratleda nii, et kui suudad pankrotti mitte minna, siis oled edasijõudnu.
Lisaks arvan, et mõisted "algaja" ja "tier X" käivad ilusti kokku, sest tier X-i sees on küllalt noob-e, näiteks minu Arty tanki lastakse premium ammoga raiskavalt, see on ju ebaoptimaalne tegu, võib kategoriseerida nuubluse alla. Eks see taseme määratlus on huvitav teema. mida teised sellest arvavad?
-Raptor- kirjutas: |
Mirko,ega sa klanni juhuslikult ei otsi?Südikust ja tarmukust sul ikka jagub! |
kuna mul on kasutajaliidese keele tõttu rootsi lipp mängus nime taga, siis pakutakse mulle rootsi klanne sageli, ja eks ma peagi mõnega ka liitun, keeleõppe eesmärgil. Ma olen aru saanud, et klanni puhul on kohustused, ma ei viitsi küll kohustusi täita, mäng ikka on nautimiseks, mitte kohustuslik klannitöö. Seetõttu ei tea, kas kõlban üldse klanni. Aga võiks algajate klann olla, kui üldse. Eks peab uurima.
Lugesin just ühest spordi foorumist, et woT rahvast peetakse vaenulikuks, teiste mängude oma mitte niiväga. Kas olete päri selle seisukohaga?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
07.04.2016 21:02:40
|
|
|
Seega, sa jagad soovitusi sellise eeldusega, et kõik algajad on nii rikkad, et endale konto osta? Kui mitut inimest sa tead, kes on endale wot'i konto ostnud? Kui see on 0, siis mis mõte on sinu soovitustel, millest ei ole mitte kellelegi kasu?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 21:14:06
|
|
|
Seega, sa jagad soovitusi sellise eeldusega, et kõik algajad on nii rikkad, et endale konto osta? Kui mitut inimest sa tead, kes on endale wot'i konto ostnud? Kui see on 0, siis mis mõte on sinu soovitustel, millest ei ole mitte kellelegi kasu? |
Teadaolevalt on siin foorumis kontode ärisektori vastu küllaldane huvi, inimesed sooviad kontosid osta, teised pakuvad raha, et nende kontosid arendataks, kolmandad ei tea millist preemium tanki osta ja kogu internetis on kontode taaskasutuse äri vilgas. Seega võib tõesti anda soovitusi ka ainult nendele rahabossidele, neid jagub.
Aga mina annaks soovituse "algajatele T10 arty mängijatele". Eesti keeles ja mitmes teises võõrkeeles on sõnade järjekord lauses vähe reguleeritud ja see annab mitmeid tõlgendamise viise muidugi. Võib teha lause "T10 arty algaja mängija" ja "algaja T10 arty mäüngija", ja ei maksa kummaski omavoliliselt arvata tähendust oma soovi järgi, vaid tuleb suhelda ja konteksti aduda, kuulata mis sõnal on rõhk jne- lause sõnade järjekord ei ole siin oluline ja ei maksa seda omameelselt väänata, ega te kohtusaalis pole. Jah võib soovi korral näha lauses loogikaviga, et enamasti T10 mängija ju pole algaja kui arvestada sõna "algaja" enamlevinud tähendust. Samas, nagu põhjendasime, et võib olla küll algaja ka 10a mänginud mängur, või, konto-ostja. Aga ei maksa otsida loogikaviga lauses, vaid uurida, mis kontektsiga seda räägitakse. Konteksti idee oli minul anda esmaseid lihtsoovitusi, seetõttu ka sõna "algaja" seal lauses ja asugu ta siis ükskõik mis positsioonil.
Minu arvates olem ammendavalt vastanud sellele "T10 + algajatase" temaatikale. Kokkuvõttes ütleks, et ei maksa pindu otsida sealt.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
07.04.2016 21:20:46
|
|
|
Vaatasin, et 25 uut postitust teemas, ohoh.
Reaalsus: täielikku sitta on see teema täis, ajuvaba. MODERAATORID AAEEEEE?
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tcih
HV kasutaja
|
07.04.2016 21:22:43
|
|
|
Mirko sa läbustad selle teema oma pasaga nii täis, et ei viitsi enam lugedagi ja sa nimetad seda kõike positiivseks?
´Argumenteerides´ ei pannud sa vahepeal tähelegi, et meil oli tegemist esimese aprilliga.
Kurat sulle on mitmeid kordi otse öeldud mis me sinust arvame. Isegi mina tean, et ma pole just teravam pliiats karbis ja ma arvestan sellega, oleks aeg sul ka arvestama hakata ennem kui meetreid ila siia lennutad.
Aga ilmselgelt pole sa selliseks arenguks võimeline.
EDIT: PLS more shit to ventilator
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 21:25:46
|
|
|
Tcih kirjutas: |
Mirko sa läbustad selle teema oma pasaga nii täis, et ei viitsi enam lugedagi ja sa nimetad seda kõike positiivseks?
´Argumenteerides´ ei pannud sa vahepeal tähelegi, et meil oli tegemist esimese aprilliga.
Kurat sulle on mitmeid kordi otse öeldud mis me sinust arvame. Isegi mina tean, et ma pole just teravam pliiats karbis ja ma arvestan sellega, oleks aeg sul ka arvestama hakata ennem kui meetreid ila siia lennutad.
Aga ilmselgelt pole sa selliseks arenguks võimeline. |
mina vastan sinu postituse väidetele ja küsimustele, ja ka teiste küsimustele. Siis tulebki kilomeeter arutlust, kui küsida niipalju. Ma ise ei pea kilomeetrit halvaks nähtuseks, aga kui te peate, siis miks toodate seda?
Praegu lisasid põhjendamata väiteid minu aadressil, õhutades vaenu- ma reageerin sellele vastusega siin, püüdes selgitada, et vaen on valdkonnale kahjulik jne.
Täna on minu arvates tore, et foorumis on aktiivsed mitmed need, kes tavaliselt on vait. eks iga aktiveeriv temaatika on kasuks ma usun, ka teemaväline temaatika. Aga suurema osa aajast võiks ikka teemas püsida, kulla trollid.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
07.04.2016 21:26:42
|
|
|
Ausalt, ma olen väsinud sellest Mirko jamast! Kui inimene ei saa aru lihtsamaski sarkasmist, siis on ikka kahju küll! Ja ta võtabki neid "kiitusi" tõepähe.....
See jama mida ta suust välja ajab nö õpetused, see on elementaarne teadmine!!!! See ju sama, kui keegi ühtäkki avastab, et päike tõuseb idast ja siis kuulutab seda kõigile ja soovib tunnustust selle eest!
Mirko, ega sa juhuslikult ühes vaikses foorumis Acatalepsy nime all ei esine? Kuidagi tuttav tuleb ette see iba ajamine...
Peaks su lihtsalt omale blacklisti panema, siis on juba mängu alguses näha et saadaval oled! Ja hoia siis oma kondid, sest mängin päris palju artyt erinevates tiirudes. Pärast seda võid siia tulla õpetusi jagama kuidas surra.
Mulle ei meeldi üldjuhul kambakad ja muu säärane teiste kiusamine, eriti inimeste kellel on sotsiaalseid probleeme, aga meie närvid maksavad ka midagi!!! Ise tõmbad siin oma hülgemölaga tule peale!
Mis kuradi vaikusest ja hauast sa siin plärad kogu aeg??? Kas siin peab mingi kuradima egiptuse turg olema või???? Lammas....
Ei no tõega, ma olen tegelikult pikkade närvidega flegmaatiline eesti mees aga see troll hakkab küll pikkade hüpetega minu arty eest jooksma!
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ahto
Kreisi kasutaja

|
07.04.2016 21:48:08
|
|
|
Ilmselt tuleb varsti micro postitus sellest kuidas ta tunneb siinse WOT kommuuni vaenulikkust, mis omakorda tõestab ühe teise spordifoorumi väiteid, et on olemas negativism, mis on negatiivne ning üldiselt kahjustab valdkonda...
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 21:48:35
|
|
|
pyroman11 kirjutas: |
Kui inimene ei saa aru lihtsamaski sarkasmist, siis on ikka kahju küll! Ja ta võtabki neid "kiitusi" tõepähe..... |
Mis põhjendusel sa arvad, et ma millestki aru ei saa ja sina saad. Võib-olla sa ise ei saa aru, mis on valdkonnale kasulik ja mis kahjulik. minu arvates on inimeste halvustamine jms negativism kahjulik ja minu aktiivne valdkonnast osavõtt valdkonnale kasulik. Ja kui miski on sarkasm või samas ei ole ka, siis mis sellest halba on, las igaüks interpreteerib nagu soovib. Ma ei näe põhjust, et kahju tunda minu arusaamistele. Saan selgelt aru ja olen kõik ära põhjendanud.
See jama mida ta suust välja ajab nö õpetused, see on elementaarne teadmine!!!! See ju sama, kui keegi ühtäkki avastab, et päike tõuseb idast ja siis kuulutab seda kõigile ja soovib tunnustust selle eest!
|
Öeldi, et mu teksti sees on ka kasulikke terasid, öeldi et ka mingi kvaliteet kasvab postitustega, esitan täiesti normaalseid teemakohaseid arutlusi, igas valdkonnas/foorumis on algajad, ega neid vaigistada pole mõtet. Mina küll kasutan rõõmuga võimalust kui saan harutada põhitõdede lahtiseletamist programmeerimise valdkonnas mõnele algajale. Oletame, et siin foorumis on ainult edasijõudnud alles jäänud siis, sel juhul küsiks neilt, et miks te siis edasijõudnute temaatikal ja väärikusel ei suhtle siin, vaid halvustate ameteid ja trollite ja suurema osa ajast vaikite. Tulen aktiveerin natuke ja inimesed kiidavad, et neil tekkis nüüd huvi mängu vastu taas tänu aktiivsele suhtlusele, foorumis aktiveeruvad mitmed kasutajad, jne- see on ju parem kui inimeste halvustamine ja vaikus.
Mirko, ega sa juhuslikult ühes vaikses foorumis Acatalepsy nime all ei esine? Kuidagi tuttav tuleb ette see iba ajamine...
... |
Nagu näed, siis ise küsite küsimusi mult ja siis vingute, et kilomeeter postitusi on nüüd, miks te siis küsite.
Minu arvates ongi teraapiliselt hea kui on kilomeeter, see on nagu 1991a kui vaikuse aeg lõppes.
Eks pange siis taas blokk mulle, kuna on jätkuvalt teistsugused seisukohad.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
07.04.2016 22:04:18
|
|
|
|
Öeldi, et mu teksti sees on ka kasulikke terasid, öeldi et ka mingi kvaliteet kasvab postitustega, esitan täiesti normaalseid teemakohaseid arutlusi, igas valdkonnas/foorumis on algajad, ega neid vaigistada pole mõtet. Mina küll kasutan rõõmuga võimalust kui saan harutada põhitõdede lahtiseletamist programmeerimise valdkonnas mõnele algajale. Oletame, et siin foorumis on ainult edasijõudnud alles jäänud siis, sel juhul küsiks neilt, et miks te siis edasijõudnute temaatikal ja väärikusel ei suhtle siin, vaid halvustate ameteid ja trollite ja suurema osa ajast vaikite. Tulen aktiveerin natuke ja inimesed kiidavad, et neil tekkis nüüd huvi mängu vastu taas tänu aktiivsele suhtlusele, foorumis aktiveeruvad mitmed kasutajad, jne- see on ju parem kui inimeste halvustamine ja vaikus.
Kasulikke terasid....Seda nimetataksegi tänapäeval sarkasmiks!!!!
... |
Nagu näed, siis ise küsite küsimusi mult ja siis vingute, et kilomeeter postitusi on nüüd, miks te siis küsite.
Minu arvates ongi teraapiliselt hea kui on kilomeeter, see on nagu 1991a kui vaikuse aeg lõppes.
Eks pange siis taas blokk mulle, kuna on jätkuvalt teistsugused seisukohad. |
Noh kui oled, siis ma isegi ehk mingil määral püüaksin mõista
Asi ei ole lihtsalt teistsugustes seisukohtades vaid mõttetu iba ajamine!!!!!! Need kiitused, mis on sinu aadressile laekunud on puhas sarkasm ja trollimine!!!!! Ma saan aru, et sul on seda raske omaks võtta, kuna tundsid ennast kõrvust tõstetuna, kuid see on tõsi! Ainult inimene, kellel on puudulikud sotsiaalsed oskused ei mõista neid ja seetõttu on mul sinust siiralt kahju! Selle pärast ma soovitangi sul lihtsalt vaiksemalt võtta ja mitte panna igat sähvatust, mis ajus tekib siia kirja, sest enamusel on see kõik läbi elatud ja sel ei ole mõtet!!!! Ma ei tea, võib-olla oled reaalses elus vägagi tore ja mõistlik inimene, kuid siin jätad sa küll kerge "puudega" mulje. Vabandust, kui haiget tegin aga tõsi! Edu lahingutes ja isiklikus elus, kuid lihtsalt ära postita siis igasugust jama!!! Siis oleme meie õnnelikumad ja sina kah! Loe mis sulle soovitatakse ja küsi julgesti, mitte ära hakka oma kuradi totraid teooriaid enam meile ette söötma.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 22:16:58
|
|
|
Need kiitused, mis on sinu aadressile laekunud on puhas sarkasm ja trollimine!!!!! Ma saan aru, et |
Ma saan väga hästi aru, et siinsed trollivad ja seda sa kinnitad ka ise praegu. Sarkasm ehk salvav pilge ongi negatiivsus, nagu ka Eriku valdkonda kahjustav negativism. Seega ma olen kõigest õigesti aru saanud ja ka ära põhjendanud ja sa kinnitad üle- seega saame ikkagi üsna sarnaselt asjadest aru. minu arusaamised ja seisukohad kokkuvõtlikuna on sellised, et Erik kahjustab valdkonda, see on siis kokkuvõte selle negatiivsuse ja trollimise faktide pealt. Selline on seisukoht ja põhjendus, nii on.
Loe mis sulle soovitatakse ja küsi julgesti, mitte ära hakka oma kuradi totraid teooriaid enam meile ette söötma. |
Kui miski on totter, siis põhjenda ära. mina näiteks põhjendasin juba ammu, et siin foorumis on palju trollimist ja negativismi.
Aga minu totrust te küll pole ära põhjendanud.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
07.04.2016 22:26:41
|
|
|
Kiirelt meenuvad tanki ujuvuse katsetamine, teiste pikalikäinud töllide püstiaitamine (arvesta, et sel hetkel kui sina teise seljas mürad, on tiimist lisaks külilikäinule ka sinu toru mängust väljas. Pealegi ehk too kes külili käis saab sellest õpetust, et keegi püsti ei aita teda ja õpib sellest), siis meenub veel aeglaste kaaslaste tagant tõukamine. Mind isiklikult ajab raevu, kui keegi mind tõukama tuleb, sest elu on näidanud et sama töll kavatseb minu seljas elada ka lahingu lõpuni ja see segab mind sihtimast.
Ma olen ju sulle soovitanud neid katsetamisi teha treeningruumis!!! Sellele soovitusele pole sa kunagi vastanud!
Ma ei viitsi jaurata, aga tõesti, vahel on vaikus vajalik, et tasakaalu taastada ja seda sa siin foorumis enam pole!!!
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 22:36:43
|
|
|
Kiirelt meenuvad tanki ujuvuse katsetamine, teiste pikalikäinud töllide püstiaitamine (arvesta, et sel hetkel kui sina teise seljas mürad, on tiimist lisaks külilikäinule ka sinu toru mängust väljas. Pealegi ehk too kes külili käis saab sellest õpetust, et keegi püsti ei aita teda ja õpib sellest), siis meenub veel aeglaste kaaslaste tagant tõukamine. Mind isiklikult ajab raevu, kui keegi mind tõukama tuleb, sest elu on näidanud et sama töll kavatseb minu seljas elada ka lahingu lõpuni ja see segab mind sihtimast.
Ma olen ju sulle soovitanud neid katsetamisi teha treeningruumis!!! Sellele soovitusele pole sa kunagi vastanud!
Ma ei viitsi jaurata, aga tõesti, vahel on vaikus vajalik, et tasakaalu taastada ja seda sa siin foorumis enam pole!!! |
Treeningruumi ma ei oska minna, seetõttu ei oska vastata sellega seonduvatele soovitustele. Eks uurin seda ruumi, aga praegu on palju muudki huvitavat teha ja ujuvuse katsetused on juba ära tehtud suures osas.
Mulle tundub, et tänu arutelule lisasid oma tekstiga valdkonda abistavaid terasid, nagu ka minu olen teinud.
Aga mulle jääb arusaamatuks, et kes sellsit negativismi eesti wot kommuuni on külvanud, et tõesti selline inimvaenulik ja üleolev suhtumne on. Halvustatakse inimesi ja algajaid, alavääristatakse ühiskonna vajalikke ameteid jne- et kellelt te sellise suhtumise olete õppinud? Kas välismaa WoT foorumites olete näinud sellist negativismi või?
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
07.04.2016 22:42:59
|
|
|
pole n2inud siin veel et keegi halvustaks algajat kellel on soov areneda ning 6ppida, niiet see v2ide on r2igelt BS, ja minuteada pole wotiš veel amfiib s6idukeid ega laevu yleyldse, et mida sul TESTIDA on ?
sa oled ignoreerinud minuteada k6iki soovitusi mida keegi sulle teinud on, et jah need algajad saavad abi aga sina ei taha lihtsalt abi ning sa ei anna ka siin foorumis seda kellelegi.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
07.04.2016 22:57:28
|
|
|
Tead, minu poolest ole sa kas arhitekt, keevitaja, insener või suvaline kolhoosi sitaviskaja. Mina pole seda halvustanud, kuid inseneri ametist lähtuvalt oleksime siin oodanud midagi, mida tõesti abiks võtta. Kuid kui soovitused piirduvad a`la "teate mehed, söömisel alalõug käib vastu ülemist, mitte vastupidi", siis need jätavad sinust küll kergelt totu mulje. Ma tõesti arvan, et reaalses elus võid sa olla huvitav ja haritud tegelane ja võimalik et sinuga olekski tore ilmasju arutada (see pole praegu trollimine, ega sarkasm. Ausalt!), kuid nagu sa näed, siis mitte ainult minul viskab selline algajate staaritsemine kergelt üle. Võib-olla oled sa inimene, kes armastab vastuvoolu ujuda, et tõestada teistele kaladele, et ka ülemjooksul liigub vesi samas suunas. Kuid sellel pole ju mõtet! Kindlasti püüa seda treeningruumi katsetada, sest seal sa ei maksa tanki lõhkumise eest kopikatki, saad katsetada erinevaid kaarte omal valikul ja maksad ainult tulistatud mürskude eest. Samuti ei mõjuta treeningruum WN8 näitajaid.
Kahjuks kiire otsinguga ma ei leidnud kuskilt head õpetust, kuidas sinna minna. Ehk keegi siit oskab seletada. Lühidalt saad minna sama nupu alt, kust lahingussegi, kuid pead eelnevalt vajutama rip menüü lahti noolekesest. Igal juhul katseta! OK? Edu!
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
07.04.2016 23:06:08
|
|
|
KaarelK kirjutas: |
pole n2inud siin veel et keegi halvustaks algajat kellel on soov areneda ning 6ppida, niiet see v2ide on r2igelt BS,
|
Ma olen algaja (1), minu õppimise soovi on kinnitatud siin teiste poolt- platoonijad ütlevad, et olen TOP 5 hulgas, valdkonna põhikahjustaja ütleb, et kvaliteet tõuseb jm näited (2) ja ma olen näinud selgelt negatiivset suhtumist siin inimeste ametitesse, IQ-sse, üleolev suhtumine jne, ja olen seda ära põhjendanud (3). Seetõttu ma ei leia, et minu seisukoht oleks BS, vaid selgelt põhjendatud (1, 2, 3) ja minu seisukohaga ühtivad ka mõned teised. näiteks on öeldud, et Eriku juhend on kehv ja tema suhtumine samuti kehv- teised on öelnud seda, mina aga põhjendanud seda. Seega pole nagu BS. Erik ujuhendis on vead ja pole näha soovi neid parandada. See kõik on selgelt valdkonda kahjustav ja mingit BS-i pole, vaid nii ongi olukord.
KaarelK kirjutas: |
ja minuteada pole wotiš veel amfiib s6idukeid ega laevu yleyldse, et mida sul TESTIDA on ?
sa oled ignoreerinud minuteada k6iki soovitusi mida keegi sulle teinud on, et jah need algajad saavad abi aga sina ei taha lihtsalt abi ning sa ei anna ka siin foorumis seda kellelegi. |
sa ise esitad küsimusi ja ootad vastust mult, kuid miks siis vingute, et kilomeeter teksti on. Vett olen tõesti palju testinud, kuid peamiselt ikka selles osas, kuidas see kaitseb tanki vaenlaste ees. Ujumise teema pakkus mõni iroonitseja välja, mina seda ujumist pole pakkunud.
Faktiväide, et ma ei võta kuulda soovitusi on vale ja olen sellele väärale faktiväitele korduvalt põhjendustega vastnaud juba, nagu ka teistele korduvatele väidetele. Vastus on, et hakkasin sõna "kuul" asemel kasutama õigemat sõna, "mürsk"- see ongi kuuldavõtmine ja areng, lisaks muud näited.
Kas saate siit mammut-teemast tuua näite, kus on arutletud vee temaatikal? minu arvates võiks pikalt sellest arutada.
Igal juhul katseta! OK? Edu! |
eks ikka katsetan edasi. Omalt poolt soovitaksin vastu, et proovige olla sõbralikumad ja kui trollite, siis tehke seda ikka pädevamalt, et olge ikka teemas, mitte kuskil ametite halvustamise valdkonnas. mina räägin ikkagi teemakohaselt koguaeg, kedagi ei halvusta ja sooviks valdkonna arengu eesmärgil vigase juhendi ära parandada ja liikmete suhtumist muuta inimlikumaks. Et oleks tõesti valdkonnas nii keevitajaid kui ka arkitekte ja kõik arulteks ja mängiks woT-i.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
07.04.2016 23:15:05
|
|
|
Sa ei ole ju midagi põhjendanud. Ainult korrutad, et oled. Tsiteeri konkreetseid postitusi oma väidete põhjenduseks ja ära rebi lauseid kontekstist välja. Sinu väited ja põhjendusd on ainult stiilis "on öeldud", "teised on öelnud" jne. Miks sa kogu aeg seda ameti teemat esile tood? Keegi ei ole ju siin ameteid halvustanud. Halvustatakse ainult sind, mitte ameteid.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
07.04.2016 23:37:33
|
|
|
Erik ujuhendis on vead ja pole näha soovi neid parandada. See kõik on selgelt valdkonda kahjustav ja mingit BS-i pole, vaid nii ongi olukord. |
Esiteks, sa pole siiamaani ühtegi viga nimetanud. Teised ja ka ma ise oleme 1. aprillil sind trollides selle üle nalja visanud vaid. Kui arvad, et vead sees, siis jumalauta, palun nimeta mõni! Kui kriitika tõele vastab, siis parandame.
Teiseks, võibolla sa ei saa aru, aga sa ise oled "valdkonna kahjustaja" number 1. "Valdkonda ei kahjusta" ainult negatiivsus, vaid ka lehekülgede kaupa lolli juttu. Alguses see oli humoorikas, kuidas sa proovid meile nõuandeid jagada, aga kauaks see võlu muidugi kestma jääda ei saanudki. Ma ei taha sind kuidagi kiusata avalikult, eks, aga tõesõna nagu sa ka ise lugeda võid siis inimesed panevad su postituste alusel sulle diagnoose juba isekeskis, mis küündivad lihtsalt trollist kuni ehtsa vaimse puudeni välja. Igaüks kes seda mängu teab ja loeb su postitusi, saab ju aru, et on täiesti võimatu, et sa oled tervemõistuslik.
Kui sa tahad siia teemasse püsima jääda, siis tõmba oma grafomaaniat koomale, ja kuula, mida su küsimustele vastatakse. Siin teemas on üldjoontes abivalmid ja sõbralikud inimesed, isegi mina. Ainus asi, mida ma ei talu, on järjekindel rumalus, põikpäisus ning arenguvõime täielik puudumine. Areneda sa isegi võibolla suudad, aga esimesed kaks on hetkel küll nagu naelaga sulle otsaette löödud.
PS - mirko28 postituste kasulikkust hindav küsitlus on hetkel seisus 2 häält "Jah, kasulik" vs 19 häält "Ei ole kasulik". Oma hääle võite anda siin: http://strawpoll.me/7305419/r
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
08.04.2016 08:13:52
|
|
|
Mirko postitused on nagu see piim ja kõik me ülejäänud nagu need koerad
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
08.04.2016 10:03:54
|
|
|
Rahvas on rääkinud. Tänud rändurile hea idee eest
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|