BvS ei olnud nii edukas kui loodeti ja võimalik, et DC filmide hulka kärbitakse. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Lahe kui kiirelt asjast minevikus rääkima hakatakse. Mis sama mastaapsed projektid veel nii kiirelt kasuminumbri ära näitavad?
Ma pole veel kinnogi jõudnud, õnnestub vist 2d-s näha. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Lahe kui kiirelt asjast minevikus rääkima hakatakse. Mis sama mastaapsed projektid veel nii kiirelt kasuminumbri ära näitavad?
Ma pole veel kinnogi jõudnud, õnnestub vist 2d-s näha.
DC vihkamine on nii jaburalt levinud, muud midagi. Kui Marveli juhitud koomiksimaailma kombel iga minut viis onelinerit ei lenda, on film sitt ja väärib hävingut.
stuudiote ootused on ikka üle mõistuse. marveli avengerite juures võiks meeles pidada, et mcu hakkas iron maniga 4 aastat varem. lisaks siis thor ja captain america. ja see teise hulkiga film ka. avengerite edule laoti sellega kõvasti tausta. warner üritab bvs alustada men of steeli kõikuvalt vundamendilt selles seerias tundmatute tegelastega kohe suure pauguga ja loodab sarnast runaway successi. võrdluseks, mcu võtab kangelaste vahelise konflikti civil wari näol ette oluliselt tugevamalt aluselt. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Mis kuradima DC vihkamine. Kaine mõistusega peaks aru saama, et stuudiod teevad mingid prognoosid teenimisvõimalustele ja sellelt tehakse ka järgnevad otsused. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mis kuradima DC vihkamine. Kaine mõistusega peaks aru saama, et stuudiod teevad mingid prognoosid teenimisvõimalustele ja sellelt tehakse ka järgnevad otsused.
Kas tõesti on BvS "halvem" film kui My big fat Greek wedding 2? Kriitikute turmtuli oli naeruväärne eelmine nädal, on naeruväärne ka nüüd.
Ma ei saa sellest star wars vaheosast aru....minu arust kõik on star wars
Pole vist süvafänn, et pointile pihta saada
Aga minugi poolest tulgu neid 3 korda aastas kasvõi , i like it _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
DC filmid on kõik liiga sünged ja mitte laste sõbralikud nagu Marvel-i filmid on.
Tänu sellele et Marvel-il on filmid laste sõbralikud on ka nende tulemused paremad.
Filmid on ikkagi koomiksite kangelaste filmid ja koomiksid on mõeldud lastele, mis sellest et täiskasvanud loevad ka neid koomikseid.
Kuna olid lapsepõlves fännid, siis on ka täiskasvanult edasi.
Batman ja supermees mõlema filmid on sellised liiga sünged draamad ja vähe juhtub seda huvitavat kaklus tseene jne.
Põhiline osa on neis filmides ikka selline sünge draama jutustamine ja mitte tegutsemine.
Samas animatsioon filmid on neil head alati olnud.
Ma ei saa sellest star wars vaheosast aru....minu arust kõik on star wars
Pole vist süvafänn, et pointile pihta saada
Aga minugi poolest tulgu neid 3 korda aastas kasvõi , i like it
Kahjuks ainult kaks filmi aastas edaspidi, seda vähemalt kuni 2019
Rogue One ehk Episood 4 prequel,
Episood 8,
Noore Han Solo film,
Episood 9,
Ben Kenobi soolofilm
Mis kuradima DC vihkamine. Kaine mõistusega peaks aru saama, et stuudiod teevad mingid prognoosid teenimisvõimalustele ja sellelt tehakse ka järgnevad otsused.
Kas tõesti on BvS "halvem" film kui My big fat Greek wedding 2? Kriitikute turmtuli oli naeruväärne eelmine nädal, on naeruväärne ka nüüd.
1. Ma ei ole BFGW sihtgrupp ja ei oska kommenteerida
2. Kuidas sa mu lausest välja lugesid fimide kriitika kohta midagi? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Keegi täna veel "Päevad, mis ajasid segadusse" vaatamas käis?
Käisin. Onu Bella performans enne filmi oli päris omapärane (CCPs käisin). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Tundub päris ok, mulle selle uue saaga sound theme ilgelt meeldib.
Mulle ka - mängisin isegi kohe klaveril järgi.
Trailer on stiililt väga sarnane Force Awakensi omaga, minu arust ( link ).
Hea, et Star Wars üritab Star Trekist selgelt erinev olla. Minu arust oli päris suur oht (seda enam, et J.J. Abrams ka rohkem-või-vähem mõlemaga seotud), et kõik "suure nimega" sci-fi läheb ka ühenäoliseks (mis paistab praegu üldse laiem tendents praegu olevat... ).
Näitlejad tunduvad igati 5+ kõik olema. Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch, Mads Mikkelsen, Chiwetel Ejiofor.
1. pärast juba vaatan ära. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Kusjuures mulle meenutas ka see trailer kahte teist teost: 1) Inception, 2) T. Pratchetti raamat "Thief of Time" (ja läbi selle üldisemalt ajamunkadega seonduv).
Igatahes, tundub lahe film olevat.
shit indeed _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
mu kommentaar oii suunatud just sellele mõttetule 30 sekundile, bitch : _________________ This message was sent from space using stargate
Pmst Tomorrow people sarnane jama, kui saab ka annetuste pealt kokku summa, et film toota, siis kasumit ikka ei too.
See seriaal sai ju cancel peale esimest hooaega. Iseenesest oli seriaal täiesti vaadatav, kuid see ikka kinni mingis jänkistaani vaatajatest
ja halbadest telekanalite ajakavast. Kui ikka pannakse mingi csi või sarnase seriaaliga ühele ajale, siis loomulikult keegi seda ei vaata
ja ei saa oma raitinguid.
Väike analüüs sellest millised on hollywoodi kõige paremad ja kõige kehvemad näitlejad ja näitlejannad: http://www.vox.com/2016/4/11/11381206/worst-actors-hollywood
Kas nõustute või mitte? Minuarust üsna täpne. Kusjuures huvitaval kombel kriitikut kipuvad materdama teatud žanre ja nende näitlejaid:
Eile tehti kinoajalugu ning esilinastus Ang Lee uusim teos Billy Lynn's Long Halftime Walk, mis kuvatakse ekraanile 120fps @ 4K resolutsioonis ning 3D formaadis. Kohal olnute sõnul on sellise kaadrivahetuskiirusega 3D tõeline revelation.
Eile tehti kinoajalugu ning esilinastus Ang Lee uusim teos Billy Lynn's Long Halftime Walk, mis kuvatakse ekraanile 120fps @ 4K resolutsioonis ning 3D formaadis. Kohal olnute sõnul on sellise kaadrivahetuskiirusega 3D tõeline revelation.
nagu 60fps jubedusest veel vähe oleks 120 ja 3D lol
nagu 60fps jubedusest veel vähe oleks 120 ja 3D lol
Eks tore on dissida asju, mida pole ise näinud. Just nagu mitte keegi pole näinud ühtegi 60 FPSi filmi, cause you know, they don't exist.
Väike analüüs sellest millised on hollywoodi kõige paremad ja kõige kehvemad näitlejad ja näitlejannad: http://www.vox.com/2016/4/11/11381206/worst-actors-hollywood
Kas nõustute või mitte? Minuarust üsna täpne. Kusjuures huvitaval kombel kriitikut kipuvad materdama teatud žanre ja nende näitlejaid:
Spoiler
Robert De Niro poleks paremate hulka pannud. Tema hiilgeaeg oli aastaid tagasi, edasipidi peamiselt odavas pasas kaasa teinud.
The Jungle Book, http://www.imdb.com/title/tt3040964/?ref_=nv_sr_1 Käisin täna lapsega vaatamas.Eks lugu teavad meist vist kõik,pm raamatu järgi see jooksis.Visuaalselt oli väga hästi tehtud ning väga ilus.Hea töö. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Just keegi kurtis ajakirjanduses, et uus Džungliraamatu ekraniseering ei sobivat lastele. Kuidas selles osas oli?
Tänapäevases mõistes peaks ilmselt algne raamat ka olema vähemalt R16 või midagi,
Nii et ma ei laseks ennast küll sellest häirida ja plaanin 10a lapsega vaatama minna. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.