Üldiselt olen tihtipeale pidanud just sinu siin teemas soovitatud filmides pettuma, aga BvS oli tõesti hea. Ei ole mingi hardcore DC fänn, aga minu jaoks oli film lõbusalt hoogne ning 2h 30min läks mööda nii, et ei märganudki. Ei vaidle üldse vastu sellele, et filmil olid oma vead ning üritati liiga palju erinevaid süžeeliine pressida selle küllaltki pika aja sisse. Sellest tulenevalt oli päris mitmeid kohti, kus usun, et vähem DC universumiga kursis oleva inimesel kadus järg käest. Samas ka minu jaoks redeemis selle filmi suuresti Afflecki Batman. Olen vaadanud Nolan'i saagat mitmeid kordi ning olgugi, et Christian Bale'i Batmani kiidetakse taevani, on see saaga minu jaoks pigem püsti seisnud oma suurepärast kurjamite pärast. Afflecki Bruce Wayne on täpselt selline, nagu mina teda kinolinal ette kujutasin. Ning olgugi, et Snyder'i Batman ei ole enam oma esimeses nooruses, on võitlusstseenid vägagi energilised ning kindlasti tänu Snyderi visuaalile ja suurepärasele kaameratööle jääb igas võitluses mulje et Batman on oma füüsilise vormi tipus ning iga löök on mõeldud vastase langetamiseks, mitte lihtsalt mingi vahend aja täitmiseks.
Üks asi, millele väga tähelepanu ei pöörata on minu meelest see, et vähemalt kinos Kosmos on IMAX-il lihtsalt suurepärane 3D. Parim mida siiani nägema olen sattunud. Kui Star Wars-ga oli näiteks nii, et 3D tegelikult segas kogu filmi jooksul ning enamus lahingutes haarasid tähelepanu silme eest möödaliikuvad udukogud, mis pidid vist erinevat fighter jet-id olema, siis BvS-i kinoelamuse ainsad kohad, kus 3D vaadates sain aru, et miskit häirib, olid enne filmi jooksvad 3D trailerid (Warcraft ja muu säärane). Filmi lõpus tuli taaskord meelde, et tegu on 3D-ga, sest olgugi et actionit täis film oli meeled ära petnud ja igav polnud hakanud, siis prillid olid mu keskmisest suuremat nina natuke sooninud ja seega viimasel viiel minutil hakkas see natuke häirima. Ülejäänud filmile lihtsalt *slowclap*.
Kokkuvõttes nii palju, et film on igati väärt vaatamist ning kriitikute üdini negatiivsed kommentaarid ei ole vähemalt minu arust põhjendatud, aga eks kriitikud selliste ülevoolavalt vastuoluliste kirjatükkidega ju oma elatist teenivadki.
Hindeks kahe palli skaalal .
olid enne filmi jooksvad 3D trailerid (Warcraft ja muu säärane).
Yea, see Warcrafti trailer on vähemalt IMAXis täiesti kohutav. Tõmblev udukogu, mida vaadates ei saa absull mitte millesti aru. Olen seda nüüd kokku kolm korda Kosmoses näinud ja iga korraga läheb aina hullemaks.
Dinokroko vs supergaator hetkel teles _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Super AMOLED, vaata parem seda, Changeling (2008)
http://www.imdb.com/title/tt0824747/
Täitsa nauditav film by Clint Eastwood. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Minu meelest probleem oli selles, et materjali tuli liiga palju. Arvan, et algne versioon tuli liiga pikk, siis hakati lühemaks lõikama.
Tegu oli ikkagi väga suure projektiga.
Kui film oli koos, siis loo kulg ei jooksnud just väga loogiliselt.
Filmi kriitikud, said väga palju vinguda.
suht häiriv on pigem see et igast muid tegelaskujusid tuuakse sisse vaikselt kellest siis vaikselt hakatakse oma liini taas arendama,
antud juhul wonder woman siis, kellest ka nüüd juba film tulemas.
nagu marveli seriaalid juba
wonder woman on ainult üks külg asjast. kogu justice league ju. aquaman, flash, green lantern. ainult martian manhunterit algsest 7st ei täheldanud. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
suht häiriv on pigem see et igast muid tegelaskujusid tuuakse sisse vaikselt kellest siis vaikselt hakatakse oma liini taas arendama,
ei tea , ei hoia end kursis igast justice league jms kakaga mis igast august peale topitakse,
tahan lihtsalt rahulikult filmi vaadata mitte mingit 20 prolonged seepi 2 tunnises formaadis
Sest et tegu oli DCCU launchiks oleva filmiga?
Said ju tegelikult aru küll, et DC üritab pikkade sammudega Marvelile järgi jõuda ja surus liiga palju sisu ühte filmi kokku. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ikka BvS'ist, millest tuleb suve alguses 37 minutit pikem versioon. On that note, BvS.
Peale esimest vaatamist üsna segadusseajav ja täiesti ribadeks lõigatud middle actiga film, millele annaks 5/10. Teistkordsel nägemisel, kui lugu on nüüdseks mitmest eri allikast tuntavalt täiendatud ja on selge, mis välja lõigati, siis solid 9/10. Üks paremaid superheeroste filme, mis senini tehtud.
Krt, ma ei taha uskuda, et keskmine kinokülastaja hakkab endale seda pikendatud versiooni ostma. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ega need Snyderi pikendatud versioonid olegi keskmise külastaja jaoks. Watchmeni oma näiteks, mille ultimate cut oli mingi 50 minti pikem kinoversioonist.
oot, kas see pikendatud versioon tuleb KA kinno või ikka bluray peal?
Meie jaoks ilmselt ainult plaadilt. Ehkki ma ei imestaks, kui suvel tooks WB pikema versiooni vähemalt IMAXis korra veel välja, et tuua koju veel 50-100 milli. Meil on nüüd ju päris oma IMAX olemas, seega äkki on isegi lootust näha uuesti suurelt
Vaatasin Klassikokkutuleku ära.
Midagi erilist nagu polnud, supp oleks võinud tummisem olla. Tundus nagu väga vaese mehe The Hangover olevat
6/10
Teine film oli The Hateful Eight
Krd pikk film, mille oleks saanud lühemalt teha.
Pole eriline Tarantino fänn, aga see tõmbas keskmist küll alla.
5/10 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.