|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
| Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
| Ei |
|
43% |
[ 228 ] |
| Mul juba olemas |
|
38% |
[ 202 ] |
| Kolin mujale |
|
9% |
[ 49 ] |
|
| hääli kokku : 530 |
|
| autor |
|
Tompa
HV kasutaja
|
02.04.2016 08:44:45
|
|
|
Nädalalõpp Kanal 2ga minul millegipärast täna reklaame vahele ei jätta. Telia reklaami lõikajaid magavad?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
02.04.2016 17:38:02
|
|
|
| H6400 peal kadus eile või täna topeltlaadimine ära, aga FOX Play'd ei peakski veel olema?
|
|
| Kommentaarid: 233 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
02.04.2016 17:44:42
|
|
|
Kuu-poolteist pead veel ootama, kuni järgmine uuendus ükskord kohale jõuab.
| Riivo kirjutas: |
| H6400 peal kadus eile või täna topeltlaadimine ära, aga FOX Play'd ei peakski veel olema? |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
02.04.2016 18:15:55
|
|
|
| Six kirjutas: |
Kuu-poolteist pead veel ootama, kuni järgmine uuendus ükskord kohale jõuab.
| Riivo kirjutas: |
| H6400 peal kadus eile või täna topeltlaadimine ära, aga FOX Play'd ei peakski veel olema? |
|
Selge. Tänud info eest.
|
|
| Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
03.04.2016 11:18:47
|
|
|
| Peale Samsungi äppi uuendust ja topeltlaadimise kadumist esineb mu telekal endiselt tehnilise vea errorit, mis äppi kinni jooksutab ja teleka restarti vajab. Esialgu tundub et seda esineb veidi harvemini kui varem, aga sümptomid on samad. Tegin ka smarthubi lähtestamise, aga ei midagi. Tuleb jälle poolteist kuud uuendust oodata...
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran
|
03.04.2016 11:50:52
|
|
|
Kui aus olla, on see iga kahe kuu tagant uuenduse saamine juba kõva samm edasi.
Äpi algusaastatel tuli uuendusi heal juhul 2 korda aastas - märtsis ja detsembris.
| hobihall kirjutas: |
| Peale Samsungi äppi uuendust ja topeltlaadimise kadumist esineb mu telekal endiselt tehnilise vea errorit, mis äppi kinni jooksutab ja teleka restarti vajab. Esialgu tundub et seda esineb veidi harvemini kui varem, aga sümptomid on samad. Tegin ka smarthubi lähtestamise, aga ei midagi. Tuleb jälle poolteist kuud uuendust oodata... |
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.04.2016 16:02:14
|
|
|
| ready kirjutas: |
| ...Telia mehed on õpetatud korralikult peedistama. Igakord kui räägid, et no kuidagi ei vea võrdluses uus -vana kanalid välja, s.t. uut võttes jääks samaraha eest käputäis kanaleid. Aga need mida tahaks on võimalikult erinevatesse pakettidesse ükshaaval ära peidetud. Ja siis hakkab, et reklaamivaba ja et filmiriiul ja jne. MA TAHAN TV kanaleid mitte vidinaid, mida ma ei vaja. |
| indrekp kirjutas: |
ready, mis sa nüüd siis öelda tahad, seda, et uues teenuses on telekanalid kallimad kui vanas olid? muidugi on.
Vanasti oli kaks paketti, Kodulahenduse pakett kus oli 74 vms kanalit. Seda sai võtta ainult koos 12M internetiga. Teine pakett oli Stardipakett kus oli 32 kanalit ja 1M internet.
...
Iga samm selles protsessis tõstab tegelikult kanali tükihinda kuna targemad kliendid tellivad ainult omale sobivad kanalid ja maksavad kokkuvõttes vähem.
...
Mul ei ole pikka nimekirja kanalitest mida ma ei vaata ja kuumakse on sellevõrra soodsam.
...
Ühesõnaga kui sina tahad KANALEID, peaks hakkama Telia jälle mingi "kuld" paketi peale mõtlema, nii nagu konkurent Viasat juba pikemat aega pakub. Selle saaks kindlasti teha soodsama hinnaga kui valikuvabadus. |
Tegelikult Telia võiks üle mõelda, miks on praegu paketid põhiliselt eesti vaatajale ja venekeelsele vaatajale viimaste jaoks hulka soodsamalt koostatud.
Võtame põhikanalid ja lisakalid 5€ + 8€ = 13€ on hind mõlema jaoks, kuid
(Eesti) põhipakett ja lisapakett 26 + 45 = 71 kanalit
Vene põhipakett ja lisapakett 29 + 64 = 93 kanalit
Vene komplektile saab noppekanalitest juurde võtta kõik puuduvad kanalid, mis on Eesti komplektis olemas ainult 60 sendi eest. (TV6, K11, K12 ja tasuta Alo TV)
Eesti komplektile saaks noppest juurde võtta ainult osaliselt kanaleid mis on vene komplektis ja seda 2.70€ eest. (11 kanalit ei saa üldse võtta)
Miks ei võiks nn. Eesti lisakanalite paketis vähemalt YLE-d olla nagu varem. Võib ütelda küll, et on odavad, kuid miks nende eest lisapaketis siis tasu üldse küsida?
Vene lisapaketti poetatakse vaikselt Venemaa kanaleid aeg-ajalt juurde. Viimati näiteks Teatr ja Galaxy.
Eesti lisapaketti ei midagi. Võiks vähemalt mõned EU riikide kanalid sinna lisada. Nt. SVT-d oleks lisaks nopitavale ka lisakanalite paketis võinud olla.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.04.2016 16:33:27
|
|
|
Soome rahvusringhäälingu sõnul on YLE ja YLE2 üldse edastamiseks Soome riigi territooriumil. Puhas õnn, et näeme.
SVT jms Rootsi analoogid täpselt samuti.
Edastamise eest küsitakse obrokit. Vene suunal on kanalite valik laiem ja soodsam.
Kui tahad peensusteni selgitusi, siis härra Toomas Luhats on ainuõige kuju juttu tegema.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.04.2016 17:53:39
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
Soome rahvusringhäälingu sõnul on YLE ja YLE2 üldse edastamiseks Soome riigi territooriumil. Puhas õnn, et näeme.
Edastamise eest küsitakse obrokit. Vene suunal on kanalite valik laiem ja soodsam.
Kui tahad peensusteni selgitusi, siis härra Toomas Luhats on ainuõige kuju juttu tegema. |
Ära aja pada. Nii Soome kui Rootsi edastavad ETV-d. Rootsi edastab YLE kanaleid ja Soome edastab SVT kanaleid.
ETV-d edastab ka Läti.
Ja venemaalt kanalid venelastele vene lisapaketis on kuidagi rahvuse järgi soodsama hinnaga kui eestlastele vai?
Panen siis Telia foorumisse ka
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
03.04.2016 18:33:57
|
|
|
| seeru kirjutas: |
Kui tahad peensusteni selgitusi, siis härra Toomas Luhats on ainuõige kuju juttu tegema. |
Ära aja pada. Nii Soome kui Rootsi edastavad ETV-d. Rootsi edastab YLE kanaleid ja Soome edastab SVT kanaleid.
ETV-d edastab ka Läti.
Ja venemaalt kanalid venelastele vene lisapaketis on kuidagi rahvuse järgi soodsama hinnaga kui eestlastele vai?
Panen siis Telia foorumisse ka  |
Ei , turu suuruse järgi. Vene turule mõeldud on odavam ja suurem. Ükski avalik-õiguslik kanal pole tasuta. Keegi plekib viimase niiehknaa kinni.
Telia foorumist jääd vastust ootama. Ametlik info kanal on info@elion.ee. Ära mängi tola.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.04.2016 18:56:10
|
|
|
ETV-d edastab ka Läti.
Panen siis Telia foorumisse ka  |
Ei , turu suuruse järgi. Vene turule mõeldud on odavam ja suurem. Ükski avalik-õiguslik kanal pole tasuta. Keegi plekib viimase niiehknaa kinni.
Telia foorumist jääd vastust ootama. Ametlik info kanal on info@elion.ee. Ära mängi tola. |
Tead ise, et ametlikult tulebki ümmargune tola-stiilis vastus.
Aga sellest vene teemast sa ei saanudki aru. Ma praegu veel selle pärast sind tolaks ei sildista.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.04.2016 19:10:36
|
|
|
ot, viimasel ajal on foorum mingi pingete maandamise koht, nagu lasteaias sõimatakse üksteist lollideks naljakas lugeda, vaadake veel seriaalide teemat.
seeru, lisaksin su arvamusele juurde ka selle. Usun, et enamik on nõus, tähtsam on kvaliteet, mitte kvantiteet. Nagu Pai kirjutas, vene kanaleid antakse peoga kätte ja edasta ainult, eesti sisu tootvad kanalid soovivad aga kena kopika peale saada, on ka kanaleid kes maksavad ise kopika peale. Keeruline äri. Ühesõnaga, mis kasu oleks 10 tasuta lisakanalist eesti põhipaketis kui seal kedrataks vhsi pealt mingeid jaburaid filme.
Mina oleks ammu juba mingid piirnormid sisule ja pildikvaliteedile määranud ning teinud pakettides korraliku lõikuse.
Arvestades pakettide mõistlikku hinda, ootaks ma ikka pisut paremat kvaliteeti, et üldse neid kanaleid vaataks. Samas asjad on paremaks läinud, mitmed kanalid on HDle läinud või vähemalt laiekeraanile ja mõni ka pakkimist parandanud.
No kasvõi hetkel käimas olev F1, Viasat Sport Balticu pealt, nad nagu ei tahaks, et eestlane seda kanalit telliks ja vaataks. Paar spordikanalit maksab 7€ aga saad vaid alla keskmise pildikvaliteediga SD kanali. Halloo, see on ju ekraanil kiirelt liikuv sport, kui see pole terav, siis on see ruuduline. Ootaks väikest uuendust Viasati poolt, sellise tasu eest.
Soomlased-rootslased on nishi kanalid, on inimesi kes neid vajavad ja on inimesi kes neid üldse ei vaataks. Samas on ideaalne, et need üksikvalikus on, vanasti sai neid kõige täiega tellida ainult.
Minu arvates on ka lisakanalite pakett selline ümmargune asi, võiks ka selle tükkideks lammutada, võtadki vaid seda mida vaja.
See oleks nagu see, et lähed ühepajatoidule poest juurvilju tooma ja siis on sulle kotiga kõik valmis pandud kapsad kaalikad kartulid porgandid jms. Äkki ma tahaks pisut rohkem kartulit ja kaalikat, vähem kapsast ja porgandit. Ostaks ikka eraldi.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
03.04.2016 19:21:04
|
|
|
| tsitaat: |
Viasat Sport Balticu pealt, nad nagu ei tahaks, et eestlane seda kanalit telliks ja vaataks. Paar spordikanalit maksab 7€ aga saad vaid alla keskmise pildikvaliteediga SD kanali. Halloo, see on ju ekraanil kiirelt liikuv sport, kui see pole terav, siis on see ruuduline. Ootaks väikest uuendust Viasati poolt, sellise tasu eest.
|
Kunagi küsisin neilt, plaanis polnud
Oleks nõus ka kopika lisama
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.04.2016 20:19:07
|
|
|
indrekp, eks igasuguseid õigustusi leiab alati, aga ma vähemalt loodan, et sa enda arvamust nüüd kõigi jaoks maailma parimaks ei pea.
Sina lõhuks ja lammutaks? Lase käia.
Tulemus võibolla sobiks mulle ka.
P.S
Muutsin oma lisakanalite paketi vene lisakanalite paketiks.
Tulemus on see, et minu teenuste pakett läks odavamaks ja sain juurde paar huvitavat vene kanalit ja mingi hulga, mida ei vaata.
Kuna uue Nutiga pean nagunii ise koostatud kanalilisti kasutama, siis kogu kupatus läks minu jaoks paremaks.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
03.04.2016 21:06:27
|
|
|
| No kasvõi hetkel käimas olev F1, Viasat Sport Balticu pealt, nad nagu ei tahaks, et eestlane seda kanalit telliks ja vaataks. Paar spordikanalit maksab 7€ aga saad vaid alla keskmise pildikvaliteediga SD kanali. Halloo, see on ju ekraanil kiirelt liikuv sport, kui see pole terav, siis on see ruuduline. Ootaks väikest uuendust Viasati poolt, sellise tasu eest. |
Seoses lähenevate olümpiamängudega ja Viasati eksklusiivõigustega lubati, et midagi hakkab ka HD-s nägema. Elame-näeme. Ja näis kas operaatorid seda ka edastama hakkavad.
Viasatil on näiteks olemas Viasat Motors HD kanal, kus F1 ülekannet lives korraliku kvaliteediga näeb, küll rootsikeelsete kommentaaridega aga siiski. Sellest oli juba mingi aasta tagasi juttu, et teised kohalikud kaablioperaatorid suudavad Viasati spordikanalite paketis kõnealust kanalit HD kvaliteediga 7€ eest edastada. Telia miskipärast HD kanalit ei paku, aga raha küsib samapalju. Aastaga pole midagi muutunud...
EDIT:
Peaaegu 2a tagasi oli sellest siin juttu: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8213410#8213410
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
03.04.2016 21:36:20
|
|
|
Teema oli pisut üldisem, sport baltic oli vaid näide.
Selles suhtes õigus, ka vene põhikanalite tellimine on valikuvõimalus, kui seal tõesti midagi head on, siis saabki tellida.
Ma ei pea enda arvamust tõesti maailma parimaks ja õnneks ei ole minu võimuses siin midagi muuta, kirjeldasin oma nägemust, kuidas asjad olla võiks. Nii nagu teie. Soomlane telliks meil siin soome kanalid noppena, eestlane tahaks seda lisapaketis. Mina sooviks lihtsusat tellimis süsteemi ja selget hnnastust.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
03.04.2016 21:54:41
|
|
|
Njah. Lisapaketi ja vene lisapaketi vahe ongi see, et vene lisapaketis puudub ALO TV, mille saab tasuta noppena juurde võtta.
Aga saab juurde portsu venekeelseid kanaleid, milliseid kõiki ei pea ju oma listi toppima.
Vaatan, et nt kanal Oружие on päris hea ikka, noppena seda ei olnudki võimalik saada.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
04.04.2016 09:46:45
|
|
|
Mis selle Foxplayflixi & Samsungi ETA oli? Sai uusNuti proovikas võetud, aga ei meeltesegaduses unustasin, et Samsa peal ta veel ei tööta
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
04.04.2016 10:19:06
|
|
|
ja nüüd sinu pärast statistika näitab aiateibaid, et kui populaarsed ikka on vene saated ja kõik vene kanalid - tõeline maiuspala kesikute propandale
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.04.2016 10:22:35
|
|
|
| Mnator kirjutas: |
ja nüüd sinu pärast statistika näitab aiateibaid, et kui populaarsed ikka on vene saated ja kõik vene kanalid - tõeline maiuspala kesikute propandale  |
Näita näpuga Telia poole parem.
Minu pärast valesti ei näita, ma vaatangi vahel neid.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
04.04.2016 10:27:54
|
|
|
propaganda teeb sellest hoopiski ainult nende vaatamise
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.04.2016 10:33:13
|
|
|
Nojah, vene kanalite uudistest tuleb kohati ikka väga räiget propagandat, samas kui eesti kanalite pealt pole enam üldse uudiseid.
On ainult mingid valikulised laused
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
04.04.2016 11:00:55
|
|
|
kas kesikute kuldliikmepilet sul juba käes? või jälgitakse esialgu su stabiilsust?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2016 11:02:04
|
|
|
Ma vaatan ka vene kanaleid
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
04.04.2016 11:21:17
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Ma vaatan ka vene kanaleid  |
ja oled kah telias vahetanud eesti paketi vene oma vastu?
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
04.04.2016 11:25:44
|
|
|
Ma kunagi uurisin seda, siis oli vähemalt paar kanalit puudu, mida oleks tahtnud ikka saada. Pole uurinud, kas need sinna tagasi tekkinud või saab eraldi juurde võtta
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
04.04.2016 11:28:50
|
|
|
Siis pead nüüd viivitamatult siiski seda tegema, et seeruga samale tasemele jõuda
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
moiva
HV vaatleja
|
04.04.2016 13:03:02
|
|
|
| Kas ma pean eraldi midagi tegema, et samsal sellest topelt alglaadimisest lahti saada? Või peaks see ise ära kaduma? Vaikselt hakkab juba pinda käima...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.04.2016 13:34:26
|
|
|
| moiva kirjutas: |
| Kas ma pean eraldi midagi tegema, et samsal sellest topelt alglaadimisest lahti saada? Või peaks see ise ära kaduma? Vaikselt hakkab juba pinda käima... |
Tee teleri tarkvara ning äpi uuendus ära ja helista 123. Võetakse suunamine maha. Kõigil see täna veel automaatselt ei toiminud kuna eelpool mainitud smarthub reset või äpi uuendus automaatselt ei toiminud. Tuttavalgi lasin telerile algseaded teha ja alles siis sai maha võtta, muidu korralikult ei tööle ei hakanud.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
04.04.2016 13:34:35
|
|
|
| moiva kirjutas: |
| Kas ma pean eraldi midagi tegema, et samsal sellest topelt alglaadimisest lahti saada? Või peaks see ise ära kaduma? Vaikselt hakkab juba pinda käima... |
F8000'l oli ka hommikul viga ikka olemas ja kui hakkas teine alglaadimine, siis vahetus ka kanal - see juba midagi uut ja hullemat
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
can860
HV vaatleja
|
04.04.2016 17:52:53
|
|
|
irw, saab kanal2 ja kunagi hiljem siis ka tv3 pealt HD's reklaame vaadata. Natuke tilgub saateid ka vahele
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
04.04.2016 18:04:56
|
|
|
Kuida paganama pihta sellel Arris VIP1113`l factory reset teha?
Otsisin siit foorumist aga kõik näpunäited mida sain ei tee midagi....
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.04.2016 18:11:30
|
|
|
Siis pead nüüd viivitamatult siiski seda tegema, et seeruga samale tasemele jõuda  |
Sa ei oska vene keelt vai, on miskit muud viga?
Tegelt, ega nõrgema närvikavaga ja kergesti mõjutatavad isikud vene kanaleid ei peaks võtma tõepoolest.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.04.2016 18:36:49
|
|
|
| PCman kirjutas: |
Otsisin siit foorumist aga kõik näpunäited mida sain ei tee midagi.... |
Millist resetti soovid, menüüst ei aita? Menüüs kustutatakse ka sidumised, salvestused ja meeldetuletused vms.
RESET nupp on ka põhja all aga see vist algatab tarkvara uuesti laadimise peale restarti.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
04.04.2016 18:39:05
|
|
|
Millist resetti soovid, menüüst ei aita? Menüüs kustutatakse ka sidumised, salvestused ja meeldetuletused vms.
RESET nupp on ka põhja all aga see vist algatab tarkvara uuesti laadimise peale restarti. |
Mõtlen täis reseti koos softi uue paigaldusega. Kas põhja all nupp on selle warranty void kleepsu all? Rohkemat kohta ma ei oska leida.
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.04.2016 18:42:42
|
|
|
RESET nupp on ka põhja all aga see vist algatab tarkvara uuesti laadimise peale restarti. |
Mõtlen täis reseti koos softi uue paigaldusega. Kas põhja all nupp on selle warranty void kleepsu all? Rohkemat kohta ma ei oska leida. |
servas väike riba moodi nupp,, suvaline pilt netist, all paremas servas paistab:
Spoiler 
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
04.04.2016 19:07:47
|
|
|
Mõtlen täis reseti koos softi uue paigaldusega. Kas põhja all nupp on selle warranty void kleepsu all? Rohkemat kohta ma ei oska leida. |
servas väike riba moodi nupp,, suvaline pilt netist, all paremas servas paistab:
Spoiler 
|
Tänud. Sain aru mis nuppu mõeldi. Otsisin koguaeg mingit spets reset nuppu.
|
|
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
04.04.2016 19:28:03
|
|
|
Spoiler 
|
Tänud. Sain aru mis nuppu mõeldi. Otsisin koguaeg mingit spets reset nuppu.  |
Vajuta sellest nupust STB välja (punane tuluke põleb). Nüüd vajuta ja HOIA NUPPU ALL (ütleme, igaks juhuks) ca 10 sekundit ja lase nupp lahti. LED peaks andma kollakat-rohelist värvust ja koheselt ka alustama softi allalaadimist --> kui nii, said resetiga hakkama
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.04.2016 20:52:01
|
|
|
armjan, kui suur saladus pole, siis millal võiks uusnutile mõningaid tarkvarauudiseid näha mõnes üsna olulistes vajakajäämistes, milledest omajagu juttu ja lubadusigi jagatud.
Küsimus on ainult, millal?
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
04.04.2016 21:50:35
|
|
|
Kui ETV ei oleks otsi lahti teinud, siis oleks nähtavasti ka Kanal 2 edasi maganud... TV3-le jääb võimalus HD ajastu vahele jätta ja millalgi 4K peale minna, kui neid niikaua veel üldse vaadatakse
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
04.04.2016 23:56:24
|
|
|
| Tänasest näitab äppi versiooniks 5.4.11. Vara veel hõisata, aga seni pole tehnilist errorit näinud.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c1m
HV vaatleja
|
05.04.2016 00:22:11
|
|
|
| hobihall kirjutas: |
| Tänasest näitab äppi versiooniks 5.4.11. Vara veel hõisata, aga seni pole tehnilist errorit näinud. |
Vaatasin, et on jah. Huvitav, et kas ilma äppi uuendamata siis bugfiximine võimalik või enne ka nii olnud? Samsa äppi uuendus oli ju eelmise kuu lõpus 5.4.8. Või mu Smart Hubil võttis lihtsalt nii kaua aega aru saada, et uuendus on olemas.
Igatahes boot on kindlasti kiirem ja musta pildiga laadimine on ära kadunud. Hakkab nagu juba looma.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
05.04.2016 08:30:58
|
|
|
Siis pead nüüd viivitamatult siiski seda tegema, et seeruga samale tasemele jõuda  |
Sa ei oska vene keelt vai, on miskit muud viga?
Tegelt, ega nõrgema närvikavaga ja kergesti mõjutatavad isikud vene kanaleid ei peaks võtma tõepoolest.
 |
| ot: |
nõukaajast jäänud täielik tüdimus selle keele suhtes - kvalifitseerub sinu määratluses ilmselt muu vea alla
aga peamine on ikkagi see nii läbinähtav (või sulle siiski mitte?) propagandistlik karvane käsi hinnapoliitikas, millele tegelikult sa ise ju tähelepanu juhtisid |
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
05.04.2016 12:23:59
|
|
|
Võtsin siis eile uuesti digiboksi ja nüüd ei saa tänu anynet+ hädadele pilti ette... Soovitusi? Mälu järgi tuli HDMI CEC vist kuskilt boksi enda seadetest välja lülitada? aga ma ei saa boksi pilti ette....
Ja see Foxplay on ju täitsa tühi. Miks nad GoT khaleesiga reklaamivad, kui hetkel ainukesed huvitavamad seebid Gotham & Walking Dead?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
05.04.2016 13:32:58
|
|
|
| sooty kirjutas: |
Võtsin siis eile uuesti digiboksi ja nüüd ei saa tänu anynet+ hädadele pilti ette... Soovitusi? Mälu järgi tuli HDMI CEC vist kuskilt boksi enda seadetest välja lülitada? aga ma ei saa boksi pilti ette....
Ja see Foxplay on ju täitsa tühi. Miks nad GoT khaleesiga reklaamivad, kui hetkel ainukesed huvitavamad seebid Gotham & Walking Dead? |
Aprillis tuleb troonide mäng, uus hooaeg. Reklaamitakse tegelastega, kes on läbivad. Täna pole, homme on.
FOXplay on täitsa tühi? kui nii, on Sul lokaalne probleem, millele võid vajada teh tuge.
Anynet+ häirib, keera see TV enda seadetes maha. HDMI-CEC saad boksist maha keerata: Peamenüü-->seaded->Telia TV-> tehnilised seaded-> HDMI CEC (sees / väljas)
Võid mulle PMi ka boksi SN saata. Boksi pildi ettesaamine pole samuti üldine viga.
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
evald112
HV kasutaja

|
05.04.2016 15:13:07
|
|
|
On siis sellel samsa või LG äpil pointi üldse või valida pigem pildi järgi parim teler (mitte telia äpi olemasolu järgi).
Ilmselt on seda 10000 korda küsitud siin juba. Aga kuna esimesse postitusse ega kleepsu alla pole kuhugi toodud seda teemat siis küsin uuesti.
_________________ I asked an electrician to fix an electrical issue at my house.
He refused. |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
05.04.2016 15:15:55
|
|
|
| evald112 kirjutas: |
On siis sellel samsa või LG äpil pointi üldse või valida pigem pildi järgi parim teler (mitte telia äpi olemasolu järgi).
Ilmselt on seda 10000 korda küsitud siin juba. Aga kuna esimesse postitusse ega kleepsu alla pole kuhugi toodud seda teemat siis küsin uuesti.
 |
TV osta ikka TV järgi
|
|
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
05.04.2016 16:33:00
|
|
|
TV osta jah TV järgi, äpid on fad ja üldse mitte lollikindlad
Ma kirun vist veel järgmised 5 aastat, et Panasonicu plasma nende kvaliteedi tipus (enne tootmise lõpetamist) võtmata jäi ja Samsung koju tassitud sai.
armjan, proovin õhtul üle, aga vist vähemasti boksiga mingi jama; "tühija" all pidasin silmas hetkel nigelat valikut, paar seepi ikka paistab
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|