Kas keegi oskab öelda online drafti glitchi kohta midagi? See, kui vastased löövad omavärava nt ja quitivad.. See on seotud kuidagi selle FIFA Traineriga aga kuidas täpselt?
Kas keegi oskab öelda online drafti glitchi kohta midagi? See, kui vastased löövad omavärava nt ja quitivad.. See on seotud kuidagi selle FIFA Traineriga aga kuidas täpselt?
Cheaterid jah, need kes omavärava löövad enne lahkumist on viisakad ja kingivad sulle ka võidu.
Trainer ise selline, mis lõpetab mängu koheselt kasutaja/omaniku kasuks(sa kaotust ei saa selle eest kuna dnf, võidu aga saad kui omavärava kingib)
Kirjutan ka vahepeal oma muljeid siis.
See nädal alustasin DIV 6-st ja jõudsin DIV 4 välja. Pm järjest laksain võite ja võite. Järsku DIV 4-s murdepunkt, mitte ühtegi võitu ja üks viik, lõpetasin DIV 4-ja 1 punktiga. Langesin DIV 5-te. Mis seal ikka, proovisin siis uuesti DIV 4-ja saada, aga tutkit, kukkusin jälle tagasi.
Kohati ikka täiega debiilne mäng.
Mõtlemise taga palju kinni jah, samuti ka vaimne väsimus jne mõjutab. Olen ise korduvalt kukkunud div 1--->3 kuna ei viiitsinud jonni jätta ja võtsin järjest kaotusi vastu.
Eile siis div 1's sai kohtutud Tshilleriga kui ma ei eksi, igatahes prantsuse IFid ja ST Ronaldo olid platsis ning kasutaja nimi oli ka mingi tshilly boy vms.
Mina see olin jah. Kahjuks täpsemalt ei mäleta, kuidas mäng kulges. Loodan, et väga sobi väravad ei olnud. _________________ Xbox LIVE gamertag: Tshiller
PSN: Tshiller000
Tshiller, esimene värav oli suht OP - Ronaldoga pommlöök suht ootamatust olukorrast ristnurka(posti põrkest) . Teine värav oli lõpupoole kui järjest rohkem pressi üritasin peale ajada ja kontraga ära sutsasid(early cross - header, miski lühem vend vist sai värava kirja).
Ega tegelikult ise ka pöörasin mängule rohkem tähelepanu alles lõpupoole kui lõi latern põlema, et St Ronaldo... Tshiller... kõlab tuttavalt HV'st...
Nüüd meenub. See Ronaldo värav oli endalegi kerge üllatus. Suht vähese hoo pealt löödud. Pärast vaatasin ka, et enam rohkem ristnurka poleks saanud lüüa. A muidu oli raske ja tasavägine mäng. Lõpus suskas Lacazette peaga.
Ja üldiselt võib öelda, et olen rahul ST Ronaldoga _________________ Xbox LIVE gamertag: Tshiller
PSN: Tshiller000
Nüüd meenub. See Ronaldo värav oli endalegi kerge üllatus. Suht vähese hoo pealt löödud. Pärast vaatasin ka, et enam rohkem ristnurka poleks saanud lüüa. A muidu oli raske ja tasavägine mäng. Lõpus suskas Lacazette peaga.
Ja üldiselt võib öelda, et olen rahul ST Ronaldoga
Ise kaalun ka, et kas kaua oodatud TOTSide asemel hoopis ajada kokku Neymar-Ronaldo(LF, chem 7'ga ST jaoks coine ei oleks)-Messi tiimi... Täna sai tavapärasest tiimist ca 100-200x odavama NIF tiimiga mängitud ja päris hästi mäng laabus, võtsin paar kolli ka kaadrisse:
niikuinii hull kompenseerimine käib mängus ja enamasti kaotan just kehvematele meeskondadele (enamusel lihtsalt on kehvem meeskond)
siis samahästi võin ka kehvemate meestega pelada
pigem ongi lahedam loovamalt pelada ala mingi liiga fantasy league dreamteami kokku panna ja siis sellega season läbi mängida
ise küll põgusalt pelan premieri fantasy league, kuid teistel liigadel on sarnased olemas ja päris huvitavad kosseisud on seal
säästab hulgaliselt närve, kui eesmärk tiitliga div võita ei ole realistlik ja saad sita meeskonnaga teisi lüpsta _________________ ☠
libe, eks sita meeskonnaga raskem teisi lüpsta ka, mingit pidi see "sitt" meeskond peab meeldima ikka. Ja eks keda sitaks pidada, De Gea väravas pole eriti sitt
Eks üldiselt jah vangerdusruumi ja testimist odavate meestega jätkub küllalt, aga need värvilised ja boostitud stattidega mehed kah ahvatlevad
päris valus endalgi nii juhtunud, küll aga õnneks mitte viimasel minutil
Ise olin FUTi mitmeks kuuks nurka visanud, kuna mäng üldse ei edenenud onlines. olin teinud ainult 2 hooaega ja mõlemas viimase mänguga vaevaliselt tiitli ikkagi kätte saanud. nüüd enam kui kuu tagasi alustasin uuesti onlines mängimist ja varasema lemmiku 4-3-3 asendasin 4-1-2-1-2 vastu.
Kokku sain päris hea BBVA meeskonna ja keskväljal söödumäng käib nagu Barcal pmst enamjaolt on possession üle 60%. Hetkel olen juba div 3 ja kõik tiitlid saanud, kokku olengi vist kaotanud 1-2 mängu. madalamates liigades polnud 5 või enama väravaga võit haruldane.
Div4 lõpp oli väga frustreeriv, viimane mäng lõppes 1-0 võiduga, kus vastasel oli 1 pealelöök ja mul 22, millest 18 on target.... Lambiruss väravavaht võttis vähemalt 10 1v1 olukorda ära.
Keegi oskab seda seletada, miks vahepeal lambist mõne vastasega mega lag on? connection on roheline ja kõik väga hea, aga ründefaasis ja kaitsmisel hakkab lag pihta, õudne
Võitsin sellise mängu, kus vastasel oli 17 lööki, neist 11 raami. Minul oli 3 lööki ja 3 raami. Võitsin 2-1.
Kaitse eesotsas väravavahiga tegid hea mängu.
laupäeval mängisin tahmas peaga öösel fifat, mäletasin veel, et ajas jubedalt vihale
hommikul vaatasin, kuidas mängud siis läksid ka.
viimased mängud olid päris head 6:1 ja 5:0 võidud
rutiinina olen kõik väravad ka salvestanud :d
kena power freekick depayga kipperile näppudesse, kuid takistada ei suutnud
single player tournamentid on nii jubedad, et ei tule ühtegi ilusat sõna meelde, lihtsalt lambist on mingi galatasaray meeskond superkiire ja isegi juhusliku pingpongiga saavad raudselt värava ja kaks
mitte grammigi ruumi ei jäeta
üritan rahulikult mängida, siis on mingid kohustuslikud valesöödud, kohati tulevad lausa 90° valesöödud, nonstop selline tulle, et mina seda ei ei löönud
kui seda kusist skriptingut ei oleks, siis tõesti parim fifa, careeris on okei
kuid FUT on nii palju munne täis, et saab terve seenekorvi täis
tõmbasin eile rubilnikut ja proovisin täna uuesti, lihtsalt 6:0
eile ilmselt tõmbas lumepalli veerema ja lõpuks olin surmani pissed
täna panin oma 50+k coini kõik hakkama ja tegin tournamenti jaoks brazil squadi
pakke niikuinii ei osta, kuna sel aastal on EA pakkides sisalduvat kvalitatiivselt oluliselt kärpinud ja suuri pakke ja 100k pakkegi tuleb pidevalt peale
isiklikult pole pack luck just motiveeriv olnud
lisaks mängida niikuinii ei oska ja IF'id on vaid emotsionaalseks toeks _________________ ☠
Tegin täna uue squadi ja oli just üks huvitav mäng. Jäin kohe mängu algul 0-1 kaotusseisu ja vastasmängija siis ütles, et noob ja naeris seal omaette.
Igatahes lõppseis jäi selline, et võitsin 8-1.
Väravad: Vardy 3, Mahrez 1, Fabregas 1, Depay 2, Demirel (omavärav).
Mahreze ja Fabregase väravad olid väga kaunid. Kastist väljas ca 20m pealt keerutatud ristnurka.
polnud ka nüüd sügisest saati vast pakke võtnud, kuid nüüd võtsin, 1x IF mängija quick sell
zabaleta 82 oli meeskonda uus mängija ja mitte sittagi
ea ikka rõhub eelmise aasta pack luckile
õigemini siis eelmise aasta pack chanchele, kui eelmine aasta sai nt 1/100st ronaldo, siis nüüd on olukord muutunud, saad ajaliselt sama harva, kuid 100k pakke jagatakse pidevalt
julm lüpsmine käib ja olen samuti ohver _________________ ☠
mul isenesest vist enda FUTi ajaloo parim pack luck siiamaani.
Esimesest free drafti packist võtsin sellel hetkel 130k Ribery ja kuni eilseni rohkem pakke polnud ostnud.
No kuna EA ei saanud EURO 2016 kasutusõigusi (kaotas need Konamile) siis pole mingit 2014 aasta MMi sarnast gamemodei ka oodata. Seega on FUT hetkel täitsa põhjas omadega ja ei viitsi seda mängida kah eriti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.