Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 725, 726, 727 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 01.04.2016 14:19:22 vasta tsitaadiga

mirko28 kirjutas:
erick kirjutas:

Kuna tundub, et sul hetkel aega on, siis annad ehk mõned kiired nõuanded, mida saaksime kohe rakendama hakata.
Loodetavasti sa ei arva, et ma tegin nalja, kui ma palusin sul lähitulevikus ka pikem manuaal kirjutada minu oma asenduseks. Ma tõesõna ootan seda.

ma vastasin juba eelnevalt sinu korduvale manuaali küsimusele. Võin veel teisiti vastata: ära põe, et su manuaal on kehv ning ära põe, et olid kehv mängija omal ajal- saa üle oma ängistusest ja põdemisest. Kui siinsed aktuaalsed arutelud läbi on, võime asuda sinu vigase manuaali parandamisele kui sul on soovi parandada ja areneda.

Pole mingit faktilist põhjust, miks peaks ericku juhendi parandamisega ootama - seda enam, et minusugused algajad loevad seda siiani ning sealsed vead viivad eksiteele. mirko28, tood ehk alustuseks paar konkreetset viga välja ericku juhendist (soovitavalt koos selgitustega) - on ju selge, et kehv ja vigane manuaal kahjustab valdkonda.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 14:24:47 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
kr6ll, aga kui äkki ikka ei piisa ainult RAM'ist? Ei usu, et mirkol seda väga palju on, aga tal on need head nipid mille peale meie peale viit aastat mängimist tullagi ei oskaks. Võibolla mõlemad koos oleks see kõige optimaalsem lähenemisviis?

no me hakkame ju seda katsetama. nv ju ukse ees thumbs_up.gif

Samas ma olen ysna kindel et uus hiirematt, mille ma täna kavatsen osta, lisab tubli paarsada punkti mu reitingule. Ma olen seda siin juba korduvalt maininud, et mulle wn8 reiting pole nii tähtis ... mulle piisab ka 3k wn8 reitingust esialgu.

Mul pole siiani olnud põhjust Mirko sõnades kahelda. Mitte kordagi! Mirko seletab kõik põhjalikult lahti, nii et iga mees saab asjale pihta. Hiire ja mati seos wn8 reitinguga on mirko poolt nii hästi lahti seletatud et mul pole mingit põhjust selles kahelda. icon_idea.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.04.2016 14:28:00 vasta tsitaadiga

Aga niimoodi asjaliku jutu vahele:

Soetasin nädal aega tagasi uue juhtmega hiire. Kui vanasti oli hiire juhtme peal mingi korralik raskus ( et kogu juhe ei liiguks hiire liigutamisel vabalt kogu aeg kaasa ), siis mu unistus täitus ja oligi täiesti kena juhtmehoidjaga hiir olemas. Selline toode: Sharkoon SHARK ZONE M51+ Gaming Bundle
Üllatavalt soodne hind, ca 50 eur. Ning kätte sobib ka kenasti.
Kes on juhtmega hiire fännid ja kui neid segab vaba juhtme kiskumine või kinni jäämine mõnikord, siis soovitaks seda hiirt täitsa proovida.

Selline ta pildimaterjalina on: https://www.alternate.be/Sharkoon/SHARK-ZONE-M51+-Gaming-Bundle-Gaming-muis/html/product/1146545?

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 14:28:11 vasta tsitaadiga

Tore näha aktiivsust ja arutlust, kiidan.
Eks nippe on mitmeid ja neid tekib maailma juurde kogu aeg.
Kuna ma olen rohkelt võitnud siinse foorumi tankiste juhulahingutes kokku sattudes, siis olen neid ka seal ja chatis oma nippide osas jaganud neile, seetõttu mõnele mu nipid ja soovitused oleks siin korduv jutt.
Esmalt jagaksin sellist nippi, et alustage mängi klahvivajutusega
[RRR] [33][2].
Seda olen siinsetele kolleegidele soovitanud mängus ja siin nüüd ka ja põhjendus selline:

1. aeg on raha. Te peate startima kiirelt nagu jooksuraha sprinter, et jõuda kiiremalt heale positsioonile. Seetõttu peate liikuma koheselt mängu avapaugu järel ja selleks on klahv RRR.
2. enamasti tuleb teile esmalt vastu kiire kergtank, mitte aeglane rasketank, ja kui teie HE-mürsk on vähegi läbistav, siis passib ta hästi vastutulijale esimeseks kostituseks, paremini kui standrad või premium ammo, ning hoiab kokku teie raha, kuna on suht soodne mürsk. Seetõttu [33]
3. peale HE-mürsku laetakse kullamürsk ja sellega saate goldnoobitades oma reitingut tõsta. Seetõttu ühekordne [2].

Head lahingut sellenädalase nipiga. Järgmisel nädalal uued nipid.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 14:30:51 vasta tsitaadiga

Pooldan siin täielikult mirko28 ja Riivo77 algatust.

mirko28, ma arvan, anna meile ülevaade nendest vigadest, mida märkasid mu juhendis. Kui tundub, et võtad asja tõsiselt ja aitad valdkonna arengule kaasa, siis kaalume su kaasautoriks tegemist. Nagu sa ise ju ütlesid, ega siis punane WN8 ei tähenda et su tähelepanekud oleksid vähemväärtuslikud. Arvan, et sinu käest on nii mõndagi õppida nii kollastel, rohelistel, sinistel, lilladel kui tumelilladel mängijatel.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 14:34:18 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Pooldan siin täielikult mirko28 ja Riivo77 algatust.

mirko28, ma arvan, anna meile ülevaade nendest vigadest, mida märkasid mu juhendis. Kui tundub, et võtad asja tõsiselt ja aitad valdkonna arengule kaasa, siis kaalume su kaasautoriks tegemist. Nagu sa ise ju ütlesid, ega siis punane WN8 ei tähenda et su tähelepanekud oleksid vähemväärtuslikud. Arvan, et sinu käest on nii mõndagi õppida nii kollastel, rohelistel, sinistel, lilladel kui tumelilladel mängijatel.

Et mismõttes mirkole "kaasautor" icon_rolleyes.gif
Usun, et peale uuendamist oled kaasautor sina, seda ka ainult selles osas mis puudutab lisatud graafikat ja fotosi. Või sa tõesti arvad et mirko kavatseb mõne peatyki sealt muutmata jätta? icon_lol.gif icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 14:37:40 vasta tsitaadiga

blääd, mulle satuvad küll enamasti vastu mingi jubedad rasketankid icon_mad.gif thumbs_down.gif

tsitaat:
2. enamasti tuleb teile esmalt vastu kiire kergtank, mitte aeglane rasketank
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.04.2016 14:39:46 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
blääd, mulle satuvad küll enamasti vastu mingi jubedad rasketankid icon_mad.gif thumbs_down.gif

tsitaat:

Olgem ausad, ega Sa ei oska ka seda mängu. Juba vastaste vale valik näitab selle selgelt kätte.

Kommentaarid: 1192 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 884
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 01.04.2016 14:41:18 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:

tsitaat:

Ja kui veel arvestada et mõni kergtank on aeglane ja mõni rasketank hoopis kiire... yawn.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 14:43:36 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
kr6ll kirjutas:

tsitaat:

Olgem ausad, ega Sa ei oska ka seda mängu. Juba vastaste vale valik näitab selle selgelt kätte.

Seal pole midagi imestada, ericku puudulik manual on mulle täiesti valed harjumused sisse juurutanud. Seega pooldan kiiremat manuali modimist. Sest see kohutav kahju mida puudulik manual põhjustab on ikka täiesti lubamatu icon_evil.gif

Aga samas. Oletame et ma suudan õige vastase valida, kergetanki. Kui ma esimese korraga talle HE -ga pihta ei saa, kas siis ikkagi laen siis (2) - premium ammo või proovin veel HE-ga korra, nii kaua kui saan pihta?

Ja samas kas selle lasu ajaks pidurdan või jätan RRR sisse? Aja kui pidurdan kas siis selle W+D komboga või pean S klaviga pidurdama või on mingi variant veel?

Oletame et ma ei saagi pihta talle siis kas ma peaks vajutama F7 klahvi(HELP) või pole see vajalik? Ja mida ma teen siis kui see kiire kergetank mind tulistama hakkab? Kas peaksin põgenema?

viimati muutis kr6ll 01.04.2016 14:58:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2016 14:57:11 vasta tsitaadiga

Vaadake foorumi reeglid üle.

tsitaat:
Oled vastutav kõikide omapoolt tehtud avalike postituste ja privaatsõnumite eest HinnaVaatluse ja HinnaVaatluse foorumi keskkonnas. HinnaVaatluse administratsioon (edaspidi Hinnavaatlus) ei vastuta postituste, kommentaaride ega hinnangute eest!

Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega või reeglitega vastuolevaid postitusi või hinnanguid.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=303049
https://foorum.hinnavaatlus.ee/profile.php?mode=register

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 15:13:14 vasta tsitaadiga

Tunnistage üles, kes tegi seksuaalse-suunitlusega postituse?!

EDIT: no liigume edasi, aga et seda enam kunagi ei juhtuks.

Kas keegi juba seda proovinud on?

Link
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 15:20:16 vasta tsitaadiga

see pallitank on nii pointless. Ma olen teinud 2 kohtumist: 1 kukkusin auku 2 sekundil, teises mängus läks paremini, kukkusin auku 5 sekundil. Rohkem ei kavatse seda jama enam mängida thumbs_down.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 15:25:01 vasta tsitaadiga

mirko28, tundub et kr6ll on langemas negatiivsuse ohvriks, mida soovitad talle? Tuleks kähku ära päästa, muidu on tagajärjed tervele valdkonnale tuntavad.

kr6ll, ega sa juhuslikult kodus külili pole praegu? icon_eek.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 15:27:41 vasta tsitaadiga

ei ma olen tööl. Mul on täna nii kehv vorm. Ei kavatse täna mängida. Ehk vaatan ericku striimi hoopis? Samas, nüüd kui on selge et erick on noob, peaks ehk midagi muud vaatama icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif

Ma olen vaadanud et kui ikka mäng ei lähe siis ta ei hakkagi minema, peale 4-5 mängu, kui ise rahule ei jää oma mänguga, on targem asi kinni panna ja näiteks hoopis õlut juua. Muidu kõlgud tulemustega nagu segane, 1 päev 55+ ja teine päev mingi kohutav 45 reiting. Targem on mitte torkida icon_rolleyes.gif

viimati muutis kr6ll 01.04.2016 15:36:43, muudetud 2 korda
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 15:32:08 vasta tsitaadiga

Oli plaanis täna Mausidega platooni striimida. See on noobide tank küll. Midagi ise tegema ei pea, lihtsalt seisa seal ja bounce'i mürske.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 15:46:26 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Oli plaanis täna Mausidega platooni striimida.

väga hea, toon mõned õlled siis poest ja krõpse ja vaatan seda siis. Ja vaata et oleks lahedaid momente tublisti thumbs_up.gif
Tee paar platooni mirkoga ka thumbs_up.gif icon_eek.gif
Siis tead et kummuli sind ei jäeta, hea turvaline sõita thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif

Poes on myygil kv 220-2
Peale seda OI seeriat on see ikka täiesti pointless asi osta. Isegi KV1 -ga pole enam miskit teha nii funni mõttes. Kui yldse seda t5 sõita for funn siis ikka OP asja, mida see kv220-2 pole enam.

Sellest on kahju. Ma juba ammu tahan jubedalt midagi osta, raha sygeleb, aga vot pole mida osta thumbs_down.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.04.2016 15:58:33 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Oli plaanis täna Mausidega platooni striimida. See on noobide tank küll. Midagi ise tegema ei pea, lihtsalt seisa seal ja bounce'i mürske.

Mäs kel striimida plaanid? Viska link teemasse, kindlasti leidub huvilisi thumbs_up.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 01.04.2016 16:01:07 vasta tsitaadiga

Tavapäraselt alustan kusagil 20 paiku.

www.twitch.tv/senpaierick
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 01.04.2016 16:29:28 vasta tsitaadiga

VÄRSKED UUDISED:

WOT-LIFE
FastPotty
Battles: 54
Victories: 35,2
WN8: 1318,58 icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 01.04.2016 16:44:35 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
VÄRSKED UUDISED:

WOT-LIFE
FastPotty
Battles: 54
Victories: 35,2
WN8: 1318,58 icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

Marvan, et tegemist on alla nulli läinud väärtuse ületäitumisega. Noobmeter annab realistlikuma numbri.

DamienDK
HV kasutaja

sõnum 01.04.2016 16:57:53 vasta tsitaadiga

Wot-life näitab seda valesti jah. priitr, tundub, et sa tead, miks see valesti näitab. Selgita mulle ka. Endalgi näitab wot-life vahel mõne tankiga mängides aiateibaid, aga ma pole aru saanud, mis seda põhjustab.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 01.04.2016 19:08:32 vasta tsitaadiga

Server 2 kukkus seoses plaaniliste töödega??? Wtf??? Krd öösel ei saanud neid plaanida või???
mirko28
Aeg maha 1p
mirko28

sõnum 01.04.2016 19:33:40 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Server 2 kukkus seoses plaaniliste töödega??? Wtf??? Krd öösel ei saanud neid plaanida või???

Siit ka nipp statshooradele: ärge käivitage mängu kui toimub tarkvara uuendus.
Arendati välja see piljardi tank ja nagu tarkvara arenduses ikka, avastati laivi minemisel kohe vigu ja restarditi servereid.

Ise hakkasin täna esmakordselt shift-klahvi vajutama, see lülitab zuumi sisse, enne tegin hiire rattaga seda aeglaselt, nüüd siis on kiirem see zuumindus.
Ainult, et ebamugav on väikse sõrmega shifti vajutada, tahab harjumist. Nii kui vajutan shiftile siis läheb ka A-tähe peal olev klahv alla, aju lihtsalt arvab, et seal vasakul olevat asja on vaja vajutada ja suunab mõlemad sõrmed töösse. siis zuumin ja korraga liigun vasakule ära- raske.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 01.04.2016 19:45:02 vasta tsitaadiga

Pole ma mingi statshoor!!! Statsid on teisejärgulised (kui mitte isegi kolmandad) Lihtsalt sita ajab keema! Rikkusid hea lahingu ära!!!
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 725, 726, 727 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.