xonel on 80+ metascorega mänge iirc mingi 100kond. ps4-l on äkki 150.
sa mängid mänge metacriticu järgi või Isiklikult ise mängin aastas kuni 20 mängu ja sellest on rohkem kui küll,mänge tuleb välja aastas nii et tapab kes neid kõiki mängida jõuab _________________
Vici, küsimus on tõenäosuses, et iga inimene endale midagi meelepärast leiab. Sh piisavas koguses.
Mina nt PS4 pole ostnud just selle pärast, et ma ei näe ennast seal mängimas midagi muud peale paari mängu. Pole väärt minu jaoks seda raha.
Kui PS4 peal oleks rohkem mänge, mida ma ei saaks mängida ja mis mulle huvi pakuks, siis ma oleks PS4 ostnud juba. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Vici, küsimus on tõenäosuses, et iga inimene endale midagi meelepärast leiab. Sh piisavas koguses.
Mina nt PS4 pole ostnud just selle pärast, et ma ei näe ennast seal mängimas midagi muud peale paari mängu. Pole väärt minu jaoks seda raha.
Kui PS4 peal oleks rohkem mänge, mida ma ei saaks mängida ja mis mulle huvi pakuks, siis ma oleks PS4 ostnud juba.
see on su oma valik millega mängid,samuti teiste mis millega mängib,ise mängin kõikkidel platformidel nii Pc,ps4,Xone,wiiu ja saan kõigi uute mängudega ajas kaasas käia _________________
Sa vist ei saa aru millest jutt käib.
Ma ei käsi kellelgi midagi teist moodi teha.
Jutt sai alguse sellest, et Evolution läks põhja ja Driveclub'i enam ei suppordita.
Seega ei tule update enam ning ei tule ka VR versiooni.
Minu seisukoht oli, et sellest on väga kahju, et sest häid PS4 eksklusiive, mis annaksid põhjuse PS4 osta on niigi vähe.
Siis läks jutt üle selle peale, et kas ikka on vähe jne.
Minu seiukoht on endiselt, et MINU jaoks on vähe ning kui ma vaatan 80+ mängude hulka, siis pole ka ilme, sest neid pole kuigi palju, et kõigile eri tüüpi inimestele pakkuda parajat portsu UNIKAALSEID PS4 mänge, mis neid just PS4 suunas tõmbaks.
Enamik mänge on PC peal ka olemas ja nende paari mängu pärast, mida PS4 peal mängiks, ei hakka kasti ostma.
Ma ei väida, et PS4 on halb või et teised ei peaks seda ostma või et PC on parem.
EI midagi sellist. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Sa vist ei saa aru millest jutt käib.
Ma ei käsi kellelgi midagi teist moodi teha.
Jutt sai alguse sellest, et Evolution läks põhja ja Driveclub'i enam ei suppordita.
Seega ei tule update enam ning ei tule ka VR versiooni.
Minu seisukoht oli, et sellest on väga kahju, et sest häid PS4 eksklusiive, mis annaksid põhjuse PS4 osta on niigi vähe.
Siis läks jutt üle selle peale, et kas ikka on vähe jne.
Minu seiukoht on endiselt, et MINU jaoks on vähe ning kui ma vaatan 80+ mängude hulka, siis pole ka ilme, sest neid pole kuigi palju, et kõigile eri tüüpi inimestele pakkuda parajat portsu UNIKAALSEID PS4 mänge, mis neid just PS4 suunas tõmbaks.
Enamik mänge on PC peal ka olemas ja nende paari mängu pärast, mida PS4 peal mängiks, ei hakka kasti ostma.
Ma ei väida, et PS4 on halb või et teised ei peaks seda ostma või et PC on parem.
EI midagi sellist.
ok ....aga eks neid uksi on varemgi kinni pandud ja pannakse ka edaspidi ega mängumaailm sellest seisma jää _________________
Jah seda küll, aga üks HEA ASI (mida on niigi vähe) kaob jälle ära.
Kahju. Thats it. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Aeron, krt on jah. mul ei joonistatud sealt lehtedelt esimese hooga järjekorranumbreid lihtsalt.
Vici kirjutas:
londiste kirjutas:
xonel on 80+ metascorega mänge iirc mingi 100kond. ps4-l on äkki 150.
sa mängid mänge metacriticu järgi või Isiklikult ise mängin aastas kuni 20 mängu ja sellest on rohkem kui küll,mänge tuleb välja aastas nii et tapab kes neid kõiki mängida jõuab
kui räägime üldpildist, siis metacritic annab päris hea ettekujutuse.
isikliku mängimise seisukohalt? mõlemad konsoolid on Eriti Sitt™ value for money, sest üle 2-3 mängitava eksklusiivi ei ole. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
So it sounds like DriveClub will continue to get the kind of post launch support that has marked its existence so far- and it sounds like development of that content has been handed over to one of Sony’s internal teams.
iDemon, loodame. Ehk tuleb ka mingi ametlik teadaanne. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
iDemon, see on nupukese kirjaniku arvamus, tsitaat vahetult enne seda on olulisem:
tsitaat:
You will continue to inspire us while we all take a little break and work out what we’re going to do next…
“Thank you once more, for everything. The best is yet to come.”
sealt sigineb ilmselt mingi uus stuudio, kelle all ja millega tegelema, on omaette küsimus. _________________ - londiste
Minu suurim asi miks ma ei taha konsooli on see, et ta koguks mul pigem tolmu ja ma ei mängiks sellega väga.
Samas mul sõpradel on just ps4 ja üks lausa mõtles mulle mingi kasutatud/varastatud ps4 UK-st saata, et saaks koos mängida.
Ma isiklikult ei osta konsooli ja ma väga ei ole nõus omama mingit kasti millele pean maksma kuu maksu, et sellega online mängida saaks.
See maks on tegelt üsna pisike ning selle eest saad mõned mängud ka - iga kuu paar tükki.
Seega ma isiklikult selle maksu pärast ei põe.
Kast ei ole ka kallis eriti - parimad diilid on 299 € olnud PS4le , ka Eestis.
Pea-aegu ostsin, aga siis mõtlesin, et ma vahest ei viitsi projektoritki järgi panna ja mängin üldse viimasel ajal vähe, seega jäi ära. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
No sama sin mängimise poolest. Pealegi ei ole seal PS4 peal ka neid mänge palju mis mind huvitaks ja mida arvuti peal ei saa.
Aga no sõbraga koos mängimise plus on ainult see, et saab suhelda rohkem kui niisama läbi skype vms mida harva ette tuleb.
Mul ei ole vaba raha 300 euro, et seda mingi konsooli peale kulutada. Sõber rääkis, et need varastatud ps4-d liiguvad kuskil 150 euro ringis seal UK-s.
Iseasi kas nendega ka online saab. Ega ma ise ei maksaks sentigi, kui ta mulle saadaks.
No sama sin mängimise poolest. Pealegi ei ole seal PS4 peal ka neid mänge palju mis mind huvitaks ja mida arvuti peal ei saa.
Aga no sõbraga koos mängimise plus on ainult see, et saab suhelda rohkem kui niisama läbi skype vms mida harva ette tuleb.
Mul ei ole vaba raha 300 euro, et seda mingi konsooli peale kulutada. Sõber rääkis, et need varastatud ps4-d liiguvad kuskil 150 euro ringis seal UK-s.
Iseasi kas nendega ka online saab. Ega ma ise ei maksaks sentigi, kui ta mulle saadaks.
ma arvan et iga loll ei ostaks varastatud kraami,normaalne ostab asju poest millel on ka garantii ja kindel et asi töötab _________________
Ega ma ostan ka asju poest ja kui ei saa, siis ostan kasutatult. Pole veel juhtunud asju mis on varastatud olnud.
Kasutatud asju ei saa ka mitmuses öelda, kuna olen ainult kunagi ammu 512mb rammi ostnud kasutatult.
Ja no eelmise aasta alguses ostsin Liiv käest gtx 970 uuena. Pole just pood, aga pole ka kasutatud.
Lihtsalt sõber tahab koos midagi mängida ja pakus sellise variandi välja. Tal endal on poest uuena ostetud ja juba aastaid tagasi.
Mul endal on suva, kuna ma ei kavatse endale konsooli osta ja kui tasuta saan, siis võtan vastu, juhul kui töötab.
Kuna mul on piisavalt hea arvuti, siis ei näe mõtet konsoolil ja kui arvuti lahjaks jääb, siis on mul iga kell võimalik seda uuendada.
Mu arvuti peaks veel rahulikult paar aastat vastu pidama, ennem kui midagi võiks uuendada. Samas 8GB rammi võin ka lähiajal välja vahetada 16GB vastu.
Kuna mul praegu on 2x4GB, kuna pood, kust arvuti ostsin ei saanud aru, et ma tahan ühe pulgana 8GB ja mitte 2x4.
"Today we celebrate Punch Club crossing 300,000 units sold – a huge milestone for tinyBuild and Lazy Bear Games. Being number geeks, we planted plenty of analytics into all versions of the game to figure out the exact numbers of… pirated copies of Punch Club. We even went further and decided to see how localization might impact piracy, and have some interesting regional stats.
Piracy is rampant on PC
With Punch Club, it’s evident that piracy runs rampant on PC. Note that I’m using the overall PC sales, including DRM-free versions and Steam key resellers. This also includes Mac and Linux versions, but let’s keep it simple and name it PC.
Quick-facts
Punch Club has been pirated 1.6 million times
1,137,000 times is for PC / Mac / Linux
514,000 times on Mobile
90% of mobile piracy is Android
We launched without Chinese or Portuguese. China (green graph) started growing on its own right after launch, they were pirating the English version with no problem.
Meanwhile as soon as we added Portuguese, Brazil (yellow) skyrockets in number of installs…. but not in number of sales. Brazil likes to pirate localized games."
;D bolded - tundub, et see "inimesed ostavad pärast piraatimist" väide on bs.
Lisan siia juurde, et ostsin Steamist Punch Clubi 9.99 EURiga ja ka mobiilile 3.99 EURiga. Oleks nad selle mõnele eelmise põlvkonna konsoolile välja lasknud, küllap oleksid siis alles piranumbreid näinud
Hästi palju on juttu UNIVERSAL WINDOWS ENVIRONMENT'ist.
Ehk siis jääb selline mulje, et MS on ikka all in pc osas.
Mures olen selle pärast, sest neil on piisavalt võimu, et steamile vesi peale tõmmata hetkel.
Mul on seal 930 mängu... ja ei tahaks mingit teist storet hakata pidama või 4ndat vms... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
parasjagu all in küll aga omaette küsimus on, kas sellist pc-d me tahtsimegi.
senise räige kriitika uwa teemal on microsoft ikka tublisti ära teeninud.
steamile vee peale tõmbamiseks peavad nad oluliselt rohkem pingutama... ja valve ei hoia steamosi lifesupporti peal mitte niisama.
ps4 ja 4k lugu on ilmselt vähem seotud mängudega ja pigem kõige muuga. sony lasi just laivi 4k filmide teenuse näiteks. _________________ - londiste
parasjagu all in küll aga omaette küsimus on, kas sellist pc-d me tahtsimegi.
Yep...
londiste kirjutas:
ps4 ja 4k lugu on ilmselt vähem seotud mängudega ja pigem kõige muuga. sony lasi just laivi 4k filmide teenuse näiteks.
Ei usu, VR jaoks on vaja korralikumat kasti.
Spoiler
Related info from a meeting we had yesterday was waiting for it to be approved before posting.
Price is currently $399.99 they were discussing a better CPU which would raise the price to $499.99 we were guaranteed the price will be no higher than $499.99 (He mentioned the CPU upgrade quite a bit almost as if they haven't really decided on a final spec could be a pricing issue.) also there is currently no plan for any type of trade in program for current PS4 users but that could change.
They stated that the GPU is twice as powerful as standard PS4 and much faster. They did not say exactly how fast but that is was running at a higher clock speed while being much smaller than the original.
It will have a 4k blu ray player and will upscale games that are not natively 4k.
Also there was talk of some sort of VR lounge for the media player app which is supposed to be getting a substantial upgrade.
It was stated plainly and with no room for interpretation that there are developers that already have development kits for the PS4K and that they are making games that will directly target and take advantage of the higher specs of the PS4K. It was also stated that these games will in fact work for the PS4 but with considerable sacrifices made to performance.
It was also made very clear that current games would not be getting any type of performance upgrades by being played on the system and any benefits to older games would come via patch per game and per developer. When asked if this was going to happen the response was "Its a possibility but doubtful with the exception of a handful of games."
We were also given a list of games that will be available at launch that will directly take advantage of the PS4K where the differences are and I will quote him "Significant."
For the PSVR
Eve Valkyrie
Robinson
GT Sport
For the PS4K
Deep Down (Thought this was dead)
GOW4 (This was the exact abbreviation on the sheet I can only assume its god of war 4)
There were more games on the list but these are the ones that stood out to me.
That's all I can remember off the top of my head I'll see if I can get any more information.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
2x kiirem gpu paneks selle kuskile 380/960 kanti. mis ei ole üldse paha. aga see on 3 aastat peale ps4 - need on täpselt samas kohas, kus 7850/7870 olid ps4 reliisil.
ps4 gpu 1152:72:32@800mhz ja 1.8tflops. full tonga 380x näol on 2048:128:32@970mhz ja ~4tflops.
see võib muidugi ka microsofti strateegia taga olla, et xbox1 ei hakatagi uut (pool)põlvkonda tegema ja loodetakse pc-le. _________________ - londiste
2x kiirem gpu paneks selle kuskile 380/960 kanti. mis ei ole üldse paha. aga see on 3 aastat peale ps4 - need on täpselt samas kohas, kus 7850/7870 olid ps4 reliisil.
ps4 gpu 1152:72:32@800mhz ja 1.8tflops. full tonga 380x näol on 2048:128:32@970mhz ja ~4tflops.
Ei ole päris samas kohas, VR nõuded on vahepeal selgunud ja see võimaldaks vist sort of midagi teha vs hetke piiratus.
Vb on siin kommunikatsiooni küsimus. See et scartile üks või teine mäng ei meeldi ei tähenda, et see kellelgi teisele ei võiks meeldida.
Sealjuures muidugi oleks kena, kui scart ka sellest aru saaks.
Mis uudise juures rõõmustavat on, on aga...
1. väga tore, et evolution endale uue kodu leidis
2. codemasters on ilmselt väga hea kodu sealjuures
3. codemasters on ajalooliselt multiplatform dev ehk siis ilmselt järgmine evolutioni project on ehk ka multiplat, mis tähendab, et rohkem inimesi saavad mingit tulevast tõenäoliselt üsna head asja nautida _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Vb on siin kommunikatsiooni küsimus. See et scartile üks või teine mäng ei meeldi ei tähenda, et see kellelgi teisele ei võiks meeldida.
Sealjuures muidugi oleks kena, kui scart ka sellest aru saaks.
Enda meelest küll olen ma olnud siin teemas üks suurimaid Drive Clubi proponente, aga okei.
erick, mängida on funim kui vaadata
Kui proovinud pole, siis soovitan, minu meelest on ta mõnusalt tühi. Pean seda silmas kõige positiivsemas mõttes.
Lükkad HUD'i välja ning sõidad lihtsalt mingeid maalilisi radu mööda, mõnusa muusika taustal. Ta ei ole väga raske aga samas on päris mõnus kui hästi välja tuleb... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Noh, natuke värskeid tuuli ja varsti jälle põhjust teemat üles soojendada Kogu see asi allpool meenutab mulle vaikselt seda, kuidas mobiilitootjad lasevad 1x aastas product refreshi välja ja koorivad siis vaeste inimeste upgrade anxiety pealt pappi.
Teatud mööndustega (tekstuurimisjõudlus), hakkab Teraflopsi ja fill rate osas GTX Titanile järele jõudma (~10% alla GTX 970 jõudluse). Native 4K gameplay jääb unistuseks, aga software scalerite abil on ilmselt võimalik vähemalt marketingis väita 4K reso.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.