Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
salusoft
HV vaatleja

|
24.03.2016 17:07:39
|
|
|
Tompa kirjutas: |
Kuidas nii? Lihtsalt mine uue Telia TV peale üle ja naudi.  |
Kas selle TeliaTV peale saab minna ka nii, et vana hea menüü säilib?
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
24.03.2016 17:12:56
|
|
|
salusoft, pmst saad aga sel juhul FOXPlay'd ikka ei näe.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
24.03.2016 17:58:30
|
|
|
salusoft kirjutas: |
Kas selle TeliaTV peale saab minna ka nii, et vana hea menüü säilib? |
Mis selles vanas menüüs nii palju head on, mille nimel reklaamivabast kordusTVs, filmiriiulist ja FOXplayst loobuma peaks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.03.2016 17:59:32
|
|
|
Motorola peal on vana menüü kiirus normaalne, et uimerda.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ready
HV kasutaja
|
24.03.2016 18:03:24
|
|
|
Mis selles vanas menüüs nii palju head on, et selle nimel reklaamivabast kordusTVs, filmiriiulist ja FOXplayst loobuma peaks? |
Kiired otseteed ja väga ülevaatlikud menüüd. Vajutad kollast ja jooksva saate info on sul kohe ÜLEVAATLIKULT ees.Vajutad rohelist saad kohe kanali seaded ilma viguriteta ette. Vajutad sinist ja voilaa kogu kanali kava täies ilus ees. Reklaamivaba ei ole küll mingi argument, mis mind sunniks ebamugavusi taluma. Järelvaatamine töötab ka välisantenniga ja mingit probleemi pole.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
24.03.2016 18:06:49
|
|
|
Eks siis paari kuu pärast näeb, mis see FOXPlay endast kujutab, kui see lõpuks ka Samsa äpile jõuab.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
salusoft
HV vaatleja

|
24.03.2016 18:10:33
|
|
|
Mis selles vanas menüüs nii palju head on, mille nimel reklaamivabast kordusTVs, filmiriiulist ja FOXplayst loobuma peaks? |
No kordusTV ja filmiriiul on vanas kah olemas, kuigi ma pole neid kasutanud (kobra küll vaatab sealt mingit "Pilvede all" seepi).
Uut menüüd olen korra proovinud, oli paraku nihuke uimerdis, et lasin vana softi tagasi panna.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.03.2016 18:13:33
|
|
|
ready kirjutas: |
Mis selles vanas menüüs nii palju head on, et selle nimel reklaamivabast kordusTVs, filmiriiulist ja FOXplayst loobuma peaks? |
Kiired otseteed ja väga ülevaatlikud menüüd. Vajutad kollast ja jooksva saate info on sul kohe ÜLEVAATLIKULT ees.Vajutad rohelist saad kohe kanali seaded ilma viguriteta ette. Vajutad sinist ja voilaa kogu kanali kava täies ilus ees. Reklaamivaba ei ole küll mingi argument, mis mind sunniks ebamugavusi taluma. Järelvaatamine töötab ka välisantenniga ja mingit probleemi pole.  |
Näiteks ka ajamasina kasutamine on vana menüüga oluliselt mugavam, kuigi jah seda ei rakendata nii paljude kanalite peal kui uues, isegi kui all on uus teenus olema.
Telial on jäänud Elioni visiooniajastust mingi jama põhimõte selles osas. Võid kasutada uut teenust vana menüüga ja maksta selle eest nagu uue menüü kasutajad aga vot selle eest sulle krdi stagnandile me teenuseid ikkagi samamoodi ei anna.
viimati muutis seeru 24.03.2016 18:14:18, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Tompa
HV kasutaja
|
24.03.2016 18:13:43
|
|
|
ready kirjutas: |
Kiired otseteed ja väga ülevaatlikud menüüd. Vajutad kollast ja jooksva saate info on sul kohe ÜLEVAATLIKULT ees.Vajutad rohelist saad kohe kanali seaded ilma viguriteta ette. Vajutad sinist ja voilaa kogu kanali kava täies ilus ees. Reklaamivaba ei ole küll mingi argument, mis mind sunniks ebamugavusi taluma. Järelvaatamine töötab ka välisantenniga ja mingit probleemi pole.  |
Kui see uus nii ebamugav on siis küll.
Minu jaoks ta muidugi ebamugav ei ole kuna ma eriti tihti saateinfot ei vaata ja kanalit ei seadista. Kava tuleb uues samuti ühe vajutusega ette.
|
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.03.2016 18:29:22
|
|
|
Selle uue-vana menüü lahendus on tegelikult suht lihtne.
Tuleb omada mõlemat varianti korraga.
Siis saad iseendale ka selgeks, kumb sul rohkem meeldib ja kumba on mõnusam ja mugavam kasutada.
Arvestades siiski seda, et vana kasutades on Telia poolt mõningad piirangud peal ja selles suhtes on natuke ebaaus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.03.2016 19:44:40
|
|
|
seeru kirjutas: |
Siis saad iseendale ka selgeks, kumb sul rohkem meeldib ja kumba on mõnusam ja mugavam kasutada.
Arvestades siiski seda, et vana kasutades on Telia poolt mõningad piirangud peal ja selles suhtes on natuke ebaaus. |
Õige, nii lihtne ongi.
Samas 5 aastat vana Skoda Superb ei saa selle aasta Superbi lisavarustust never peale. Olgu siis liisitud või maksetud.
Vana nutitv liitujad tarbivad sel kujul nagu nad selle said, seda niikaua kui nad otsustavad uuega liituda. Puhtalt maitse asi, ka mulle ei meeldi hanguvad menüüd, meenutades esimesi android telefone. Samas olen harjunud uuega sisu tarbima ja see menüü ülesehitus või see info seal ei ole enam üldse probleem. Valin saate ja käivitan, see on kogu tegevus menüüdes.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
24.03.2016 19:48:57
|
|
|
Kava tuleb uues samuti ühe vajutusega ette.  |
Aga see kava on ju täielik jama. Pole seal ei hooaegade ega osade numbreid ja ridu kuvatakse ekraanile üsna minimaalselt. Tahad terve päeva kava näha, toksi nooleklahvi nagu tola.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.03.2016 19:58:27
|
|
|
indrekp kirjutas: |
seeru kirjutas: |
Arvestades siiski seda, et vana kasutades on Telia poolt mõningad piirangud peal ja selles suhtes on natuke ebaaus. |
Õige, nii lihtne ongi.
Samas 5 aastat vana Skoda Superb ei saa selle aasta Superbi lisavarustust never peale. Olgu siis liisitud või maksetud.
Vana nutitv liitujad tarbivad sel kujul nagu nad selle said, seda niikaua kui nad otsustavad uuega liituda. Puhtalt maitse asi, ka mulle ei meeldi hanguvad menüüd, meenutades esimesi android telefone. Samas olen harjunud uuega sisu tarbima ja see menüü ülesehitus või see info seal ei ole enam üldse probleem. Valin saate ja käivitan, see on kogu tegevus menüüdes. |
Ega see praegune nn uus ka ju igavesti kesta ei saa.
Ma arvan, et jõuan midagi paremat ära oodata. Vana korras Skoda on parem küll kui uus piixus BMW aga maitse asi muidugi kui ainult garaaziz hoida ja sõitma ei lähe.
Ja nagu ise tunnistad hakkad ka uue menüüdest juba võõrduma, kes ikka ebamugavat asja kasutada tahab. Ma ka ei taha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.03.2016 21:06:36
|
|
|
Ei, seal tingimused kirjas ju.
Vana on nii nagu vana said, sinna ei ehitata uusi lisateenuseid.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
serkas
HV vaatleja
|
25.03.2016 00:01:06
|
|
|
Puhv2 kirjutas: |
kas kellelgi on veel viimastel päevadel nutiTV tavapärasest rohkem tõrkuma hakanud? mingid laadimiskettad jäävad kõikides vaadetes jooksma, menüüd kumavad üksteisest läbi ja ära ei kao jms. kas vana nutitv äpi ja samsung 6400 combo võlud? |
Võlusõna on Samsung. Digibokside ja LG teleritega muret ei ole.
Lahendus on tasuta Arrise digiboks mida Samsungi tõrgete lahenduseks esindustes pakutakse.
Iseenesest see kettaketramine läheb korda kui uus Telia TV äpp Samsungi smarthubis ülesse saab. |
Kuressaares ei saa Samsungi omanik Arrise boksi. Käisin täna, soovitati Samsungi toega ühendust võtta. Minu vastuse peale, et sealt ma lahendust ei saa ja see paljude Samsade omanike
probleem, soovitati Telia tehnilise toega suhelda. Siis leidsid arvutist, et ma olen viimati veebruaris ühenduses olnud, aga ei ole märget, et lahendus oleks boks. Küsisin, et kas pean siis paluma
tehnilisel toel siselisti üles, et boks lahendaks probleemid. Vastus oli JAH. Oma arvutist otsides nad ei leidnud infot, et Telia Arrise tasuta kasutuse annab. Teine piiga ütles kõrvalt, et kuskil ta seda nägi,
aga ei suudetud leida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.03.2016 08:49:25
|
|
|
serkas kirjutas: |
Puhv2 kirjutas: |
kas kellelgi on veel viimastel päevadel nutiTV tavapärasest rohkem tõrkuma hakanud? mingid laadimiskettad jäävad kõikides vaadetes jooksma, menüüd kumavad üksteisest läbi ja ära ei kao jms. kas vana nutitv äpi ja samsung 6400 combo võlud? |
Võlusõna on Samsung. Digibokside ja LG teleritega muret ei ole.
Lahendus on tasuta Arrise digiboks mida Samsungi tõrgete lahenduseks esindustes pakutakse.
Iseenesest see kettaketramine läheb korda kui uus Telia TV äpp Samsungi smarthubis ülesse saab. |
Kuressaares ei saa Samsungi omanik Arrise boksi. Käisin täna, soovitati Samsungi toega ühendust võtta. Minu vastuse peale, et sealt ma lahendust ei saa ja see paljude Samsade omanike
probleem, soovitati Telia tehnilise toega suhelda. Siis leidsid arvutist, et ma olen viimati veebruaris ühenduses olnud, aga ei ole märget, et lahendus oleks boks. Küsisin, et kas pean siis paluma
tehnilisel toel siselisti üles, et boks lahendaks probleemid. Vastus oli JAH. Oma arvutist otsides nad ei leidnud infot, et Telia Arrise tasuta kasutuse annab. Teine piiga ütles kõrvalt, et kuskil ta seda nägi,
aga ei suudetud leida. |
Uurisin, esindused näevad valimisse kuuluvaid kliente. Kuidas sinna saab? On neil ilmselt õigus, tuleb riketega eelnevalt suhelda ja probleem tuvastada. Nagu öeldud, probleemid on samsungite korral erinevad. Vabalt võib ka hoopis liiniprobleem olla, seega välistatakse kõik teised asjaolud ja siis saab esindusse minna 1 aastase rendisoodustusega 0€ digiboksi järgi.
Varasemast ajast võivad siiski juba mitmed kliendid valimis sees olla.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.03.2016 09:04:33
|
|
|
indrekp, mis selle jutu kohta kostad:
Subtiitritega on FoxPlays igatahes jama.
Vähemalt LG äpiga.
Küll ilmuvad ainult korraks või jäävad üldse mõned laused vahele.
Kas nüüd on asi konkreetsetes vigastes supakates või on kogu subtiitrite kuvamise mootor vigane?
Näiteks Elavad surnud S01E01
Kinnitad, lükkad ümber?
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.03.2016 09:12:09
|
|
|
Six, kinnitan, on see mootor või midagi aga saab lahenduse kindlasti ja tegeletakse. Sama võib ka osadel telekanalitel LGl subtiitritega tõrkeid olla.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Six
HV veteran

|
25.03.2016 09:31:07
|
|
|
Telekanalite subtiitrite meeldejätmise probleem tundub olevat parem peale 5.6.13 versiooni updatet. (LG äpist siis jutt).
Teatud kombinatsiooniga õnnestub aga ikkagi lolliks ajada - näiteks kui valida vene kanalil eesti subtiitrid, siis minna uuesti kanali seadetele ajal kui eesti subtiitreid ei saa valida (otsesaade vms), siis peale seadetes käimist ei ole enam meeles eesti supakate eelnevalt tehtud valik.
Six, kinnitan, on see mootor või midagi aga saab lahenduse kindlasti ja tegeletakse. Sama võib ka osadel telekanalitel LGl subtiitritega tõrkeid olla. |
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
yanek
HV vaatleja
|
25.03.2016 13:34:57
|
|
|
millise video formaadi peab arrises panema kui on samsa h6800 telekas
see vaikimisi 720 tundub vist kõige parem, kuigi jube raske on mingit vahet näha
1080ga tekivad üles äärele mingid kriipsukesed
ma pidin nagu ostma arrise, huvitav kas saaks ka tasuta kui kurdaks oma äpi muret jälle
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.03.2016 13:41:15
|
|
|
yanek, samsungi kasutajale 1 üürisoodustus 1 aasta, edasi maksad või lõpetad.
Arrises tuleks panna 1080p50 siis tuleb ikka FHD kanal ka puhtalt läb.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
yanek
HV vaatleja
|
25.03.2016 14:01:13
|
|
|
yanek, samsungi kasutajale 1 üürisoodustus 1 aasta, edasi maksad või lõpetad.
Arrises tuleks panna 1080p50 siis tuleb ikka FHD kanal ka puhtalt läb. |
ok
aga mul näiteks bloombergi pildi teeb nii väikeseks siis et üle äärde tekivad sellised - - -- - - - - -- - - -- -- - - - - - -
ja mingi tv3 ka vist vahest
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.03.2016 14:10:38
|
|
|
Oeh, taaskord aetakse probleem süviti hullemaks, kui tegelikkus.
Probleeme on olnud reaalsuses liinikvaliteedis, ressursis, täiendavates kliendiseadmetes sisevõrgus, vananenud tarkvaras või vääras kasutajaharjumuses.
Ma ütleks, et kõvasti üle 90% 1 aasta üürisoodustustest on põhjendamata.
Igatahes ma usun, et pidu ja pillerkaar sellises vormis ei jätku.
yanek, see on VBI data , mida ekraanil näed...
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
yanek
HV vaatleja
|
25.03.2016 14:17:21
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Oeh, taaskord aetakse probleem süviti hullemaks, kui tegelikkus.
Probleeme on olnud reaalsuses liinikvaliteedis, ressursis, täiendavates kliendiseadmetes sisevõrgus, vananenud tarkvaras või vääras kasutajaharjumuses.
Ma ütleks, et kõvasti üle 90% 1 aasta üürisoodustustest on põhjendamata.
Igatahes ma usun, et pidu ja pillerkaar sellises vormis ei jätku.
yanek, see on VBI data , mida ekraanil näed... |
see vbi data ei ütle mulle midagi
küll aga tundub et seda ei peaks seal olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
|