Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 718, 719, 720 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
siven
HV veteran
siven

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.03.2016 14:11:54 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
globostrat kirjutas:
antikondor kirjutas:
Palun seleta ja põhjenda globostrat

Selles mängus, nagu igas mängus, on palju ebatäpsusi võrreldes reaalse eluga, ja see on normaalne. Aga Sixth Sense ei ole ebatäpsus, see on puhas väljamõeldis, täielik äpardus. Igas tankis siis istub komandörina mingi Ilona Kaldre vms.? Idiootsus ruudus.

Kuidas sa aru ei saa oma 11k mängu juures, et 6-es meel on vajalik mängu mehaanika tõttu ja tegu pole simulaatoriga? Miks selles mängus just seda teed on mindud - arvan, et põhjuseks kaartide väiksus ja põnevamate lahingute loomine. Kui poleks 6-ndat meelt ja mainitud spottimise mehaanikat siis kestaksid lahingud kas 2-3 minutit, või teine variant - täielik campfest. Kui ma ei eksi, siis sama süsteem on ka Modern Warfare-is, ehkki kaardid suuremad.

Kui otsid simulaatorit - pane Arma 2/3 meeskond kokku ja sõdi tankidega. Kulutad pool tundi ainult vastase tanki otsimisele yawn.gif Või War Thunder. Aga kui just eelmainitud mängud sobivad, siis WoT pole sinu mäng - kummaline et 11k mänge selleks arusaamiseks kulub.

PS! Või kärutad ainult TD-de ja Artidega ringi - stronk kemp bush - ajab närvi küll kui vahetutl enne lasku vastase tank ära kaob beer_yum.gif või vastane "surprise buttsexi" teeb

räigelt ajab närvi vastane otse ees ja siis kaob:D eriti debiilsus millega ei suuda kunagi leppida.
kas war thunder parem? meeldib tankidega sõda aga wotis on nii palju asju mis mulle ei istu...
war thunder siis nagu ma su jutust aru saan rohkem simu? seal ei kao tangid ära jne? ple sixth sense?
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 24.03.2016 14:37:52 vasta tsitaadiga

Seal on tankid jah kogu aeg nähtaval. Tuleb ainult "üles leida", et punane marker pea kohale tekiks. Lisaks on olemas ka "realistic battle" vms, kus neid punaseid markereid ei ole ja pead ise vaenlase põõsast üles leidma.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 24.03.2016 16:43:29 vasta tsitaadiga

Ma olen täheldanud, et spottimis süsteemi vastu on peamiselt need mängijad, kes pole väga head. Ehk siis need, kes ei viitsi süveneda mängu reeglitesse eriti. Kui oled ikkagi natuke uurinud seda camo süsteemi, siis saad suht käbedalt aru, mis ja kuidas. Mulle see mehhanika isiklikult meeldib.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 24.03.2016 18:26:40 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma olen täheldanud, et spottimis süsteemi vastu on peamiselt need mängijad, kes pole väga head. Ehk siis need, kes ei viitsi süveneda mängu reeglitesse eriti. Kui oled ikkagi natuke uurinud seda camo süsteemi, siis saad suht käbedalt aru, mis ja kuidas. Mulle see mehhanika isiklikult meeldib.

saan aru jah aga lihtsalt aju ei võta vastu ,et suur objekt nagu tank kaob ära ninaeest...
okei visuaalset pilti pole aga kuhu heli jääb? tank ei ole väike hiireke....
ja mis imeloom see scout on seal mingi EPIC kotkasilm tiimis... miks ei võiks mul olla see sama kotkasilmaga inimene ka heavy tankis?
panen ikka ju parimatest parimad oma tanki juhtima mitte lühinägelikud ja kurdid.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 24.03.2016 18:45:20 vasta tsitaadiga

Noh ole nüüd! Väga nina eest nad küll ära ei kao!
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 24.03.2016 20:01:50 vasta tsitaadiga

selle spottimisega on nii ja naa, vahest kaob ninaeest 2ra ses m6ttes et 150m ja kadunud, ok p66sas istub ka ok, aga tuleb nn p66satagant v2lja, teeb lasu 2ra ja tolleks hetkeks on poolenisti p88sast v2ljas. selline tunne vahest et tanki keskosa peab ainult varjatud olema, ma ei r22gi siin tornist. et mingi veerand tanki on p88sast v2ljas siis on ikka kadunud.
sakinaga
HV Guru

sõnum 24.03.2016 20:38:43 vasta tsitaadiga

Kui oleks nö realistlik vaade, siis peaks pidevalt jamama, et päike ekraanile ei paistaks ja kontrast 100% paigas oleks jne, et saada eelist. See mäng on ikkagi arkaad sellepärast, et ta oleks mänguna parem. Full-simu tahate, siis AW on alati võimalus, iseasi, kui hea ta mänguna on. Ja eks ta ka päris simuni ikkagi ei küündi icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 24.03.2016 20:45:38 vasta tsitaadiga

Ega jah, tagumised põsed jäävad terveks icon_smile.gif
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 24.03.2016 21:13:36 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:
Kui oleks nö realistlik vaade, siis peaks pidevalt jamama, et päike ekraanile ei paistaks ja kontrast 100% paigas oleks jne, et saada eelist. See mäng on ikkagi arkaad sellepärast, et ta oleks mänguna parem. Full-simu tahate, siis AW on alati võimalus, iseasi, kui hea ta mänguna on. Ja eks ta ka päris simuni ikkagi ei küündi icon_biggrin.gif

AW ja simu? icon_confused.gif icon_neutral.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 24.03.2016 21:28:57 vasta tsitaadiga

Tere Kr6ll! Ma ei tõesti ei tea, mis suhe sul Mirkoga on või oli ja ega ma ei tahagi teiste siivutusi teada icon_wink.gif No ei ei ole Mirko, ei ole.
Ja seda Tetrisse juttu kuuleb seal mängus ka väga sagedasti, kas teiste mängude pakkumisi ei ole? Ja kuna ma ilmselt tõesti lõpetan selle asja seal ära - kevad tuleb peale ja peab hakkama juba tsiklit putitama ja oma elu jääb samuti natukene unarusse, siis ma lihtsalt puht huvi pärast annaks sulle, Kr6ll, oma tankid, mängi nendega üks päev ja ma mind huvitab, mitu punkti sa WN8-t tõstad ja mitu protsenti mängudest sa võidad. Siiralt huvitaks, kuidas WN8 hoobilt 1500+ peale tõsta ja võiduprotsent 55% peale, minu tankidega, nii nad nagu nad mul on, ilma igasuguste modede ja "kuld"mürskudeta? Kui keegi nädalaga WN8 1500 peale ja võiduprotsendi 55% peale saab, annan talle 50 eurot sulas kätte.
tagasi üles
mosq
HV vaatleja

sõnum 24.03.2016 21:41:42 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Tere Kr6ll! Ma ei tõesti ei tea, mis suhe sul Mirkoga on või oli ja ega ma ei tahagi teiste siivutusi teada icon_wink.gif No ei ei ole Mirko, ei ole.
Ja seda Tetrisse juttu kuuleb seal mängus ka väga sagedasti, kas teiste mängude pakkumisi ei ole? Ja kuna ma ilmselt tõesti lõpetan selle asja seal ära - kevad tuleb peale ja peab hakkama juba tsiklit putitama ja oma elu jääb samuti natukene unarusse, siis ma lihtsalt puht huvi pärast annaks sulle, Kr6ll, oma tankid, mängi nendega üks päev ja ma mind huvitab, mitu punkti sa WN8-t tõstad ja mitu protsenti mängudest sa võidad. Siiralt huvitaks, kuidas WN8 hoobilt 1500+ peale tõsta ja võiduprotsent 55% peale, minu tankidega, nii nad nagu nad mul on, ilma igasuguste modede ja "kuld"mürskudeta? Kui keegi nädalaga WN8 1500 peale ja võiduprotsendi 55% peale saab, annan talle 50 eurot sulas kätte.
Maksad ette teen selle kahe päevaga ära 😬
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 24.03.2016 22:35:51 vasta tsitaadiga

mosq, tal on 837 mängu keskmine WN8 216 ja WR 45,64%. Kahe päevaga ei tee siin overalli osas midagi ära.

Isegi ideaalsel juhul, kasutades tal olemas olevat Cromwelli 266 lahingu jooksul treenitud crewga, mille skillid on korralikult seadistatud... no kui suudad hoida sellega keskmist WN8-t 4000, isegi siis võtab 430 mängu aega, et overall tõsta WN8 1500 peale. WN8 3200 keskmise juures, mis on märksa tõenäolisem, võtaks see 633 mängu. Arvan, et isegi Circonil käiks üle jõu 48 tunni jooksul 430 mängu teha icon_biggrin.gif

Aga no eks arvuta ise kokku: http://www.wot-fightclub.de/wot/road_to_victory/calc.html

Aga no kui jutt käib ühe sessiooni või isegi nädala keskmisest, siis GG, maksa siit teemast pea ükskõik kellele see 50 EURi ja Cromwelliga WN8 1500 ja 55% WR garanteeritud. FastPotty, kui mulle selle pakkumise teed, siis striimin seda üritust laivis ja saad pärast videost vaadata, kuidas see käis icon_biggrin.gif
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 24.03.2016 23:03:11 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
mosq,

Aga no eks arvuta ise kokku: http://www.wot-fightclub.de/wot/road_to_victory/calc.html

Proovisin selle kalkulaatoriga, et millal ma jõuan 1400 peale ja vastus oli impossible icon_smile.gif icon_smile.gif Või panin kuskil midagi valesti? Aga ennem lõpeb maailm vist ära icon_smile.gif

DamienDK
HV kasutaja

sõnum 24.03.2016 23:03:31 vasta tsitaadiga

FastPotty, ma arvan, et Kr6ll ei ole ainuke, kes arvab, et sa oled Mirko. Kogu kõnelaad on täpselt sama mis Mirkol, samuti mingi naljakas inglise tankide eelistamine.

WN 1500+ ja WR 55+ peale saamine.. Isegi minul oma 3k mängu juures pani see kõrvad liikuma, samas ma tunnistan, et hetkel ma seda ära ei suuda teha, eriti veel ilma osade modideta. Kuid ma nõustun erick jutuga, et väga paljud siit teemast teeks sellise tulemuse nädala keskmisena väga vabalt ära küll.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 24.03.2016 23:18:50 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
maatriks kirjutas:
Kui oleks nö realistlik vaade, siis peaks pidevalt jamama, et päike ekraanile ei paistaks ja kontrast 100% paigas oleks jne, et saada eelist. See mäng on ikkagi arkaad sellepärast, et ta oleks mänguna parem. Full-simu tahate, siis AW on alati võimalus, iseasi, kui hea ta mänguna on. Ja eks ta ka päris simuni ikkagi ei küündi :D

AW ja simu? :-? :-| :D :lol:
Nii AW mängijad väidavad, ise pole mänginud.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 151
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 25.03.2016 00:59:31 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
erick kirjutas:
mosq,

Proovisin selle kalkulaatoriga, et millal ma jõuan 1400 peale ja vastus oli impossible icon_smile.gif icon_smile.gif Või panin kuskil midagi valesti? Aga ennem lõpeb maailm vist ära icon_smile.gif

No kuidas sa mõtled 1400 peale jõuda kui su 60 päeva keskmine on 1281? icon_biggrin.gif See on matemaatiliselt võimatu. Selleks, et sinna jõuda, peaksid kõigepealt suutma mängida jooksvalt paremini kui WN8 1400.
tagasi üles
mosq
HV vaatleja

sõnum 25.03.2016 01:12:27 vasta tsitaadiga

Kui 800mängu, siis jääb ära jah vist icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 25.03.2016 03:55:02 vasta tsitaadiga

Ma pidasin silmas seda, et kui vaadata seda tasapisi tõusvat kõverat (areng on küll aeglane, aga siiski) siis millal ma sinna jõuaksin? Aga seda see kalkull ei arvesta?
Muidugi on jätkuvalt piduriks üle poole tehtud mängud, mil arvasin, et küll ma ise omaenese tarkusest hakkama saan.

Anna tooli

sõnum 25.03.2016 09:55:34 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
No ei ei ole Mirko, ei ole.
Autendi end ID-kaardiga
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 25.03.2016 12:25:38 vasta tsitaadiga

sinu ema kirjutas:
FastPotty kirjutas:
No ei ei ole Mirko, ei ole.
Autendi end ID-kaardiga

OT: ma olen end kunagi autentinud, kuid enam seda märget ei ole. Tuleb mingi aja tagant uuesti teha?
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 25.03.2016 12:39:13 vasta tsitaadiga

/OT/ Valvejoodik, kui ID kaart või selle serdid aeguvad pead end siin uuesti autentima.
Ahto
Kreisi kasutaja
Ahto

sõnum 25.03.2016 12:51:44 vasta tsitaadiga

pyroman11 Kui suudad keskmise WN8 hoida 1600 siis kuluks 37868 lahingut.
Mida parem on viimaste päevade keskmine WN8 seda kiiremini eesmärgini jõuad icon_wink.gif
6885 games on average WN 2500
to reach WN 1400 (Good)
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 25.03.2016 12:59:26 vasta tsitaadiga

Ericku pakkumine on hea. Live stream oleks hea võimalus ju konto omanikul vaadata kuidas reaalselt cromiga vaja sõita. 50 eurot jäta varuks ja ehk investeerid selle mingisse prem. Tanki

Veelgi edevam oleks siiski projekt:
näiteks erick teeb 25 mängu sellega ja saab 50 euri omale kui wr on parem kui 65 ja win8 3k või parem
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Masochist
HV vaatleja
Masochist

sõnum 25.03.2016 13:59:16 vasta tsitaadiga

Tervist kaasvõitlejad!

Öelge mulle, mis kuradi kala see on, et ma ei saa juba oikemat aega teisi mängu ajal platooni kutsuda ning ise teiste kutseid vastu võtta? Klikin ja sõtkun seda ikooni (hoides all cntr nuppu) kuid mitte midagi ei juhtu? Kas mul on vaja seadeid kuskilt näppida või on see mingi WG enda kala? icon_evil.gif
Alguses arvasin, et ma ei saa seda teha seepärast, et vastava tankiga on mingi platoonimissioon pooleli, kuid asi ei ole selles. Vahet pole mis tankiga sõidan, kavõi Leichtrktoriga, platooni mina mängu ajal teha ei saa...

Marx112
HV kasutaja

sõnum 25.03.2016 14:09:21 vasta tsitaadiga

Masochist kirjutas:
Tervist kaasvõitlejad!

Öelge mulle, mis kuradi kala see on, et ma ei saa juba oikemat aega teisi mängu ajal platooni kutsuda ning ise teiste kutseid vastu võtta? Klikin ja sõtkun seda ikooni (hoides all cntr nuppu) kuid mitte midagi ei juhtu? Kas mul on vaja seadeid kuskilt näppida või on see mingi WG enda kala? icon_evil.gif
Alguses arvasin, et ma ei saa seda teha seepärast, et vastava tankiga on mingi platoonimissioon pooleli, kuid asi ei ole selles. Vahet pole mis tankiga sõidan, kavõi Leichtrktoriga, platooni mina mängu ajal teha ei saa...

Endal oli sama jama kui installisin 9.14 aslain mod packi. Aga kui installima hakkad on seal selline asi nagu "chat mods", selle pidi maha võtma ja kõik töötas.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 718, 719, 720 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.