Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
degrass
HV kasutaja

|
02.11.2015 22:09:39
|
|
|
Viimasel ajal, eriti viimasel kuul on kurjad keele igasugu spekulatsioone liikvele lasknud, eriti peale John Chen'i natuke ebaõnnestunud intervjuud, mida saab vaadata siit. Aga sellest ei tahtnud ma kirjutada, vaid postitada viite ühele crackberry postitusele: How YOU (Community) can save BlackBerry 10.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
03.11.2015 12:24:20
|
|
|
degrass kirjutas: |
Viimasel ajal, eriti viimasel kuul on kurjad keele igasugu spekulatsioone liikvele lasknud, eriti peale John Chen'i natuke ebaõnnestunud intervjuud, mida saab vaadata siit. Aga sellest ei tahtnud ma kirjutada, vaid postitada viite ühele crackberry postitusele: How YOU (Community) can save BlackBerry 10. |
John Chen ja BB juhatus on samasugused idioodid, nagu need, kes Nokia rongi alla lükkasid.
_________________ Kõik roheine vajab CO2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylts01
HV vaatleja
|
22.11.2015 19:22:18
|
|
|
Lubasin BBM'is et kirjutan väikse võrdluse Jolla (Sailfish OS) ja BB10 suhtes. peale sisesta nuppu vajutamist, nõudis HV aga logimist ja peale logimist olin ma otsaga juba kuskil teises teemas ja läinud kogu jutt oligi. Sry aga rohkem küll mingit huvi seda kirjutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
28.11.2015 21:22:55
|
|
|
Vôta seda kui koolituskulu. Ma usun, et Jollast huvitatuid on HV's piisavalt, et asi ennast ära tasuks.
Enda ülevaate kirjutasin ja vorminasin ma suures osas välises tekstitöötlus programmis ning tekstile viimast lihvi andes oli enne igat eelvaadet teatav "ootusärevus", et millega HV mind üllatab.
Ma vaatan, et ma peaksin oma ülevaadet natuke värskedama, kuna praktiliselt kôik probleemid, millele ma tekstis viitan on OS uuenduste käigus ära lahendatud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
21.03.2016 23:14:34
|
|
|
Millist BB hetkel osta, kas Pasporti või Classicu?
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
22.03.2016 12:59:41
|
|
|
arno14 kirjutas: |
Millist BB hetkel osta, kas Pasporti või Classicu? |
Kui sulle on mingil põhusel oluline Android ja google, siis Blackberry Priv.
Muul juhul soovitaksin Passport'i/Passport SE. Endal pea aasta juba Passport ja väga rahul. Algul võib olla telefoni mitte traditsionaalne kuju harjumatu, kuid see on pigem tingitud sotsiaalsetest dogmadest.
Spoiler 
Enne Passporti kaalusin ma omale uue sülearvuti ostmist, kuid nüüdseks on see päevakorrast maas ja ei näe ka enam vajadust. Passport muudab sinu arusaama mobiilsest töövahendist.
Ainus põhjus minu silmis Classic'ut valida on "tool belt'i."
Anna palun teada, millise valiku tegid
|
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
23.03.2016 21:48:42
|
|
|
Kust hankisid selle? Mis võrgus töötab? Mul oli enne BB10, aga lõhkusin ekraani ära. Oli Elisa võrk, kõik toimis, aga nüüd tahaks EMTi üle minna kuna kodus pole levi.
Kas telefon peab hästi vastu, st kas on kulumis jälgi? Kas käes ja taskus on mugav?
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
24.03.2016 20:45:56
|
|
|
Kust hankisid selle? Mis võrgus töötab? Mul oli enne BB10, aga lõhkusin ekraani ära. Oli Elisa võrk, kõik toimis, aga nüüd tahaks EMTi üle minna kuna kodus pole levi.
Kas telefon peab hästi vastu, st kas on kulumis jälgi? Kas käes ja taskus on mugav? |
Saadud Vodafone (DE) kaudu lepinguga. Minule teadaolevalt toimb vodafone' roaming sh andmeside Eestis probleemideta üle Elisa võrgu.
Eelmise aasta lõpus tekkis nn screen lift, vahetati garantii korras välja. Uuega seda probleemi ei ole esinenud. Crackberry's on seda probleemi kirjeldatud, tõenäoliselt ebaõnn isendiga.
Kulumise kohapealt raske öelda, kuna kasutan BB enda ekraanikaitset ja hard shell'i. Ümbris ise on aga tugevate kulumisjälgedega. Telefon koos hard shell'ga püsib turvaliselt ja kindlalt käes. Ilma on suhteliselt ebamugav. Kannan peamiselt jaki põuetaskus, harvem pükste tagataskus, ei kurda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
27.03.2016 01:31:37
|
|
|
kas BB on juba võimalik telefonis dokumente digiallkirjastada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
29.03.2016 01:32:23
|
|
|
kas BB on juba võimalik telefonis dokumente digiallkirjastada? |
Mulle jääb natuke segaseks mis sa digiallkirjastamise all mõtled.
Sa pead siin kohal arvestama, et BB10 arendamine on peatatud, kuna privaatsus ja andmeturve ei ole inimestele prioriteetsed. kellelegi ei ole vaja telefoni, mille varastamine on sisuliselt mõttetu ja mille kernel sobib käitamaks kriitilisi süsteeme.
Spoiler 
Lubatud on turvauuendusi märtsis (!?) (10.3.3) ja käesoleva aasta lõpus (10.3.4?). Edasine on segane.
Priv
|
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
29.03.2016 11:58:40
|
|
|
degrass kirjutas: |
kas BB on juba võimalik telefonis dokumente digiallkirjastada? |
Mulle jääb natuke segaseks mis sa digiallkirjastamise all mõtled.
Sa pead siin kohal arvestama, et BB10 arendamine on peatatud, kuna privaatsus ja andmeturve ei ole inimestele prioriteetsed. kellelegi ei ole vaja telefoni, mille varastamine on sisuliselt mõttetu ja mille kernel sobib käitamaks kriitilisi süsteeme.
Spoiler 
Lubatud on turvauuendusi märtsis (!?) (10.3.3) ja käesoleva aasta lõpus (10.3.4?). Edasine on segane.
Priv |
Digiallkirjastamise all mõtlen digidokumentide koostamist telefonis. Mobiil-ID on toimiv, seda tean kui kasutasin BB Q10
Ma ei taha eos juba Androidi telefoni, selle kasutamine on mulle ebamugav, ebaloogiline ja arusaamatu, võib olla tuleneb see minu saamatusest, aga ma vajan ka füüsilist klaviatuuri, ei saa hakkama virtuaalse klaviatuuriga jne jms
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
29.03.2016 13:37:24
|
|
|
Digiallkirjastamise all mõtlen digidokumentide koostamist telefonis. Mobiil-ID on toimiv, seda tean kui kasutasin BB Q10 |
tõenäoliselt mitte
Ma ei taha eos juba Androidi telefoni, selle kasutamine on mulle ebamugav, ebaloogiline ja arusaamatu, võib olla tuleneb see minu saamatusest, aga ma vajan ka füüsilist klaviatuuri, ei saa hakkama virtuaalse klaviatuuriga jne jms
|
Tegelikult on see hämmastav, kuidas sajad miljonid inimesed on pandud kasutama toodet mis kasutamise seisukohast on ebaloogiline, arusaamatu ja kaootiline.
|
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
30.03.2016 10:52:01
|
|
|
Ma ei jaga väga telekomm süsteemidest midagi, kuid nüüd kui EMT reklaamib, et on põhja ja baltimaades rouminguvaba ehk ma saan aru, et Telia jaoks on see nagu üks piirkond kas ei saaks siis BB korralikult tööle nagu see on põhjamaades??? Vabandan kui mõte on väga rumal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
30.03.2016 19:48:33
|
|
|
Ma ei jaga väga telekomm süsteemidest midagi, kuid nüüd kui EMT reklaamib, et on põhja ja baltimaades rouminguvaba ehk ma saan aru, et Telia jaoks on see nagu üks piirkond kas ei saaks siis BB korralikult tööle nagu see on põhjamaades??? Vabandan kui mõte on väga rumal. |
vaata teema varaseimaid postitusi, kas ja kuidas BB eestis tööle saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
plmokn1
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Prederik
Kreisi kasutaja

|
24.02.2017 11:35:18
|
|
|
Hei! Kas on kellelgi hiljaaegu õnnestunud AppWorld Eestis käima saada? Olen igasugu juhendeid proovinud, aga enamasti jääb Appworld tühja musta ekraaniga ketrama...
Telefon on Q20 Classic ja pärit Austriast.
|
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
1 :: |
132 |
|
tagasi üles |
|
 |
plmokn1
HV vaatleja
|
20.07.2017 22:35:16
|
|
|
vpni kasutades peaks saama. olen veits kunagi pusinud, ise ei saanud hakkama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|