Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 581, 582, 583  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
42%
 42%  [ 27 ]
10-8a
17%
 17%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
7%
 7%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
15%
 15%  [ 10 ]
hääli kokku : 63

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.03.2016 12:46:56 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Mu WN8 on küll "null", aga ma püsin ikka mängu viimase kolmandikuni elus ja seda mitte põõsas istudes, teen paar spotti ja hävitan ka mõne tanki, täiesti tavaline algaja tankist.

Kui see vastaks tõele, siis su WN8 ei oleks 0. WN8 valem võtab arvesse tähtsuse järjekorras selliseid asju (minu konto põhjal, igal inimesel on need protsendid veidi erinevad, aga laias laastus on nende omavaheline suhe sama):

1. Damage (65% lõppskoorist)
2. Kills (19% lõppskoorist)
3. Winrate (8% lõppskoorist)
4. Spots (5% lõppskoorist)
5. Base cap reset (3% lõppskoorist)

Viimase kolme mõju on suhteliselt väike, kuid need midagi siiski annavad WN8 kogusummasse.

Kui tahad näha, kust sul see WN8 skoor tuleb, siis palun: http://wot-news.com/stat/calc/en/eu

Peast pakkudes ütleks, et mängid Tier 6 tanke ja teed lihtsalt peaaegu olematul hulgal dämmi (võibolla siis ~200 või üks lask per game vms, samas kui keskmine mängija suudab T6s teha keskeltläbi mingi 600-700 dämmi ja väga head mängijad üle 1000). Muud seletust väga olla ei saa.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.03.2016 12:53:17 vasta tsitaadiga

kuule erick äkki jätad mehe rahule oma valemitega?
Tyybil on 250 lahingut, tal pole vaja siin mingit wn8 teemlist loengut. Või sa juba ise vaatasid wn valemeid kui olid 250 lahingu peal? Vaevalt.

Ja pealegi pole see wn yldse oluline. Oluline on et tyyp teaks mida ta tegema peab mingi tankiga(ja igal mapil veel eraldi x2(mõlemal mapi poolel)). Arvatavasti pole kellelgi 250 mängu juures aimugi mis asi on korralik spottimine ja flänkimine. Yks asi on sellest lugeda, teine asi on seda rakendada reaalselt lahinguväljal. Kui sul on ikka väga vähe reaalset kogemust siis pole sul selle teooriaga midagi peale hakata, vaja on seda reaalselt harjutada lahingus.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
hondaa
Kreisi kasutaja
hondaa

sõnum 21.03.2016 12:54:21 vasta tsitaadiga

Nõustun KaarelK, low-tier mängud on mõttetu lahmimine ja kiirelt vähemalt tier 5 või 6 masinasse, kus õige mäng hakkab.
Tankide hinnad on absurdsed, kunagi sai SuperP sooduka ajal ostetud (alla 20 euri äkki?), enam väga ei kutsu täismängu hinna eest ostma 1 tanki icon_lol.gif samas on WoT üks kõige paremini teenivaid PC mänge, niiet juu siis on piisavalt inimesi, kellele ei ole see probleemiks.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 21.03.2016 14:33:20 vasta tsitaadiga

Ei no, selge see et algaja, aga mida varem aru saada, mida mängus hinnatakse, seda parem. Sellist juttu, et ma teen küll nagu kõik õigesti, püsin elus, spotin, lasen, tapan jne, aga WN8 on miskipärast null, ei tasu ikka ajada. Isegi väga kobadel mängijatel on see ca 300-450.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 21.03.2016 14:54:17 vasta tsitaadiga

päris 0 see olla ei saa jah kui viimase kolmandikuni elus olla ja veel lasta, spottida ja killida kah - see on tõsi icon_rolleyes.gif

samas ehk alguses see nii polnud, alles viimased lahingud ehk, wn pole jõudnud veel kosuda icon_cool.gif
tagasi üles
HDvurle
HV pensionär
HDvurle

sõnum 21.03.2016 22:53:22 vasta tsitaadiga

Täna kytsin ühele omale jopele salvetäie myrske keresse. Sitakottidel loll komme pidevalt paugutada väljasõidul ja yks lasi seljatagant 25% tervist vastu taevast.
tagasi üles
Tcih
HV kasutaja

sõnum 22.03.2016 02:55:20 vasta tsitaadiga

HDvurle kirjutas:
Täna kytsin ühele omale jopele salvetäie myrske keresse. Sitakottidel loll komme pidevalt paugutada väljasõidul ja yks lasi seljatagant 25% tervist vastu taevast.

Ma lõpetasin täna öise sessiooni nagu paljud eelnevadki, tunnise banniga. No leidub neid debiile kes lasevad tracki, blockivad jne.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 22.03.2016 11:38:52 vasta tsitaadiga

Ma ise proovin piirduda ühe lasuga. Bänni selle eest ei saa ja ka siniseks ei lähe.
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 22.03.2016 11:51:10 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Ma ise proovin piirduda ühe lasuga. Bänni selle eest ei saa ja ka siniseks ei lähe.

Mul ISU-152 puhul asi loomulikul kombel alati piirdub ühe lasuga, aga ikka tavaliselt sinine ja tihti ka 1 tund puhkan icon_razz1.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
Margo18
HV kasutaja
Margo18

sõnum 22.03.2016 14:55:37 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Kui keegi laseb meelega, tuleb laskjalt veel üks, kaks lasku välja võluda, ise paukku tegemata, nõrga närvikavaga paugutaja puhul asi lihtne. Ja nagu võluväel muutuvad siniseks. WoT ei arvestata, kes esimesena lasi, vastu ei tohiks kunagi lasta, siis ei ole hirmu, et kogemata äralastud oma puhul siniseks lähed.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 10
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.03.2016 14:58:04 vasta tsitaadiga

Raske maailm...nii high tier käib ka sellline laamendamine?
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 22.03.2016 15:16:20 vasta tsitaadiga

Mul on mod peal mis blokeerib omade laskmist. Tundub kuidagi ohutum nii endale kui teistele.
Seda siiberdamist on ikka üksjagu ja pole soovi kellelegi omadest nt. Obj 704'ga selga lasta. icon_lol.gif
Teine asi et omade peal klikkides saab sel viisil üksiti neile ka märku anda et ma olen neil katteks taga ja tehku mulle lasu jaoks ruumi.
Aegajalt ikka juhtub et targemad aitavad kenasti kaasa.

erick
HV Guru
erick

sõnum 22.03.2016 16:43:01 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
erick kirjutas:

Mul ISU-152 puhul asi loomulikul kombel alati piirdub ühe lasuga, aga ikka tavaliselt sinine ja tihti ka 1 tund puhkan icon_razz1.gif

Uunikumina on vist veidi kergem, asi on selles, et siniseks minemisel võetakse arvesse friendly fire dam vs dam against enemy suhet. Kui päris dämm on kogu aeg kõrge, siis see üks piuks sõbralikku tuld sinna vahele kaob kergesti ära. Loomulikult kui teed ISU tippkahuriga täislasu omale selga ja siis ülejäänud mängus suudad vastaste vastu umbes sama palju teha, näeb see suhe üsna kole välja.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.03.2016 17:26:32 vasta tsitaadiga

WoT üritasin kunagi "leebelt" tagasi teha...raisk sai surma icon_lol.gif
tagasi üles
Margo18
HV kasutaja
Margo18

sõnum 22.03.2016 17:44:30 vasta tsitaadiga

Praegu oli hea näide, ma sõitsin E 75ga, mõned vastased järel, seis meie kasuks, jäin millegipärast jagp II tule alla (oma) kohe sain sõimu kuklasse, siis lihtsalt, jäin "tema arvates" Tema teele ette ja BooM ammorack- tüüp muutus smurfiks ja mina tundsin ennast E 75 sangas Väga suure Noobina...
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 22.03.2016 17:55:39 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
Mul on mod peal mis blokeerib omade laskmist.

Seriously?
Loogiliselt siis peaks leiduma ka mod mis blokeerib vaenlaste laskmist icon_lol.gif
tagasi üles
Margo18
HV kasutaja
Margo18

sõnum 22.03.2016 18:24:42 vasta tsitaadiga

mul sihuke "mod" mis blokeerib sõnakombinatsiooni- türipaide
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 22.03.2016 18:32:12 vasta tsitaadiga

globostrat, mis sinus imestust tekitab? icon_rolleyes.gif
Ei tohiks seda kasutada või? Rohkem kasutangi seda omade informeerimiseks et olen taga ja jälgin olukorda. Targemad saavad sellest aru ja meelitavad teinekord vastase mu toru ette.
Ja ega ma siis päris valimatult ka klõpsi aga samas kui enda omad edasi-tagasi vingerdavad siis võib see neid teinekord päästa.
Eesliinil uhades pole selle järgi tõesti erilist vajadust...

pyroman11
HV kasutaja
pyroman11

sõnum 22.03.2016 18:42:01 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
bladerunner kirjutas:
Mul on mod peal mis blokeerib omade laskmist.

Seriously?
Loogiliselt siis peaks leiduma ka mod mis blokeerib vaenlaste laskmist icon_lol.gif

Jah see oleks küll kurb mod icon_smile.gif
Aga muidu on selline asi olemas küll jah. Aslainil näiteks pakis olemas. Kui hoida hiireklõpsu all kauem kui 2 sekundit, siis laseb ikka ka oma ära. Samuti blokib lasu ka surnud tankide pihta. Kui näiteks keegi laseb nõks enne sind sama vaenlase maha.

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 22.03.2016 19:45:04 vasta tsitaadiga

pyroman11 kirjutas:
Kui näiteks keegi laseb nõks enne sind sama vaenlase maha.

edev...
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 22.03.2016 23:08:22 vasta tsitaadiga

Tänud kõigile vastajatele, ei lootnudki nii sõbralikku arutelu. Natuke paha tunne küll tänasel päeval tankidest ja lahingutest rääkida, aga ega me maailmapoliitikat siin muuta ka ei suuda.
Ega see WN8 päris null muidugi ei ole, aga noh, enam vähem (mingi 300-400, mõne tankiga 1200). Pm hakkan taipama, milles asi on. Vist selles, et ma ei kasuta Premium lahingumoona ehk siis ma pole sinna mängu raha veel panustanud. Sellepärast ongi mu kahuril mingid kummikuulid, sest peale iga lasku kuulen ma teadet, et me "isegi ei vigastanud neid". Ühele juhmakale lasin mingi 10-12 korda jutti külje pealt sisse (istus põõsas minu poole küljega ja pidas seal tulevahetust) ja mitte kui ühteainsat elupunkti ei võtnud talt maha. Klassi võrra kõrgem tier tank võis tal olla, mitte rohkem, polnud see mingi megasoomusega tank. Ei aidanud seal ei roomikutesse, torni ega tagumisse otsa sihtimine, ikka sama jutt. No mis vastaste elupunkte sa niimoodi hävitad ja WN8 teenid?
Nüüd leidsin omale uue tanki, mis minu stiiliga hästi sobib - Luchs. Modisin ta lõpuni kiireks (võimsaim mootor, kiiremad roomikud), raske varustuse panin maha (torn, kahur). Mõnus väike putukas, kiirendus 0-60 on vist mingi 3-4 sek, manööverdusvõime lihtsalt uskumatu (pm keerab ka siledal maal kummuli, sobiva kaldega mäeservast üles minnes saab ka salto teha). Sellega Lutsuga ootan siis kuskil linnamaja taga, kuniks kõik vaenlase tankid on "peidus" ja omade rasketankid lihtsalt kobavad pimeduses ringi. Tuiskan siis maja tagant välja ja kihutan 10 sekundiga pool linna läbi - majade vahelt. Viis-kuus vastase tanki kohe nähtaval ja lahing võib jälle edasi minna. Kusjuures vastased pööravad kõik oma kahurid minu poole, üritavad tabada. Omad siis annavad neile tagant tuld. See mulle sobib, läheb mu nimega ka hästi kokku icon_smile.gif Eks ta on natuke riskibisnes sest olen neid mürske ikka selga saanud kah, aga usun, et meeskonnale on kasu minust nii palju suurem, kui kuskil põõsas passida ja oma kummikuulidega seal vastast ärritada.
Ainuke asi muidugi, et WN8 läheb selle tankiga veel väiksemaks, sest mingit hävitustööd ma selle vintpüssikahuriga ei tee. Aga mul poogen, mulle meeldib see vastaste väljameelitamine palju rohkem.
Kui keegi mind mängus üles tahab leida ja endale sappa võtta, et taktikat näidata (näiteks Kr6ll) siis ma sama nime all seal, kas 4. või 6. tieris, olenevalt sellele, kas sõidan "Lutsuga" või Cromwelliga. 7. tieri jaoks on krediit juba koos, aga välja veel ei osta seda, mis ma seal ikka herilasi ärritan.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 22.03.2016 23:17:36 vasta tsitaadiga

Oletan, et WoTis on sama nimi mis siin (tankid igatahes sobivad). WN8 on sul vaid 57, mis on pehmelt öeldes halb. Midagi teed sa valesti ikka...
http://www.wotstats.org/stats/eu/fastpotty/

Kui pole veel lugenud, siis siin: https://docs.google.com/document/d/1sJHrLXB_0HsMvFP4_HHP7KW8r7FehChUxsGvXczcipM/edit
On Ericku poolt kokku pandud juhend. Loe õhtuti ja proovi praktikas järgi thumbs_up.gif

Tavamoonaga saab väga edukalt vaenlasi maha võtta, lihtsalt teatud tankide puhul on vaja veidi sihtida...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 23.03.2016 02:11:02 vasta tsitaadiga

Ausalt ma lihtsalt ei talu mode, unistan sellest et Wargaming keelaks nad kõik ära et kõik mängijad oleksid programmiliselt võrdsed. Keelaks ära ka Sixth Sense tegelikut, see ei ole aus asi thumbs_down.gif
tagasi üles
FastPotty
HV kasutaja

sõnum 23.03.2016 07:09:27 vasta tsitaadiga

Tead, valvejoodik, ma leidsin praegu, et mul on ühel tankil 31 lahingut ja WN8 on ümmargune null. ZERO. Juba puhtmatemaatiliselt ei saa see loogiline olla, sest mõned purustused ikka tulid ja hävitatud tankid ja baasi vallutamised, spottimisest rääkimata, neid on lihtne teha.
Mina mängin muidugi ilma igasuguste modedeta, võib olla ka see mõjutab midagi. Pole mul mingeid kavalamaid mapse jms "moodsat" tehnikat. Sest mulle pole oluline tegelikult punkte koguda, vaid üritan tiimile kasulik olla, rasketankidele ees luuret teha, vastaseid "nähtavaks" teha ja võimalusel ka ise natukene neid sobival hetkel "torgata".
Täna ostsin tier 7 tanki ära, lähen vaatan, mitu sõimusõna ühes mängus kokku korjan. Justkui ainult minust sõltuks, kes lahingu võidab või kaotab. Kõige suuremad diagnoosipanijad on mänginud 20 000+ mängu ja ise kaotavad oma tanki juba mängu esimesel minutil, ühtegi tanki hävitamata. Ja siis kukuvad kommenteerima.
Minu võiduprotsent on 49, neil 50-51. Minul tabavus 50%, neil 52%.. Siis vaatan nende 2500+ ja oma 50 punktilist WN8-t ja mõtlen - mitä helvetti?? Kus on konks?? Nad on minust 50 korda paremad? Miks siis nemad juba laibad on, kui minusugune algaja idioot (tavadiagnoos) seal ikka veel lahingut peab? Ja ma ei passi kuskil põõsas, et lihtsalt lõpuni vastu pidada, pigem olen kogu aeg aktiivselt kuskil eespool. Ma ise hoian mõnikord peast kinni, kui mõne mehe mängu seal vaatan - igasugune meeskonnatöö puudub, igaüks vaatab ainult, kuidas vaenlase tankile pihta saaks, ise samal ajal ronib kasvõi üle tiimikaaslase.. Et keegi teise seljatagust kaitseks, seda näeb üliharva - kuus meest lähevad ühele vastase tankile peale (igaüks tahab elupunkte teenida?) ja siis vastane notib eemalt mäe otsast neid selja tagant karistamatult üksteise järel maha.. Või siis peab kaks "omade" tanki kolme vastase tanki vastu lahingut ning siis üks "kamraad" laseb lihtsalt jalga sealt, jättes paarimehe armetult üksi - mis tähendab tollele kiiret lõppu. Ja kolm sekundit hiljem saab ka see põgeneja tabamuse, sest paanikas taganeb ta mingis suvalises suunas, tavaliselt otse vastase tanki tulejoonele ja just tagumise osaga, kus soomus väiksem..
Ma heameelega annaks ühe tanki kellegi teise kätte mängimiseks (sellise varustusega nagu ta mul on) ja ma tahaks näha, kas tõesti keegi tõstab selle hoobilt WN8 2000+ peale?
Sorry, et mul tuleb kogu aeg pikk jutt ja sitt jutt ja natuke vingu-pingu moodi, aga see kuramuse WN8 ajab mul harja natuke punaseks küll ja eks mul on seal mängides natuke piinlik ka, eriti oma tiimis olles - nad ju vaatavad, et ongi päriselt mingi idioot mängu tulnud, et ilmselt ei oska ma isegi mürsku välja lasta, mis siis veel lahingust rääkida..Oeh, vaatan, kas saan 7. tieris banni botiks olemise eest - ükski inimene, isegi idioot mitte, ei oma ju 58 punktilist WN8 skoori.
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.03.2016 07:42:49 vasta tsitaadiga

No ju pole päris 0. Kui endal lõbus, siis ei pea see WN8 ka eriti korda minema. Vähemalt low tier... õppida tahad vaata videosid ja unusta enda äge strateegia ära.
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 23.03.2016 08:25:02 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
Ausalt ma lihtsalt ei talu mode, unistan sellest et Wargaming keelaks nad kõik ära et kõik mängijad oleksid programmiliselt võrdsed. Keelaks ära ka Sixth Sense tegelikut, see ei ole aus asi thumbs_down.gif

Ütleb inimene kellel on 31 mängu? Raamatuid hindad ka kaane järgi?

Pigem tundub, et trollid lihtsalt icon_confused.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.03.2016 09:30:31 vasta tsitaadiga

FastPotty, kui sulle tundub, et see wn8 on ei näita loogiliselt tulemust, siis miks sa seda wn8 näitu yldse vaatad?
Kui sa arvad, et panustad palju meeskonna edusse, oled vajalik jne siis miks sa siiski seda wn8 numbrit taga ajad?

Teiseks. Miks sa arvad, et 250 mängu juures oled sa hea skaut? Kui paljud head mängijad arvavad, et skauti on kõigist teistest raskem mängida ja hea skilli saamiseks peab kaua mängima mängu .... Miks sa arvad, et sa sellel tasemel juba kohe oled?

oled sa ikka kindel, et sa oma kiire tankiga skaudid siis kui keegi lasta ka saab seda mida sa spotid? Enamus algajaid teevad selle vea, et skaudivad siis kui keegi midagi sellest kasu ei saa. Kui mängu alguses vastase baas lahti spottida siis lasta ei saa sinna keegi yldiselt(mõni erand on), isegi mitte arty sest ta pole lihtsalt veel positsioonil või pole veel laadidagi jõudnud.

Te oma mängust replay -d. Pane oma mõni mäng yles, need kus arvad et sul läks hästi, kus sa spotid ja lased ja oled elus. Siis on hea vaadata kõigil kas see nii ka on, et oled kasulik.
Siin sa ei pea isegi kontot tegema, wot kontoga logid sisse ja laed aga replay yles ilusti, ilma probleemideta
http://wotreplays.com/

viimati muutis kr6ll 23.03.2016 10:23:49, muudetud 1 kord
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 23.03.2016 09:38:32 vasta tsitaadiga

Tuleb scoutiga vastase baasi sisse kärutada teha 5-6 spoti ja siis nutta, et kedagi ära ei lastud icon_lol.gif
WOT low tier on need putukad ka ikka suht nõrgad...kes püsivalt mängib laseb kolaka MBT-ga ikka ära ka selle sõeluva pisikäru.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 23.03.2016 10:11:49 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Tuleb scoutiga vastase baasi sisse kärutada teha 5-6 spoti ja siis nutta, et kedagi ära ei lastud icon_lol.gif
WOT low tier on need putukad ka ikka suht nõrgad...kes püsivalt mängib laseb kolaka MBT-ga ikka ära ka selle sõeluva pisikäru.

Vale mäng, MBTd on mujal icon_biggrin.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.03.2016 11:45:03 vasta tsitaadiga

Nii. Mulle tundub FastPotty on vist siiski vana hea kasutaja Mirko icon_rolleyes.gif

Aga vahet pole. Vaatasin FastPotty statse sealt wot.life lehelt ja ma võin kohe öelda seda, et sa ei hakka kunagi näitama mingit tulemust kui sa sa arvad et mäng tuleb sinu järgi ymber teha, et oleks kõik nii nagu sina arvad, et peaks asi olema.

See mäng on selline nagu ta on. Meeldib see meile või mitte. Kui sa arvad, et sul peaks olema korralik wn8 siis sa pead seda arvestama mitte tegema kõike enda arvamise/loogika järgi.

See uskumatu järjekindlus mängida mediume ja heavysi spotterina, ja sealjuures HALVA spotterina, lighte rasketankina jne on ikka täiesti arusaamatu.

Ma soovitan sul kas:
1. Lõpuks lugeda ericku õppelehte.
2. Lugeda kellegi teise õpetusi.
3. Mängida nii edasi nagu hetkel ja olla uhke oma saavutuste yle(mida muidugi pole, aga see selleks)
4. Mitte mängida seda mängu
5. Mängida hoopis Tetrist(minu soovitus)
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.03.2016 12:24:39 vasta tsitaadiga

Ma ei tea küll, miks ma seda teen, sa ilmselt nagunii ei võta mu ühtki nõuannet kuulda, aga no ehk keegi teine loeb ja saab kah targemaks.

FastPotty kirjutas:

Ega see WN8 päris null muidugi ei ole, aga noh, enam vähem (mingi 300-400, mõne tankiga 1200).

No su overall WN8 on 57 ja Win Rate on 46,67%. Mõlema näidiku järgi sa oled vabalt halvima 1% mängijate seas. Supertomat, niiöelda.
https://wot-life.com/eu/player/FastPotty-536130558

FastPotty kirjutas:
Pm hakkan taipama, milles asi on. Vist selles, et ma ei kasuta Premium lahingumoona ehk siis ma pole sinna mängu raha veel panustanud. Sellepärast ongi mu kahuril mingid kummikuulid, sest peale iga lasku kuulen ma teadet, et me "isegi ei vigastanud neid". Ühele juhmakale lasin mingi 10-12 korda jutti külje pealt sisse (istus põõsas minu poole küljega ja pidas seal tulevahetust) ja mitte kui ühteainsat elupunkti ei võtnud talt maha. Klassi võrra kõrgem tier tank võis tal olla, mitte rohkem, polnud see mingi megasoomusega tank. Ei aidanud seal ei roomikutesse, torni ega tagumisse otsa sihtimine, ikka sama jutt. No mis vastaste elupunkte sa niimoodi hävitad ja WN8 teenid?

Igal kahuril ja selle mürskudel on kindlaks määratud keskmine penetratsiooniväärtus. Mida väiksem kahur (nagu kergetankidel), seda madalam see on. Ja täpselt samamoodi on igal tankil kindel soomuse väärtus, esisoomus nt 120, külg 60, taga 40 jne. Sinu ülesanne mängijana on leida üles need kohad, mida sul üldse on võimalik peneda. Võtame nt Luchsi, ilmselt sa kasutad 3,7cm kahurit tollel, mille pene on 40mm. Sellise penega on mõttetu näiteks lasta heavy tanke. Neil on igast küljest rohkem soomust kui sul penet. Keda siis on mõtet lasta? Aga loomulikult teisi kergetanke, õrnalt soomustatud tankihävitajaid ja artyt.

www.tanks.gg - siit leiad iga mängus oleva tanki 3D mudeli ja saad ennast nende soomuse paksusega kurssi viia, tanki mudelit ringi kruttides.

FastPotty kirjutas:
Nüüd leidsin omale uue tanki, mis minu stiiliga hästi sobib - Luchs. Modisin ta lõpuni kiireks (võimsaim mootor, kiiremad roomikud), raske varustuse panin maha (torn, kahur). Mõnus väike putukas, kiirendus 0-60 on vist mingi 3-4 sek, manööverdusvõime lihtsalt uskumatu (pm keerab ka siledal maal kummuli, sobiva kaldega mäeservast üles minnes saab ka salto teha). Sellega Lutsuga ootan siis kuskil linnamaja taga, kuniks kõik vaenlase tankid on "peidus" ja omade rasketankid lihtsalt kobavad pimeduses ringi. Tuiskan siis maja tagant välja ja kihutan 10 sekundiga pool linna läbi - majade vahelt. Viis-kuus vastase tanki kohe nähtaval ja lahing võib jälle edasi minna. Kusjuures vastased pööravad kõik oma kahurid minu poole, üritavad tabada. Omad siis annavad neile tagant tuld. See mulle sobib, läheb mu nimega ka hästi kokku icon_smile.gif Eks ta on natuke riskibisnes sest olen neid mürske ikka selga saanud kah, aga usun, et meeskonnale on kasu minust nii palju suurem, kui kuskil põõsas passida ja oma kummikuulidega seal vastast ärritada.

Kergetankidega scoutimine eeldab tegelikult väga häid teadmisi kaartidest ja ka camo mehhaanikast. 750 mängu jooksul neid teadmisi ei teki lihtsalt mängides. Kaartide tundma õppimiseks läheb tuhandeid mänge ja camo mehhaanika on piisavalt keeruline asi, et lihtsalt mängides seda selgeks ei saa, tuleks ikkagi võtta aeg ja vaadata ära WG seletav video: https://www.youtube.com/watch?v=y8bNtjPgSqE

Võibolla lisaks veel nii palju, et hea scout spotib lahingu alguses turvalisest kohast ära, kuhu millised vastase tankid liiguvad. Kui see tehtud, otsib endale rahuliku põõsa, kust ühte flanki spottida. Edasine spottimine peale esmase info saamist on suht mõttetu, kui pole kedagi, kes vastaseid lasta saaks (sinu arty, TD-d, heavyd, mediumid jne). Seega hea scout jälgib ka seda, kas tiimikaaslased saavad lasta neid vaenalasi, keda ta spotib. Kui ei saa, siis tuleks uus koht leida.

FastPotty kirjutas:
Ainuke asi muidugi, et WN8 läheb selle tankiga veel väiksemaks, sest mingit hävitustööd ma selle vintpüssikahuriga ei tee. Aga mul poogen, mulle meeldib see vastaste väljameelitamine palju rohkem.
Kui keegi mind mängus üles tahab leida ja endale sappa võtta, et taktikat näidata (näiteks Kr6ll) siis ma sama nime all seal, kas 4. või 6. tieris, olenevalt sellele, kas sõidan "Lutsuga" või Cromwelliga. 7. tieri jaoks on krediit juba koos, aga välja veel ei osta seda, mis ma seal ikka herilasi ärritan.

Luchsiga on jah see teema, et efektiivselt dämmi tegemiseks tuleks tulistada premium moona (mida siiski saab osta ka tavakrediidi eest). Teine asi on loomulikult sihtmärkide valik, heavysid pole mõtet töötlema minna reeglina.
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 23.03.2016 12:49:51 vasta tsitaadiga

Kurat666 kirjutas:
globostrat kirjutas:

Ütleb inimene kellel on 31 mängu? Raamatuid hindad ka kaane järgi?

Pigem tundub, et trollid lihtsalt icon_confused.gif

Mul on 13,000 mängu.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.03.2016 13:00:33 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:

Mina mängisin vist ligi 10K mängu enne kuuendat meelt. Juba campfest oli. Noobid campisid veel rohkem kui praegu. Keegi ei julgenud liigutadagi hirmus, et nüüd kohe kohe kui ma selle põõsa tagant välja sõidan, laseb mind terve vastaste tiim korraga. Üldse see soodustas mängimist TD-dega. Lihtsalt istud põõsas ja kõmmutad, vaene vend ei teagi, et kohe-kohe saab ta sult 152mm mürsu kerre, siblib seal vaikselt, keerutab torni.

Tänapäeval on parem. Kuues meel annab head feedbacki, informeerib sind riskidest. Kui sind märgatakse, saad midagi teha. Ühtlasi aitab see paremini kaarti tundma õppida - kus saab varjatult istuda ja kus mitte. Kui millegi üle kurta, siis ehk selle üle, et kuues meel ei tule by default iga komandöriga kaasa. Kui tuleks, oleks tõesti kõik võrdsed.
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 23.03.2016 13:09:15 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:

Aga mis oleks, kui SS oleks default kõigil olemas? (Nagu AWs)
tagasi üles
priitr
HV kasutaja

sõnum 23.03.2016 13:17:49 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Luchsiga on jah see teema, et efektiivselt dämmi tegemiseks tuleks tulistada premium moona (mida siiski saab osta ka tavakrediidi eest). Teine asi on loomulikult sihtmärkide valik, heavysid pole mõtet töötlema minna reeglina.

Siin julgeksin vastu vaielda. Luchs on üks väheseid asju, mille kuldmoona pene on ainult veidi parem, kui tavamoonal (95 vs 115). Paar magasini võiks kaasas olla juhuks, kui on vaja KV-1 külge lasta või IS'i tagumikku töödelda. Või siis ka juhuks, kui mängu lõpus ei saa endale põrkeid lubada.
Luchs on väga lõbus sõiduk, aga paraku nõuab üsna palju kogemust ja pidevat olukorra hindamist. Teisiti tier6 ja tier7 lahingutes ellu ei jää.
Ma ise, tõsi küll, pole teda uue füüsika tingimustes mänginud, seetõttu ei tea, kas temaga praegu _kiiresti_ kannatab sõita.

bladerunner
HV Guru

sõnum 23.03.2016 13:19:54 vasta tsitaadiga

Praegu on ikka suht ohutu ses suhtes, pistad sekundi murdosaks roomikuserva välja ja 3 sekundiga on selge et kas on kedagi vastas või mitte.
Seda võiks veidi tuunida, et märguande jaoks pead nt. minimaalselt 1 sek end näitama.

erick
HV Guru
erick

sõnum 23.03.2016 15:03:44 vasta tsitaadiga

priitr kirjutas:
erick kirjutas:

Siin julgeksin vastu vaielda. Luchs on üks väheseid asju, mille kuldmoona pene on ainult veidi parem, kui tavamoonal (95 vs 115). Paar magasini võiks kaasas olla juhuks, kui on vaja KV-1 külge lasta või IS'i tagumikku töödelda. Või siis ka juhuks, kui mängu lõpus ei saa endale põrkeid lubada.
Luchs on väga lõbus sõiduk, aga paraku nõuab üsna palju kogemust ja pidevat olukorra hindamist. Teisiti tier6 ja tier7 lahingutes ellu ei jää.
Ma ise, tõsi küll, pole teda uue füüsika tingimustes mänginud, seetõttu ei tea, kas temaga praegu _kiiresti_ kannatab sõita.

Vaatasin mingil põhjusel 3,7cm kahuri statse (40mm tavamoonaga, 74mm premmiga). 3cm kahur on ilmselt parim, sellel on tõesti 95mm pen tavamoonaga ja 110 kullaga.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 23.03.2016 15:58:06 vasta tsitaadiga

Sixth sense skill annab meeletult juurde, pean praegu T29 ja AMX 12t (sic!) ilma sixth senseta arendama ja oi kui õudne, eriti AMX-i puhul.
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 23.03.2016 16:19:24 vasta tsitaadiga

see on vist jah selline skill mis peab esimesene olema igat tyypi tankil icon_eek.gif
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 23.03.2016 17:07:45 vasta tsitaadiga

Pigem "legal cheat" kui "skill".
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.03.2016 17:19:27 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:

Miks sa seda cheatina võtad? Igal mängijal, ka mittemaksval, on ju sellele juurdepääs?
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 23.03.2016 22:13:12 vasta tsitaadiga

Mis Eestis üldse klannid on, kuhu võiks enamvähem ok mängija minna?

skillid:
http://www.noobmeter.com/player/eu/maatriks

recent WN8 ca 2000-2200,

tankidest hetkel tier 10-s IS-7, lähiajal tekib Obj140 kah.

Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 23.03.2016 23:28:27 vasta tsitaadiga

EATR peaks rõõmuga vastu võtma. Muidugi võid ka sinna Ericku omasse minna, neil vast häid ikka vaja thumbs_up.gif
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 24.03.2016 11:46:54 vasta tsitaadiga

See vist sõltub sellest, mis eesmärgid sul on. ESTPA on tore klann lõbusalt tiimilahingute tegemiseks, aga olgem ausad, seal sa uunikumiks ei õpi ennast läbi platoonimise või niisama inimestega suhtlemise. Selles mõttes isegi EATR jääb sulle nadiks, võibolla peaksid proovima BB4, kuigi neil on jälle aktiivsusega probleeme.

Aga kui soov on niisama social klanni kogemust saada, kus inimesed on kõigi vastu sõbralikud hoolimata nende WN8 tasemest ja isegi üht-teist korda saadavad tier 6 tasemel, siis võiks sind ESTPAsse kutsuda küll. Ainus requirement on aktiivsus.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 24.03.2016 12:28:25 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
See vist sõltub sellest, mis eesmärgid sul on. ESTPA on tore klann lõbusalt tiimilahingute tegemiseks, aga olgem ausad, seal sa uunikumiks ei õpi ennast läbi platoonimise või niisama inimestega suhtlemise. Selles mõttes isegi EATR jääb sulle nadiks, võibolla peaksid proovima BB4, kuigi neil on jälle aktiivsusega probleeme.

Aga kui soov on niisama social klanni kogemust saada, kus inimesed on kõigi vastu sõbralikud hoolimata nende WN8 tasemest ja isegi üht-teist korda saadavad tier 6 tasemel, siis võiks sind ESTPAsse kutsuda küll. Ainus requirement on aktiivsus.

Kuhu sa BITE unustanud oled?
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 24.03.2016 12:43:00 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
globostrat kirjutas:

Miks sa seda cheatina võtad? Igal mängijal, ka mittemaksval, on ju sellele juurdepääs?

No tehku siis üldse nii et kõik vaenlased oleksid alati nähtavad - kui juba sellist tobedust kui Sixth Sense lisati, siis miks peatuda poolel teel thumbs_down.gif
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 24.03.2016 13:22:46 vasta tsitaadiga

Palun seleta ja põhjenda globostrat
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 24.03.2016 13:41:43 vasta tsitaadiga

antikondor kirjutas:

Selles mängus, nagu igas mängus, on palju ebatäpsusi võrreldes reaalse eluga, ja see on normaalne. Aga Sixth Sense ei ole ebatäpsus, see on puhas väljamõeldis, täielik äpardus. Igas tankis siis istub komandörina mingi Ilona Kaldre vms.? Idiootsus ruudus.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 24.03.2016 13:54:25 vasta tsitaadiga

mnjaa. tänapäevased tankid vast suudaksid selle avastada küll, et neid sihitakse mingi kiirega näiteks, kuid nii vanadel aegadel, kui need tankid kõik on, sellist tehnikat vast polnud jah
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 24.03.2016 14:08:33 vasta tsitaadiga

globostrat kirjutas:
antikondor kirjutas:

Selles mängus, nagu igas mängus, on palju ebatäpsusi võrreldes reaalse eluga, ja see on normaalne. Aga Sixth Sense ei ole ebatäpsus, see on puhas väljamõeldis, täielik äpardus. Igas tankis siis istub komandörina mingi Ilona Kaldre vms.? Idiootsus ruudus.

Kuidas sa aru ei saa oma 11k mängu juures, et 6-es meel on vajalik mängu mehaanika tõttu ja tegu pole simulaatoriga? Miks selles mängus just seda teed on mindud - arvan, et põhjuseks kaartide väiksus ja põnevamate lahingute loomine. Kui poleks 6-ndat meelt ja mainitud spottimise mehaanikat siis kestaksid lahingud kas 2-3 minutit, või teine variant - täielik campfest. Kui ma ei eksi, siis sama süsteem on ka Modern Warfare-is, ehkki kaardid suuremad.

Kui otsid simulaatorit - pane Arma 2/3 meeskond kokku ja sõdi tankidega. Kulutad pool tundi ainult vastase tanki otsimisele yawn.gif Või War Thunder. Aga kui just eelmainitud mängud sobivad, siis WoT pole sinu mäng - kummaline et 11k mänge selleks arusaamiseks kulub.

PS! Või kärutad ainult TD-de ja Artidega ringi - stronk kemp bush - ajab närvi küll kui vahetutl enne lasku vastase tank ära kaob beer_yum.gif või vastane "surprise buttsexi" teeb
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 581, 582, 583  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.