Las see teema olla. Sellised autod ei olegi õnneks sinusugustele mõeldud. icon_razz.gif
Pealegi selliste autode puhul ei mängi pragmaatilisus rolli, vaid emotsioon jne.
Samadel põhjusel makstakse turul harulduste eest sadu tuhandeid ja miljoneid.
Vabandust OT jätkamise eest, kuid ikkagi on minuarust "haruldusel" ja haruldusel vahe, mulle sobiks näiteks selline
no ega mina ka alpinat mingiks eriliseks firmaks ei pea aga las osadel olla sellest arvamus kui millegist vaimselt kõrgemast ei ole see mitte kusagilt otsast erilisem/parem/emotsioone rohkem loov kui näiteks Brabus. Tegelikult eelistan viimast isegi mitmeid kordi rohkem
Zaz-968 on Usas haruldus. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Nüüd juba mõnda aega vist Alpina enam VIN maha ei kriipsuta ja ise uut ei pressi, vaid tulevad juba koostöös bmwga samalt liinilt.
Varem vist tassisid valmis auto omale garaazi, võtsid pulkadeks, tuunisid ja panid uuesti kokku.
Saksamaal on seaduste järgi Alpina ja RUF autotootjad. AC Schnitzer, Brabus jne autotuunijad.
Kindel pole, vbl keegi teab täpsemalt.
Miks on veel osad autotootjad sellised, kes ustele neid uksenuppe veel topivad ? Need mis lukustamisel alla lähevad ja lahti lukustamisel üles tulevad ? Ja noh see leksuse tagaluuk, Ikaldus ikka ju. Miljon aastat oota, et luuk avaneks...
Jah, see luuk peaks kohe nagu vedruga lahti viskama, vastu molli soovitavalt. Täiesti tavaliselt avaneb, samamoodi nagu teistel premiumitel, skoodat ei tea.
Ühesõnaga kas ma sain õigesti aru, et ainuke põhjus lexuse ostmiseks on see, et see on odavam kui "konkurendid"? Kaspar tegi head tööd, sest ma poleks suutnud leida ühtegi põhjust
Hea alpine 4x50w tumm on ka sees _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Ühesõnaga kas ma sain õigesti aru, et ainuke põhjus lexuse ostmiseks on see, et see on odavam kui "konkurendid"? Kaspar tegi head tööd, sest ma poleks suutnud leida ühtegi põhjust
no seda pole pikendatud kerega ka.. ja vag osad ei sobi sellele, niiet jääksid igate pidi hätta..
no seda pole pikendatud kerega ka.. ja vag osad ei sobi sellele, niiet jääksid igate pidi hätta..
Õige, sa olid üks neist lexuse fanboydest...hakkakski juba ununema, kes sinna tagakiusatud vähemusse kuulusid Sa oled ainult Lexuse või ka teiste jaapani autode fänn - kasutajanimi justkui viitaks, et Civic Type-R on teemaks?
C piilari akna pikendus tahapoole pole küll hiilgav idee olnud. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Õige, sa olid üks neist lexuse fanboydest...hakkakski juba ununema, kes sinna tagakiusatud vähemusse kuulusid Sa oled ainult Lexuse või ka teiste jaapani autode fänn - kasutajanimi justkui viitaks, et Civic Type-R on teemaks?
ei ole lexus fanboy, võimaluse korral võtaks ise enne kindlasti X6 nt..(4.0d diisel nt ) olles palju sõitnud 2., 3. ja nüüd 4. gen RXiga(perekonnas olnud), siis ütlen selle uue RX kohta seda, et vahe eelmise mudeliga on mäekõrgune, suur samm ,,sakslastele'' lähemale, just sisemuse poole pealt. Eelmise RXi armatuur ja keskkonsool olid välimuse poole pealt suht igavad ja nadid, uuel aga hoopis teine tera.
Samuti meeldib see hübriidi teema, kuid ainuke asi, et talvel igav, külge ette ei saa
jah, kasutajanimi 4a tagasi selle järgi võetud küll.
Jah, pead silmi häbist maha suruma ja pomisema suunurgast: "Mul läheb jah hästi" _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Imelikud inimesed, muretsevad selle pärast, mis teised arvavad. Eks taustsüsteem ole muidugi oluline, skoodade seltsi X6'ga ilmumine tekitab kadedust ja klassiviha, kuid seda on meil niigi. Tee seda, mis endale meeldib ja, kui ise rahul oled, siis kelle asi.
Jah ei lähe korda mida teised arvavad autost, millega sõidan. Muidugi need on ka imelikud, kes suruvad peale, et üks automark on parim, kui teised (jah markos ja leksus)
Kuskil ülevaates kireldas X6 sõiduelamust küll, et koguaeg tahaks vabandada kellegi ees, et vabandust et ma nii ülbitseva autoga sõidan, et ma ei ole tegelikult halb inimene, aga auto jätab mulje et mu tööks on igapäevaselt inimestest ülesõitmine
Kahjuks on Kodanik Kaspar väga tugev Lexuse vihkaja. Põhjusi ei hakka siin lahkama. Soovikorral saadan pikema seletuse PS-i.
Tulemuseks on see, et ta ei suuda neutraalselt lexusest rääkida.
Antud videot pole ise vaadanud. Kuid tean Kasparit hästi ja üle 10a. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Vaatasin ka selle video viimaks ära. Ei ole ju hullu midagi, mingit vihkamist ka välja ei paista, suhteliselt adekvaatne hinnang. Kütusekulu kohta räägib ka õigust, nii ta tuleb, aga arvestagem, et tegemist on ikkagi 3,5 liitrise bensukaga, mis ilma elektrita imeks 16-17 linnas nagu nalja. Ise pole selle uuega sõitnud, ei tea, kas viitsingi, lexus on lexus, kuigi 200t tekitab natukene elevust küll.
Vaatasin ka selle video viimaks ära. Ei ole ju hullu midagi, mingit vihkamist ka välja ei paista, suhteliselt adekvaatne hinnang. Kütusekulu kohta räägib ka õigust, nii ta tuleb, aga arvestagem, et tegemist on ikkagi 3,5 liitrise bensukaga, mis ilma elektrita imeks 16-17 linnas nagu nalja. Ise pole selle uuega sõitnud, ei tea, kas viitsingi, lexus on lexus, kuigi 200t tekitab natukene elevust küll.
Muidu ok, aga see jutt, et kogu Lexuse eelis peitub "tunduvalt odavamas hinnas" võrreldes konkurentidega, on küll BS. Samas väitis ka, et kui Lexus kiirendab nullist sajani 7.7s, siis Saksa konkurendid "viie-kuue sekundiga". Ma ei tea mis mudeleid ta oma peas võrdleb, aga võiks võrrelda võrreldavaid asju.
BMW X5 30d baashinnaks on 67k
Lexus RX450h baashinnaks on 64k
BMW X5 30d kiirendus 0-100 on 6.8s
Lexus RX450h kiirendus 0-100 on 7.7s
Ilmselt võttis peast võrdluseks kangemad mudelid, nagu ikka kiputakse tegema. 50i samaväärses varustuses ilma M paketita ~82k. Seda, et saksa masinate puhul baashinna eest vaid rooli ja rattad saab, on üldteada.
Muidu ok, aga see jutt, et kogu Lexuse eelis peitub "tunduvalt odavamas hinnas" võrreldes konkurentidega, on küll BS. Samas väitis ka, et kui Lexus kiirendab nullist sajani 7.7s, siis Saksa konkurendid "viie-kuue sekundiga". Ma ei tea mis mudeleid ta oma peas võrdleb, aga võiks võrrelda võrreldavaid asju.
BMW X5 30d baashinnaks on 67k
Lexus RX450h baashinnaks on 64k
BMW X5 30d kiirendus 0-100 on 6.8s
Lexus RX450h kiirendus 0-100 on 7.7s
Ma eeldan,et X puhul ta võrldes lexust ikkagi 40e ehk siis hübriidbensuga, millel kiirendus küll sama nagu 30d, kuid baashind ~70k.
Tegelikult liiguvad üle kirjutatud aju ja vabama hingamisega 30d ja 40d 5-6 sekundiga juba sajani küll.
Markos kirjutas:
Ilmselt võttis peast võrdluseks kangemad mudelid, nagu ikka kiputakse tegema. 50i samaväärses varustuses ilma M paketita ~82k. Seda, et saksa masinate puhul baashinna eest vaid rooli ja rattad saab, on üldteada.
82k € 50i on pm baasvarustuses auto letihind. Kas lexus on väga plank või sa panid millegagi puusse. Standardvarustuse nimekiri on 50i puhul küll parem, kui väiksema mootoriga mudelitel, kuid palju asju on puudu (navi,kaamerad, adapt. püsikas,keyless, komfortistmed jms). Reeglina võetakse bemmidele (ja ka teistele sellistele sakslastele) isukalt lisasid juurde põhjusel, mis sa oma viimases lauses välja tõid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.