zim01, asjalik video Selles videost oli arusaada et tegemist on järgmise cräpiga nfs seerias... ühesõnaga selle seeria allakäik jätkub. Olen Dj-E-ga nõus et viimane hea need for speed oli kõige esimene most wanted ja shift 1 ja 2 meeldisid mulle ka... no shift 2 oli natuke viletsam kui esimene..aga noh see maitse asi ...
Sellest videost jäid mind samad asjad häirima nagu eelmistest needforspeeditest et oleks võinud natuke päevavalgust ka sisse tuua ja erinevaid ilmastiku olusi, nagu seda oli rivals nimelises mängus kaks aastat tagasi ,mis oli isegi natuke mängitav ja kõige hullem polnudki võrreldes hot pursuit ja most wanted reboodiga mis oli täielikud käkid.Häiris ka videos räägitud nfs seeriate A.I-st et võitmine on õnneasi ja auto tuunimisest pole essugi kasu Ühesõnaga arvan et praegu ei osta,ehk kunagi mingi sale ajal 10 euroga võib osta.Project Cars on ka väga hea mäng mida mängida.
Ma ei mõista selle käkerdise puhul eelkõige seda "juurde juurde tagasi" marketingi. NFSi juurteks on ikkagi superautodega maanteedel kütmine, mitte mingite striitreissipedede jauramine kuskil ebamäärases läikivate tänavatega linnas.
maichal16, Njah, aga inimesed kes praegu internetis kõige vokaalsemalt end väljendavad ongi just need kelle esimene nfs oli underground 2 või most wanted.
See, et striitreiss teema on öösel on loogesh - vähem liiklust, vähem mente jne. ehk reaalne. See ei häiriks. See, et täitsa kõiki autosi ei saa hästi palju tuunida samuti ei häiri, sest ka päris elus on igasugu lambimasinatele rohkem tuuningut kui kallitele supermasinatele ja lambole ikka mingeid leedu spoilasid ei pane. Tobedad cutscened - need tükimat aega olnud ja elab üle - võtad pigem kui tobeda huumorina ja mängu mõte ikka sõitmises.
Küll AGA on see rubberbanding täiesti BS, eriti kui see rikub ideed, et ässemal autol peaks olema ikkagi eelis + teised sõitjad võivad matsu panna ja tulevad siis 500'ga järgi aga ise pead sõitma täiesti maksimumi piiril perfektselt kui tahad võita ja ka siis võib mitte jopata kuna lõpusirgel lastakse golfiga su koenigseggist mööda nigu sittuvast koerast. Ehk siis sellised mängud vajavad kas sellise rubberbandi ärakaotamist, et tekiks jume asja osata ja oskus on tasuv või siis peaks olema alguses raskusastme valimine kus lihtsa pealbon mängjal rubber band eelis ja vastastel mitte, NORMAL peal võrdne ja HARD peal siis enda kahjuks.
Auron, rubberband on isegi hea, selles mõttes, et võta mingi simu, lajatad ülejäänd A.I. kõik rajalt välja puruks ja sõidadki uhkes üksinduses võiduka lõpuni 20 ringi, põnev, skill missugune. Või on A.I. nii loll, et sõidab ise äärekivisse, ehmatab ära ja hakkab ühe koha peal tiirutama. rubberbandiga oled lõpuni välja pignes. see, et kombain lastakse zondaga sama sõitu sõitma, peaks juba enne stardipauku huumoriga võtma, mitte arutama selle üle, et kombain sinust varem finishi joone ületas, kui sa pool aega kuskil võsas tigusi loetlesid.
nfsi rubberbanding on lihtne, peale eelviimast kurvi ei tohi crashida ja pead blokkima ning veidi enne lõppu antakse sulle kerge võimalus juhtima minna
see on olnud juba viimased mitu osa nii olnud _________________ ☠
nfsi rubberbanding on lihtne, peale eelviimast kurvi ei tohi crashida ja pead blokkima ning veidi enne lõppu antakse sulle kerge võimalus juhtima minna
see on olnud juba viimased mitu osa nii olnud
Ja selline manipuleerimine on sinu arust normaalne?
Pigem on see programmeerijate laiskus või oskamatus korralikku AI-d luua.
mulle käib rubber banding pinda, kuid hoolimata sellest on sõidud võidetavad
ja kui jutt oli tuunimisest, mis on mõttetu, siis paremate juppidega rohkem seadistusvõimalust ja saab masina juhitavuse täppishäälestada endale meeldivaimaks
online sõitudes rubber bandingut ei ole ja seal on eelpool mainitu määrav
eelpool toodud videost ootasin hullemat, kuid sealne jutt ei oleks minu ostu mõjutanud
ja videos toodud puudus, mis puudutab manuaal käigukasti, siis kas ei oldud informeeritud või on see hiljem lisandunud
AA oli maas vast, otsin parimat AA seadet, millega pildis rahule jään - nvidia TXAA on lootusetult pask, FXAA on parem, kid AA on veidi nõrgem
klipp on pelas FXAA, kuid nvidia controlpanelis MSAA 4x - iseasi, kas see toimib.
kuid ega mul mingi väga võimekas arvuti olegi
AA oli maas vast, otsin parimat AA seadet, millega pildis rahule jään - nvidia TXAA on lootusetult piix, FXAA on parem, kid AA on veidi nõrgem
klipp on pelas FXAA, kuid nvidia controlpanelis MSAA 4x - iseasi, kas see toimib.
kuid ega mul mingi väga võimekas arvuti olegi
Sinu videost on täpselt see näha, mis mulle juhitavuses ei meeldinud. Keera kummas suunas tahad aga auto rool nagu keeraks aegluubis keskele tagasi ja siis hakkab auto lainetama vasakult paremale ja vastupidi. Sõidu ajal otseks saada oli päris keeruline. Enamus ajast sai kusagil seinas oldud või vastu tulevale autole otsa sõidetud, sest sellise vingerdamisega oli raske mööda manööverdada.
Dj-E, mul oli drifti seadesse keeratud masin ning välisvaates ma sõita ei oska
seadete kruttimisega on võimalik käitumist kapitaalselt muuta _________________ ☠
Kuidas siis pela on, hetkel vist liiga jama hind? Kuidas muidu meeldib gameplaypoole pealt
kui just väga pirtsakas ei ole, siis täitsa tiptop
ei ole ülemäära raske ja see nö rubberband ei häiri absull.
ei ole veel kohanud sõitu, kus jubepingeliselt rabelen lõpuni ja siis vastane tõmbab 500ga mööda, lisaks on võimalik suvalistes story sõitudes parasjagu onlines olevaid inimesi kaasata ja vähemalt hetkel on inimesi onlines küll ning on ka nõus osalema
nagu ka eelnevalt mainisin, siis juhitavust on oluliselt timmida auto tuunimisega ning esmane kogemus on ehk pisut ehmatav - pelan puldiga
the crew kõrval on kaart ikka maruväike
kui proovida tahad, siis soovitanb originist mäng osta ja 48h jooksul refund teha - toimib laitmatult ja paypali tuli mul raha üle umbes tunniga, samas kui paypalist pangakontole võttis kolm päeva vast
mehhiko originist saad ehk ka kõige soodsama hinna, seega kui meeldib, siis hetkel mõistlik koht ostmiseks _________________ ☠
Leidsin, backspace. Ajuvaba. Aga muidu mängust esmamulje on hea. Kes tahab lisab origini. M52TUB28
Edit: noh esimene tagasilöök. Pean siis selle Amyga ajasõitu tegema 350hp pluss autoga ja samal ajal sõidavad netis teised vennad ka seda rada aga tagurpidi, boonuseks mendid ka kannul. Veits nagu keeruliseks kiskus see asi võita aga tehtud sain.
Leidsin, backspace. Ajuvaba. Aga muidu mängust esmamulje on hea. Kes tahab lisab origini. M52TUB28
Edit: noh esimene tagasilöök. Pean siis selle Amyga ajasõitu tegema 350hp pluss autoga ja samal ajal sõidavad netis teised vennad ka seda rada aga tagurpidi, boonuseks mendid ka kannul. Veits nagu keeruliseks kiskus see asi võita aga tehtud sain.
Kas offline ei anna panna? Xone-il vähemasti sai, sellisteks puhkudeks panin mina alati offline, muidu jäidki sõitma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.