Mul said kuulid otsa ka
Pack bag pole ju kirjas palju tal kuule on. Vaatad küll et DPS tuleb juurde jne ja paned peale.
Vectoril kuule 600 kaasas ja ak-l oli mingi 450 vist vms.
Eelmisel seljakotil oli mul mingi 900 ja 840 vms.
No jah ma tean shottysid peaks tegelt ise ka shottydega maha võtma ja tiim ei tohi puntras koos olla, kud seal polnud väga ruumi ja need shottid jooksevad nii kiirelt peale.
Turret ei jõua ka neid lasta ja sensoriga miinidest jooksevad nad nii kiirelt üle et need on ka mõttetud.
Peaks seda teemat abusima mis ma selle vide üles panin. Et saada rohkem neid kollaseid asju.
35k dmg sniperiga on ka neid raske maha võtta, kuna teeb mingi 100k dmg kui pähe lased aga neil on mingi 2 miljonit elu umbes.
Mõtlesin ühes teises raskes missioonis et panen tee kinni kilbiga mida saab maha visata, aga neist need botid jooksevad lihtsalt läbi ja keskelt nii nagu kilpi poleks olemaski.
Saaks aru kui nad roniks neist üle aga ei.
see on mõnus misioon... aga tõesti randomitega on seda raske teha.
trick on seal lihtne nad jooksevad paremalt uksest peale... kordamööda viskate stunne sinna .. moltovove jne siis nad ei saa joostagi ja esimesena võtatate maha shoti vennad.
samamoodi kui keegi hakkab granaati viskama annate koha talle tina ja granaat kukub tal endale jalge ette või kui täpsed olete lasete granaati ja see plahvatab.
või kui see ei õnnestu taganete ja võtate 1 kaupa neid maha. tegelt on lihtne kui saad asja selgeks kuidas käib. kindlalt kõige mõnusam misioon mängus.
peale neid 2 wave shoti vendasi tuleb 4 guardi... ffs vot need on alles tankid:D kõige raske koht ongi seal 4 guardi maha saada kuna neid ei koti ja jooksevad näkku sulle koos ja annavad kuulipildujatega hagu.
boss ise on täis lebo kui lõpuks sinna jõuate:D
aga jah phoenix farmimiseks seda misiooni ei soovitata võtab kõige kauem aega.... see pigem ,et testida ennast koos sõpradega
No jah ma tean shottysid peaks tegelt ise ka shottydega maha võtma ja tiim ei tohi puntras koos olla, kud seal polnud väga ruumi ja need shottid jooksevad nii kiirelt peale.
Turret ei jõua ka neid lasta ja sensoriga miinidest jooksevad nad nii kiirelt üle et need on ka mõttetud.
Peaks seda teemat abusima mis ma selle vide üles panin. Et saada rohkem neid kollaseid asju.
35k dmg sniperiga on ka neid raske maha võtta, kuna teeb mingi 100k dmg kui pähe lased aga neil on mingi 2 miljonit elu umbes.
Mõtlesin ühes teises raskes missioonis et panen tee kinni kilbiga mida saab maha visata, aga neist need botid jooksevad lihtsalt läbi ja keskelt nii nagu kilpi poleks olemaski.
Saaks aru kui nad roniks neist üle aga ei.
see on mõnus misioon... aga tõesti randomitega on seda raske teha.
trick on seal lihtne nad jooksevad paremalt uksest peale... kordamööda viskate stunne sinna .. moltovove jne siis nad ei saa joostagi ja esimesena võtatate maha shoti vennad.
samamoodi kui keegi hakkab granaati viskama annate koha talle tina ja granaat kukub tal endale jalge ette või kui täpsed olete lasete granaati ja see plahvatab.
või kui see ei õnnestu taganete ja võtate 1 kaupa neid maha. tegelt on lihtne kui saad asja selgeks kuidas käib. kindlalt kõige mõnusam misioon mängus.
peale neid 2 wave shoti vendasi tuleb 4 guardi... ffs vot need on alles tankid:D kõige raske koht ongi seal 4 guardi maha saada kuna neid ei koti ja jooksevad näkku sulle koos ja annavad kuulipildujatega hagu.
boss ise on täis lebo kui lõpuks sinna jõuate:D
aga jah phoenix farmimiseks seda misiooni ei soovitata võtab kõige kauem aega.... see pigem ,et testida ennast koos sõpradega
Meie taktika on just oma stunnid guardidele ära raisata. _________________ XBL: Mikuke
Vihmausss, Need mängu ülevaatajad on ikka parajad sitahädad juba ikka. Kunagi ikka kannatas kuulata aga oh jah see tänapev . Ei sobi see ja ei sobi too. Kui see oleks minu teha siis ma üldse elimineeriks nad mängumaailmast. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
Vihmausss, Need mängu ülevaatajad on ikka parajad sitahädad juba ikka. Kunagi ikka kannatas kuulata aga oh jah see tänapev . Ei sobi see ja ei sobi too. Kui see oleks minu teha siis ma üldse elimineeriks nad mängumaailmast.
saihtam, Võib, kuid see on väga solvav ja pehmod teevad seaduseid selle vastu.
Inimesed lihtsalt ei talu kriitikat ja solvuvad kõige peale mida internetist loevad. Osaliselt tänu neile kapist välja astuvatele ja multikultile.
Samas see angyjoe videod on kõik sellised iga mängu kohta ja ta pole ainus moll sinatorus.
Vihmausss, Need mängu ülevaatajad on ikka parajad sitahädad juba ikka. Kunagi ikka kannatas kuulata aga oh jah see tänapev . Ei sobi see ja ei sobi too. Kui see oleks minu teha siis ma üldse elimineeriks nad mängumaailmast.
Tänapäeval ei tohi kriitikat olla?
Aga sa võid ju alati paremini teha. Ma ei usu, et keegi sind kätest jalgadest kinni hoiab ja relva ähvardusel keelab ülevaateid teha ussike. Ma olen 100% enam kui kindel, et ubi on enamaks voimeline kui see mäng hetkel on kuid ma ei moistagi miks just nii asi tehti nagu ta on? Kas hakkasid tähtajad lähenema või lihtsalt tehnilised probleemid kuid fakt on see, et mingi asi on neid takistanud või asja nimi on easy money ja laiskus. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
No ma ei tea. Minuarust siin ikka halatakse rohkem . Ei tunud v2ga kriitika moodi. Vahest on tunne ,et teid paljusi HV toredaid mängijaid tuleb nagu si...a pilpa peal hoida. Seda foorumist lugedes ei julgegi varsti tead ühtegi uut mängu proovida
Ja kurat vana iti mehed siin koos, ei tohiks 40 eurot mingi probleem ka olla olgu see nii toores kui tahes _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
No ma ei tea. Minuarust siin ikka halatakse rohkem . Ei tunud v2ga kriitika moodi. Vahest on tunne ,et teid paljusi HV toredaid mängijaid tuleb nagu si...a pilpa peal hoida. Seda foorumist lugedes ei julgegi varsti tead ühtegi uut mängu proovida
Ja kurat vana iti mehed siin koos, ei tohiks 40 eurot mingi probleem ka olla olgu see nii toores kui tahes
Olgem ausad 40 eurot on üsna arvestatav summa kuid egas asjad ei olegi alati rahas kinni. läheb natuke teemaväliseks kuid võtame vaatame korraks kas või mängu nagu The Crew. Mis mulle meeldis oli see kuidas oli lahendatud fast travel. See kuidas autosid tuunides kisutakse auto detailideni pilbasteks sinu silme all ja siis tagasi kokku pannakse. Nad on pühendanud sellele metsiku aja ja tegemise. Kuid samas kui mängu nüüd sisse minna siis ja natuke sõita siis võtame kas või esimese ettejuhtuva teelõigu kus on peal vesi. Jah läigib ja meenutab vett kuid see on ka koik. Sellest üle sõites tekib tunne nagu sõidaks jää peal kuna ei teki füüsikalist vee liikumist ega miskit. Või siis võta liikluses olevad masinad ja ka need mis seisavad tee ääres. lihtsalt on loodud mängu keskkonda sisustavad autosid meenutavad karbikesed ja ongi koik. Sama võiks öelda majade kohta mis linna pandud on. Muidugi sellest ei hakka parem üldse rääkima mis siis juhtub kui tekitada avariiline olukord. Jällegi võtaks siinkohal asja kokku on asju mis on tehtud väga hästi ja sellega vist ongi mängu loojad arvanud, et sellest piisab ja ülejäänud jama viskame peoga juurde olenemata sellest kuidas see üldpildis silma paistab või käitub. Miks ma otsustasin The Crewd mainida siin siis sellepärast, et see on ka UBi toodang. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
The Crew on Eden Games/Ivory tower stuudio poolt tehtud. Ubish!t on lihtsalt oli mängu tellija.
The Crew oli miski aasta väljas, ennem kui selle Ivory Tower Ubish!t ära ostis. Samad tegelased tegid ka TDU.
The crew on lihtsalt uute textuuride ja kaardiga TDU mis algul lasti välja sedasi, et võtsid peamised featured ära mängust ja siis hiljem lisasid need juurde ja
tõi mõne uue asja nagu drift, drag ja monster trucks ja see andis neile õiguse selle nimetada expansioniks ja küsida juurde terve mängu hinna.
Season pass oli ka paras joke ja ei väärinud seda 20 euro mis gold editioniga juurde tuli. Ainult 12-14 autot sai selle season passiga ja kõik muud uued modid jne said kõik iga kuise uuendusega tasuta.
Need kes season passi ostsid lasti lihtsalt üle. Pealegi selle aastase vahega ennem expansionit nerfiti mängus mitmed autod ära ja keerati suht jamaks see.
Expansion tuli, siis said kõik overhaul graafikaga selle mängu mis tegi asjast veel koledamaks. Igalpool on over contrast ja brightness mida muuta ei saa. Udukogu on ka garaažides jne.
Öösiti on nii pime ja autode esituled on nagu odavad taskulambid mis ei valgusta praktiliselt midagi ja siis sõidad ringi ehku peale kas tuleb kurv või mitte.
Klaviatuurile support on kehv ja üleüldse support on kehv, kui avad pileti suppordis, siis saad vastuseid ainult küsimuste näol ja iga vastus tuleb 30 päeva hiljem.
Foorumis lähed abi küsima saadetakse supporti piletit tegema ja targemaks ei saa.
Iga patch parandas minimaalselt vigu ja tõi uusi kuhjaga juurde või tehti mäng rohkem looti tegemise peale, kus muutus asi veel keerulisemaks kui ta algul oli.
Pmst need inimesed kes expansionit ei ostnud seal mängus lasti korralikult üle ja tehti autode 1299 punktini jõudmine ajuvabalt keeruliseks.
Mina näiteks ei isegi ei üritanud neid sõite seal mängus teha mis kestavad tund või enam. Lihtsalt mõttetu on neid teha, kui mängu ei saanud rahulikult üle tunni mängida nii et mäng ei krässhiks või kokku ei jookseks.
Online mängida tahtsid siis vahest ootasid pool tundi ennem kui mingi serveri leidsid. Crew vs crew ei saanud üldse teha, kuna see vajas veel enam aega ootamist, ennem kui midagi leidis.
Tänapäeval ei tohi kriitikat olla?
Kui kriitikat asendab maksimaalsel lubatud detsibellil vingumine (ainsa eesmärgiga klikke korjata juutuubis), siis ei. Seda kriitikat pole kellegi vaja.
Sai veidi nolatud ja DZ50 käes.
Eks ootab huviga mida Ubisoft nüüd ette võtab patchide ja expansionitega _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ubi viskas community saidil regamise eest just Outfiti koodi maili peale, mis annab mängus Hunter Packi. Kellel on seal konto regatud, piiluge oma kirjakasti.
Saab kuskilt miskit statistikat ka vaadata selles mängus ? Palju tapnud ja surnud olen jne ?
Mängus sees ma küll kohta ei leidnud, kus mingit statistikat vaadata saaks.
Logisin sinna community lehele sisse ja ei ole veel mailile küll tulnud mingit koodi.
Seal lehel ka nagu ei leia kohta, kus oleks mingit statistikat näha.
Edit: Tänane update siis vms.
Spoiler
[QUOTE=Natchai_Ubisoft;11506870]Here’s the list of changes that will be implemented during the server maintenance on March 22nd, 2016
GAMEPLAY
Named enemies. will now drop better loot in Challenge mode than in Hard mode.
Added a cooldown period for the Static Turret stun attack in order to avoid a stunlock in PvP and PvE game modes.
Named NPCs will no longer respawn after being killed in the Open World. This will prevent situations where players were able to kill a same named NPC over and over again.
Modifications to the weapon talent: Trained.
It can now only be rolled on Shotgun, Marksman rifles and Pistols
Its bonus has been reduced from 1%-5% to a constant 0.1%
For the Midas SMGs, Trained Talent has been replaced with Responsive Talent which increases damage when getting closer to the target. This applies to existing weapons as well as newly acquired ones
For all SMGs, LMGs, and Assault Rifles, it will be replaced with another randomly picked weapon talent. This applies to existing weapons as well as newly acquired ones
Fixed a speed run exploit for the Rooftop Comm Relay mission
Fixed an issue where weapons dealt no damage if the reload animation was interrupted by an agent’s skill
Fixed an issue where players became stuck in an emote animation if activated via chat while auto running
Fixed a bug where skill power would be increased permanently while using the Death by Proxy talent
Fixed a bug where experience was not being awarded for completing all side-missions in the Midtown East safe house
Fixed instances where the Seeker Mine with Airburst / Multi-mine mod would detonate too soon, miss targets or cause no damage
Fixed a bug where grenades would sometimes not display the blast radius warning before detonating
Fixed an issue where some NPCs in low cover would not react to being shot by the player
Fixed issues where emotes would cause the player model to behave oddly (missing guns, player stuck in emote animation, etc)
Fixed a bug where weapon mods and weapon skins would not show up on other players in the game world
Fixed an issue where DPS would not be calculated properly when purchasing a new weapon mod
DARK ZONE
Players can now heal other neutral players in the Dark zone, by using First Aid and Support Station skills
Players are now able to fast travel to Dark Zone checkpoints, but only when coming from outside the Dark Zone
The Dark Zone disconnect timer has been increased to 30 seconds, meaning players will remain in the game world longer when logging out while in the Dark Zone (this applies while not in combat)
Items extracted from the Dark Zone are now properly marked as "new" items when moved to the players inventory
Players killed in the Dark Zone now drop ammo, medkits and grenades. This loot is generated and not taken from the dying players’ inventory
Players killed in the Dark Zone will lose less Dark Zone Funds and Experience (Rogue and non-Rogue)
Dark Zone Funds and Experience rewards for surviving Rogue status have been improved
Dark Zone Funds and Experience rewards for killing Rogue agents have been improved
Phoenix Credits drop have been increased on lvl 31 and 32 enemies in the Dark Zone: Please note that due to this fix causing client stability issues, we have to remove it from this update until it can be addressed in a next one
Lvl 30: 1-3 Phoenix Credits
Lvl 31: 2-4 Phoenix Credits
Lvl 32: 3-5 Phoenix Credits
Increased drop rate of High-End items from lvl 31 and 32 named NPCs in the Dark Zone.
Increased drop rate of High-End Division Tech Material from lvl 32 named NPCs in the Dark Zone.
Improved Dark Zone Chests items quality:
Rank 30 chests will now drop Superior (Purple) items instead of Specialized (Blue)
Keys chests now have a chance to drop High-End (Gold) items
Dark Zone Funds drop rates and quantity on NPCs has been reduced.
Fixed a bug where the Wildfire and Fear Tactics talents were affecting neutral players in the Dark Zone.
Fixed instances where players would receive a DELTA error message when entering the Dark Zone
Fixed a bug where sometimes players could not loot anything after returning to the game following a network disconnection
Fixed Stage 1 Rogue timers not displaying correctly when Rogue players receive damage from another player
GRAPHICS
Fixed a few lights that did not cast global illumination
UI
Added more information for Daily missions on the Map
Tutorials have received some UI polish
The Matchmaking menu now displays the mission difficulty rating more prominently
The mini-map mission tracker has been optimized to be less confusing to players
Fixed a bug where some of the attributes for high-end equipment were cut-off in the recalibration menu
Fixed a bug where the Matchmaking menu for a mission would not display correctly or kept disappearing
Fixed missing item icons in the Reward Claim Vendor's inventory
Fixed incorrect side-missions being displayed in the Map legend
AUDIO
Fixed a bug where the helicopter crash SFX would be missing from the Brooklyn end cinematic
Fixed a bug where the Zapper Turret mod had no sound
Fixed a bug where the audio for entering a contaminated area would be cut-off
Fixed a bug where audio would not play when scrolling through vanity items
LOCALIZATION
Fixed Ubisoft CLUB reward descriptions in Korean and Traditional Chinese
In-game localization bug fixes
PC
Tobii Eye Tracking bug fixes and improvements
On launch, the PC client now monitors PC graphic settings and applies the best settings for the user’s configuration. This is unless the user has custom settings.
Fixed an issue where the Map was sometimes difficult to navigate with a mouse
Fixed issues with Hungarian, Korean, and Russian localizations
Fixed an issue that prevented matchmaking while on the Map
Removed the Store button from the Character Selection screen on PC versions of the game. Players can find the store page in the Ubisoft CLUB app directly
Fixed increment number on Day 1 Patch Notes (was 1.1, now correctly states 1.01)
XBOX ONE
Fixed a bug where players could not reconnect to the servers after suspending the game on Xbox One
Fixed a bug on Xbox One where unblocking a player would not be reflected in-game until title reboot
PLAYSTATION 4
Added an option to disable the PlayStation 4 controller speaker
Improved textures and models streaming speed
Fixed an issue where ISAC volume could get too loud when playing with headsets
[/QUOTE]
Edit: Minu relvade hetke seis mis ma kaasas kannan.
Rank 30 on mõttetu DZ-is ja ma ei saa aru miks see üldse mingiks piiriks seal tehti.
Checkpoint kohtades müüdav on ainult level 30 item ja kõik. Safe house DZ-is ei ole rank 30 eest midagi saada.
Väljaspool DZ üksi pole võimalik saada high end gear-I ja relvi. Pea baasis saab mõne blueprinti ja see on ka kõik.
Pmst ei saa oma gear-I ja relvi nii heaks, et oleks mingit võimalust challenge mode-s hakkama saada, et siis kollaseid asju saada.
Pmst kui on Vector 45 ära ostetud blueprint, siis on mõistlik koguda phoenix krediiti ja DZ rank 50 peale mängida, et siis safe house-st osta blueprint-e.
YouTube videodes räägitakse, et need mis DZ raha eest saab osta pidid jamad olema.
Samas ma just neid ostma lähengi, kuna phoenix krediiti on mul ainult 144 praegu ja seal kindlasti küsitakse palju neid.
Mul hetkel rank 46 ja pisut on veel minna. Viimane 10 tundi mis ma olen DZ mänginud, pole mulle rohkem kui 3 kollast asja andnud.
Ja nendest kollastest mis saanud olen, on ainult kaks gear mod-I ja üks püstol mingi under powered 5000 DMG kanti. Mu lilla püstol on juba enamvähem 10k DMG.
Droppidest midagi kasutatavat saada on suht lootusetu, ilvl 30 asjad on täitsa mõttetud 31 or destruct, dz 70 peal kadus huvi edasi ka leveldada seda iga rogue surma eest 15k pikki pükse, tuleb teha teine tegelane, dz rank 0 ja siis suvalt valimatult kõiki tappa, midagi kaotamata.
Ärge muretsege, devid just rääkisid, et teisipäeval twitchi livestreamis avalikustavad uued HEAD uuendused, mis tulevad kohe kohe Divisioni end game!! Uued activitied jms... loota võiks, et droprate läheks kordades paremaks..
pots4t4j4, seda hetkel tegemas olen aga ei oleks uskunud, et nii braindead on teist karakterit teha see xp tuleb teosammul.. atm lvl14. Jah muidugi võib ju alati kellegi 30 mängus kaasas tiksuda aga ei taha kellelegi hetkel nii tüliks olla _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.