Kui kunagi lõi CoD vähemalt hea storyga ning SP kogemus oli ikka super, siis juba aastaid pole ka SP enam midagi erilist. MP-st ei hakka rääkimagi. BF pika puuga mööda pannud.
Kui kunagi lõi CoD vähemalt hea storyga ning SP kogemus oli ikka super, siis juba aastaid pole ka SP enam midagi erilist. MP-st ei hakka rääkimagi. BF pika puuga mööda pannud.
Mulle BF üldse ei meeldi. Ainus mis meeldib on graafika. Ülejäänud muu jätab külmaks. COD-i MP on vähemalt fun millegipärast. BF-i mängivad mingid wannabe sõdurid, kes võtavad asja liiga tõsiselt
Mulle BF üldse ei meeldi. Ainus mis meeldib on graafika. Ülejäänud muu jätab külmaks. COD-i MP on vähemalt fun millegipärast. BF-i mängivad mingid wannabe sõdurid, kes võtavad asja liiga tõsiselt
Olen mõlemat mänginud.. BF'i ehk veidi rohkem.
COD on ikka jube run n gun pela... BF'is peab rohkem mõistust ja oskusi kasutama. Mingi sõdurisimulaator see BF kindlasti kohe ei ole.
Olen mõlemat mänginud.. BF'i ehk veidi rohkem.
COD on ikka jube run n gun pela... BF'is peab rohkem mõistust ja oskusi kasutama. Mingi sõdurisimulaator see BF kindlasti kohe ei ole.
Sellepärast COD ongi lõbusam. Ma ei viitsi niigi mõttetus tapmismängus veel ajusid ragistama hakata. COD-i ajal aju kenasti puhkab.
Mu meelest viimastes CoDides on üks suur viga MP's, et igasugu (kohati üsna mõttetu) asjade eest üritatakse kiita ja tasu anda.
Ei ole vaja neid "medaleid" iga killi eest näha suurelt ekraanil. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
-kasutaja-, su sisutut postitust pole mõtet ju kommenteeridagi.
Anna aga minna _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mu meelest viimastes CoDides on üks suur viga MP's, et igasugu (kohati üsna mõttetu) asjade eest üritatakse kiita ja tasu anda.
Ei ole vaja neid "medaleid" iga killi eest näha suurelt ekraanil.
For starters, the game is going to undergo a “tremendous” visual overhaul and will look “a lot better” than the previous Ghosts game. Riley, the fan-favorite German Shepherd, is also going to make a return as a playable character. The story of the game will be a continuation of the original game’s plot.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Slazenger, COD 1-3 ja 5 olid vist kõik WW2, kuid 3 vist arvutil ei olnud?
Aga jah, ise pole viitsinud COD'i tükk aega enam puutuda, MW2 oli viimane mida vist mängisin, COD'il pole lihtsalt midagi mis tõmbaks enam, vanasti oli SP, nüüd see ka rämps. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Aga jah, ise pole viitsinud COD'i tükk aega enam puutuda, MW2 oli viimane mida vist mängisin, COD'il pole lihtsalt midagi mis tõmbaks enam, vanasti oli SP, nüüd see ka rämps.
Täpselt olen sinuga nõus
Kõik muu peale selle oli juba ütleme et kõige esimene black ops oli ka normaalne ja modern warfare 3-e sai ka natuke toksitud ajaviiteks ..aga jah edasi on kõik läinud allamäge ,,see kosmose ja ulme teema võivad nad omale sinnasamusessse toppida See ei ole enam sõjateema rikkusid oma maine ja seeria nime kui sellise ainult. kurb lihtsalt kurb....
ütlen ainult et MW2 with no BS and updated graphics = SOLD.
WäntWõll, vaidlen vastu! Mis MW2-l viga oli ? oli jah võib-olla häkkereid täis ja ei olnud dedicated servereid aga mäng oli iseenesest fun.... selles mõttes oli ikka õige küll et minu arvates(minu maitse noh) meelest parem kui need praegused tuleviku codid mis on välja lastud alates BO2-st ja mina küsin veel sinu käest et mis BO1 viga oli ? see külma sõja teema oli igatahes etem kui see praegune kosmose teema. Kui sinu meelest on see kosmose ja ulme teema igatepidi äge okei ja meeldib siis muidugi ei vaidle vastu... AGA selle mängu seeria nimi COD kui selline on sellega minu arvates juba ammu alla käinud ja rikutud,kuna see ulme ja laseri teema võik ikka jääda mingitesse teistesse mängudesse ,a la crysis või titanfall jne COD mängu seeria algas ikka õige sõjaga mitte mingi star warsiga.
Ma ei ole kuskil väitnud et MW2 jura oli (endal pea 1600h MP gameplay)
Lihtsalt edasi tuleks minna, mitte jääda halama.
BO oli lihtsalt gamplay poolest toores, midagi viga ei olnud.
Ma olen neid kõiki mänginud omajagu (all 500h mitte ühtegi MP-d)
MP-s see külma sõja teema ja muu ei tule väga välja.
Laserid on ainult AW-s mis oli katsetus kuidas sobib rahwale, no ei läinud kõige paremin aga mäng rämps ei olnud ikkagi, lihtsalt TEISTSUGUNE.
Igas COD-is olnud mingi uus featuur, küll hüppab ette pikemalt või lohiseb fääntsilt, siis see, et saad hüpata nati pikemalt BO3 ei ole IMO mingi draama.
Aga nagu ütlesin, et halage julgelt, paarsada posti või paar lehte on ikka vaja täis saada enne reliisi
WäntWõll, sa võid siin ironiseerida palju tahad, aga sa oleks üks nendest siin foorumis, kes igasugu soppa hangib ja õigustab.
Tootja võiks aru saada, millal on aeg üks mänguseeria kalevi alla panna või siis ümber brändida, selle asemel, et järjest absurdsemalt üle võlli keerata ja järjest arulagedamaks teha MP osa nt. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Krt, liiga hea, et tõsi olla.
Kuidagi suudavad nad ka selle ära soperdada, ma kahtlustan. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kuidagi suudavad nad ka selle ära soperdada, ma kahtlustan.
ma ei näe kuidas see hea on, see et nad teevad sama asja nüüd uuesti tähendab seda et sisu on sama, aga ülejäänud on ikka sama mis teistes mängudes, 90fps lock, dedi serverid puudu, mod supporti pole . Muidugi see ei pruugi nii tulla, aga miski ei viita sellele, et asi paraneks
Kuidagi suudavad nad ka selle ära soperdada, ma kahtlustan.
ma ei näe kuidas see hea on, see et nad teevad sama asja nüüd uuesti tähendab seda et sisu on sama, aga ülejäänud on ikka sama mis teistes mängudes, 90fps lock, dedi serverid puudu, mod supporti pole . Muidugi see ei pruugi nii tulla, aga miski ei viita sellele, et asi paraneks
Ma loodan et nad sinna modern warfare remastered versiooni mingeid laserrelvi ei pane ainult See infinite warfare tuleb kindlasti mingi kosmoseteema, aga kui sellega saab mingi uuendatud graafika ja dedicated serveritega 2007 aasta modern warfare uusversiooni siis kaaluks isegi ostmist ... kuigi ostaks ka siis ehk kui oleks sarnane süsteem nagu oli MW2-es.
Tehku, mis tahavad - peaasi, et MP osa oleks korralikult tehtud. Viimasel ajal on olnud nii, et MP-s peab graafika maha keerama, et saaks normaalselt mängida. Advanced Warfare-s oli sama jama. Ja nii oli ka viimase BO3-s. Ei saa aru mis jama neil on sellega kogu aeg. BF4 on ehe näide kuidas max graafikaga MP töötama peaks. _________________ HV - Eesti kõige debiilsem kommuun!!!
Näib esmamuljena päris asjalik vahelduseks _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
See uus trailer, kas mulle tundub või on see tõega konsooli versioonist salvestatud kuna aegunud mudelid ja textuurid torkasid silma, kuidagi selline väga lihtne ja ütleks lausa labane graafika 2016/17 shooteri kohta.
See mis ma siin traileris märkasin häiris silma. Samas äkki on see midagi uut, kus enam ei tehtagi mingit lahedat reveal trailerit dev buildiga, mis jookseb ainult high end PC peal vaid näidataksegi ainult seda, mida võid oodata.. konsooli porti.
Jumal küll mingi kosmos ja tulnukad järjest hullemaks see seeria läheb Ainuke mis huvi pakub sealt oleks see Modern Warfare 4 remastered juhul kui selle on mp osa samade mappidega mis kunagi oli..siis kaaluks ostmist
Jumal küll mingi kosmos ja tulnukad järjest hullemaks see seeria läheb Ainuke mis huvi pakub sealt oleks see Modern Warfare 4 remastered juhul kui selle on mp osa samade mappidega mis kunagi oli..siis kaaluks ostmist
Kui sa natuke süveneksid, siis teaksid, et tulnukaid pole ja kosmos on ainult osa. Vahelduse mõttes täitsa ok ju, ei?
MWR saamiseks peab omama IW'd. Lisaks on seal vähemalt esialgu ainult 10 MP kaarti. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.