Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.03.2016 20:53:22 vasta tsitaadiga

Dj-E, mida sa nohised siin, sulle pela ei meeldinud, uks on siin thumbs_up.gif
või on sul mingi põhjus, mida oskad põhjendada?
indumen kirjutas:
olen ma millestki valesti aru saanud või, kas täna mitte ei pidanud ametlik release olema ?
mingisuguste VPNidega ja muu jauramisega ei viitsi nagu väga tegeleda.
paypaliga maksmine pole probleem, aga tahaks siis ka kohe kraami euroopas kätte saada ikka.
refundi ilmselt taga ei aja, kõik nfsid mis kätte sattunud, oma kiiksudega koos läbi tehtud.

lähed www.flyvpn.com sealt saad programmi, vpniga mehhikosse trial kasutaja ja parooliga ning siis mehhiko originist saadki hetkel soodsaima pakkumise ja saad ka sekundiga oma origini konto alla asja
preload toimub juba kõikjal, kuid eu release on 17ndal
samas kui mäng on preloaditud ja origini sulged, seejärel tõmbad korea vpni käima, käivitad origini ja käivitad mängu - niipea, kui mäng on käivitunud ja hakkab esimest videot vms laadimist näitama, siis võid vpni disconnectida ning saad rahulikult pelada, kuniks ei ole origini sulgenud - 17ndal see vpn dela lõppeb, aga rahutus vajab vpn'i

töötab kulda - sama lahendus on mul kasutusel juba paar/kolm aastat origini pelade puhul

Spoiler Spoiler Spoiler

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.03.2016 21:25:13 vasta tsitaadiga

Keegi võiks siis mängust ka natuke midagi rääkida....mitu posti mingi tühi plära thumbs_down.gif Dj-E, ütles ainult et lame mäng..... kahjuks ei põhjendanud miks siis lame ja mis puudus mängust, et oleks huvi edasi mängida icon_rolleyes.gif Minu meelest olid viimased needforspeedid alla käinud küll,kuid seda mängu olen oodanud ja nüüd tahaks teada kas tasuks osta v mitte.... huvtav oleks teada täpsemalt palju seal tuunida lastakse nüüd ? kunagised nfs undergorund 1 ja 2 olid ikka megahead mängud.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.03.2016 21:42:54 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
Keegi võiks siis mängust ka natuke midagi rääkida....mitu posti mingi tühi plära thumbs_down.gif Dj-E, ütles ainult et lame mäng..... kahjuks ei põhjendanud miks siis lame ja mis puudus mängust, et oleks huvi edasi mängida icon_rolleyes.gif Minu meelest olid viimased needforspeedid alla käinud küll,kuid seda mängu olen oodanud ja nüüd tahaks teada kas tasuks osta v mitte.... huvtav oleks teada täpsemalt palju seal tuunida lastakse nüüd ? kunagised nfs undergorund 1 ja 2 olid ikka megahead mängud.

Lame on sellepärast, et kõik viimased NFS-id on olnud omatmoodi sitad. Viimane hea oli see vana Most Wanted. Kõik peale selle on rämps olnud. 2016 aasta NFS on saast kuna see on igav. Ega selliselt mängult muidugi mingit asjalikku storyt ongi raske loota/oodata. Videod on tüütud. Gameplay on väga kahtlane. Säti neid settinguid kuidas tahes aga auto pööramine on ikka väga uimane. Graafika on suht ok aga ei midagi erilist. Project CARS on endiselt parima graafikaga auto mäng hetkel IMO. Tuunimist ma eriti ei jõudnud teha, sest 1h-ga ei jõudnud eriti asju unlockida aga see mida teha sai oli suht ok. See, et on vaid öö on kah imelik. Uuema aja NFS-idel on kogu aeg olnud selline raha maik juures. Mina seda mängu üle 1h ei suutnud mängida. Ju siis on minu jaoks igav. Ma pigem ootan seda Forza mängu pc-le. See on arvatavasti palju põnevam. Isegi paljuvihatud ja ebaõnnestunud GRID Autosport on mind suutnud 34h-d lõbustada. Politsei on mängus täiesti mõttetu. Niisama pullisin nendega. Mõkud nagu eesti politsei. icon_biggrin.gif

PS icon_exclaim.gif See on vaid minu arvamus ja selle põhjal ei tasuks ostu või ostmatajätmist otsustada. icon_wink.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 15.03.2016 21:43:04 vasta tsitaadiga

See mäng tundub äge aga see always-online häirib tiba. Eriti see, et isegi menüüdes kolamise ajal käib mängusisene elu edasi.
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 15.03.2016 21:49:12 vasta tsitaadiga

Mis seal ikka rääkida, kui u2 meeldis siis peaks see ka meeldima. Tuunida saab, sõita saab, driftida saab. Ei tea kuidas teistel aga minul igatahes jookseb asi ülisujuvalt. Aga mis sa ikka teiste sõna kuulad, näiliselt võib kõik väga ilus/väga sitt olla aga olgem ausad, ennem ei saa aru kui ise käed külge paned.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 15.03.2016 21:55:32 vasta tsitaadiga

Dj-E, shift oli viimane äge, peale seda oli veel shift 2 äge, aga kõik muud on täielik kriteerjunni s1tt burnout paradise. nüüd see uus ei ole criterioni oma, aga kui steami ei tule, siis minul jääb see osa mängimata. thumbs_down.gif

tsitaat:
Ghost Games (formerly EA Gothenburg) is a video game developer owned by Electronic Arts (EA) located in Sweden, the UK (Ghost Games UK), and Romania (Ghost Games Romania). The studio is currently focused on Need for Speed games using the Frostbite 3 game engine. 80% of British developer Criterion Games staff (who have produced previous Need for Speed titles and assisted Ghost in the development of Need for Speed Rivals) moved to Ghost Games UK to help grow the studio.

eip, saast ikka. thumbs_down.gif

viimati muutis NATAS999 15.03.2016 21:57:56, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 15.03.2016 21:57:41 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
Dj-E, shift oli viimane äge, peale seda oli veel shift 2 äge, aga kõik muud on täielik kriteerjunni s1tt burnout paradise. nüüd see uus ei ole criterioni oma, aga kui steami ei tule, siis minul jääb see osa mängimata. thumbs_down.gif

Shift ja Shift2 olid IMO ühed suured ebaõnnestumised. Nii halba juhitavust polnud varem NFS-is kohanud. Maybe rooliga oleks ok olnud aga puldiga küll ei kannatanud mängida.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.03.2016 21:59:30 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Gap kirjutas:

Lame on sellepärast, et kõik viimased NFS-id on olnud omatmoodi sitad. Viimane hea oli see vana Most Wanted. Kõik peale selle on rämps olnud. 2016 aasta NFS on saast kuna see on igav. Ega selliselt mängult muidugi mingit asjalikku storyt ongi raske loota/oodata. Videod on tüütud. Gameplay on väga kahtlane. Säti neid settinguid kuidas tahes aga auto pööramine on ikka väga uimane. Graafika on suht ok aga ei midagi erilist.
vot see ongi see koht, kus oleks veidi rohkem süübinud pelasse ja siis oleks saanud omale juhitavuse täpseks seadistada, nagu vanas nfsu 2's
kõik kaldenurgad, rehvirõhud jne - see esmane sitt sõiduelamus peakski motiveerima tuunimist, mida mäng pakub, kuid olid ilmselt juba ette meelestatud ja ei proovinudki leida positiivset

mullegi tundus just puldiga juhtides, et pööramine on totralt äkiline ja kaugeltki mitte lineaarne - see nö hea tsoon oli suht kitsas ja pidevalt kippus üle keerama (mitte ülejuhitavus) või siis oli alajuhitavus
jõudsin hetkeni, mil juba sai rehvirõhku ja cambret seadistama ja tulemus palju parem, õnnestub isegi sõita

pela meenutab vägagi nfsu2 ja täitsa lõbus filler õhtuks, samas ei midagi sarnast the crew pikkadele sõitudele

viimane on cruisimiseks palju lahedam

nfs puhul paelub vähemalt mind see stoori - esmasel mängimisel vähemalt

NATAS999
HV Guru

sõnum 15.03.2016 21:59:44 vasta tsitaadiga

Dj-E, shiftid olid simu suunitlusega rohkem, ehk siis juhitavus oligi veidike teine, kui teistes need for speedides, mis on puhtalt arcade, see ei tähenda aga et juhitavus saast oleks olnud.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 15.03.2016 22:03:25 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
vot see ongi see koht, kus oleks veidi rohkem süübinud pelasse ja siis oleks saanud omale juhitavuse täpseks seadistada, nagu vanas nfsu 2's
kõik kaldenurgad, rehvirõhud jne - see esmane sitt sõiduelamus peakski motiveerima tuunimist, mida mäng pakub, kuid olid ilmselt juba ette meelestatud ja ei proovinudki leida positiivset

mullegi tundus just puldiga juhtides, et pööramine on totralt äkiline ja kaugeltki mitte lineaarne - see nö hea tsoon oli suht kitsas ja pidevalt kippus üle keerama (mitte ülejuhitavus) või siis oli alajuhitavus
jõudsin hetkeni, mil juba sai rehvirõhku ja cambret seadistama ja tulemus palju parem, õnnestub isegi sõita

pela meenutab vägagi nfsu2 ja täitsa lõbus filler õhtuks, samas ei midagi sarnast the crew pikkadele sõitudele

Mis sa tõesti arvad, et ma viitsin mingil arcade mängul peenhäälestust teha? icon_biggrin.gif Nii autopede ma nüüd kah pole. icon_razz.gif

Ma olin küllaltki positiivselt meelestatud enne mängimist, sest ootasin seda esimestest piltidest alates mis avalikustati. Olen igat NFS-i oodanud aga kahjuks need on pettumuse valmistanud. Umbes nagu COD-i seeriate puhul. Ootad ja pettud jne jne. icon_razz.gif

NATAS999 kirjutas:
Dj-E, shiftid olid simu suunitlusega rohkem, ehk siis juhitavus oligi veidike teine, kui teistes need for speedides, mis on puhtalt arcade, see ei tähenda aga et juhitavus saast oleks olnud.
Olles ise tulnud Forza pealt siis Shifti juhitavus polnud mingi simu. icon_razz.gif Ok veidi etem kui see arcade aga ei olnud siiski nii hea kui lootsin. NFS-i puhul anyway selline suunamuutus oli veider. Ega see neile eriti edu toonud kah.

viimati muutis Dj-E 15.03.2016 22:05:18, muudetud 1 kord
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.03.2016 22:05:10 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
selles NFS'is saad oma masinat tuunides seadistada juhuitavuse täpselt nii, kuidas meeldib, see esmane juhitavus, mis pela alustades on, see on vaid mängu alguses icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif
seda ei saa kuskil controls/steering menüüdes timmida, vaid seda peab iga masina puhul eraldi häälestama icon_exclaim.gif
Dj-E kirjutas:
libe kirjutas:

Mis sa tõesti arvad, et ma viitsin mingil arcade mängul peenhäälestust teha? icon_biggrin.gif Nii autopede ma nüüd kah pole. icon_razz.gif

Ma olin küllaltki positiivselt meelestatud enne mängimist, sest ootasin seda esimestest piltidest alates mis avalikustati. Olen igat NFS-i oodanud aga kahjuks need on pettumuse valmistanud. Umbes nagu COD-i seeriate puhul. Ootad ja pettud jne jne. icon_razz.gif

NATAS999 kirjutas:
Olles ise tulnud Forza pealt siis Shifti juhitavus polnud mingi simu. icon_razz.gif Ok veidi etem kui see arcade aga ei olnud siiski nii hea kui lootsin. NFS-i puhul anyway selline suunamuutus oli veider. Ega see neile eriti edu toonud kah.

sinult seda ei oodanudki, kuid nfsu2 mängijad soovisid seda, seal oli isegi dyno, kus sai kõveraid endale sobivaks häälestada

nfsu2 oli ka arcade, kuid simuelemente on piisavalt, et saab pela endale nauditavaks teha

kui sind see ei paelu ja paraku origin access ka ei anna sulle piisavalt aega, siis jumal sinuga - võid ju oma hinnangut üldsuse hinnanguga võrrelda - see NFS on konsoolidel juba novembrist saati väljas - kas tõesti on nii sant, kui sa väidad olevat?

viimati muutis libe 15.03.2016 22:09:18, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 15.03.2016 22:06:19 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
selles NFS'is saad oma masinat tuunides seadistada juhuitavuse täpselt nii, kuidas meeldib, see esmane juhitavus, mis pela alustades on, see on vaid mängu alguses icon_idea.gif icon_idea.gif icon_idea.gif
seda ei saa kuskil controls/steering menüüdes timmida, vaid seda peab iga masina puhul eraldi häälestama icon_exclaim.gif

Head timmimist siis. Ma ei viitsi igatahes. Ma parem nolan Rocket Leagues, mis on vähemalt fun. icon_razz.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 15.03.2016 22:07:53 vasta tsitaadiga

Dj-E, ja teised tänud beer_yum.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 15.03.2016 22:13:38 vasta tsitaadiga

vaadake totalbiscuiti videot need for speedist.
see tuunimine on paras joke seal.
üldiselt ei saa ligilähedalegi underground 2-le ta isegi võrrledab ja räägib miks ja kuidas lol.
eirti hale on see uus kui nüüd võrrelda nii vana mänguga nagu seda oli U2
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 15.03.2016 22:17:05 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
üldiselt ei saa ligilähedalegi underground 2-le ta isegi võrrledab ja räägib miks ja kuidas lol.

ei leia miskipärast tema kanalilt seda
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 15.03.2016 22:44:49 vasta tsitaadiga

Dj-E, kas sa väidad, et forza on simu? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 15.03.2016 22:50:48 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
No Forza on 100 korda rohkem simu kui Shift või misiganes NFS. icon_wink.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.03.2016 22:52:12 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
nüüd üks lihtne küsimus, kas mängid nfsu2 edasi või valid praeguse NFSi?, kas praegusele on sarnast racer pela, nagu see nfs 2016 pc versioon on?
GTR kirjutas:
siven kirjutas:

klipp võib päris vana olla, kuna konsoolidele tuli juba novembris välja
siven
HV veteran
siven

sõnum 15.03.2016 22:53:15 vasta tsitaadiga

GTR kirjutas:
siven kirjutas:

https://www.youtube.com/watch?v=1t5Qu3j51l0
worth a buy oli hoopis sitaks hea video
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 15.03.2016 22:58:02 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
NATAS999 kirjutas:
No Forza on 100 korda rohkem simu kui Shift või misiganes NFS. icon_wink.gif
sellisel juhul on mario kart ka simu.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.03.2016 23:09:19 vasta tsitaadiga

siven kirjutas:
GTR kirjutas:
siven kirjutas:

https://www.youtube.com/watch?v=1t5Qu3j51l0
worth a buy oli hoopis sitaks hea video
too tont räägiks sama juttu ka nfsu2 kohta, samasugune nonsens, kuid häälekaimad nfs fännid kõikjal kiidavad nfsu2 kui parimaks
rocky-b
Kreisi kasutaja
rocky-b

sõnum 15.03.2016 23:26:50 vasta tsitaadiga

Shift(eriti Shift 2) oma jubeda juhitavusega nüüd küll mingi simu polnud - autod lohisesid tee peal nagu mingid seebid, isegi sirgel teel väike korrigeerimine oli nagu küünarnukkidega kartuli koorimine.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 15.03.2016 23:55:43 vasta tsitaadiga

rocky-b kirjutas:
Shift(eriti Shift 2) oma jubeda juhitavusega nüüd küll mingi simu polnud - autod lohisesid tee peal nagu mingid seebid, isegi sirgel teel väike korrigeerimine oli nagu küünarnukkidega kartuli koorimine.
Vähemalt keegi jagab asja. drinking.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 16.03.2016 03:23:16 vasta tsitaadiga

Minu arust oli nfsu parem kui nfsu2. Visuaalse tuunimisega sai eraldi juppe pandud autole jne. NFSU2 olid terve ring korraga ja eraldi ei saanud kombineerida.
Drifti rajad olid ka huvitavamad esimeses osas ja kuidas auto driftides käitus.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 16.03.2016 08:48:09 vasta tsitaadiga

lopes39, eksid, nfsu2'es olid nii widebody kitid (igal autol vist oli kolm) ja siis oli terve hunnik esi ja tagapampreid + erinevaid küljelaiendusi mida siis panna nii nagu ise tahtsid.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need For Speed mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.