Ei suutnud täna ühestki poest leida talvekindaid, mis piisavalt kergelt kätte/käest ära käiksid ja mis kaitseksid ka veidike niiskuse eest, + millel vooder kinnast käest tõmmates pahupidi ei jookseks.
Suurim number oli 13 ja seda oli natuke keeruline kätte tõmmata. Parema käe sõrmed on liiga nõrgad ja kontrollimatud ja kui juhtub sõrmkinnas randme osast natukene kitsam olema, või libedama kätiseosaga, siis on paras jama kinnast vasakusse kätte saada. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Ei suutnud täna ühestki poest leida talvekindaid, mis piisavalt kergelt kätte/käest ära käiksid ja mis kaitseksid ka veidike niiskuse eest, + millel vooder kinnast käest tõmmates pahupidi ei jookseks.
Suurim number oli 13 ja seda oli natuke keeruline kätte tõmmata. Parema käe sõrmed on liiga nõrgad ja kontrollimatud ja kui juhtub sõrmkinnas randme osast natukene kitsam olema, või libedama kätiseosaga, siis on paras jama kinnast vasakusse kätte saada.
nägin sama palju vaeva talvekalosside leidmisega, nr 49 oli vaja, üle 47 ei leidnud kusagilt, lõpuks sattusin ülemiste SD'sse kust rabasin miskised töösaapad mis läbi mingi ime on üli mugavad ja tunduvad sooja hoidma kah
sweezy, Columbia kaubamärgil on päris kindlasti sellist numbrit talvejalatseid. Mul ühed on, aga need pigem tõesti "hard-core" jalatsid, mis kannatavad karme olusid aga samas natuke raskevõitu ka.
Ma olen vaadanud ka Salomon Snowcross CS jalatseid, aga pole siinkandis veel ühelegi peale sattunud, et jalga proovida. Hind on ka muidugi kobe. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Soojast pesust soovitan Icebreakeri kraami. Kuigi riiulis on terve hunnik ka erinevat sünteetilist pesu, siis meriinovilla vastu ei saa. Ainuke häda, et kulub kiiremini, kui näiteks crafti kraam.
sweezy, Columbia kaubamärgil on päris kindlasti sellist numbrit talvejalatseid. Mul ühed on, aga need pigem tõesti "hard-core" jalatsid, mis kannatavad karme olusid aga samas natuke raskevõitu ka.
Ma olen vaadanud ka Salomon Snowcross CS jalatseid, aga pole siinkandis veel ühelegi peale sattunud, et jalga proovida. Hind on ka muidugi kobe.
Vot columbia otsa käidud poodides ei sattunudki .. hinda vaatasin ka jah natuke, lõpuks läks 114,99 eurikut
Sain täna William Lennon saapad kätte. Lõhnavad nagu kingsepatöökoda.
Spoiler
ei taha sitasti öelda, kuid näevad rõvedalt rasked, puised ja ebamugavad välja
võivad vabalt neutronpommikindlad olla ja kesta sajandi, kuid sellistega käia küll ei kannata - jalg nagu kellapendel _________________ ☠
Rasked on tõesti, aga ma teadsin seda juba tellides. Käia on tegelikult päris mõnus nendega. Kui sissekantud saab ja nahk pehmemaks läheb, saab neist kindlasti päris mugavad saapad. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
It acquires because of the cotton 100% and true goodness is understood.
Rasked on tõesti, aga ma teadsin seda juba tellides. Käia on tegelikult päris mõnus nendega. Kui sissekantud saab ja nahk pehmemaks läheb, saab neist kindlasti päris mugavad saapad.
sarnastega võrreldes ehk küll
ma ostsin eelmised mingid geoxid, aastaga olid tallad kapitaalselt läbi, kuid mugavaimad ever
ostsin samade saabaste uuendused taas, uued tallad
http://amphibiox.geox.com/amphibiox2014/en_gb/collection/men/brayden-1/
vett läbi ei lase ja hooldust ei vaja absull - väljaarvatud kiviklibude eemaldamine tallamustrist _________________ ☠
Sain täna William Lennon saapad kätte. Lõhnavad nagu kingsepatöökoda.
Spoiler
Ei tea sest nimest midagi, aga ugly as fuck.
tuleb nõustuda
pasteldega seoses: ma pidin oma vanad head Nike tossud uuesti välja otsima. odav testost, miskised Sergio Tacchini-d, muutus pahkluule ohtlikuks juba _________________ nooope!
Igaühele oma. Minu jaoks näevad küll väga bossid välja. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
Miks need ninad nii ülespoole on keeratud? See ju küll ei ole kusagilt otsast loomulik asend jalale? Või nojah kui tald üldse ei paindu ja jalg nagu kruustangide vahele keeratud on, siis vist muidu ei saaks nendega käia. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Miks need ninad nii ülespoole on keeratud? See ju küll ei ole kusagilt otsast loomulik asend jalale? Või nojah kui tald üldse ei paindu ja jalg nagu kruustangide vahele keeratud on, siis vist muidu ei saaks nendega käia.
Need saapad on mõeldud künklikul maastikul liikumiseks. Künkast üles on sellise kujuga tallaga märksa mugavam ja kindlam rühkida. Neil saabastel on paks taimparknahast sisetald, kolmekordsest nahast vahetald ja täiskummist Vibrami tald. Saapa pealsed on ~4 mm paksusest nahast. Kogu kompott tõesti kuigi palju ei paindu, vähemalt mitte uuest peast. Mul on karjamaad siin kuplitel ja karjateed on lehmadel kuumaastikuks sõtkutud. Tugevad ja jalga toetavad jalanõud on siin palju abiks. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
Mis te vingute teise mehe valikute üle, ise täiskasvanud aga üritate siin päevast-päeva teisi ainult maha teha. See ei tee teid paremateks.
rase oled või? teiste maha tegemine on ju aastaid olnud su bread and butter
Risku, wat? kui Eesti põllumees tellib omale Jaapanist mitmesajaeuroseid teksasid ja muud udupeent, siis tekib küll küsimus, et WTF?! _________________ nooope!
Miks need ninad nii ülespoole on keeratud? See ju küll ei ole kusagilt otsast loomulik asend jalale? Või nojah kui tald üldse ei paindu ja jalg nagu kruustangide vahele keeratud on, siis vist muidu ei saaks nendega käia.
Need saapad on mõeldud künklikul maastikul liikumiseks. Künkast üles on sellise kujuga tallaga märksa mugavam ja kindlam rühkida. Neil saabastel on paks taimparknahast sisetald, kolmekordsest nahast vahetald ja täiskummist Vibrami tald. Saapa pealsed on ~4 mm paksusest nahast. Kogu kompott tõesti kuigi palju ei paindu, vähemalt mitte uuest peast. Mul on karjamaad siin kuplitel ja karjateed on lehmadel kuumaastikuks sõtkutud. Tugevad ja jalga toetavad jalanõud on siin palju abiks.
Siis küll. Ma mõtlesin, et kasutuses rohkem linnas hängides niisama hipsteri saabastena _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Risku, wat? kui Eesti põllumees tellib omale Jaapanist mitmesajaeuroseid teksasid ja muud udupeent, siis tekib küll küsimus, et WTF?!
Ma ei saa hästi aru, milles siin probleem on? Kas ma peaksin need mitusada eurot vaba raha selle asemel suitsude peale kulutama või hoopis SportsDirectis laiaks lööma? _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
Risku, wat? kui Eesti põllumees tellib omale Jaapanist mitmesajaeuroseid teksasid ja muud udupeent, siis tekib küll küsimus, et WTF?!
Ma ei saa hästi aru, milles siin probleem on? Kas ma peaksin need mitusada eurot vaba raha selle asemel suitsude peale kulutama või hoopis SportsDirectis laiaks lööma?
selle raha eest saaksid sports directist riided endale, naisele ja kõikidele lastele sealhulgas sohilastele, napilt jääb puudu, et laudale ka katus ja traktorile kroomitud summuti _________________ ☠
Riideid üheks päevaks
SD'st leida võib
ja homme ära viskame
kui poleks olnud olemaski neid _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
Push your jeans to the limit this year and join the Samurai x ONI contest where you will be able to participate in several mini challenges and win prizes throughout the year. We have held back from sending our contest order so you have one LAST CHANCE!
We're making this more interesting: now the 400th person to sign up for the contest (https://www.denimio.com/contest2016) will receive a FREE PAIR OF JEANS. We are a few short of that goal! So it could be any one of you who sign up now!
In addition, as we had said before, when we reach 400 participants, we will raffle off another free pair of jeans amongst all of the contestants.
#TeamOni or #TeamSamurai
_________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
Ma avastasin, et mul on aastatega meeletus koguses t-särke kogunenud. Peaks pooled julgelt kuskile varjupaika viima (et vähemalt oleks lootust reaalse abivajajani jõudmiseks).
Aeg kevadeks uued pusad ja triiksärgid tellida. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Keegi uncle-pauli jalatseid reaalselt on katsunud? Mõned on päris huvitavad, aga kukalt paneb kratsima hind, mis kahtlaselt madal nahast eesti käsitöötoote kohta.
https://www.facebook.com/theunclepaul
Keegi uncle-pauli jalatseid reaalselt on katsunud? Mõned on päris huvitavad, aga kukalt paneb kratsima hind, mis kahtlaselt madal nahast eesti käsitöötoote kohta.
https://www.facebook.com/theunclepaul
Niipalju kui mina aru saan, siis eesti päritolu on vaid disain, valmivad ikka hiinas nagu kõik teisedki.
Võrdluseks need tõepoolest Eestis käsitsi valmistatud kingad maksavad sadu eurosid. https://www.facebook.com/Scheckmann/ _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
T-särkidest rääkides, siis minu lemmikud on Flat Head'i THC sarja t-särgid. Pikkus on parasjagu niipalju, et katab püksirihma ja ei sega käsi tasku panna. Varukad on parasjagu ümber käe, mitte ei loperda nagu enamik t-särkide varukaid. Kaela ava on väike ja pole mul kolme aasta jooksul veel välja veninud ega lokkima hakanud. Särgil pole küljeõmbluseid ja materjal on paks ja hästi tihe. Käega katsudes tundub hästi tugev ja isegi nagu jäik. Uuena on särgi materjal sile ja ühtlane, aga peale neljandat-viiendat pesu muutus tekstuur veidi ebaühtlasemaks ja meenutab loopwheel masinal kootud särke. _________________ Loopige mind vobladega, kroonide ja rubladega!
ainult, et need maksavad 200eur tk _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
50 on tavaliselt max mis ma särgi eest välja käin _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.