graafikaga võib küll rahule jääda kui kõik max on päris ilus. muidugi väike downgrade on aga siiski decent pilt.
launchiga tundub ,et vähemalt öösel serverid pidasid vastu massidele eks näis kuidas päeval hakkama saab.
gameplay endale meeldib kuna olen suur destiny fänn.
loodame ,et contenti piisavalt ja end game on korralik või siis lisatakse kiirelt DLC-ga.
hard raskus astmega ja 4 kesi oli juba teine misioon päris pähkel tundub täitsa hea AI olevat:D
Allright mul ka nüüd 1h+ mängitud ja noo üldiselt võib rahule jääda?!
Muidugi tore oli, et algus oli teatud kohas aga siis algas BETA kohe ja ikka.. kui kuradima huvitav siis ENDGAME on ikkagi? Pärismaailma katastroof aga noo kurat ei taha koguaeg ühte ja samu lolle AI-si vastu näha vastasteks... mitte mingit varieeruvust vaenlastel nagu pole ja AI on ikka pääris ohmu.
Oh jah, ostsin Season Passiga nii, et kurat võtaks kui hea pole aga muidu.. BETA osa ei lootnud küll nii ruttu näha ja kaart on ju IMETILLUKE või on seal rohkemat peale mingit intsidenti ja veel mingit helikopteri lendu?
ULTRA settings (Sai ka rohkem keerata aga jätsin nii nagu kiirvalikus peale keeras)
KESKMINE FPS: 49.1
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Jah aga tavaliselt on see 20MB mitte kuradi 3GIGA, elementaarsed asjad võiks ikka ära õppida, see pole neil päris esimene mäng mida teha
Tundub, et kõige uuema driveriga jookseb paremini kui 362.00 peal
Vaatan, et öösel on ikka mäng käima läinud. Tore kes viitsisid oodata. Ma pidasin und vajalikumaks. Praegu tahtsin uplay klienti käivitada ja vastu naeratab txt. Teenus maas. Proovi võrguta reshiimis kui soovid.
siven kirjutas:
graafikaga võib küll rahule jääda kui kõik max on päris ilus. muidugi väike downgrade on aga siiski decent pilt.
launchiga tundub ,et vähemalt öösel serverid pidasid vastu massidele eks näis kuidas päeval hakkama saab.
gameplay endale meeldib kuna olen suur destiny fänn.
loodame ,et contenti piisavalt ja end game on korralik või siis lisatakse kiirelt DLC-ga.
hard raskus astmega ja 4 kesi oli juba teine misioon päris pähkel tundub täitsa hea AI olevat:D
Ju siis peab Normaliga üksi tegema ja Hardiga mitmekesi
Ilmselt läks varahommikul liiga suureks trügimiseks, et asjad maas. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Mängu ikka on normaalselt lopes39, sai kella 3ni minu aja j2rgi t2ristatud. Eesti aja j2rgi visit 4ni. Ùsna palju saime lõpus surma isegi. Beta nagu nii raske ei 30+ mängutundi ehk tuleb 2ra minujaok. Aga squaddiga on ikka fun. Yksi tunub pointless. _________________ Mis vahe on tegelikkusel ja reaalsusel? Vahet pole!
WTF, sain ka mängu lõpuks siis kohe pani: Server Down. Login uuesti sisse, proovin vastast lasta, midagi ei juhtu tal : D _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
nvidia performance guide ka olemas.
volumetric fog ja particle quality räiged fps killerid 1 nõks vähemaks ja pildi ilu kaob 1% kui sedagi ja fps mingi +10 lisaks.
siven, proovisin oma läpparil. Lenovo Y50-70 i5 4200 ja GTX860M. ULTRA seadetel Benchmarki tulemus 16FPS. Muutsin siis Volumetric Fog-i MEDIUM peale (madalamale ei lubanud) ning Particle Quality LOW ja tulemus 35FPS. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
The Division today introduces the world to NVIDIA Hybrid Frustum Traced Shadows, henceforth referred to as "NVIDIA HFTS". This new, advanced shadow technique leverages hardware features of NVIDIA GeForce GTX 900 Series Maxwell graphics cards to create realistic geometrically-accurate hard shadows, that smoothly transition to soft shadows in real time.
NVIDIA HFTS greatly improves upon existing shadow techniques, delivering the highest-quality shadows seen to date in gaming, with near-perfect contact shadowing and vastly improved screen-wide shadows that are free from artifacts, overlapping, aliasing, and other issues encountered by previous techniques. Specifics about HFTS's technology will be revealed by Jon Story, NVIDIA’s Senior Developer Technology Engineer, at his GDC presentation entitled Advanced Geometrically Correct Shadows for Modern Game Engines. Shortly thereafter information will also be posted to GeForce.com, and in a guide update.
see hfts võtab räigelt perfi ka ju:D plät minu profiili kastiga seda mängu max graafikal mängida ei saa:(
noh saab aga mingi 40 fps avg on veits ebamugav oleks min 50...
Kellelegi kohalikud tarnijad ka juba key on saatnud? G2A saatis enda omad välja, aga tundub, et kohalikud veel magavad.
Gamestar.ee võti saabus nagu lubatud kella tiksumisega, 12:01 öösel.
El-Fuego kirjutas:
Tegelikult ma ei leia kohta kuidas see pre order kraam kätte saada. meili peal ka pole mingit teadet.
Mõtled pre-order boonuseid?
Spoiler
1. Eeltellimuse koodid mängu lisadeks tuleb aktiveerida leheküljel www.thedivisiongame.com/redeem
2. Leheküljel tuleb registreerida või sisse logida Uplay kontoga.
3. Valida platvorm/konsool, millele koodi aktiveerida soovite.
4. Peale antud koodi sisestamist saadetakse teie e-mailiele uus kood, mis tuleb vastavalt platvormile sisestada mängukeskkonnas
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Tundub et kõik mängivad hoolega Keegi kes viitsib võiks kommenteerida mõne sõnaga ja öelda kas tasub ostmist ja kas contenti tuleb pärast juurde ? Ise praegu mõtlen et nädalavahetuseni ootan ja siis võib-olla isegi ostan ka... beta tundus päris huvitav isegi..... natuke häiris see et see maailm on kuidagi hele,sellne n.ö nagu mingi udune filter oleks peal ja brightnessei maha keerates see ka ära ei läinud Muidu beta järgi tundus jah selline päris äge,küsimus on see et kui siin räägiti et missioonid on kroduvad siis tüütab liiga ruttu ära ....
Tundub et kõik mängivad hoolega Keegi kes viitsib võiks kommenteerida mõne sõnaga ja öelda kas tasub ostmist ja kas contenti tuleb pärast juurde ? Ise praegu mõtlen et nädalavahetuseni ootan ja siis võib-olla isegi ostan ka... beta tundus päris huvitav isegi..... natuke häiris see et see maailm on kuidagi hele,sellne n.ö nagu mingi udune filter oleks peal ja brightnessei maha keerates see ka ära ei läinud Muidu beta järgi tundus jah selline päris äge,küsimus on see et kui siin räägiti et missioonid on kroduvad siis tüütab liiga ruttu ära ....
no sa pead mõtlema kas sind huvitab grind ja lootimine, craftimine.
graafiline pool on väga ilus ju ringu uitada ja looti otsida.
isegi sewerites saab käia väga mõnus vaatepilt , lahe safe house oli seal.
lisaks tulemas on ju dungeon/raidid ilmselt mingi DLC-ga.
darkzone on mõnusalt fun.
questid ilmselt jah sarnased eriti need baasi upgrade omad aga see on ju nii igas faking RPG-s ja mmos?
hard difficultyga mängides on ai kohati kõva pähkel ja olemas on veel challange difficulty ei kujuta ette kui raske see veel:D
ise kavatsen kõik läbi teha hiljem ka challange raskuastmega , saab ju epic looti siis.
üksi ilmselt igav aga eile öösel panin privacy alt sisse ,et kõik soovijad saavad liituda ise minuga ja oli sekundite küsimus kui olin 4-es grupis.
üks sell oli päris muhe ja ajas väga meeldivat juttu
hiljem eksisime kõik 4 kesi ühte suurde maija ära ja välja ei saand:D nalja sai voice chatis ikka kõvasti. ubisofti naljad at its best.
ise tunnen hetkel küll ,et 38 euri mis maksin on juba funi poolest ennast tasa teind ja story tehtud alles 8% xD
vaatasin su profiilis olevat kasti ka.
kindlasti pane partice quality very high mitte ultra pildi vahet pole fps saad juurde.
volumetric fog ka high mitte ultra ja shadow high mitte nvida HBAO
siis peaksid saama suht enamvähem FPS ja pildi ilu on põhimõteliselt endiselt maksimaalne
aga 60 fps avg ära siiski oota.
DZ on päris kebens koht üksikule vennale, kes on level 5 Õnneks hea player päästis mu ära. Ingame chat ka olemas ,et tänada saaks kudiagi ?
kõik chatid olemas push to talk voice...
vajutad enter /all vist oli zone chat /g on group jne nagu MMO süsteemis chat whisper jne.
palun väga kiire google
/w [Nickname]: This Changes chat to private and write to player Nickname.
/p, /g, /group: This Changes channel to group chat.
/1: This changes channel to world chat.
/s: This changes channel to message (probably this is the local chat so it can read only near u)
viimati muutis siven 08.03.2016 19:31:34, muudetud 1 kord
esmaste ülevaadete poolest tunduks täiesti tõetruu ubisofti mäng... tühi sisutu grind ja punktist a punkti b jooksmine. Vähemalt ei valmista pettumust ja ei midagi uut _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Kellelegi kohalikud tarnijad ka juba key on saatnud? G2A saatis enda omad välja, aga tundub, et kohalikud veel magavad.
Gamestar.ee võti saabus nagu lubatud kella tiksumisega, 12:01 öösel.
El-Fuego kirjutas:
Tegelikult ma ei leia kohta kuidas see pre order kraam kätte saada. meili peal ka pole mingit teadet.
Mõtled pre-order boonuseid?
Spoiler
1. Eeltellimuse koodid mängu lisadeks tuleb aktiveerida leheküljel www.thedivisiongame.com/redeem
2. Leheküljel tuleb registreerida või sisse logida Uplay kontoga.
3. Valida platvorm/konsool, millele koodi aktiveerida soovite.
4. Peale antud koodi sisestamist saadetakse teie e-mailiele uus kood, mis tuleb vastavalt platvormile sisestada mängukeskkonnas
Omateada olen seda teinud kuid ei ole saanud ei meili ega miskit. Nüüd tuli vastuseks Invalid code
siven, Tänud asjaliku ülevaate eest jätan su nõuanded meelde ja arvan et ikkagi tuleb ära osta Kui sa mõtled lootimise all igasuguse moona korjamise ja igast special weaponite ja costume-de kogumise siis selline asi mulle väga meeldib,kui nüüd võtte arvesse witcher 3 mis mulle väga meeldis .Muidugi eelnimetatud natuke teistusugune mäng aga väike sarnansus ehk ikka.... ja kui mäng meeldib siis saab hiljem season passi ka mingi soodukaga võtta.
siven, Tänud asjaliku ülevaate eest jätan su nõuanded meelde ja arvan et ikkagi tuleb ära osta Kui sa mõtled lootimise all igasuguse moona korjamise ja igast special weaponite ja costume-de kogumise siis selline asi mulle väga meeldib,kui nüüd võtte arvesse witcher 3 mis mulle väga meeldis .Muidugi eelnimetatud natuke teistusugune mäng aga väike sarnansus ehk ikka.... ja kui mäng meeldib siis saab hiljem season passi ka mingi soodukaga võtta.
jah suvalised vennad keda tapavad dropivad looti. on valge loot ehk common siis roheline sinine ja kollane ja purple vist see kõige vingem:D lisaks on cosmetic dropid(mütsid, prillid,saapad,püksid,joped ja weapon skinid)
lisaks saab quest rewardina itemeid.võimalik ka craftida ja darkzones on PVP currency mille eest saab osta. Samuti darkzones on olemas ka PVE mis dropib vinget looti aga, et see endale saada pead selle välja extractima ja kui sured kaotad saadud loodi:D
ubi rääkis ka ,et ilma PVP tegemata on võimalik saada parimat LOOTI ilmselt siis PVE challange modes või craftides täpselt ei tea.
See DZ oli betas ikka väga lebo võrreldes praegusega. Nõme on see, et tegelased oma kaigastega ja golfi kaigastega panevad ainult ühe lataka ära sulle ja sa juba põlvili maas ja midagi teha ei saa.
Samas täristad purstidega kaks salve kellelegi pihta ja ikka ei saa maha.
Miski neljase tiimi võiks kokku saada ja siis lammutada seal DZ-s. Kahekesi jääb isegi pisut kehvaks.
Ma nüüd üle nelja tunni kütnud.. pm teen seda BETA osa kõik puhtaks, et siis uut contenti nautima hakata AGA.. ei kuulge.. 30euri eest on mängu SITAKS. Veidi suckib see, et DLC-d tulevad fcking KUU AEGA varem XONE peale... aga noh vahet pole vast I guess.. pelan siin nüüd snaipriga ja see on OP as fuck veel vähemalt. Hea täpne ja enamus ajast 1-2 shot. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Endgame on ikka päris bs, teed oma daily missioone mis on story missioonid, saad oma 10 Phoenix punkti pooletunnise 1 story missiooniga ja lähed vaatad poodi ja asjad maksavad 300 Phoenixsit. Angry Joe ütles ka, et wow this game is boooring as fuck 5/10 . Eisaa aru kuidas teie hõiskate selle mängu üle. Paljud streamerid hetkel on sponsored by twitch kuid nende kommentaarid on "best game in the world" , ilmselgelt on kui tõtt eisaa rääkida
Vihmausss, kes hõiskavad pole veel endgame jõudnud vist ma hetkel veel naudin aga noh ma tahan nagu endale vastu rääkida, et küll lõppmäng saab huvitav olema lol.. aga noh mis sealt ikka oodata kui vaenlased ühesugused ja mingeid imerelvi asju koostada ei saa. Maailm ka ikka tibatilluke ning esimese 7 leveli juures on see maailm jumala tühi vaenlastest.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Endgame on ikka päris bs, teed oma daily missioone mis on story missioonid, saad oma 10 Phoenix punkti pooletunnise 1 story missiooniga ja lähed vaatad poodi ja asjad maksavad 300 Phoenixsit. Angry Joe ütles ka, et wow this game is boooring as fuck 5/10 . Eisaa aru kuidas teie hõiskate selle mängu üle. Paljud streamerid hetkel on sponsored by twitch kuid nende kommentaarid on "best game in the world" , ilmselgelt on kui tõtt eisaa rääkida
World of Warcraft launchis ilma ühegi raidita. Täielik BS mäng, boring as fuck. 5/10.
https://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/53310493 saate oma arvustuse Joe'lt kellel eilähe automaatselt 6:5:14 , xD eikujuta ette mitu miljonit mängib seda ja DZ on empty, nagu reaalselt mitte kedagi eiole, ainult mis eksisteerib on walking simulator .
viimati muutis Vihmausss 09.03.2016 16:32:43, muudetud 1 kord
Mõtisklen sama... mäng tuli eile välja ja samal päeval "olid inimesed juba endgames" ja jõudnud vähem kui 24 tunniga läbida TERVE mängu sisu ja anda põhjapaneva hinnangu.
Angry joe ju ütles, et saast - seega peab ju olema saast eks?
Ise mängisin eile umbes 7h the divisioni ja nautusin mängu väga. Kolasin ringi, tegin ülesandeid, tutvusin maailmaga, imetlesin vaatamisväärsusi, korjasin varustust jms... ja mu tegelane on level 7.
Endgamest ma ei tea midagi, sest ma seal ei ole, aga samas ma hindaksin mängu TERVIKUNA - mitte keskenduses ainult ühele osale mängust.
Niisiis... minu EELVAADE MÄNGUST:
Plussid:
Mäng töötab väga hästi.
Mängitavus on meeldiv.
Enda varjamise (cover) süsteem on funktsionaalne ja hästi teostatud ning lihtne kasutada.
Mäng näeb väga hea välja.
Maailm on huvitav. Loodud keskkond läheb kokku mängu stsenaariumiga - on piisavalt erinev teistest turul olevatel mängudest.
Min/max game on äge. Varustusel on näitajad ja kuigi mäng pole otseselt MMO, on olemas lahedaid rollimängudes nähtud elemente.
Riietuse välimust saab muuta - ILMA, ET SA PEAD PÄRIS RAHA LISAKS KULUTAMA. Mängus leidub piisavalt kosmeetilisi riideid, neid saab npc'delt jne (valikuliselt võib ubisofti poest mingeid kostüüme osta) - ühtlasi saab ubisofti poest ka migneid kostüüme tasuta (kasutades mängusiseseid punkte, mida saab achievementitega vms).
Mängu on topitud taustainfot sisaldavat kola (mobiilid jms... ).
Võrdlemisi edukas launch - minul kadus kaks korda serveriga ühendus ära. Ühel korral pidin järjekorras istuma ~3 minutit.
Miinused:
Mängu topitud ltaustainfot sisaldav kola on ka natuke tüütu. Kohati on natuke häiriv, et teed mingid ülesannet ja siis leiad maast mobiili, korjad sellle üles ning hakkab automaatselt mobiilis olevat helisalvestist mängima. Lahendus? Ülesande ajal üleskorjatud mobiil võiks hiljem mängima hakata või käivtad sellel ise või korjad hiljem mobiili üles Pisike asi.
HINNE!!!!!!! VAJUTA SPOILER NUPPU, ET SAADA TEADA!!!
Spoiler
Annan THE DIVISION EELVAATE PÕHJAL MÄNGULE HINDEKS 4.2 (5st) KULDSET KARU KROONIGA
.2
Kas mäng on letihinda 60€ väärt? Kindlasti, kui sulle meeldivad ubisofti mängud.
Kas mäng on turuhinda ~35€ väärt? Jah.
Kes peaks mängu vältima? Inimesed, kes tahavad, et mäng oleks aasta 2016 seisu world of warcraft, millele on peale pandud tom clancy kest.
NB! SEE HINNE ON VÄGA EBAOBJEKTIIVNE JA ON AINULT MINU ARVAMUS! ÄRA SOLVU KUI SEE SINU ARVAMUSEGA EI ÜHILDU! HINNE VÕIB MUUTUDA SEOSES TOOTJATE POOLT TULEVIKUS TEHTUD MUUDATUSTEGA, MINU MÄNGUS KAUGEMALE JÕUDMISEGA VÕI VÄÄRAMATU JÕU TÕTTU!
https://www.twitch.tv/angryjoeshow/v/53310493 saate oma arvustuse Joe'lt kellel eilähe automaatselt 6:5:14 , xD eikujuta ette mitu miljonit mängib seda ja DZ on empty, nagu reaalselt mitte kedagi eiole, ainult mis eksisteerib on walking simulator .
hea nali darkzone empty???
faking vaata 30-30 bracketis on ta! mingi haiged nolad vennad on 30 ainult hetkel.
endal sõbralistis ca 30 inimest kõige suurem vend on level 14 ja ise 11. lähen praegu darkzone 11-15 leveli bracket ja faking rahvast on nii palju ,et mitte ühtegi itemeit ei kannata välja extractida sest ainult tapetakse üksteist.
nädala kahe pärast on paras uuesti vaadata darkzone level 30 bracketit.
ilmselt sa ei oma ka mängu ja vaata teiste arvamust ja kruvid ise jampsi juurde:D
Mõtisklen sama... mäng tuli eile välja ja samal päeval "olid inimesed juba endgames" ja jõudnud vähem kui 24 tunniga läbida TERVE mängu sisu ja anda põhjapaneva hinnangu.
Ubisofti mängude bingo release'i nädalal "ülevaadete" põhjal:
Ubicrap
Tornide otsa ronimine
Ubicrap
10 FPSi TitanX SLI's
Ubicrap
Ainult filler-kvestid
Ubicrap
Jne.
Mäng on täiesti fine, töötab ilusasti ning sisu ja tegevust päris pikaks ajaks. DZis käib õhtuti korralik madin ja kommuun teeb reaalselt koostööd, jahitakse PK'sid ning kotitakse bosse. No idea, millest see hala on põhjustatud või mis rahuldust selle levitajad saavad.
Minu seis peale siis hetkel. Esimesel pildil on see leveli teema nõmedalt tõmblev ja tegind screenshoti valel ajal. Level on 13.
DZ-I pole palju teinud ja seal on level 6. Ei viitsi väga sinna ronida saastade relvadega ja siis tärista rohkem kui asi väärt on.
hea nali darkzone empty???
faking vaata 30-30 bracketis on ta! mingi haiged nolad vennad on 30 ainult hetkel.
endal sõbralistis ca 30 inimest kõige suurem vend on level 14 ja ise 11. lähen praegu darkzone 11-15 leveli bracket ja faking rahvast on nii palju ,et mitte ühtegi itemeit ei kannata välja extractida sest ainult tapetakse üksteist.
nädala kahe pärast on paras uuesti vaadata darkzone level 30 bracketit.
ilmselt sa ei oma ka mängu ja vaata teiste arvamust ja kruvid ise jampsi juurde:D
Vaatasin neid steami arvustusi
Tüübid laidavad maha ja küsivad refundi, siis kõrval mängija logo peale hooverdad, siis näitab et tüüp mängib divisioni ja on üle 6 tundi mänginud. Et mismoodi sa mõtled veel refundi saada kui nii pikalt mängitud
Tegin pisikese video ka ühest meediku missioonist, pm jätkan sealt kus BETA pooleli jäi.
Senimaani olen ise küll nautinud mängu aga krdi kahtlaselt tühjad on kõik tänavad olnud vaenlastest ja tegevustest.. ilus on küll don´t get me wrong loodetavasti endgame selline pole.. sellepärast veel püsib ka huvitav samal ajal üritan mitte midagi spoilida enda jaoks... omas tempos lähen.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.