Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Telex
HV kasutaja

|
06.03.2016 23:49:20
Ressiiveri HDMI sisendid ja väljundid |
|
|
Kuna pole varem omanud HDMI sisendite ja väljunditega ressiiverit, siis küsiks targemate käest, kuda need toimivad. Konkreetselt huvitab mind Yamaha RX-V3900BL ressiiver ja küsimus on, et kas ressiiver peab alati olema sisse lülitatud, kui tahad midagi läbi HDMI vaadata või tuleb sealt signaal läbi ka siis, kui ressiiver on standby's? Ühesõnaga, kui mul on neli asja ressi järgi ühendatud HDMI-ga ja üks HDMI läheb telekasse, kas siis tulevad signaalid läbi ka ressi standby olekus või peab ress olema kogu aeg sisse lülitatud? Kui tuleb läbi ka standby olekus, siis kuda käib sisendite valimine (vahetamine) Võibolla loll küsimus, aga enne ressi ostu tahaks asja selgeks teha
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ccplazza
HV kasutaja

|
07.03.2016 02:53:16
|
|
|
Minu Denoni ressiiver küll standbys HDMI'd läbi ei lase ja olen üsna kindel, et ka teised ressiivrid seda ei tee.
EDIT: Menüüst isegi leidsin valiku, mis laseb standby's pilti läbi lasta. Jälle targem . Denoni puhul saab öelda, et lase (pilt) läbi viimase kasutatud HDMI, või siis valida eraldi üks HDMI.
Milleks muidu sellist asja vaja läheb?
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
07.03.2016 07:08:41
|
|
|
tsitaat: |
Milleks muidu sellist asja vaja läheb?
|
Jalgpalli peale vihane naine? Kui ressi mängu ajal kinni klõpsatab siis näed ehk värava ikka ära... Tühi lootus iseenesest, need kuradid õpivad telekapulti ka kasutama...
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
odamees
HV kasutaja
|
07.03.2016 09:46:48
|
|
|
Mul on küll RX-A seeriasse kuuluv ress Yamahalt ja sellel tuleb standby's signaal läbi küll. Ei tea küll, milleks seda funktsiooni vaja on, aga tuleb... Sisendeid vahetada standby reziimis ei ole proovinud, aga usun et ei saa sest kui on "scene" süsteemis (igal sisendil oma seaded ja vastav klahv puldil) häälestatud siis mul lihtsalt lülitab ressi uuesti sisse. Ja telekas peab ARC (Audio Return Channel) HDMI taga olema et heli ka telerist ressi tuleks (kui ikka telekatüünerid või muud nutifunktsioonid kasutusel on)...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
07.03.2016 10:00:45
|
|
|
Vaja on mul seda selleks, et ühe HDMI sisendi taha tuleb arvuti ja kui tahan vahest tundide kaupa vaikuses arvuti kallal nokitseda, siis oleks nagu jama, kui ress kogu aeg sees peab olema. Ise ma arvasin, et loogiline oleks, kui viimati valitud sisendi pealt läbi laseb ja teie vastused näitavad, et nii vist ongi. Tänud vastuste eest
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.03.2016 10:16:25
|
|
|
Mu denonil Pass Through olemas, st et kui ress on välja, siis telekas näitab ikka pilti.
Motorola boks on enne ressi
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
kureke
HV kasutaja
|
07.03.2016 10:19:45
|
|
|
HDMI standby passthrough on siiski iga ressiiveri spetsiifiline funktsioon ning kõigil seda ei pruugi olla. Uuematel on enamvähem kõigil kuid vanematel nagu küsitud mudel, ei pruugi olla. See info on manualis kirjas.
Nagu eelpool märgitud, on tegemist ressiiveri menüüs oleva valikuga.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Telex
HV kasutaja

|
07.03.2016 10:58:36
|
|
|
Sai siis manuali loetud... Täitsa on sel ressil passthrough olemas ja menüüs saab veel valida, et kas laseb läbi viimati valitud sisendit või ühte kindlat sisendit. Seda infot mul vaja oligi. Tänud kõigile vastanutele
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|