nõmme kebaabil on kaks otstarvet: motadega saab treppi ja õues õgida nii, et keegi küünarnukkidega ribidesse ei tao või peale kõva joomingut sinna minna, võtta liha ja kartuli asemele 3x marineeritud sibulat ning külm õlu. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Mida te Nõmme kebabi all silmas peate, siin vähemalt kolm neid. Keskuse juures see sibulafändomit? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Pole ju keeruline ise ka valmistada? _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
R-kioskis nägin eile uusi fazeri šokolaade (kohvi/šokolaadikoogi-, lagritsa/jõhvikamaitseline ja üks oli veel). Päris head asjad on, kohvi omas on minu meelest kohvi ja šokolaadi maitse väga hästi tasakaalus ja maitseb ülihästi. Ehk müüakse neid mujal ka
Mingid linnade teemad on nendel šokolaadidel- Kopenhaagen, London ja New York.
see seal vabaka tunnelis on suht turistikas.
nõmme kebab on norm, aga tahaks midagi veits peenemat ala http://amida.se/ , väga ulme teemad.
Väga hea asja saab Sakus konsumi kõrval asuvast putkast. Neil see "õige maitsega" liha mida Eestis mujal pole täheldanud. Pita kebabi olen tavaliselt võtnud, ei maksnud ta ka suurt midagi ala 2.50 vms. Sul Aespast paras väike ring sisse teha ka kui Tallinna poole minek. _________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte.
Tegin kasukat täna. Täielik lifehack kui hea asi ikka.
I don't think you know what that word means
R22kides kebabist, kas Kebab House seal Gonsiori t2naval enam ei eksisteerigi v6i? Senimaani parim kebab mida saanud tuli just sealt - kebab wrap tzatziki. 2013 aastal oli veel olemas _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
Döner kebabi (seda, mida Soomes saab iga nurga peal) saabki minu teada Tartus ainult Kebabpizza nimelises restoranis. Kebab on hea, aga kõik muu (friikad ja muud lisandid) on allapoole arvestust.
see seal vabaka tunnelis on suht turistikas.
nõmme kebab on norm, aga tahaks midagi veits peenemat ala http://amida.se/ , väga ulme teemad.
Väga hea asja saab Sakus konsumi kõrval asuvast putkast. Neil see "õige maitsega" liha mida Eestis mujal pole täheldanud. Pita kebabi olen tavaliselt võtnud, ei maksnud ta ka suurt midagi ala 2.50 vms. Sul Aespast paras väike ring sisse teha ka kui Tallinna poole minek.
roppkallis oli, 2x kallim vist, kui tavaline veise sisefilee tükk ja kui õigesti küpsetada, siis ei ole suurt vahet
kusjuures konkreetne tükk oli väga hea pehme ja kõik, kuid mahla nagu välja ei jooksnud kordagi ja struktuur oli segane
pool jäi veel alles, peab teise tüki puhul silma peal hoidma ja ehk mingi 55°C küpsetama, samas võimalik, et juba toorelt nii pehme _________________ ☠
vot see on see, mis valguse juures vaadata
mulle istub medium rare, veidi rohkem oli küll vast ja liha ise oli kummaline, sesmõttes, et mitte ükski osa lihast ei vajanud mälumist, keele ja suulae vahel vajutas juba pehmeks
kuiv ka ei olnud, kuid oleks meeldinud, et nõretaks - võimalik, et laagerdunud juba, kuigi tükil seda kirjet juures ei olnud
ilma välguta ja töötluseta pilt, mis telo tegi
Ütlen ka ausalt, et kodus selline suur punane käkk ei tundu üldse isuäratav.
Aga kui restoranis õigesti serveeritakse, selline ~2-3cm paksune lõik, seest kenasti roosa, siis maitseb küll hea. Aga sellise tüki puhul peaks silmad kinni sööma vist.
töö-naabritele toodi täna proovida ja jagasid meitega ka - saare mahe lihaveise vinnutatud liha, üks tšilliga, teine seesamiseemnetega:
Spoiler
ma ei tea miks, aga mulle pole kunagi ükski vinnutatud liha meeldinud. aga kolleeg sõi ja kiitis.
nagu siin libe sisefileega, siis arvata võib, et see on tavapärasest vähemalt 2x kallim - sõnad "saare" ja "mahe" on sees _________________ nooope!
Kodune vinnutatud liha on kõige parem. Oled proovinud ise marinaadi alla panna ja siis ahjus kuivatada? Lusikas liquid smoke'i marinaadi ja tuleb sama mekk juurde. Võta lihapoest suvaline taine veise lõik, kindlasti ei pea ega tohigi olla mingi pehme ja uhke lõik.
Kodune vinnutatud liha on kõige parem. Oled proovinud ise marinaadi alla panna ja siis ahjus kuivatada? Lusikas liquid smoke'i marinaadi ja tuleb sama mekk juurde. Võta lihapoest suvaline taine veise lõik, kindlasti ei pea ega tohigi olla mingi pehme ja uhke lõik.
hell's no pole proovinud ega proovi ka, liiga laisk selleks.
pealegi olen igast asendist siin seltskonnas paaria - mulle meeldib lihtne toit ja, wait for it....(very) well done liha!
nii palju peenutsen, et kõik juustud on Saaremaa Piimatööstuse ja lihatooted on Saaremaa Lihatööstuse toodang (v.a kana, ilmselgelt). _________________ nooope!
Kusagil sellist panni müakse, millel käib sang ära, et saaks ahju pista?
Sellist nagu pildil ei tahaks, kuigi saab ahju pista
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Hmm
Ma vaid ei leia neid ühe kaupa, kõik on paari kaupa
http://www.vipshop.ee/Tefal-Ingenio/ ja see, mida ostaks, seda krt pole sees (hea hind) _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Laagerdatud veise sisefilee hind algab 20st eurost. Stockmannist ostad, siis algab 35st.
Kuskohast sa 20€ saad?
Sadamaturult olen ostnud umbes sellise hinnaga.
hind on kallis igatahes, aga kus üldse oleks valikut veel? peale stocki ja sadamaturu..
kas seal OÜ Tüdrukud kaupluses on keegi käinud? reklaamivad küll kui ,,üle linna parim lihapood''..
Laagerdatud veise sisefilee hind algab 20st eurost. Stockmannist ostad, siis algab 35st.
Kuskohast sa 20€ saad?
Sadamaturult olen ostnud umbes sellise hinnaga.
hind on kallis igatahes, aga kus üldse oleks valikut veel? peale stocki ja sadamaturu..
kas seal OÜ Tüdrukud kaupluses on keegi käinud? reklaamivad küll kui ,,üle linna parim lihapood''..
Hind ei ole kallis. 10€/kg saad ka veise sisefileed, aga see pole laagerdunud.
Mul olemas malmpann. Uued pannid ostetud/tellitud juba _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.