Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  TELE2 M-Internet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 209, 210, 211  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ewur
HV veteran
ewur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.02.2016 19:28:42 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
VisaHinGG, keegi ei kasuta lihtsalt Tele2-te. Muidu võiks ka neid kiirusteste pritsida.

mis mõttes ei kasuta? vaadates urri teste, võib aimata, et kohtades, kus up on suurem kui down, on tegemist ülekoormusega... Kasutatakse, lihtsalt Tele2 on siiamaani pidevalt oma tehnilist baasi uuendanud/suurendanud, seepärast ka norm numbrid postitatud kiirustestide näol. Aga eks nüüd paistab, kuidas hakkama saadakse peale "koduinterneti" turuletulekut. Pakun et nii mõneski piirkonnas müüakse ennast üle, mis on thumbs_down.gif. Telia mall, et taolise paketi kasutajad on osaliselt sunnismaised, on thumbs_up.gif. Kergem kvaliteetoperaatoriks edasi jääda...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 26.02.2016 19:44:54 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
RustyZ kirjutas:
VisaHinGG, keegi ei kasuta lihtsalt Tele2-te. Muidu võiks ka neid kiirusteste pritsida.

mis mõttes ei kasuta? vaadates urri teste, võib aimata, et kohtades, kus up on suurem kui down, on tegemist ülekoormusega... Kasutatakse, lihtsalt Tele2 on siiamaani pidevalt oma tehnilist baasi uuendanud/suurendanud, seepärast ka norm numbrid postitatud kiirustestide näol. Aga eks nüüd paistab, kuidas hakkama saadakse peale "koduinterneti" turuletulekut. Pakun et nii mõneski piirkonnas müüakse ennast üle, mis on thumbs_down.gif. Telia mall, et taolise paketi kasutajad on osaliselt sunnismaised, on thumbs_up.gif. Kergem kvaliteetoperaatoriks edasi jääda...

Eks paljud seal vanas ajasikka veel kinni kus tõesti Tele2 = pole levi , pole arvet jne.

Aga jah julgelt, kes ei ole rahul praeguse teenusepakkujaga siis tulge üle icon_smile.gif Olen umbes 100 testi üle Eesti teinud ( jah tõesti päris metsadesse pole roninud ) ja
mina interneti DL kiirust alla 10 pole veel saanud. Kõik testid jäänud vahemikku 12 - 90.

Kodus saan stabiilselt ~50 alla ja 20 üles.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 26.02.2016 20:15:56 vasta tsitaadiga

VisaHinGG kirjutas:
Eks paljud seal vanas ajasikka veel kinni kus tõesti Tele2 = pole levi , pole arvet jne..

Tartus on kõik endine.
Pole levi, pole arvet. Nii Elisa, kui Tele2. Kohati isegi Telia on imelikult käituma hakanud icon_neutral.gif

VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 26.02.2016 21:59:14 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
VisaHinGG kirjutas:
Eks paljud seal vanas ajasikka veel kinni kus tõesti Tele2 = pole levi , pole arvet jne..

Tartus on kõik endine.
Pole levi, pole arvet. Nii Elisa, kui Tele2. Kohati isegi Telia on imelikult käituma hakanud icon_neutral.gif

kus täpsemalt?
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 26.02.2016 23:48:05 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Telia ei ole ammu enam selles mõistes kvaliteetoperaator mis ta 10a (ja rohkem) tagasi oli. See müüt unustage ära juba. Telia kvaliteet on kohati isegi hullem kui Tele2l ja ma ei räägi siin üksikasjaliselt internetist. Mõned tahavad tänapäeval veel helistada ka...

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 27.02.2016 08:30:48 vasta tsitaadiga

VisaHinGG, sa tahad teada, kus ma levi leidsin? icon_razz.gif
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 27.02.2016 14:50:43 vasta tsitaadiga

Hiid, Tahaks pigem teada, kus sa levi ei leidnud icon_rolleyes.gif Mul küll tartus probleeme pole olnud, toimib ükskama kus piirkonnas seal.
Longero
HV veteran

sõnum 28.02.2016 01:29:30 vasta tsitaadiga

Kui kiirustest mitte rääkida siis kas TELE2 Unlimited paketil on mingeid olulisi puudusi/piiranguid võrreldes Elisa MiNT Unlimited paketiga? Mul hetkel Elisa MiNT Unlimited, aga võibolla lähen üle TELE2 Unlimited paketile.
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 28.02.2016 11:39:14 vasta tsitaadiga

Longero kirjutas:
Kui kiirustest mitte rääkida siis kas TELE2 Unlimited paketil on mingeid olulisi puudusi/piiranguid võrreldes Elisa MiNT Unlimited paketiga? Mul hetkel Elisa MiNT Unlimited, aga võibolla lähen üle TELE2 Unlimited paketile.

Ei tohiks olla.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 28.02.2016 13:00:31 vasta tsitaadiga

Siinkandis(Kahala küla, Kuusalu vald) on mingid tattnokad vist asja hoorama hakanud.
Viimased nädal aega upload olnud ~0.5 mega(tavaline 25+) ja dl 15-30(tavaline 60+)
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 28.02.2016 13:49:28 vasta tsitaadiga

see piiramatu oleks nagu Telia provokatsioon, et teised kaks järele tehes ennast järjekordselt täis teeksid... icon_smile.gif
tagasi üles
pinnawaatluz
HV kasutaja

sõnum 28.02.2016 15:29:22 vasta tsitaadiga

provokatsioon? kõlab nagu miskine telia fännboy jutt.. olenevalt piirkonnast ütleks pigem, et telia on ennast juba ammu täis teinud. icon_lol.gif aga üldiselt, mul küll 200% pohlad neist provokatsioonidest ja emotsioonidest, mida üks või teine operaator kellelegi tekitab. ainus, mis maksab on raha ja ühenduse tegelikult näitajad kindlas konkreetselt minule vajaminevas asukohas. telia pole momendil konkurentsivõimeline oma hinnastuse poolest, kuna samas kvaliteedis (või isegi paremas) ühenduse eest maksan tele2 puhul pea kolmandiku vähem. see teeb aastas märkimisväärse summa. kui midagi oluliselt olgu siis tehnilises plaanis või hinnastuses muutub, siis vaatan asja üle ja teen lihtsalt ostukorrektiivid. emotsioonideta. icon_neutral.gif
muide, alles mõni päev tagasi telia müügipoiss üritas mulle midagi telefonitsi müüa. peale seda, kui kuulis mis praegu hind on ja millised ühenduse parameetrid oli jutt kiirelt läbi.. neil lihtsalt pole midagi pakkuda enam kui nad oma strateegias muutusi ei tee. kaua sa ikka eesti telefoni imago ja muinasjuttude peal liugu lased.. icon_lol.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.02.2016 16:27:02 vasta tsitaadiga

tele2 on alles selle viimase kampaaniaga midagi pakkuma hakanud. Samas elisa ja teliaga läbi rääkides sain ka seal hinna kohe soodsamaks. Tele2 saatis varem lihtsalt kukele (tegelikult need poe ja lihtmüügi omad võiksid ka ju öelda, et uurime).
Diili puhul ka kirjutad, et teeks 1a soodukat icon_smile.gif...sai ilusti.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 28.02.2016 16:31:23 vasta tsitaadiga

Kasutab ikka. Minu arvates täiesti OK teenusepakkuja. Mul on Telia+Tele2.

Elisast käin kauge kaarega mööda.

Ma ei oska enam kaubelda. Mul ka see personaalne pakkumine 33. 4G märki pole ma kunagi näinud. samas ma kasutan telefoni helistamiseks.

VisaHinGG
HV kasutaja
VisaHinGG

sõnum 28.02.2016 16:50:18 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Kasutab ikka. Minu arvates täiesti OK teenusepakkuja. Mul on Telia+Tele2.

Elisast käin kauge kaarega mööda.

Ma ei oska enam kaubelda. Mul ka see personaalne pakkumine 33. 4G märki pole ma kunagi näinud. samas ma kasutan telefoni helistamiseks.

Siis sul ei saagi 4G märki olla ju.
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 28.02.2016 21:04:13 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:

Vb pole telefon 4G võimekusega ? icon_idea.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 28.02.2016 21:15:58 vasta tsitaadiga

Eks need sidefirmades töötavad/töötanud IT-adminid ole tõesti liialt rumalad, et teada, kas mingi seade toetab LTE-d või mitte.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 226
tagasi üles
pyrex
Aeg Maha 2a
pyrex

sõnum 28.02.2016 21:20:43 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
Eks need sidefirmades töötavad/töötanud IT-adminid ole tõesti liialt rumalad, et teada, kas mingi seade toetab LTE-d või mitte.

Ega selgeltnägijaks tõesti üleöö ei saa.. icon_lol.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 28.02.2016 22:30:10 vasta tsitaadiga

Telefonil on LTE võimalus olemas. Oskab teine isegi VoLTE-d. Telia sim kaardiga on 4G levi olemas. Ma olen millegipärast veendunud, et mul pole paketis viimast aktiveeritud.
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 02.03.2016 00:16:45 vasta tsitaadiga

pinnawaatluz kirjutas:
provokatsioon? kõlab nagu miskine telia fännboy jutt.. olenevalt piirkonnast ütleks pigem, et telia on ennast juba ammu täis teinud. icon_lol.gif aga üldiselt, mul küll 200% pohlad neist provokatsioonidest ja emotsioonidest, mida üks või teine operaator kellelegi tekitab. ainus, mis maksab on raha ja ühenduse tegelikult näitajad kindlas konkreetselt minule vajaminevas asukohas. telia pole momendil konkurentsivõimeline oma hinnastuse poolest, kuna samas kvaliteedis (või isegi paremas) ühenduse eest maksan tele2 puhul pea kolmandiku vähem. see teeb aastas märkimisväärse summa. kui midagi oluliselt olgu siis tehnilises plaanis või hinnastuses muutub, siis vaatan asja üle ja teen lihtsalt ostukorrektiivid. emotsioonideta. icon_neutral.gif
muide, alles mõni päev tagasi telia müügipoiss üritas mulle midagi telefonitsi müüa. peale seda, kui kuulis mis praegu hind on ja millised ühenduse parameetrid oli jutt kiirelt läbi.. neil lihtsalt pole midagi pakkuda enam kui nad oma strateegias muutusi ei tee. kaua sa ikka eesti telefoni imago ja muinasjuttude peal liugu lased.. icon_lol.gif

provokatsioon ja fännboy? icon_smile.gif Pigem muutusid vastupidi ju hoopis sina emotsionaalseks, tekst ei peta... Ise olen samamoodi tele2-s icon_smile.gif , aga just nimelt emotsioonideta. Ja vahetan operaatoreid samamoodi vastavalt hinnale/pakkumistele. Ja see et ma hetkel tele2-s olen, ei tähenda et ma "oma opekat" tingimusteta kummardan. Mis sinu puhul tsipa ikkagi välja lõi. Ehk siis minu puhul on fännboyst natuke vale rääkida...
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.03.2016 04:10:48 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et selle võrgu nõrki ja tugevaid külgi saab näha mõne kuu pärast kui rohkem inimesi on enda jaoks piiramatu mobiilse interneti avastanud. Praegu on kiirus Kiviõlis selline

Vaatab kuidas asi muutub.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.03.2016 11:11:06 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
Ma arvan, et selle võrgu nõrki ja tugevaid külgi saab näha mõne kuu pärast kui rohkem inimesi on enda jaoks piiramatu mobiilse interneti avastanud. Praegu on kiirus Kiviõlis selline

Vaatab kuidas asi muutub.

Sul on 4G Unlimited arvutis või Tele2 Koduinternet?

Viimasel nimelt "Paketis saavutatav maksimaalne allalaadimise kiirus on piiratud kiirusele 30 Mbit/s ja üleslaadimise kiirus 10 Mbit/s-le, teenuse kasutamine maksimaalsetele kiirustel ei ole garanteeritud. "

UB
HV Guru
UB

sõnum 02.03.2016 16:07:59 vasta tsitaadiga

Pailaps, Mul on see kohitsetud versioon. Telefonis oman ka 4G ühendust ning kuna minu kodukohas ei ole võimalik nagunii suuremat allalaadimiskiirust saavutada kui 30 GB, siis otsustasin viimase kasuks (hind pole ka muidugi vähetähtis). See et üleslaadimine on 20, on lihtsalt heaks üllatuseks ning Tele2-le ma selle eest mingisuguseid etteheiteid ei tee. Arvestades minu kasutamisharjumusi

siis mulle selline üllatus sobib thumbs_up.gif
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 02.03.2016 16:42:24 vasta tsitaadiga

Eks sa hoia mind kursis, kuidas mu kodulinnas ta töötab. Ei välista, et tagasi kolin teisele poole raudteed.
UB
HV Guru
UB

sõnum 02.03.2016 19:17:51 vasta tsitaadiga

Pailaps, thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  TELE2 M-Internet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 163, 164, 165 ... 209, 210, 211  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.