Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 36, 37, 38  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas ostad mängu?
Pole otsustanud.
17%
 17%  [ 38 ]
Juba ostetud.
20%
 20%  [ 43 ]
Ootan hinna langemist.
20%
 20%  [ 43 ]
Ei osta.
35%
 35%  [ 75 ]
Olen piraat!
6%
 6%  [ 14 ]
hääli kokku : 213

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 22.02.2016 22:14:53 vasta tsitaadiga

Mul kogunes seda raha ikka vähe ja ma pmst jooksin solo ringi ka koguaeg. Eile õhtul miski tund aega vist mängisin mingi vennaga koos, kes üritas rääkida, kuid ma ei kuulnud teda praktiliselt üldse ja
ma ei saanud ka sellest aru kas minu mic töötas, sest kui küsisin, siis vastust ei saanud või lihtsalt ei kuulnud teda.
Igaljuhul üks relv oli lõpuks lilla ja ülejäänud kraam inventory's oli sinised.
Võib-olla et isegi ostaks selle mängu, kuid pre-order ma küll ei kavatse teha.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Killhoven
OC`er
Killhoven

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.02.2016 23:14:51 vasta tsitaadiga

Ise kah kaalun soetamist (~35.- hetkel hind). Minu jaoks on küsimus mida seal endgames/peale esimesi päevi teha on, kas cheatimine on ohjeldatud ja kuidas on lugu lowlevelite gankimisega extraction kohtades. Kaart ei ole just väga suur RPG mõttes ja PVE story osa tundub tulevat lühike. Dark Zone kui ala vaikselt geari uuendamiseks ammendab ennast kah ilmselt võrdlemisi ruttu kuna tegemist ei ole otseselt PVP mänguga ja konflikte võrdväärsete mängijatega ei pruugi olla piisavalt. End games pidid tulema raidid 4-8 mängijale ja ehk isegi suurematele gruppidele, aga ka see võib kiiresti ära tüüdata. Üldiselt graafika/olustik meeldis, aga interactionit võinuks keskkonnaga rohkem olla (lumised/põlenud autod, ooteplatvormid, prügikastid, betoonpiirded jms ei teinud väljagi kui neid müksata või tulistada). Eks tuleb algus ära oodata ja siis on juba selgem pilt kas soetada.
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 23.02.2016 00:13:43 vasta tsitaadiga

Betas polnud täis kaart. Ma pidevalt sattusin kohtadesse kus kiri oli et not allowed for beta vms.
Mul läheb see mäng vist tuludeklaratsiooni arvelt.
Vaatasin pisut torust videoid ja sain rogue teemale ka pihta.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 25.02.2016 15:08:50 vasta tsitaadiga

Ma ootan ära millal mäng välja tuleb ja ehk joppab ka selle mänguga nagu Tomb Raider sain 20 eest.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.02.2016 22:57:57 vasta tsitaadiga

Niisiis... launchini väga palju aega pole. Paljud juba mängu ostnud? icon_smile.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 29.02.2016 23:36:23 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Niisiis... launchini väga palju aega pole. Paljud juba mängu ostnud? icon_smile.gif

haha xD ise ostsin:D
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 01.03.2016 08:42:25 vasta tsitaadiga

Ostan launchi päeval kuigi esialgu arvasin, et yldse ei osta.
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.03.2016 09:46:34 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Ma ootan ära millal mäng välja tuleb ja ehk joppab ka selle mänguga nagu Tomb Raider sain 20 eest.
Ma sain üldse TR-i tasuta. Nvidia lehel oli see koodide kampaania ASUS-e kaartidele. Juba eelnevalt regatud kaartidega sai uuesti regada. Seega oma kaardi eest sain Witcher 3, Batman Arkham Knight-i, Assassins Creed Syndicate Season Pass-i ja TR-i. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 01.03.2016 13:36:30 vasta tsitaadiga

Dj-E, Vedas siis ropult. Ma ostsin oma kaardi 13 kuud tagasi ja ei olnud mingeid kampaaniaid nagu tüüpiline minu suhtes icon_biggrin.gif
tagasi üles
popcorn
Kreisi kasutaja

sõnum 01.03.2016 14:31:01 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Seega oma kaardi eest sain Witcher 3, Batman Arkham Knight-i, Assassins Creed Syndicate Season Pass-i ja TR-i. icon_biggrin.gif
3,5 mängu tasuta saada pole üldse halb diil thumbs_up.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 01.03.2016 14:33:16 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Dj-E, Vedas siis ropult. Ma ostsin oma kaardi 13 kuud tagasi ja ei olnud mingeid kampaaniaid nagu tüüpiline minu suhtes icon_biggrin.gif

See oli tõesti ropp vedamine thumbs_up.gif Erilist seost the divisioniga pole, aga siiski icon_smile.gif Pole nii head videokaardi pakkumist kuulnud.

Kel mäng juba ostetud või plaanite osta, olete mingeid plaane ka juba teinud? St. hakakte sõpradega koos, üksinda, suvalistega koos mängima või kuidas?
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 01.03.2016 14:52:14 vasta tsitaadiga

huvitav kui ruttu see ubi mäng välja sureb. eelnevad on enamasti mõne kuupärast kadunud ja tühjad, tundub vähemalt eusa_think.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 01.03.2016 15:17:03 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
huvitav kui ruttu see ubi mäng välja sureb. eelnevad on enamasti mõne kuupärast kadunud ja tühjad, tundub vähemalt eusa_think.gif

see oleneb kõik kas on hackereid täis kohe või ei.
ja mis endgames teha on. pidid mingid raidid ja asjad ka olema ju... aga kui drop rate on mingi absurdne ja mingi ränk tuim grind siis softcore vennad on kiirelt kadund.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 01.03.2016 16:07:27 vasta tsitaadiga

Arvestades Ubisofti mainet cheateritesse suhtumises teistes online mängudes, siis neil pole mingit programmi ka nende vastu.
Keegi pole mängust ban ka saanud, et kasutab noobide programme.

Ma saan aru et sa mängid cheatidega single player mänge, kuid online inimeste vastu on ikka ajuvaba.
Mõtte nagu mängimisel ongi ju see, et sa mängid ja mitte programm ei mängi.
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 01.03.2016 16:16:16 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:

Noh... eks võrdlusmomenti oleks vaja. Mis on lähim sarnane mäng, millega võrrelda... destiny? Seda justkui mängitakse. Ma ise arvan, et divisionil läheb paremini, kui enamusel ubisofti mängudel. Mäng on piisavalt erinev konkurentidest.

lopes39 kirjutas:
Arvestades Ubisofti mainet cheateritesse suhtumises teistes online mängudes, siis neil pole mingit programmi ka nende vastu.
Keegi pole mängust ban ka saanud, et kasutab noobide programme.

Mitte päris. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2497961,00.asp
Kuid jah... eks häkkerid ja muud tõprad saavad mängule ilusti vee peale tõmmata. Spekuleerin, et alguses mingid häkid tulevad... kogukond vigiseb, reageeritakse üle, tootja on uimane, lõpuks hakatakse banaani jagama, jääb häkkereid vähemaks, aga täiesti ära ei kao.

Kurat tõsised probleemid ikka thumbs_up.gif Täitsa ootan the divisioni, aga rohkem tahan black desert online mängida icon_razz.gif Kahte korraga ei viitsi. Traagika icon_biggrin.gif
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 02.03.2016 13:17:23 vasta tsitaadiga

Küsimus ringile. Hetkel Nuuvemis mõlemad tavaline ja gold edition on väga heade hindadega. Varem ostnud sealt GTA5 ja kõik toimib korralikult. Kuna aga tegemist on teise publisheriga siis ka küsimus. Kas keegi teab on Division nuuvemis aktiveeritav ka meil? Ostmiseks ma tean, et pean VPNi kaudu ostma aga huvitab just kas see region lock neil on ostmisele või key ise ka ubi poolt?

Edit: http://www.nuuvem.com/catalog/search/division Tavaline 30 euri, gold 37 euri.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 02.03.2016 15:01:08 vasta tsitaadiga

Revan kirjutas:
Küsimus ringile. Hetkel Nuuvemis mõlemad tavaline ja gold edition on väga heade hindadega. Varem ostnud sealt GTA5 ja kõik toimib korralikult. Kuna aga tegemist on teise publisheriga siis ka küsimus. Kas keegi teab on Division nuuvemis aktiveeritav ka meil? Ostmiseks ma tean, et pean VPNi kaudu ostma aga huvitab just kas see region lock neil on ostmisele või key ise ka ubi poolt?

Edit: http://www.nuuvem.com/catalog/search/division Tavaline 30 euri, gold 37 euri.

Kui antud lehte tähelepanelikult loed, siis leiad järgmise info:
Spoiler Spoiler Spoiler

"This game cannot be activated outside South America." They dont let you buy the game if your credit card and paypal acc are outside from brazil. But if someone from the country buy the game for you... Thats totaly ok. At leats what I found out in my search. I will wait and see how things goes with FC: Primal and decide my purchase after that.

Ühe säärase mõtteavalduse leidsin nuuvemi ja the divisoni kohta. Teine väitis, et ta elab seal ning ei saa nuuvemist ostetud asju kellelegi väljaspool kodumaad giftida. Katseta järgi?
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Revan
HV kasutaja
Revan

sõnum 02.03.2016 16:25:55 vasta tsitaadiga

See disclamer neil lehel alati olnud ja GTA 5 sai ostetud nii, et läbi BR VPNi sai ilusti kauba kätte ning sai ka aktiveerida.

Uurin natuke veel ja eks annan teada.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.03.2016 00:21:39 vasta tsitaadiga

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/47ffmt/a_list_of_clarifications_from_beta_to_full_game/

The list is as follows:
You do not start the game at level 4, it starts at level 1 and we are not in Manhattan to begin.
The DZ vendors in Beta were purposely given purple items, they will not be so easily attainable early in the full game. These were placed in for testing purposes. The higher the DZ rank requirement, the higher the quality of loot
There is an "in-game loot loop" that we haven't experienced. Speculation: I think this involves recycling old gear and gear with stats you don't want into materials and crafting it into upgraded gear for your level
To those worried the Dark Zone is the only viable way to get the Best-In-Slot gear, equivalent and better gear can also be earned through PvE activities (missions, encounters, etc.). During a community podcast it was stated, "Some of the best gear in the game you'll be able to get through crafting" (Entirely unexplored system hype)
The appearance menu will have an updated UI come release to avoid the clutter we encountered in Beta
Cosmetic items are account-wide
Missions will have 3 difficulties: Normal, Hard, Challenge Mode (Speculation: If it is anything reminiscent of WoW CMs, we're in for a treat)
It was stated by a dev there was end-game (besides the DZ) they weren't able to talk about quite yet. While this is nothing new, it's worth noting
Majority of bugs reported/experienced during both Beta's have already been fixed for full game, they are beta builds for that reason
The full game will have 3 different colorblind settings
After launch, there will be weekly maintenance, addressing bugs, fixes, balancing, house cleaning, etc.
The Base of Operations will have a DZ Funds Vendor that will serve one of two purposes:
It allows you to convert regular division funds (orange) into DZ funds (purple). Speculation: This will be based on an exchange rate
It's a Dark Zone 'Gear' vendor that sells high-end gear that requires DZ Funds
Side note: Those worried about it being a funds conversion that think people will just convert regular currency and buy DZ gear, remember, you still have to earn DZ rank in order to obtain that gear. Meaning, even if they have the currency, they have to participate in DZ activity in order for that conversion to be worth while. A trade-off.
Console versions of the game will be able to adjust graphic settings to increase frame rate. You'll be able to choose Performance, or Visual Fidelity
Enemy NPC density and roaming capabilities in and out of the DZ will be increased come the full game. These numbers were reduced for testing purposes.
Come full game your character won't be randomized you will have access to: Face type, skin tone, eye color, hairstyle/color, war paint, tattoos, scars, glasses and piercings
Contaminated zones will have 4 levels requiring you to have the appropriate mask or 'filters' to survive the requirements. This means parts of the map can't be accessed until your mask is upgraded by completing Medical missions and earning perks granting you filters. Full breakdown by Arrekz here
In regards to equipping Skills, Talents, and Perks: You can have 2 skills and 1 signature skill equipped. You can have 4 talents selected (5 with a perk), perks once unlocked are automatically granted no equip necessary and can all be used at the same time. Perk overview by Arrekz here
Fun tid-bit, the Vector with the stock exists and it is in the full game! This is the most important thing listed
There will be a sorting system for the inventory confirmed by IGN vid. Timestamp
Nothing from the betas will carry over including the client. You will have to re-download the full game for launch
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.03.2016 11:26:03 vasta tsitaadiga

Vahepeal sai votme kätte 33 euriga nüüd on tostetud 37 peale.
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.03.2016 16:04:40 vasta tsitaadiga

Link
tagasi üles
tiido
484
tiido

sõnum 03.03.2016 16:11:59 vasta tsitaadiga

Divisioni FB lehel viimane postitus selline:

The Division servers go live officially on:
- March 8 at 12:01 AM in Australia (AEDT)
- March 7 at 01:01 PM in United Kingdoms (GMT)
- March 7 at 02:01 PM in France (CET)

Ma saan siis aru et meie aja järgi esmaspäeval kell 15:01 saab laskma hakata ?
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 130
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.03.2016 13:24:38 vasta tsitaadiga

Täiesti masendav. Iga päevaga hind ainult tõuseb mängul. Algul oli 33 euri nüüd juba 39. on kellelgi soovitusi kust hetkel odavalt leiab mängu?
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 04.03.2016 14:09:33 vasta tsitaadiga

Osta kohe ära sest homme raudselt veel kallim icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 04.03.2016 14:44:58 vasta tsitaadiga

XT kirjutas:
Osta kohe ära sest homme raudselt veel kallim icon_lol.gif

Tundu rsk jah, et tõuseb iga hetkega. Ju peale launchi hakkab langema kuigi ei pruugi

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Division mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 36, 37, 38  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.