Jah, lapiku objektiiviga kaamerat on vaja. Ja ühtlasi ka lapikut õhupalli.
Samuti on nõutav, et eksperimendi korraldajal oleks lapik aju. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Ma pole veel aru saanud kas keegi seda lameda maa asja tõsiselt ka võtab? Siiani ainult trollimist igal pool näinud - teevad nalja nende kulul kes asja liiga tõsiselt võtavad _________________ There is no place like 127.0.0.1
Peaasi, et gopro pole, see kalasilma läätsega. Täna nägin videot, et gloobusel pole ekvaator võimalik Gloobuse usklikel pead ikka kohe väga kratsima panev video: https://youtu.be/vDq-MrSk0mA Ja seda, et Kuu jahutab: https://youtu.be/_aFyTCFGzPs Selliseid laseriga katse videosid juba mitmeid, mis näitab, et kuu jahutab
Puhta võltsing see Kuu värk, pole mõtet vaadatagi. Iga propagandale immuunne inimene teab kindlalt, et Kuu on juustust. Ja lame loomulikult, nööriga taevavõlvi külge riputatud. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Kuidas need flateartherid güroskoopi põhjendavad? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kui Maa oleks kumer, siis peaks güroskoop kogu aeg sellest märku andma.
Kui ma lendan kilomeetri kõrgusel ja güroskoop näitab, et lennuk on tasapinnal ning ma liigun niiviisi 100 km järjest, siis kera pealt peaks ma lendama ära avakosmosesse, aga me teame, et nii ei juhtu. Lühidalt öeldes, güroskoop saab toimida ainult tasasel pinnal – olgu selle kasutuskohaks siis kas lennuk või allveelaev.
:facepalm: _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kui Maa oleks kumer, siis peaks güroskoop kogu aeg sellest märku andma.
Kui ma lendan kilomeetri kõrgusel ja güroskoop näitab, et lennuk on tasapinnal ning ma liigun niiviisi 100 km järjest, siis kera pealt peaks ma lendama ära avakosmosesse, aga me teame, et nii ei juhtu. Lühidalt öeldes, güroskoop saab toimida ainult tasasel pinnal – olgu selle kasutuskohaks siis kas lennuk või allveelaev.
:facepalm:
Kas tõesti saab sellise puudega lennukit juhtima õpetada? Gravitatsioonist pole ta vist kuulnudki...
Nüüd saavad terroristid minna laste poodi ja sealt osta asju mida lihtsasti ümber modifitseerida surmavaid relvi.
Või siis sadistidest lollidele noortele. Minu ajal olid hernepüss raku ja mingi kummikinda ja toru kombo lahendusega marja püss.
Kunagi sai isegi alumiinium suusakeppidest neid Aafrika stiilis torusid tehtud ja sukavardaid sihitud.(märklaudu, mitte inimesi/loomi.)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.