harin ennast rootsi keele osas, kuna õpin seda ja sügisel plaanis B2 taseme eksam teha, seega kõik on rootsi keelne alustades telefonist kuni WoT-ini.
Valvejoodik kirjutas:
Aga ma küsiks ikka, et miks ruotsi keeles mängid? Eesti keeles ka ju saadaval.
Võõrkeele õppemetoodika on selline, et tuleb kõik seadistada õpitavasse keelde ja kasutada iga võimalust praktiseerimiseks.
Praegu olen päris palju uusi sõnu õppinud 2 kuuga tänu WoT-ile. Eelmine nädal lisasin sõbralisti ühe mängija "SwedishHellfire", kellega olen saanud nüüd ka palju chattida.
Tundub, et need on 2 parimat standard tanki Tier 3-4-5 liinis üle kõikide rahvuste. Eriti "O-I Experimental". Ja mitte ainult standard tankide seas parimad, vaid ka premium Tier 3-4-5 omadest parimad.
Lisan siia pildi ühest mängustiilist, mis vahel õnnestub.
Selline mängustiil annab "Avastaja"/"observatori" märgi, lihtsalt tuleb saada hea vaateväljaga positsioon kaardil ja siis sealt välja piiludes meelitada vastaseid sind ründama, kelle siis omakorda sinu tiim seljataga hävitab.
"Spottimine" siis vist oleks õige sõna sellise tegevuse jaoks. Artydele jt tiimikaaslastele vajalik, et keegi spottiks.
Liiga läbinähtav trollimine. Järgmiseks avastad ehk arty vaate, või selle, et heavy tankidega on võimalik vastase mürske põrgatada.
Ma olen 2 kuud mänginud kaootiliselt ja ega niipea ei avasta igaüks observaatori kasutegurit.
Trollimine polnud küll eesmärgiks seekord, aga trollimine jms on mul lihtsalt geenides ma pakun, sest sageli foorumites tituleeritakse mind trolliks.
Hästi läheb, siis ehk tuleb märtsi esimesel nädalal. WG muidu ütles, et kunagi märtsis tuleb alles. Kuna nad ei soovi 2015 korrata, siis nüüdsest võtab neil patchimine kõvasti kauem aega.
Täna sattusin kokku huvitava tegelasega. Midagi paha ei taha talle öelda kuid kuna tegu oli eestlasega siis pani mind mõtlema. Kas tõesti ei tohi ma Tier 10 lahingutes osaleda kui antud tanki WN8 jääb sinna -2000 kanti. Kas tõesti peab wn8 olema kindlalt lilla? Pidasin ennast kogu see aeg keskmisest paremaks mängijaks kuid kui teine eestlane ütleb, et peaks Tier 7 arenema minema siis paneb mõtlema küll kas on mõtet üldse seda ajukeppi jätkata. Tean, et suudan ka lõpuks uunikumiks areneda kuid konkreetselt minul läheb selleks oluliselt kauem aega, et oma kombeid ümber harjutada.
Kogu jama sai alguse sellest, et oli selline sitem lahing IS4-jaga kus tegin vaid 2500 dämmi. Vastaste seas oli 55 Wr eesti mängija.
Sai sõimata
AW puhul seda muret pole täheldanud. WoT puhul mingi pidev teema juba tier 2-3 alates.
Vist isegi olid soovitused, et ära lõbu pärast mängi. Tee nagu juhend ja kõrge tulemus ette näeks.
Kuna vahepeal ei mängi pikka aega, siis tuleb agajalt isu peale ja saab rohkem mängitud. Kuna oskused on ilmselt selleks ajaks jälle korralikult roostes, siis on sõim kerge tulema. Ei pane tähele neid.
Üks vend sõimas näiteks eile kõiki selle eest, et tal oli vaja mingi missiooni jaoks killi, aga kuna ta ise ei suutnud ühtegi teha, siis ka seda viimast ei jäetud talle. Kus siis hakkas jama alles vestluses kõigi pihta lendama, kui idioodid nad ikka on. _________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh
Vahepeal on väga kasulik Randomites chat kinni panna. Ja kõiksugu siinse rahva roppused ja sõimu võib ju alati screenshottida ja siia lugemiseks panna . Replay juurde ja las me siis analüüsime, et kas oli ikka nob või mitte..
Vahepeal on väga kasulik Randomites chat kinni panna. Ja kõiksugu siinse rahva roppused ja sõimu võib ju alati screenshottida ja siia lugemiseks panna . Replay juurde ja las me siis analüüsime, et kas oli ikka nob või mitte..
Kas keegi tahab mind aidata ja öelda, et ma tegin valesti seal kus alla 7 minuti on veel mängida ning kv4 läheb capi sisse, kas ma oleksin täiesti 100% kindlusega pidanud minema koos temaga capi või mitte? Terve see mäng on tegelikult küllalt ebakindel sooritus minu poolt ja paneb teid arvatavasti juukseid peast kakkuma aga te ei pea mängu algust vaatama
btw mul pole aimugi kuidas seda spoileri värki teha siin
Täna sattusin kokku huvitava tegelasega. Midagi paha ei taha talle öelda kuid kuna tegu oli eestlasega siis pani mind mõtlema. Kas tõesti ei tohi ma Tier 10 lahingutes osaleda kui antud tanki WN8 jääb sinna -2000 kanti. Kas tõesti peab wn8 olema kindlalt lilla? Pidasin ennast kogu see aeg keskmisest paremaks mängijaks kuid kui teine eestlane ütleb, et peaks Tier 7 arenema minema siis paneb mõtlema küll kas on mõtet üldse seda ajukeppi jätkata. Tean, et suudan ka lõpuks uunikumiks areneda kuid konkreetselt minul läheb selleks oluliselt kauem aega, et oma kombeid ümber harjutada.
Kogu jama sai alguse sellest, et oli selline sitem lahing IS4-jaga kus tegin vaid 2500 dämmi. Vastaste seas oli 55 Wr eesti mängija.
mikk36 kirjutas:
Erickut nägid?
Kui mõnikord tahad ausat kriitikat saada oma gameplay kohta, pöördu julgelt minu poole mikk36, ma ei hoia tagasi ennast Aga antud juhul see ilmselt siiki mina ei olnud. Sry, et ma endale pandud ootusi alt vedasin
Üldse ma olen viimasel ajal väga pehmoks läinud. Juhin ESTPA mängijaid stronkis jne. Võiks isegi öelda, et aitan tomateid ja teisi köögivilju nii kuidas jaksan, hea sõnaga ja puha
viimati muutis erick 25.02.2016 19:29:33, muudetud 1 kord
Paigaldasin ja hakkasin katsetama seda AimBot ver 18.1 moodulit.
Esmamuljel on ta väga mugav, kuid ega sellepärast kohe võit pole garanteeritud. Kui olla algaja, kes ei oska varju sõita peale lasku, siis saab kiirelt surma ka selle abimod-iga.
Arvan, et see Mod on hariv ja kasulik natuke aega, aga tüütab kiirelt, sest igaüks tahaks ikkagi ise osata mängida ilma Mod-ideta.
Aga sellsied Mod-id võimaldavad ilmselt süstematiseeritud heade näitajatega kontode loomise ja edasimüümise äri.
Näiteks kasvõi see minu konto, täiesti võimalik, et selle hea statistika on tehtud mitmete nn cheat-Mod-ide abil.
Muidu see Mod on kasutu kui mäng läheb juba nö pikslite püüdmiseks. Sest selle Modiga võetakse lihtsalt kiirelt automaatsihikuga vastase keskosa sihikule, aga vaja oleks ikka sihtida tanki äärmisi nurki, mille pikslid on nähtavad, keskosa on peidus vastastel ju.
Aga sellise põhieelise annab see mod, et piisab vaid vasakut hiire klahvi klõpsata ja lähim nähtav vaenlane võetakse automaatsihikule, olgu ta kasvõi ekraani teises otsas. Seetõttu on mugav näiteks, et ei pea oma silmadega otsima punast tanki täpikest rohelise rohuga ekraanilt, vaid Modi algoritm otsib ilusti ise üles. Väga mugav värvipimedatele.
Muidu olen Eriku juhendi vahepeal läbi srivinud. Kõige kasulikum tundus olema see osa, et nurga tagant välja sõita nii, et küljesoomus jääks nurga alla vastase kuulidele.
viimati muutis mirko28 25.02.2016 20:47:28, muudetud 1 kord
Kas keegi tahab mind aidata ja öelda, et ma tegin valesti seal kus alla 7 minuti on veel mängida ning kv4 läheb capi sisse, kas ma oleksin täiesti 100% kindlusega pidanud minema koos temaga capi või mitte? Terve see mäng on tegelikult küllalt ebakindel sooritus minu poolt ja paneb teid arvatavasti juukseid peast kakkuma aga te ei pea mängu algust vaatama
btw mul pole aimugi kuidas seda spoileri värki teha siin
Eks see tagantjärele tarkus ole, aga mina ise oleks juba peale seda SP1C hävitamist tagasi oma lipu juurde läinud. Liiga kaua tiksusid seal kiriku ümber ja hea toru oli mängust väljas.
Kui on enamvähem kiire tank, siis ise eelistan oma lippu kaitsta.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.