Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SilQ
HV Guru

|
15.02.2016 22:57:01
|
|
|
SilQ kirjutas: |
arm2004 kirjutas: |
Swedi "turvalised ostud" on nii "turvalised", et ei lase osta
normaalne krediitkaart normaalses pangas - lill  |
See ei lahenda mu probleemi kuidagi. Minu silmis pole normaalsemat panga eestis olemas.
edit: Helistaisn panka, nende poolt probleemi ei ole, paypal neil lubatud ja info neile umbes 10x saadetud. Miks kaart külge ei lähe, nemad ei osanud öelda. |
Lõpuks, peale 2 nädalat, paypal vastas, tegid asja korda.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
15.02.2016 23:00:37
|
|
|
https://cryptopay.me/bitcoin-debit-card
Siit paistab VISA kaardi saavat. Lisate kaardi Paypali ning saate mõlemat pidi raha liigutada, poes maksta ning automaadist sulli välja võtta.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala2222
Piiratud kasutaja
|
15.02.2016 23:10:10
|
|
|
Aidake palun!!
Mulle saadeti välismaalt raha paypal-ga ja isegi väikesel summal on 21 day hold peal?
Miks? Kas Paypal midagi muutnud või? Jube jama siis ju!
21 päeva oodata vot see on paras peavalu!!
Lihtsalt paypal-s saadeti raha, mitte ebay müügi eest!
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
15.02.2016 23:33:32
|
|
|
Ei ole jama. Jama oleks siis kui saatja tahaks raha tagasi, sinu kontol seda aga enam ei ole.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
15.02.2016 23:43:49
|
|
|
kala2222 kirjutas: |
Aidake palun!!
Mulle saadeti välismaalt raha paypal-ga ja isegi väikesel summal on 21 day hold peal?
Miks? Kas Paypal midagi muutnud või? Jube jama siis ju!
21 päeva oodata vot see on paras peavalu!!
Lihtsalt paypal-s saadeti raha, mitte ebay müügi eest! |
kala2222, värske kasutaja ja paypali skeemid. Huvitav kas järjekordne ott speek i või egon härm a topeltkonto?
|
|
Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
16.02.2016 12:31:46
|
|
|
Charmed kirjutas: |
SiMka kirjutas: |
cheti kirjutas: |
Hei!
Oleks vaja PayPalilt raha kätte saada, kuid endal on ainult Swedbanki deebetkaart+ ning paypal sinna withdrawida ei lase.
On kellelgi soovitusi? |
Võtan juba aastaid payoneeri kaudu, probleeme pole veel olnud. |
Kas seal on mingi trikk või kuidas ma selle Payoneeri kaardi saan lisada, viskab kogu aeg errorit ja googeldades ka igal pool kirjas et ei toeta need üksteist (või no paypal payoneeri ei toeta) |
Need, kes on suutnud Payoneeri ja PayPali ühendada on õnnega koos, sest ametlikult sellist pulli enam ei toetata. Kunagi nähtavasti sai ning ju siis need kontod jäävad alles nagu on, kuid praegu seda enam võimalik teha ei ole.
Ma lahendasin probleemi nii, et läksin lihtsalt Swedbank kontorisse, küsisin Visa krediitkaarti ning nüüd olen juba korduvalt sinna peale kandnud ilma probleemideta. Kuna selle Visa kaardiga saan kõike teha mida tavalisegi deebetiga, siis pole praktikas absoluutset vahet vana meetodiga, kus raha läks kontole.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
16.02.2016 23:14:23
|
|
|
Kuradi speegityra, huiab ainult igas suunas, selliste türnuhvlite pärast ei saadetagi siiakanti varsti enam midagi:S, no kurat ma ütlen, sigadele sööta selline raipenahk:@.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
17.02.2016 00:36:34
|
|
|
new1, küll ta ükskord oma karmi füüsilise hoiatuse saab, kui vales kohas huiab, nii tuntud tegelasega on see aja küsimus.
Disclaimer: see ei ole ähvardus, mul isiklikult temaga mingit kana kitkuda pole ja seega täidan vaid oma kodanikukohust ehk kui peaks rikkumist nägema, annan võimudele ja kaasfoorumlastele teada.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
17.02.2016 00:49:29
|
|
|
new1 kirjutas: |
Kuradi speegityra, huiab ainult igas suunas, selliste türnuhvlite pärast ei saadetagi siiakanti varsti enam midagi:S, no kurat ma ütlen, sigadele sööta selline raipenahk:@. |
Korralik huiar tõesti, ei müünud midagi, talle kanti raha paypali lihtsalt. Kindlasti
Selle värdja pärast on vaja olnud külastada politseid ja anda selgitusi.
Siis oli skeem järgmine. Speek tahtis paypali raha. Samal ajal oli tal kuskil perekoolis kuulutus üleval, et müüb tite raamatut vms. ja ostjale andis minu nime ja konto. Minul raha käes, kandsin ott speek (egon härm) paypale kontole raha.
Mõni aeg läks mööda ja tuttavad uurivad kas sul on mingi nimekaim, et jagatakse internetis et oled pettur.
Krdi identiteedivaras ja pettur, sellise piidri nagu ott speek (egon härm) koht on vangimajas.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
speek22
Piiratud kasutaja
|
17.02.2016 17:46:05
|
|
|
napoleon kirjutas: |
new1, küll ta ükskord oma karmi füüsilise hoiatuse saab, kui vales kohas huiab, nii tuntud tegelasega on see aja küsimus.
Disclaimer: see ei ole ähvardus, mul isiklikult temaga mingit kana kitkuda pole ja seega täidan vaid oma kodanikukohust ehk kui peaks rikkumist nägema, annan võimudele ja kaasfoorumlastele teada. |
Ma ei huia. Ma ei tea millest mõned siin räägivad. See on täiesti ajuvaba teema!
KillFrenzy kirjutas: |
Kuradi speegityra, huiab ainult igas suunas, selliste türnuhvlite pärast ei saadetagi siiakanti varsti enam midagi:S, no kurat ma ütlen, sigadele sööta selline raipenahk:@. |
Korralik huiar tõesti, ei müünud midagi, talle kanti raha paypali lihtsalt. Kindlasti
Siis oli skeem järgmine. Speek tahtis paypali raha. Samal ajal oli tal kuskil perekoolis kuulutus üleval, et müüb tite raamatut vms. ja ostjale andis minu nime ja konto. Minul raha käes, kandsin ott speek (egon härm) paypale kontole raha.
Mõni aeg läks mööda ja tuttavad uurivad kas sul on mingi nimekaim, et jagatakse internetis et oled pettur.
Krdi identiteedivaras ja pettur, sellise piidri nagu ott speek (egon härm) koht on vangimajas. |
Unistada ju võid
Ma ei tahtnud lihtsalt kaupa saata kuna see hold on liiga kaua ja võib limited saada vahepeal. Saatsin raha tagasi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
17.02.2016 17:51:58
|
|
|
speek22 kirjutas: |
Disclaimer: see ei ole ähvardus, mul isiklikult temaga mingit kana kitkuda pole ja seega täidan vaid oma kodanikukohust ehk kui peaks rikkumist nägema, annan võimudele ja kaasfoorumlastele teada. |
Ma ei huia. Ma ei tea millest mõned siin räägivad. See on täiesti ajuvaba teema!
Krdi identiteedivaras ja pettur, sellise piidri nagu ott speek (egon härm) koht on vangimajas. |
Unistada ju võid
Ma ei tahtnud lihtsalt kaupa saata kuna see hold on liiga kaua ja võib limited saada vahepeal. Saatsin raha tagasi. |
Sa petturist huiar maksa tagasi inimestele rahad, mis oled neilt varastanud ja petnud, enne kui siin sõna võtma hakkad.
|
|
   |
133 |
|
tagasi üles |
|
 |
speek22
Piiratud kasutaja
|
17.02.2016 17:56:01
|
|
|
speek22 kirjutas: |
Unistada ju võid
Ma ei tahtnud lihtsalt kaupa saata kuna see hold on liiga kaua ja võib limited saada vahepeal. Saatsin raha tagasi. |
Sa petturist huiar maksa tagasi inimestele rahad, mis oled neilt varastanud ja petnud, enne kui siin sõna võtma hakkad. |
Pole raha (ega ma mingi miljonär pole)!!
|
|
tagasi üles |
|
 |
alartt
HV kasutaja
|
17.02.2016 18:15:15
|
|
|
Eem ja nüüd ebay teemal
Mingi kuradi jama nende hiina müüjatega. Tellisin hulgi hiina elektrividinaid. Osad jõuavad 2 nädalaga kohale, osad ei jõua 2 kuuga kohale. Millest sihuke vahe? Äkki nad ei saadagi ja loodavad et aegub?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
new1
HV kasutaja
|
17.02.2016 20:18:56
|
|
|
Ma tellisin samuti ühe elektrividina 24.12.2015, varsti pea kaks kuud möödas juba. Olen ka üksjagu muud pudi tellinud hilisemalgi ajal ja ülejäänud kraam on kohale ilmunud. See, mis saabunud pole, maksis üle 8 euka, seega veits kahju niisama minna lasta, mõne alla eurose jubina olen ka ära unustanud ja ongi jäänud case avamata, seega avasin eile case. Kui kaua see pretensioonide esitamise aeg hetkeseisul ongi, endiselt 45 päeva muidu? Vahepeal mäletasin, et 60 päeva ja olen ühe vidinaga ka oodanud 59-nda päevani ning siis case avanud. pärast 60-t päeva kaovad need tooted sealt purchase history alt tahaplaanile minema ka, seega tundubki loogiline. Samas eile tuhlasin selle kohta veits ja siis leidsin kusagilt jutu, et 45 päeva see aeg ja avasin igaks juhuks kohe case ära. Samas kui viimati 59 päeva ootasin ja toodet polnud saabunud ning case avasin, siis müüja kandis kenasti siiski rahhi tagasi suht kohe.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
fbrz
HV kasutaja
|
18.02.2016 18:12:47
|
|
|
Kaua see PayPal -> SEB virtuaalkaart withdrawal tavaliselt aega võtab?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
18.02.2016 22:52:31
|
|
|
Alles mõni nädal tagasi sisestasin EUPS kaardiga seotud pangakonto (Wirecard, DE). Pole küll just "ammu" (http://imgur.com/0zMRzBb) =)
Archangel kirjutas: |
cheti kirjutas: |
Hei!
Oleks vaja PayPalilt raha kätte saada, kuid endal on ainult Swedbanki deebetkaart+ ning paypal sinna withdrawida ei lase.
On kellelgi soovitusi? |
Võtan juba aastaid payoneeri kaudu, probleeme pole veel olnud. |
Kas seal on mingi trikk või kuidas ma selle Payoneeri kaardi saan lisada, viskab kogu aeg errorit ja googeldades ka igal pool kirjas et ei toeta need üksteist (või no paypal payoneeri ei toeta) |
Need, kes on suutnud Payoneeri ja PayPali ühendada on õnnega koos, sest ametlikult sellist pulli enam ei toetata. Kunagi nähtavasti sai ning ju siis need kontod jäävad alles nagu on, kuid praegu seda enam võimalik teha ei ole.
Ma lahendasin probleemi nii, et läksin lihtsalt Swedbank kontorisse, küsisin Visa krediitkaarti ning nüüd olen juba korduvalt sinna peale kandnud ilma probleemideta. Kuna selle Visa kaardiga saan kõike teha mida tavalisegi deebetiga, siis pole praktikas absoluutset vahet vana meetodiga, kus raha läks kontole. |
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
19.02.2016 11:24:43
|
|
|
tra ei saa aru miks oli vaja paypalil töötavat süsteemi näppida...nüüd vaja omal paypalist raha kanda swedi ja annab sellise pildi.. [img] [/img] mida kuradit ma nendesse lahtritesse kirjutama pean...olemas ja lingitud ja turvaliselt acceptitud swedi mastercardi deebetkaart pluss olemas kenasti .. kuidas seda uuesti toimima saada...
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
19.02.2016 12:09:37
|
|
|
Sinna kirjutad oma US pangakonto andmed. Eeldatavasti sul seda ei ole - sel juhul seda lahendust kasutada ei saa.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
19.02.2016 12:32:45
|
|
|
Blaaaahhhhh...aega võttis asja sai...kuidas sai ärge küsige..trastunud süsteem......
green kirjutas: |
tra ei saa aru miks oli vaja paypalil töötavat süsteemi näppida...nüüd vaja omal paypalist raha kanda swedi ja annab sellise pildi.. [img] [/img] mida kuradit ma nendesse lahtritesse kirjutama pean...olemas ja lingitud ja turvaliselt acceptitud swedi mastercardi deebetkaart pluss olemas kenasti .. kuidas seda uuesti toimima saada... |
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
20.02.2016 00:55:19
|
|
|
Mis tänapäeval kõige toimivam variant on sellest t*rastunud Paypalist raha kättesaamiseks? SEB ja Swedi kliendiks tagasi minna ei soovi, seega on nende visa kaardivariandid välistatud. On veel mõni reaalne, normaalne variant?
Ja sellega seoses teine küsimus. eBay kurdab, et ma ei ole neile tasusid maksnud, kuid seda põhjusel, et nende automaatne makse ebaõnnnestus miskipärast. One-time payment'it ei luba süsteem teha, sest sobivad ainult eurod ning taalad (süsteem ise sisestab automaatselt summa naelades). Mida hekki?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Charmed
HV vaatleja
|
20.02.2016 12:18:51
|
|
|
Alles mõni nädal tagasi sisestasin EUPS kaardiga seotud pangakonto (Wirecard, DE). Pole küll just "ammu" (http://imgur.com/0zMRzBb) =) |
Ma saan aru, et seda kaarti on võimalik ainult Saksast kohapealt saada, mitte netis tellida?
Proovisin payoneeril nii kaarti kui pangakontod lisada, mõlema puhul ütleb disabled.
Äkki sul on mõni variant veel, mis kaarti saaks eestis kasutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SiMka
HV kasutaja

|
20.02.2016 12:23:01
|
|
|
Alles mõni nädal tagasi sisestasin EUPS kaardiga seotud pangakonto (Wirecard, DE). Pole küll just "ammu" (http://imgur.com/0zMRzBb) =) |
Ma saan aru, et seda kaarti on võimalik ainult Saksast kohapealt saada, mitte netis tellida?
Proovisin payoneeril nii kaarti kui pangakontod lisada, mõlema puhul ütleb disabled.
Äkki sul on mõni variant veel, mis kaarti saaks eestis kasutada. |
Midagi pole vaja "kohapealt" küsida ega saada.. Saadavad sulle kaardi ilusti kulleriga (DHL) veel uksetaha. Ma muidugi pole kursis kas EUPS neil avalikult juba kasutuses. Mina sain selle mingi paar aastat tagasi nn "beta" korras. Kui EUPS linki kohe sisselogides ei leia, proovi näiteks seda linki: https://myaccount.payoneer.com/MainPage/EUPSProfile.aspx
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
kala333
Piiratud kasutaja
|
20.02.2016 18:46:47
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Mis tänapäeval kõige toimivam variant on sellest t*rastunud Paypalist raha kättesaamiseks? SEB ja Swedi kliendiks tagasi minna ei soovi, seega on nende visa kaardivariandid välistatud. On veel mõni reaalne, normaalne variant?
Ja sellega seoses teine küsimus. eBay kurdab, et ma ei ole neile tasusid maksnud, kuid seda põhjusel, et nende automaatne makse ebaõnnnestus miskipärast. One-time payment'it ei luba süsteem teha, sest sobivad ainult eurod ning taalad (süsteem ise sisestab automaatselt summa naelades). Mida hekki? |
Selleks ikka vaja krediitkaarti või virtuaalset krediitkaarti et see arve maksta. Ebay isegi paypal-i pealt seda raha võtta ei saa otse ja ma ei tea miks. Mul endal sai ebay konto suspended ja nad ikka nõudsid minu käest mingit arvet kuigi raha ei pidanud maksma (sai tehtud unpaid item case, aga seda ei saa kinni panna kuna mingi error tuleb sellepärast et konto suspended on). Kontakteerusin ebay kasutajatoega live chat kaudu, lubati asi korda teha, aga ikka tulevad mingid kirjad et tahavad raha võtta. Ühesõnaga nende kasutajatugi on jama! Ammu juba muutsin limiidi ära virtuaalsel krediitkaardil, et mitte midagi neile maksta. Ostja ei maksnud kauba eest ja ebay nõuab ikka oma 10%. Metsa nad mingu parem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
20.02.2016 19:00:17
|
|
|