|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
elukaz
HV Guru

|
15.02.2016 12:39:48
|
|
|
Kui on vana siis läheb klaas katki, kui uus siis tuleb lahti.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.02.2016 19:15:31
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
| Kui on vana siis läheb klaas katki, kui uus siis tuleb lahti. |
Need variandid siis täitsa kindlad?
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
15.02.2016 19:41:38
|
|
|
2014 aastal toodetud isendil tuli kah klaas lahti, vähemalt minu omal. Hiljem läks katki kah.
Uuematel vist seda kakti mineku teemat ei ole, aga lahti tuleb juba paari nädalase kasutamise jooksul tavaliselt.
Ei saa tegelikult aru, miks seda telefoni ostetakse veel tänasel päeval, kui on teada, et niipalju probleeme temaga on. Eriti panevad imestama need inimesed, kes on teist või kolmandat korda sama telefoni ostnud. Ma tean vähemalt 5 sellist inimest.
Nii hea see telefon kah ei ole. Minul andis saba poole aastaga 2014 toodetud isend (emaplaat viskas kah lusika nurka) ja otsustasin üldse Sony toodetest loobuda, aga et ostaks veel sama telefoni kah...
|
|
| Kommentaarid: 419 loe/lisa |
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.02.2016 20:14:50
|
|
|
| Rääkisin just sõbraga, tal ka see telefon juba aasta kasutuses.Ütles et on mitu korda maha pillanud selle aga klaas pole katki läinud ja samas lahti pole ka klaas tulnud. Tundub et selle telefoniga täitsa vedamise asi...
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.02.2016 20:17:22
|
|
|
| Enam ei tohiks seda karta. Vaevalt kuskil poes 2014. aasta mudeleid veel saadaval.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
15.02.2016 20:19:19
|
|
|
Hea telefon, väga hea aku vastupidavusega. Tootjahädasid minu isendil ei esinenud.
Ainus häda on ametliku remondifirmaga, tundub.
|
|
| Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
2 :: |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.02.2016 20:30:37
|
|
|
| Mul pole poest ostetud see tel. vaid läbi lehe. Telefon muidu uus aga seda ei tea millal tehtud. Kui lähen seadetes teave telefoni kohta ja seal on selline koht nagu tuuma versioon thu sep 17 2015. Järelikult siis peab olema ka 2015 telefon?! Telefoni küljes seda lipikut pole kust pealt vaadata.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
15.02.2016 21:28:53
|
|
|
| Black66 kirjutas: |
2014 aastal toodetud isendil tuli kah klaas lahti, vähemalt minu omal. Hiljem läks katki kah.
Uuematel vist seda kakti mineku teemat ei ole, aga lahti tuleb juba paari nädalase kasutamise jooksul tavaliselt.
Ei saa tegelikult aru, miks seda telefoni ostetakse veel tänasel päeval, kui on teada, et niipalju probleeme temaga on. Eriti panevad imestama need inimesed, kes on teist või kolmandat korda sama telefoni ostnud. Ma tean vähemalt 5 sellist inimest.
Nii hea see telefon kah ei ole. Minul andis saba poole aastaga 2014 toodetud isend (emaplaat viskas kah lusika nurka) ja otsustasin üldse Sony toodetest loobuda, aga et ostaks veel sama telefoni kah...  |
Siiani klaasid terved ja kinni. Ainus asi mis katki oli laadimisluugi klapi tihend. Telefon aasta ja natuke rohkem vana. Ahjaa mida olen täheldanud... osaliselt on nagu värvikiht maha koorunud või kulunud kuidagi imelikult, aga see pole silmaga eriti nähtav kui täpselt just ei uuri ja puuri.
viimati muutis Muhekas 15.02.2016 21:31:11, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
15.02.2016 21:30:28
|
|
|
| Dave20 kirjutas: |
| Mul pole poest ostetud see tel. vaid läbi lehe. Telefon muidu uus aga seda ei tea millal tehtud. Kui lähen seadetes teave telefoni kohta ja seal on selline koht nagu tuuma versioon thu sep 17 2015. Järelikult siis peab olema ka 2015 telefon?! Telefoni küljes seda lipikut pole kust pealt vaadata. |
Alumis lluugi seest ei saa linti välja sikutada?
|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.02.2016 22:22:54
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
| Mul pole poest ostetud see tel. vaid läbi lehe. Telefon muidu uus aga seda ei tea millal tehtud. Kui lähen seadetes teave telefoni kohta ja seal on selline koht nagu tuuma versioon thu sep 17 2015. Järelikult siis peab olema ka 2015 telefon?! Telefoni küljes seda lipikut pole kust pealt vaadata. |
Alumis lluugi seest ei saa linti välja sikutada? |
Ei leia küll et saaks. Aga samas kui setingutes oli tuuma versioon 2015 siis ei saa loogiliselt võttes 2014 telefon olla ...
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
15.02.2016 22:26:48
|
|
|
| Tarkvara ei ole seotud tootmiskuupaevaga.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
15.02.2016 23:15:41
|
|
|
| elukaz kirjutas: |
| Kui on vana siis läheb klaas katki, kui uus siis tuleb lahti. |
Need variandid siis täitsa kindlad?  |
Need on põhilisemad koostekvaliteedi probleemid. Teisi probleeme pole väga kuulnud v.a ehk laadimispesa klapi kulumine.
Nii hea see telefon kah ei ole. Minul andis saba poole aastaga 2014 toodetud isend (emaplaat viskas kah lusika nurka) ja otsustasin üldse Sony toodetest loobuda, aga et ostaks veel sama telefoni kah...  |
Põhjus miks seda uuesti ostetakse (ja miks mina ka uuesti Z3C ostaks kui praegusega midagi pöördumatut juhtuks) on see, et see võrdlemisi unikaalne androidi telefon oma aku vastupdavuse - ühe käega kasutatavuse ja niiskuskindluse ja jõudluse poolelt. See aasta saab ka uusima androidi. Raske on leida midagi mille üle kaevelda. Väga hästi õnnestunud telefon. Väga kiire, võrdlemisi mugav ühe käega kasutamiseks. Otseselt midagi puudu pole (nutitelefonid on valmis niikuinii), niiskuskindel, adekvaatne kaamera enamuse jaoks ja ülimalt hea aku vastupidavus (minu rekord on nädal ühe laadimisega - kolm päeva garanteeritud suure kasutamisega).
Z5C-l on kehvem aku vastupidavus ja see on veidi kobakam, Z1C on veidi liiga vana ja kehvema ekraaniga. Teistel tootjatel eriti pole ka samas ekraanisuuruses võrreldavate featuuridega telefone (nüüd tulev iphone 5se oma 4 tollisega võib sinnakanti siiski minna miinus niiskuskindlus).
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
15.02.2016 23:35:00
|
|
|
z3c aku pidavus on tõesti väga hea
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
15.02.2016 23:38:41
|
|
|
Mismoodi te nädala suudate selle telefoniga ära ajada? S.t, et mitte midagi muud ei tee kui vaid kõned? Vb sedasi tõesti kuidagi veab välja.
Endal igapäevaselt netti ka vaja veidike kasutada (ei ütleks, et väga palju) ning no heal juhul 3 päevaga saab ehk hakkama või kui sedagi.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
16.02.2016 01:10:42
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
Põhjus miks seda uuesti ostetakse (ja miks mina ka uuesti Z3C ostaks kui praegusega midagi pöördumatut juhtuks) on see, et see võrdlemisi unikaalne androidi telefon oma aku vastupdavuse - ühe käega kasutatavuse ja niiskuskindluse ja jõudluse poolelt. See aasta saab ka uusima androidi. Raske on leida midagi mille üle kaevelda. Väga hästi õnnestunud telefon. Väga kiire, võrdlemisi mugav ühe käega kasutamiseks. Otseselt midagi puudu pole (nutitelefonid on valmis niikuinii), niiskuskindel, adekvaatne kaamera enamuse jaoks ja ülimalt hea aku vastupidavus (minu rekord on nädal ühe laadimisega - kolm päeva garanteeritud suure kasutamisega).
|
Kui telefon ei ole töövahend, siis võibolla kannatab tõesti vahepeal garantii vahet joosta jne.
Minul selleks aega ei ole ja parem laen iga 2-3 päeva tagant, kui korra nädalas, aga samas pean jooksma mingite ajuvabade asjade pärast garantii vahet, otsima asendustelefoni jne.
Ei vaidle vastu, jõudluselt on hea telefon, aga see ei kaalu seda jama ekraanide ja tagaklaasidega üle. Sama raha eest saab jõudluselt samaväärseid telefone.
See nädal aku pealt on muidugi suht selline jutt, et tõesti telefoniga midagi ei tehta. Minul oli koguaeg nett järgi, päevas 20+ kõnet, meilid jms ning mina vist Z3C üle 4 päeva ei saanud ja siis olid kah niiöelda rahulikumad päevad. Kui ööseks lennurežiimi panna nagu mõnel siin kombeks ja nett ainult siis sisse, kui isu delfit lugeda, siis tõesti ehk venitab nädala ära.
Üldiselt laadisin ikka iga 2 päeva tagant ja samuti teen praeguse HTC M8'ga, seega ma nagu ei näe küll, millisest otsast see aku parem peaks olema.
|
|
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
16.02.2016 07:26:48
|
|
|
| Siim159 kirjutas: |
Mismoodi te nädala suudate selle telefoniga ära ajada? S.t, et mitte midagi muud ei tee kui vaid kõned? Vb sedasi tõesti kuidagi veab välja.
Endal igapäevaselt netti ka vaja veidike kasutada (ei ütleks, et väga palju) ning no heal juhul 3 päevaga saab ehk hakkama või kui sedagi. |
See on ulmevaldkonda kuuluv jutt jah. Minul on ka iga päev kõnesi, nett taga, aja surnuks läämiseks mängin vahest ABF ja candy crushi ja no ütleme, et kui kaks päeva välja veab on juba superhästi. Pigem pean 30% pealt ikka õhtul uuesti laadima panema, et oleks ka järgmisel päeval piisavalt toidet.
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.02.2016 09:10:00
|
|
|
| Kui telefon ei ole töövahend, siis võibolla kannatab tõesti vahepeal garantii vahet joosta jne. |
Minul pole ükski tööpäev kaduma läinud telefoni tõttu. Suvest saati päris kõvasti vatti saanud. Tagataskus olnud istudes, eestaskus olnud istudes, radika vahele kukkunud (ära küsi ), vopse saanud esi kui ka tagaklaasi pihta. Suvel SoC isegi 100 kraadini kuumutatud ja iganädalaselt laadimispesa klappi kinni-lahti käinud. Pole miski ära kulunud, katki läinud või liimist lahti tulnud. Telefoni ümber õhuke silikoonümbris parema haarde jaoks ja esiklaasil panzerglass karastatud klaas.
| Sama raha eest saab jõudluselt samaväärseid telefone. |
No mingid hiinakad on veel hullemad. Need löövad hinnaga aga ikaldavad tarkvara osas.
| See nädal aku pealt on muidugi suht selline jutt, et tõesti telefoniga midagi ei tehta. |
Kui ööseks lennurežiimi panna nagu mõnel siin kombeks ja nett ainult siis sisse, kui isu delfit lugeda, siis tõesti ehk venitab nädala ära. |
No aga võikski olla. Miks telefon peab olema öösel võrgus? Kvaliteetset und ei saa nii kui pidevalt vibrab ja heliseb keset ööd sest mingid meilid ja notificationid tulevad. Öösel tahaks ikka rahulikult magada ja välja puhata. See, et lennurežiimi tõttu öösel veidi akut säästab on boonus.
Siin pildid: https://imgur.com/a/Q5QTf
Telefon kasutuses ligi 9 tundi, Wi-Fi sees üle kolme tunni. Ekraan sees üle kolme tunni. Telefon max kiirusel üle kahe tunni (2,46Ghz). Seega ei - ei vedelenud lauasahtlis lennurežiimis kogu see seitse päeva.
Siin veidi täpsemalt kirjas mida muudetud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8848713#8848713
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
16.02.2016 09:11:32
|
|
|
Black66, arvesta siis ikka sea ka, et mass on suur ja interneedusesse jõuab enamasti ainult nutt ja hala.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
16.02.2016 10:34:33
|
|
|
Kui ööseks lennurežiimi panna nagu mõnel siin kombeks ja nett ainult siis sisse, kui isu delfit lugeda, siis tõesti ehk venitab nädala ära. |
No aga võikski olla. Miks telefon peab olema öösel võrgus? Kvaliteetset und ei saa nii kui pidevalt vibrab ja heliseb keset ööd sest mingid meilid ja notificationid tulevad. Öösel tahaks ikka rahulikult magada ja välja puhata. See, et lennurežiimi tõttu öösel veidi akut säästab on boonus.
Telefon kasutuses ligi 9 tundi, Wi-Fi sees üle kolme tunni. Ekraan sees üle kolme tunni. Telefon max kiirusel üle kahe tunni (2,46Ghz). Seega ei - ei vedelenud lauasahtlis lennurežiimis kogu see seitse päeva.
Siin veidi täpsemalt kirjas mida muudetud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8848713#8848713 |
Selle peale ei mõelnud, et pole kellast kellani töö? Mulle helistatakse tihti 5-6 ajal hommikul, samas mitte igapäevaselt. Ei hakka ju sellepärast ennast iga päev kl 5 üles ajama, et lennurežiim maha võtta. Seepärast peabki telefon koguaeg levis olema.
|
|
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leo Kalme
Reasõdur
|
16.02.2016 11:00:12
|
|
|
Siin veidi täpsemalt kirjas mida muudetud: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8848713#8848713 |
Selle peale ei mõelnud, et pole kellast kellani töö? Mulle helistatakse tihti 5-6 ajal hommikul, samas mitte igapäevaselt. Ei hakka ju sellepärast ennast iga päev kl 5 üles ajama, et lennurežiim maha võtta. Seepärast peabki telefon koguaeg levis olema. |
2G võrk olgu sees öösel aga milleks 3/4G? Paned automaatselt 2G võrgus istuma näiteks ööajal, juba võidad.
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
16.02.2016 11:03:19
|
|
|
Mis ma sellega kokku hoian, et ma neid võrke ringi näpin?
Ma lihtsalt ei saa aru, et kas on raske iga kahe päeva tagant telefon öösel (tegelikult tahtsin kirjutada =>)laadija panna, milleks ma seda nädalat pean taga ajama ja koonerdama?
Tekib juba küsimus, et kas need koonerdajad laevad oma telefone ikka tööjuures?
|
|
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
16.02.2016 11:09:56
|
|
|
Kuna see teema siin jälle aktiivne, siis viskasin korraks telefonile pilgu peale Parem ülemine nurk jälle vähe irvakil
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
16.02.2016 11:17:39
|
|
|
... minu isend pärineb 2014 viimasest kolmandikust ja pole ei mõra ega klaasi lahti tulemist ega üldse mingeid mainimisväärseid probleeme. Telefon on kiire, aku peab hästi ja kui kasutada magnetlaadijat, siis pole probleemiks klapiga jändamine. Minu ostukriteeriumiteks olid omal ajal 3 punkti - poleks liialt labidas, seejuures jõudluses järgi andmata ja piisavalt populaarne, et probleemide korral oleks lihtne abi leida. Kõrvalisema asjaoluna oli muidugi välismus, must on päris soliidne ja üsna minu maitse järgi. Natuke pani kukalt kratisima küll telefoni libedus aga mida muud eeldadagi telefonist, mis on praktiliselt üleni klaasiga kaetud. Kas ma ostaks endiselt sama telefoni? Tõenäoliselt küll, hetkel pole turul sellele telefonile just liiga palju sellist konkurentsi, mis paneks tõsiselt pead pöörama. Probleeme on kõigil tootjatel, mingi mõra tagaklaasis või veekindluse kadumine mind väga rööpast välja ei viiks, sest need pole minu jaoks kriitilise tähtsusega momendid. Ma muidugi hoian kah oma asju keskmisest natuke paremini, mitte ülemäära pedantselt, kuid kindlasti mitte suisa lohakalt.
Tänapäeva tehnoloogia pole kahjuks disainitud kestma vaid peamiselt teenima ikka tootja ärihuve. Sellest tulenevalt on alati aspekte, millelt on kokku hoitud ja mis seetõttu probleeme tekitavad. Ilmselt on Sony klaasiga seoses natuke üle nurga lasknud ja see peegeldub hästi siin teemas. Samas teades seda probleemi, saab teha üsna kaalutletud otsuse, kas halvimal juhul saaks selle probleemiga elada või mitte. Samas, elektroonika on elektroonika, kui telefon on eluliselt tähtis seade, siis peab seda nii või teisiti kasutama viisil, et oleks võimalik probleemide korral oma elu võimalikult väikse vaevaga varuseadmesse üle kolida. Juhul, kui aga seda asjaolu ignoreerida, siis ei saa süüdistada kedagi teist, ise oled rumal, kui olulistes asjades kogu panuse vaid ühele kaardile asetad ...
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
16.02.2016 11:27:04
|
|
|
- Öösel läheb telefon öökapile dokki laadima, sõltumata sellest mis aku laetuse näit, kindlam tunne on alustada päeva 100% akuga, krt teab mis olukorras võib telefoni järsku pikalt laadimisvõimaluseta vaja minna.
- Kui öösel pidevalt mingid notificationid jookseks siis kasutaks priority mode'i, mis laseb läbi ainult valitud asjad valitud inimestelt.
- Minu Z3C on kohtunud betooniga, kukkudes rinnakõrguselt ja asfaldiga, kukkudes vöökõrguselt - serval oli nähe täkkeid, kuid need said peene viiliga siledaks lükatud ja nüüd tuvastatavad vaid lähedalt uurides (valge mudeli "läbipaistev" ümberringi serv on suht andestav selles mõttes, nurkades olevad eraldi sektsioonid töötavad nagu "bumper"'id, milleks need ka mõeldud on, võtavad löögi vastu ja maandavad mingil määral). Klaasi ja plastikserva vahele jääval ribal siiski on kahjustused näha (nagu krohv paistaks värvikahjustuse alt).
- Klaasidel ämblik puudub ja pole veel tuvastanud eraldumissoovi, ühtegi kaitsevahendit peale common sense'i ei kasuta, kuid alati jälgin, et ei asetaks telefoni kuskile kus kriibitud võiks saada (liivatera tihedus on siiski suurem kui selle telefoni klaasil = kriibib)
- Tootmisaeg 15W07
Ei ole hetkel müügil telefoni millega Z3C sooviks asendada - aku pidamine, kompaktsus, jõudlus, veekindlus ja siis veel paar korda aku pidamine
Lisaks veel tuhandete entusiastide poolt läbitestitud 6 tulemas...
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
16.02.2016 19:07:13
|
|
|
| Saab minna telefoniga teist korda garantiisse - ekraani ülemine osa on liimist lahti, ülevalt vaadates on näha/tunda, kuidas klaas liigub. Teiseks, kõneheli kõlar on omadega väsinud, heli pole üldse enam valjemas kohas kuuldav, vahet tunneb siis, kui vaadata Sinatuubist videot ja alumine kölar on märkmisväärselt valjem kui ülemine. Huvitav, kas MTTC hakkab mulle jälle kino tegema, ütlevad et minu poolt tekitatud vead ? Kas kellelgi teisel on samu vigu esinenud ?
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
16.02.2016 19:26:08
|
|
|
| Slazenger kirjutas: |
| Saab minna telefoniga teist korda garantiisse - ekraani ülemine osa on liimist lahti, ülevalt vaadates on näha/tunda, kuidas klaas liigub. Teiseks, kõneheli kõlar on omadega väsinud, heli pole üldse enam valjemas kohas kuuldav, vahet tunneb siis, kui vaadata Sinatuubist videot ja alumine kölar on märkmisväärselt valjem kui ülemine. Huvitav, kas MTTC hakkab mulle jälle kino tegema, ütlevad et minu poolt tekitatud vead ? Kas kellelgi teisel on samu vigu esinenud ? |
Kaua aega võttis kui ekraan liimist lahti läks? Mul mõni päev vana telefon, veel ei ole juhtund
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
16.02.2016 20:25:51
|
|
|
Dave20, ma arvan, et aasta, pole päris kindel, sest mul käis garantiis helitugevuse nupuga, ning ma pole päris kindel, kas sellele pääseb ligi tagakaane või esikaane kaudu. Muidu on telefon väga tore, aga MTTC t*rad ajavad jubedalt närvi, paras ameerikalik-asutus. Kui ei teeks enda ettevöttes tööd, siis sinna garantiisse oleks asju päris keeruline viia, arvestades, et nad teevad tööd 9-st 17-ni.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
16.02.2016 22:15:07
|
|
|
Huvitav kas z3-l ka on need tüüpvead? Eelmine telefon oligi just mul Z3 ja aastaga ühtegi sellist viga ei esinenud. Müüsin maha, sest telefon oli minu jaoks liiga suur. See z3C on ikka väga käepärane telefon ja praegu kindel lemmik.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
16.02.2016 22:32:36
|
|
|
Siit teemast vist kõige olulisem nõuanne:
võta laadimiseks originaal 20€ dokk või telli selle raha eest magnetiga adapter & klapiga mureta. See vist on mitmel probleeme tekitanud, osadel jälle magneti metall telefoni küljest lahti tulnud, seega pessimist leiab alati midagi
Ülejäänud mured mulle täitsa võõrad ja telefon parajalt karistada saanud.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
16.02.2016 23:34:01
|
|
|
+1 dokile. Ekraan on lahti, pole viitsind remonti viia vaid tõmbasin läbipaistva teibiga ääre kinni, ühes sellega ka klapid. Nii et doki otsad ongi ainus laadimisvõimalus, mälukaardiga suhtlemine käib üle wifi.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
monomakk
HV kasutaja
|
17.02.2016 02:15:09
|
|
|
sony UK andis teada et android 6.0 update tuleb 7.märtsil.
ajalugu on näidanud, et tavaliselt saavad "ida-euroopa" telefoni omanikud uuenduse isegi varem.
on mida oodata
|
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
17.02.2016 07:27:50
|
|
|
| Saab minna telefoniga teist korda garantiisse - ekraani ülemine osa on liimist lahti, ülevalt vaadates on näha/tunda, kuidas klaas liigub. Teiseks, kõneheli kõlar on omadega väsinud, heli pole üldse enam valjemas kohas kuuldav, vahet tunneb siis, kui vaadata Sinatuubist videot ja alumine kölar on märkmisväärselt valjem kui ülemine. Huvitav, kas MTTC hakkab mulle jälle kino tegema, ütlevad et minu poolt tekitatud vead ? Kas kellelgi teisel on samu vigu esinenud ? |
Kaua aega võttis kui ekraan liimist lahti läks? Mul mõni päev vana telefon, veel ei ole juhtund  |
Minu aparaadil on eelmisest ekraani vahetusest nüüdseks mingi paar kuud möödas. Seega, kes siin varasemalt ütles, et see viga vaid originaalklaasil ja peale esmakordset vahetust seda enam ei juhtu, eksib...
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RaPTiLE
Kreisi kasutaja

|
17.02.2016 09:32:14
|
|
|
Dave20, ma arvan, et aasta, pole päris kindel, sest mul käis garantiis helitugevuse nupuga, ning ma pole päris kindel, kas sellele pääseb ligi tagakaane või esikaane kaudu. Muidu on telefon väga tore, aga MTTC t*rad ajavad jubedalt närvi, paras ameerikalik-asutus. Kui ei teeks enda ettevöttes tööd, siis sinna garantiisse oleks asju päris keeruline viia, arvestades, et nad teevad tööd 9-st 17-ni.  |
Kui oled 8-17 tööl, siis viid telefoni peale tööpäeva lõppu sinna kust ostsid, Elisa, Tele2, Telia jne, enamusel kaubanduskeskustes esindused avatud tavaliselt 21ni.
See mttc'sse otse viimine on selline vastutulek nende poolt, et remont käiks kiiremini kui läbi müügikoha. Müügikoht võtab vastu, registreerib, saadab ja pärast saadab tagasi, tulebki ilusti nädal juurde veel.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
17.02.2016 19:55:52
|
|
|
| Aga ikkagi ma aru ei saa, et kui see ekraan lahti tuleb kas siis ise kinni ei saa liimida?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
17.02.2016 20:24:16
|
|
|
| Dave20, ikka saab, aga miks seda peaks tegema ? Hiljem tahad maha müüa ja osta uue/parema, siis kohe öeldakse, et mis värk on ja pakuvad -60% hinnast. Garantii on ja seade on vigane, siis peaks seda ikka ära kasutama.
|
|
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.02.2016 20:34:59
|
|
|
| Ning kui sa hakkad ise seal midagi meisterdama, siis kaob antud juhul ka garantii.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
18.02.2016 07:41:25
|
|
|
| Aga ikkagi ma aru ei saa, et kui see ekraan lahti tuleb kas siis ise kinni ei saa liimida? |
Kui telefon on garantiiline, siis ma aru ei saa, miks peaks hakkama ise midagi nikerdama ja leiutama?
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
19.02.2016 03:34:46
|
|
|
-KRANTS- Mul pole garantiiga telefon. Kui ekraan lahti peaks tulema, siis pean ise liimima või siis raha maksma.
Üks küsimus ka, et kuidas see ekraan tavaliselt lahti tuleb, kas koos selle peene raamiga mis klaasi ümber või tuleb ainult klaas lahti?
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
19.02.2016 07:55:46
|
|
|
Ainult klaas.
Spoiler 
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
19.02.2016 10:07:40
|
|
|
Minu Z3 Compact saadeti Leetu kontrolli, vahetati üks detail ja tulemuseks taaskord IP68 telefon.
|
|
   |
283 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
20.02.2016 02:05:42
|
|
|
| Ei oska seda kuskile teema alla panna, aga et mul on z3C siis küsiks siin teemas. Kas on olemas mingi androidi programm mis näitab seda palju reaalselt on seda telefoni kasutatud, ehk siis kasutusiga!?? Tunnid, päevad jne...
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
20.02.2016 03:06:21
|
|
|
| Ei oska seda kuskile teema alla panna, aga et mul on z3C siis küsiks siin teemas. Kas on olemas mingi androidi programm mis näitab seda palju reaalselt on seda telefoni kasutatud, ehk siis kasutusiga!?? Tunnid, päevad jne... |
Minuteada mitte. Paljudel elektroonikaseadmetel (kõvakettad, SSD, monitorid jne) on kuskil service menüüs võimalus näha POH (power on hours) numbrit aga seegi ütleb palju tunde asi on jooksnud. Nutitelefonide puhul oleks see võrdlemisi mõttetu näitaja paraku, kuna need on sisselülitatud enamus ajast ja ilma suurema spioneerimiseta (a'la Win10) ei saa tagantjärgi tuvastada palju seda reaalselt kasutatud on.
Mingi aimduse võib anda see kui leiaks kuidagi millal antud telefoni IMEI esimest korda seoti google-ga või nähti online mingi teenuse poolt.
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
20.02.2016 09:36:54
|
|
|
Ei oska seda kuskile teema alla panna, aga et mul on z3C siis küsiks siin teemas.
Kas on olemas mingi androidi programm mis näitab seda palju reaalselt on seda telefoni kasutatud,
ehk siis kasutusiga!?? Tunnid, päevad jne... |
Kuskile sinna kanti ehk ikka jääb: Settings > About Phone > Up Time
Või otsi ise otsingumootorist: "android service menu code"
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
20.02.2016 10:16:55
|
|
|
Android ju. piisava oskusteabega saab ta kasvõi 30 kasutusaastat näitama panna
asja eesmärk jääb selgusetuks. raudselt mingi mõttetu üritus aku eluiga hinnata
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
20.02.2016 10:36:50
|
|
|
või piisava hulga seadmete korral statistikat teha, kui pika kasutusaja peale hakkab üks või teine probleem tekkima.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |