praegune kellaaeg 20.06.2025 15:28:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maru
HV vaatleja
|
15.02.2016 21:35:58
Adobe flash player ei installeeru. |
|
|
Tere! Selline haruldane mure on, et flash playeri installimisel viskab flash player dowload manager ette valge akna... ja installimine ei alga. Ma ei saa kuidagi siit punktist edasi. Arvutisse minu teada ei ole eelnevalt seda installitud ja kogu läpakale mis kasutab win7 home:i sai hiljuti tehtud recovery. Imelik on ka see, et mingil hetkel kui arvuti yritab flash playerit installida, viskab ette ka internet exploreri akna.... Kui Exploreri kaudu tahta seda flashi allalaadida, siis brauseri aken kust see juhtuma peaks muutub ka ise seest tyhjaks, ehk on samuti valge... Sorry kui tekst jäi vähe ebaselgeks, kuid nii jobu probleemi puhul paremat iseloomustavat teksti on mul raske kui mitte vöimatu välja möelda. Aitä köigile hästi palju kes aidata yritavad!! Youtubes ja mingitel lehtedel videod toimivad ka ilma selle flashita, kui teatud lehtedel tahab just seda. Samuti Javaga on selline teema, et on küll arvuti installitud, kuid kui mängu tahaks mängida onlines, siis ytleb et installi java-kuid see on juba olemas ja viimase versiooniline...
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
16.02.2016 00:17:09
|
|
|
Aitäh A.S. sekkest oli palju abi!! sain installitud esimesest lingist, suured tänud, oled tegija! Aga ytle palun, kuidas see installer erineb sellest mis mina yritasin installida adobe kodukalt, mida tähendab "tavaline" FF ja IE versioon, sorry, olen lammas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
16.02.2016 00:33:59
|
|
|
See on tegelikult seesama installikas, mis kodukal, lihtsalt ümbernurga otselink puhta (ilma McAfee jms. ülearuse lisata) installeri kõige uuemale versioonile. Esimene on alternatiivsete brauserite (v.a. Chrome), teine Internet Exploreri (ActiveX) jaoks.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
16.02.2016 01:28:03
|
|
|
See on tõesti pönev, et koduka installikaga ei toiminud, ma ei saa ikkagi aru põhjusest. Aga igatahes nüüd see toimib ja see on köige tähtsam, aitäh sulle!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.02.2016 17:39:49
|
|
|
maru kirjutas: |
See on tõesti pönev, et koduka installikaga ei toiminud, ma ei saa ikkagi aru põhjusest. Aga igatahes nüüd see toimib ja see on köige tähtsam, aitäh sulle! |
Kodukas pakub vist vaikimisi web installerit mis on küll väike aga laeb taustal täisinstalleri alla. Ju siis see allalaadimise osa ikaldas ja seetõttu asi ei toiminudki. Kuna A.S. pakutu oli täisinstaller ja seal midagi alla laadida enam vaja polnud peale paki enda, siis polnud ka probleemi.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|