Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Adobe flash player ei installeeru. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
maru
HV vaatleja

sõnum 15.02.2016 21:35:58 Adobe flash player ei installeeru. vasta tsitaadiga

Tere! Selline haruldane mure on, et flash playeri installimisel viskab flash player dowload manager ette valge akna... ja installimine ei alga. Ma ei saa kuidagi siit punktist edasi. Arvutisse minu teada ei ole eelnevalt seda installitud ja kogu läpakale mis kasutab win7 home:i sai hiljuti tehtud recovery. Imelik on ka see, et mingil hetkel kui arvuti yritab flash playerit installida, viskab ette ka internet exploreri akna.... Kui Exploreri kaudu tahta seda flashi allalaadida, siis brauseri aken kust see juhtuma peaks muutub ka ise seest tyhjaks, ehk on samuti valge... Sorry kui tekst jäi vähe ebaselgeks, kuid nii jobu probleemi puhul paremat iseloomustavat teksti on mul raske kui mitte vöimatu välja möelda. Aitä köigile hästi palju kes aidata yritavad!! Youtubes ja mingitel lehtedel videod toimivad ka ilma selle flashita, kui teatud lehtedel tahab just seda. Samuti Javaga on selline teema, et on küll arvuti installitud, kuid kui mängu tahaks mängida onlines, siis ytleb et installi java-kuid see on juba olemas ja viimase versiooniline...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
A.S.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.02.2016 21:53:30 vasta tsitaadiga

Aga kui lihtsalt alla laadida ja siis installida, näiteks "tavaline"/FF ja IE versioon:
http://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/latest/help/install_flash_player.exe
http://fpdownload.macromedia.com/pub/flashplayer/latest/help/install_flash_player_ax.exe

Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
maru
HV vaatleja

sõnum 16.02.2016 00:17:09 vasta tsitaadiga

Aitäh A.S. sekkest oli palju abi!!icon_smile.gif sain installitud esimesest lingist, suured tänud, oled tegija! Aga ytle palun, kuidas see installer erineb sellest mis mina yritasin installida adobe kodukalt, mida tähendab "tavaline" FF ja IE versioon, sorry, olen lammas.
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 16.02.2016 00:33:59 vasta tsitaadiga

See on tegelikult seesama installikas, mis kodukal, lihtsalt ümbernurga otselink puhta (ilma McAfee jms. ülearuse lisata) installeri kõige uuemale versioonile. Esimene on alternatiivsete brauserite (v.a. Chrome), teine Internet Exploreri (ActiveX) jaoks.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
maru
HV vaatleja

sõnum 16.02.2016 01:28:03 vasta tsitaadiga

See on tõesti pönev, et koduka installikaga ei toiminud, ma ei saa ikkagi aru põhjusest. Aga igatahes nüüd see toimib ja see on köige tähtsam, aitäh sulle!
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.02.2016 17:39:49 vasta tsitaadiga

maru kirjutas:
See on tõesti pönev, et koduka installikaga ei toiminud, ma ei saa ikkagi aru põhjusest. Aga igatahes nüüd see toimib ja see on köige tähtsam, aitäh sulle!

Kodukas pakub vist vaikimisi web installerit mis on küll väike aga laeb taustal täisinstalleri alla. Ju siis see allalaadimise osa ikaldas ja seetõttu asi ei toiminudki. Kuna A.S. pakutu oli täisinstaller ja seal midagi alla laadida enam vaja polnud peale paki enda, siis polnud ka probleemi.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Adobe flash player ei installeeru.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.