lauri23, kui auto uus, siis on võimalik võtta elektrit kaitsmekarbist adapteriga ja miniusb vms. toiteploki leiab ka ebayst kui ei taha autolaadijat ära retsida. Sõbra autol sai nii tehtud statsionaarne install peegli kõrvale.
Mini 0806-l on 2 microsd pesa, mis toetab kuni 128gb kaarte. Nii et teoorias peaks saama järjest salvestada 256gb mahtu. Menüüs saab valida kummale kaardile salvestab või valib automaatselt. Ise soetasin 64gb kaardi. Sellele peaks mahtuma 2304X1296 super fine kvaliteediga videot ~10 tundi ja minu jaoks on sellest enam kui küll. Päeval piisab ka FullHD resost, aga pimedas jättis pildi kvaliteet soovida.
Seade vajab fat32 formaadiga mälukaarti, aga üle 32gb kaarte ei suuda sellise formaadiga vormindada ei kaamera ise ega ka windows. Tahavad exfat-i peale suruda. Guiformat nimeline programmijupp sai ülesandega kenasti hakkama ja peale seda kaardi tuvastamisega probleeme pole.
Kleepkinnitus on kompaktne ja sain kaamera peita peegli taha nii et rooli taga istudes kaamerat näha ei ole. Ka väljast vaadates ei paista silma, kuna kaamera küljes heledamad elemendid puuduvad. Iminapaga kinnitamine võtaks rohkem ruumi ja soetan selle teise autosse vaid siis kui vaja kaamerat teise masinasse ümber tõsta.
Mõtlesin ka hardwire peale, aga kaasas olnud sigaretisüütaja 3 meetrine toite juhe ulatus kenasti õigesse kohta välja nii et juhtme sai silma eest ära peita. Kaabli kinnitus klambrid olid ka kaasas. Sigaretisüütaja toide ise on päris kompaktne ja ei jää segama. Selle sisse on peidetud usb pistik mis on abiks telefoni/gpsi laadimisel, nii et esialgu jätan toite nii nagu on.
Artikkel ilmub tulevikus (märts 2016), nagu inglastel kombeks _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Iminapaga kinnitamine võtaks rohkem ruumi ja soetan selle teise autosse vaid siis kui vaja kaamerat teise masinasse ümber tõsta.
Teise auto jaoks sai soetatud teine (samasugune) kinnitus ja ei mingeid muresid!
Samasugusega muidugi, aga pidasin silmas Mini seeriatele mõeldud erinevaid kinnitusi.
Et kaameraga kaasasoleva kleebitava gps jalaga kinnitamine võtab vähem ruumi kui iminapaga kinnituse kasutamine
Mini 0806-l on 2 microsd pesa, mis toetab kuni 128gb kaarte. Nii et teoorias peaks saama järjest salvestada 256gb mahtu. Menüüs saab valida kummale kaardile salvestab või valib automaatselt. Ise soetasin 64gb kaardi. Sellele peaks mahtuma 2304X1296 super fine kvaliteediga videot ~10 tundi ja minu jaoks on sellest enam kui küll. Päeval piisab ka FullHD resost, aga pimedas jättis pildi kvaliteet soovida.
Seade vajab fat32 formaadiga mälukaarti, aga üle 32gb kaarte ei suuda sellise formaadiga vormindada ei kaamera ise ega ka windows. Tahavad exfat-i peale suruda. Guiformat nimeline programmijupp sai ülesandega kenasti hakkama ja peale seda kaardi tuvastamisega probleeme pole.
Kleepkinnitus on kompaktne ja sain kaamera peita peegli taha nii et rooli taga istudes kaamerat näha ei ole. Ka väljast vaadates ei paista silma, kuna kaamera küljes heledamad elemendid puuduvad. Iminapaga kinnitamine võtaks rohkem ruumi ja soetan selle teise autosse vaid siis kui vaja kaamerat teise masinasse ümber tõsta.
Mõtlesin ka hardwire peale, aga kaasas olnud sigaretisüütaja 3 meetrine toite juhe ulatus kenasti õigesse kohta välja nii et juhtme sai silma eest ära peita. Kaabli kinnitus klambrid olid ka kaasas. Sigaretisüütaja toide ise on päris kompaktne ja ei jää segama. Selle sisse on peidetud usb pistik mis on abiks telefoni/gpsi laadimisel, nii et esialgu jätan toite nii nagu on.
Tegin miniga paar suvalist näidist:
Valges, pimedas ja pimedamas
Päevase pildiga võib rahule jääda. Pimedas numbreid ei erista, aga üldiselt saab aimu.
Pimedas on ka andmemaht suurem, nii et 64gigale 10 tundi ei mahu
lauri23, see on nüüd jah Hiinast tellimise hind. Mina pole viitsinud tolliga jamada, sellepärast otsisin EU võimalust. Saab kiiremini kätte ka. Võimalik et tekitavad veel millalgi EU laoseisu, eelmine kord jätkus kaupa paariks nädalaks. Ehk saab ka kusagilt mujalt lähemalt mõistliku hinnaga tellida. Aga tasuks olla ettevaatlik, levib ka odavaid koopiaid
ants40, OK, rääkisin ennist mööda. Tundub jah et vabatahtlikult see kinnitus alla ei kuku. Aga oled pidanud juba mõnda lahti kangutama? Saab ikka jälgedeta kätte?
Niipalju kui ma uurisin tundus Transcend DrivePro 200 asjalik olema, kaamera ja mount võiks ise olla vähe väiksemad, häiriv vähe see hõbedane ring ka esiküljel.
Aus olla siis GPS on ikka tore asi, kuna kerge arvutist kohta ülesse leida mida vaadata tahad samas tihti seda ikka teeb.
Mis ma siin ikka seletan, video ka kuidas Roadrunner 565 GPS'iga sai seaga kohtutud. Kohati selline tunne, et selleks mul seda kaamerat siis vaja oli
mingi hetk kaamerast ka plaan vähe rohkem kirjutada, vähe veel aga testima kuna sigatses vahepeal.
Pätu Eest tuli kuni mootorini sisse, mootor ise haiget ei saanud, bumper ja radikad võtsid suurema löögi. Õnneks tuli nii otse, et esitiivad ei saanud ka haiget.
hippokrates Tõsi, kiirus oli too hetk vähe suur jah. Muidu see tee sellel ajal päris tiheda liiklusega (oli ka too päev) ja avatud põllud ka ääres. Muidu sõitsin terve aja ≈ 85'ga, sellel hetkel aga rääkisin juttu ja nii ta läks. Kokkuvõttes läks tegelt õnnelikult, et siga nii otse ette sattus ja kuidagi ülesse ei visanud.
Mis selle 4K'ga peale hakata, kui hämaras on reaalne pilt koos udususega 480p vääriline?
Kas ir prožektorit ei kannata autole külge monteerida? Tähtis ju numbrimärk ja muu selline, ei pea tingimata värviline olema.
Või tekiks seal hoopis hullemad peegeldused jms pildi hädad?
sooty, peegeldused + latern peab ikka päris võimas siis olema (mõtle lähituledele + laiem nurk, et kaamera vaateväli suurem oleks). Kaamera reguleerib ju end üldise valgustaseme järgi, mitte selle, mis sul numbreid vaid nähtavaks teeks.
Kuna auto on mitu korda ära rihitud ja kurjamid tabamata jäänud, otsustasin, et oleks aeg investeerida korralikku auto pardakaamerasse.
Kuna valik on suur ja otsustusvõimetu, nagu ma olen, mõtlesin, et uurin siit natukene targematelt.
Tingimused:
1) Võiks filmida nii ette kui ka taha (olen kuulnud, et on olemas sellist tüüpi kaameraid, mis omavahel kuidagi ühendatud).
2) Ilma toiteta võiks aku kestvus võimalikult suur olla.
3) Peaks reageerima müksudele/auto liikumisele (kui auto seisab ning mootor ei tööta), misjärel hakkab automaatselt filmima.
4) Kvaliteet (nii päevane kui ka öine) peaks olema üle keskmise.
Vahest oskab mõni targem midagi soovitada? Seda teemat veidi sirvisin, kuid kõik tundub nii laiali olevat. _________________ Ei tee ettemaksu ID-kaardiga autentimata kasutajatele!
k2tsss,
1) sellised on olemas, kuid tuleb täpselt valida, et ei saaks vana, kus pildi kvaliteet kannatab kahe kaamera töötlemise mahu tõttu (a'la tagumine kehvema resolutsiooniga).
2) kaamerasisene aku on halb, see sureb maha mõne aja pärast, lisaks pole sellest erilist kasu, kui sa soovid 24/7 kaamerat lindistamisvalmis hoida, kuna sel pole siis piisavalt mahtuvust. Arvestades keskmise voolutarbega näiteks 5 V @ 0,5 A, siis voolu kulub 24 tunni jooksul 60 Wh jagu, lisaks tuleb arvestada kadudega voolu muundamisel aku pingest kaamera tööpingeks. Siin teemas arutletakse pikalt erinevate akupakkide üle, mis võiksid sobida.
3) liikumisele reageerivad kaamerad on olemas, tähtis on jälgida, et oleks puhverdatud salvestamisega (puhverdab videopilti mällu pidevalt ja liikumist märgates suudab salvestada ka natuke enne liikumist toimuvat). Ilma puhverduseta läheb liikumise algus alati kaotsi.
4) See tuleb tavaliselt hinnaga. Paremad kaamerad kasutavad kõik Sony Exmor R sensoreid.
[...arutletakse pikalt erinevate akupakkide üle, ..
Kui autoaku toitel, siis suviti pole mul probleemi olnud. Pakasega tõmbab aga kaamera ja tahvel autoaku päeva-paariga käivitumisvõimetuks.
kuidas seda asja nimetatakse, mis madalamal pingel toite katkestab? E-bay-s, Ali-s?
Ostsin ära. Toide micro USB? Kaasas on normaalne juhe? Teen talle korraliku installi. Kaablid peidan ära ja toite võtan eraldi kaitsme alt. Akut vist tühjaks ei ime, kui 24/7 käib? Sisse peaks panema kohe 256GB?
raxz, toide on micro usb. Kaasasolev kaabel on veidi üle 3m pikk. Mul ulatab peidetuna sigaretisüütajani välja.
Mälukaart vastavalt vajadusele. Pole täpsemalt üle lugenud, aga 64GB peale mahub päris mitu tundi ja sellest mulle piisab. 24/7 jaoks suuremat vaja. Aku tühjaks tõmbamise kohta rääkis mikk36 eespool. Sisemine aku kestab ehk mingi 10min.
Varasemad minid olevat päris kuumaks läinud. 0806-l on rohkem jahutusavasid, aga ei tea kuidas see 24/7 koormusele vastu peaks. Suvel päikse käes võib probleeme tekkida. Mul töötab vaid süüte seesoleku ajal, rohkem pole vaja. Autot hoian garaazis.
Valikus on ka parking guard ja motion detection reziimid, aga need on mul väljas ja katsetanud ei ole. Mingis ülevaates väideti, et ta võib ka auto ukse kinnilöömise peale filmima hakata ja kui vaja siis alt vedada.
[...arutletakse pikalt erinevate akupakkide üle, ..
Kui autoaku toitel, siis suviti pole mul probleemi olnud. Pakasega tõmbab aga kaamera ja tahvel autoaku päeva-paariga käivitumisvõimetuks.
kuidas seda asja nimetatakse, mis madalamal pingel toite katkestab? E-bay-s, Ali-s?
«On ju ka selliseid kaameraid, mis lülituvad seisval sõidukil sisse siis, kui sõiduki läheduses toimub mingi liikumine,» täpsustas Pähkel.
Keegi oskab öelda, mis hinnavahemikku sellised kaamerad jäävad?
Loe eelnevaid postidusi, kõik ainult sellest pajatavad kuidas parkiva auto ümber toimuvat jäädvustada saaks ja hinnad algavad sellistel liikumist tuvastavatel parematel kaameratel kusagil 40€, põhiline probleem on ikka kuidas kaamerat 24/7 vooluga toita. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
pinkman, kontrolli üle ega GPS infot ka Registrator Vieweriga näha pole.
Proovi tehaseseadeid taastada?
Kodulehel on ka tarkvara alla laadimise võimalus, võid proovida uuesti peale laadida.
Kas GPS'i tuluke vilgub roheliselt kohe algusest peale või peaks see äkki püsivalt roheliseks jääma?
«On ju ka selliseid kaameraid, mis lülituvad seisval sõidukil sisse siis, kui sõiduki läheduses toimub mingi liikumine,» täpsustas Pähkel.
Keegi oskab öelda, mis hinnavahemikku sellised kaamerad jäävad?
Loe eelnevaid postidusi, kõik ainult sellest pajatavad kuidas parkiva auto ümber toimuvat jäädvustada saaks ja hinnad algavad sellistel liikumist tuvastavatel parematel kaameratel kusagil 40€, põhiline probleem on ikka kuidas kaamerat 24/7 vooluga toita.
Lisaks ka viiteaeg - kiire riivaka puhul ei pruugi olukord jäädvustuda. Pikemalt siiberdava saamatu parkija-kriipija vastu tõenäoliselt aitab.
Avastasin, et mu vana kaamera on heli salvestuse lõpetanud ja pilt ka pole kõige selgem, otsustasin, et ostaks uue, ja hetkel võtaks selle ilma GPS toeta Prestigio 565 , kuid enne ostu küsiks igaks juhuks ka siinse foorumi rahva arvamust, teine ikkagi 2 aastat vana mudel, kas uusi paremaid mudeleid polegi vahepeal suudetud tootmisse lasta ja antud kaamera andmed on kuidagi igal pool erinevad, mõtlen seda maksimaalset mälukaardile salvestuse mahtu, mõni müügikoht väidab, et see on 32GB teine aga, et toetab ka microSDXC mälukaardi, aga kui suurt pole kirjas. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Tellisin 144€ eest Rac 02 kaamera
Peamiselt said valiku tegmeisel määravaks fullHD ja lai vaatenurk (170)
Plussid: pildi hea kvaliteet, G-sensor, kiirus ja koordinaadid kirjutatakse video peale, nupp videofaili ülekirjutamise kaitsmiseks
Miinused: kaasa tulev microSD on ainult 8GB ja maksimaalne toetatud suurus on ainult 32GB, puudub ekraanisäästu režiim, mis võib sõidu ajal häirida, puudub ka unerežiim, kaamera on kas ON või OFF,
Oleks suts odavam, siis julgeksin kindlasti soovitada
taf131, enamasti toetavad kaamerad ka suuremaid kaarte kui 32 GB, lihtsalt tuleb arvutis FAT32 formaati lasta eelnevalt ja kaameras endas mitte formaatida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.