Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 224, 225, 226  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jaank
HV veteran

sõnum 11.02.2016 00:30:56 vasta tsitaadiga

Valiheli soovitan ikka tülitada, vaatasin täpsemalt järgi ja isegi väga head hinnad.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 11.02.2016 13:30:43 vasta tsitaadiga

Markos kirjutas:
Ibasso pole ju väike. Mul on Fiio E17, mõnusalt universaalne, kasutatud igatemoodi, nii telefoni taga ampina, kui dacina. Viimasel ajal on leidnud endale koha tööarvuti küljes. Sai soetatud ka E09K, kuid see on tänaseks mõttetuks lisaks muutunud.

Noh, ega DX50 suur ka ei ole (64W x 100L x 17H (mm)), kasutan koguaeg taskus ja mingeid probleeme ei ole. Tänapäeva nuti "klotsid" on küll õhemad aga tunduvalt suuremas formaadis üldjuhul ning nende heli ei kannata võrrelda HW/FW modifitseeritud DX50-ga (siiani isiklik kogemus selline). Muidugi on ka high-end telefoni kraami nagu LG V10 jms. aga nende hind vs. muud tegurid ei tasu minu jaoks isiklikult ära. Lisaks on DX50-l hea mahtuvusega vahetatavad akud millega võimalik jutti ~14,5h muusikat kuulata (tänapäeva nutikad vist selliseks ajaks võimelised ei ole? või on?). Transporditavat klapivõimu mul ka vaja ei ole kuna DX50-l küllaga jõudu, et 32Ohm (ja ka tiba rohkemat) klappe ergutada. mW võiks küll rohkem olla aga siini ei ole probleeme olnud, "mahla" piisavalt. Siiski kavatsen järgmine kuu HO OPAMPid välja vahetada puhtalt hobist ja huvist paremate vastu. Samuti töötab DX50 ilusti arvuti taga välise DAC`ina ja võimalik kasutada SPDIF transpordina või lihtsalt LO koos muu tehnikaga. Chord Mojo`t tahaks tulevikus eelkõige just väiksuse tõttu ja nö. uueks "referents-punktiks" oma helitehnikale.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
duffy1234
HV vaatleja

sõnum 12.02.2016 00:06:57 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Markos kirjutas:
Ibasso pole ju väike. Mul on Fiio E17, mõnusalt universaalne, kasutatud igatemoodi, nii telefoni taga ampina, kui dacina. Viimasel ajal on leidnud endale koha tööarvuti küljes. Sai soetatud ka E09K, kuid see on tänaseks mõttetuks lisaks muutunud.

Noh, ega DX50 suur ka ei ole (64W x 100L x 17H (mm)), kasutan koguaeg taskus ja mingeid probleeme ei ole. Tänapäeva nuti "klotsid" on küll õhemad aga tunduvalt suuremas formaadis üldjuhul ning nende heli ei kannata võrrelda HW/FW modifitseeritud DX50-ga (siiani isiklik kogemus selline). Muidugi on ka high-end telefoni kraami nagu LG V10 jms. aga nende hind vs. muud tegurid ei tasu minu jaoks isiklikult ära. Lisaks on DX50-l hea mahtuvusega vahetatavad akud millega võimalik jutti ~14,5h muusikat kuulata (tänapäeva nutikad vist selliseks ajaks võimelised ei ole? või on?). Transporditavat klapivõimu mul ka vaja ei ole kuna DX50-l küllaga jõudu, et 32Ohm (ja ka tiba rohkemat) klappe ergutada. mW võiks küll rohkem olla aga siini ei ole probleeme olnud, "mahla" piisavalt. Siiski kavatsen järgmine kuu HO OPAMPid välja vahetada puhtalt hobist ja huvist paremate vastu. Samuti töötab DX50 ilusti arvuti taga välise DAC`ina ja võimalik kasutada SPDIF transpordina või lihtsalt LO koos muu tehnikaga. Chord Mojo`t tahaks tulevikus eelkõige just väiksuse tõttu ja nö. uueks "referents-punktiks" oma helitehnikale.
kasutad siis chord mojot koos dx50-ga või telefoniga?
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 12.02.2016 01:14:14 vasta tsitaadiga

Kasutuses oleks ilmselt mitmel pool, kodus arvuti taga kui ka DX50-ga läbi coax`i. Telefon ei ole isiklikult minu teema (kasutan põhiliselt ainult tööga seotud kõnedeks) ja musa on mul niikuinii mSD kaartidel (hetkel 2x64gb) + DX50-ga saab lisaks veel USB-OTG pulka/kaarte/kettaid ka kasutada. Aga eks näis kas õnnestub raha säästa Mojo jaoks. See helitehnika on omamoodi haigus ja võib midagi muud ette jääda (eriti kasutatult hea hinnaga) ning ongi plaan rikutud icon_biggrin.gif Muidu plaan oleks omamoodi analoogne arvutitehnikaga - ostad kohe võimsama(kallima) arvuti, siis kestab kaua ja ei pea vahepeal uuendama. Helimaailmas on muidugi tehnika devalveerumine aeglasem, eriti high-end kraami puhul ja järelturu väärtus ka hea.
tagasi üles
XanaX
HV kasutaja

sõnum 02.03.2016 11:30:52 vasta tsitaadiga

vabandan väikse offtopicu pärast aga kas kellelgi juhtub olema üle xiaomi piston v3/hybrid in-ear mikriga klappe icon_question.gif
uurisin ka ärifoorumitest aga pöördun nüüd ka siin, kuna tarvis suusareisile neid kaasa ja tellida enam ei jõua, kuna minek juba reedel... icon_neutral.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 03.03.2016 11:18:25 vasta tsitaadiga

Miks just noid? Need ei ole miskit erilist icon_rolleyes.gif KZ viimased nööbid nagu HDS1, EDR2 jt. on neist helikvaliteedi ja ka mugavuse poolest üle kui lugeda erinevaid muljeid netist.
tagasi üles
XanaX
HV kasutaja

sõnum 03.03.2016 12:11:11 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Miks just noid? Need ei ole miskit erilist icon_rolleyes.gif KZ viimased nööbid nagu HDS1, EDR2 jt. on neist helikvaliteedi ja ka mugavuse poolest üle kui lugeda erinevaid muljeid netist.

Sobivad hästi ka need thumbs_up.gif Oluline on, et mikker/pult küljes oleks ja Androidiga toimiks icon_cool.gif

E: piston v3 sattus valikusse eelkõige tänu tekstiilkaablile
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.03.2016 15:13:40 vasta tsitaadiga

XanaX, võta siis midagi kohalikust kaubandusest kaasa kui nii kiire on? 10-15€ ei tohiks olla küll summa mille pärast põdeda. Arvatavasti maksab sul suusareisil õhtul praadgi rohkem. icon_lol.gif
Hiljem võid ju siis "õiged" hiinakad rahulikult tellida.

http://www.1a.ee/arvutitehnika_burootarbed/korvaklapid_arvutikolarid/arvuti_korvaklapid/filter/197-563:203-790:4638-62207/max_price/16

XanaX
HV kasutaja

sõnum 03.03.2016 15:45:39 vasta tsitaadiga

bladerunner, kuigi proovida ju tasus, siis muud vist üle ei jää icon_rolleyes.gif
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 07.03.2016 22:18:35 vasta tsitaadiga

sain siis KZ ATE upgradetud versiooni kätte, kus klapi saab kenasti ümber kõrva painutada ja jääb ka vormi hoidma. nüüd julgeks isegi laval in ear monitoridena kasutada, kuna püsivad hästi kõrvas thumbs_up.gif
sellised siis: link

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 07.03.2016 22:33:57 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
sain siis KZ ATE upgradetud versiooni kätte, kus klapi saab kenasti ümber kõrva painutada ja jääb ka vormi hoidma. nüüd julgeks isegi laval in ear monitoridena kasutada, kuna püsivad hästi kõrvas thumbs_up.gif
sellised siis: link
see super bass? on need võrreldavad ka nende algsete atedega vms, mis ei olnud bassised, vaid õhulised ja avatud klappidele sarnase iseloomuga icon_question.gif

praeguste ATE'dega väga rahul ning heli tasakaalus küll erinevusi ei soovi, pigem kvalitatiivset tõusu - detailsust, täpsust ($9 )
pelgan, et eelmistega mul lihtsalt joppas ja üldine kõla on neil kõigil niru

flake
HV veteran

sõnum 07.03.2016 23:50:44 vasta tsitaadiga

Jep, helikvaliteet minu kõrvade jaoks sama mis eelmistel
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 14.03.2016 19:40:54 vasta tsitaadiga

Selle ATE-S versiooniga on jah see teema, et keegi ei tea kindlalt kas neil bassisem heli kui lihtsalt mustal V2 versioonil või ei. Mõned ütlevad, et vahet ei ole, teised ütlevad, et S versioon kõvasti bassisem. Kes soovib rohkem detaile sellel soovitan proovida ka Yinjw "IE800" puidust versiooni. Alternatiivina kiidetakse ka väga Joyroom E107 nööpe mis ~11$ ja KZ ZN1mini pidavat ka sarnane olema. Ise otsustasin erinevaid ülevaateid ja muljeid lugedes ZN1mini, HDS1, HDS3, ZS2 vahele jätta ja tellisin puhtalt huvist viimase KZ nööbi mida väga väga kiidetakse - EDR2, mis on sama välimusega kui EDSE aga alumiiniumist ja ülikerge ning ei oma kriiskavaid kõrgeid. Eks annan teada kuidas heli on.
Vahepeal sain ka Venture Electronics Monk earbud`id kätte ja väga hea heliga. Isolatsioon siiski kehv ja vajavad mingeid spets silikoone vms. et hea heli oleks. Minu kõrvale need ilma kerget survet peale hoides ei sobi ning ilmselt hakkan neid IEM`ks ümber ehitama. Hetkes veel sisse mängimata kuid tundub, et modifitseeritud Yinjw (WOM-mod) võivad isegi kübeke paremaks osutuda.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 16.03.2016 23:01:11 vasta tsitaadiga

Sain oma 03.03 tellitud EDR2-d täna kätte. Kiirelt telefoniga kuulates tundus heli täitsa OK olema. Kaabel on ainult selline suht pehme ja kummine.
HDS1 minid said ka tellitud, nood jõudsid ka kirjade järgi eile Eestisse, nüüd vaja teavitust oodata ja saab siis võrrelda.

jaank
HV veteran

sõnum 16.03.2016 23:06:19 vasta tsitaadiga

Mis need best bang for buck odavad nööbid on siis? Mõtlesin ühed varuks võtta kuskile tasku.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 16.03.2016 23:41:11 vasta tsitaadiga

Vot ei tea...
Mul on võrdluseks ainult 2011 aastal 35£ eest ostetud Brainwavz M1 ja nood on minu kõrvus senini kõigile <20$ uutele "hiinakatele" ära teinud. icon_rolleyes.gif
Aga noh, ma pole mingi eriline kuldkõrv ja melomaan kah.

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 17.03.2016 10:14:31 vasta tsitaadiga

bladerunner, kindlasti tasub teha ka tip-rollingut, muutused helis võivad olla üsna suured. Ainult kaasasolevate otsikutega proovides ei pruugi nööbist "õiget" asja kätte saada.
Millega muidu EDR2`te kuulasid? Enda omad ei ole veel kohale jõudnud. Järgmisena läheb loosi ilmselt LZ Z02A.
tagasi üles
denis28
Aeg Maha 2n
denis28

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 23.03.2016 00:03:02 vasta tsitaadiga

Küsimus suurele ringile. Parimad in ear klapid alla 50 euri on soundmagic e10 ?
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 23.03.2016 15:32:08 vasta tsitaadiga

Ei, kohe kindlasti mitte. "Parimad" on alati väga suhteline mõiste (väga subjektiivne teema) kuid 50€ kandis vaata näiteks Fidue A65, LZ Z02A, Rockjaw Alfa Genus V2, LZ Z03A jt. poole.
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 26.03.2016 21:11:09 vasta tsitaadiga

ATH-M50 uuendamine nüüd lõpuni viidud. Täna panin uue peavõru külge ja tegin kaabli ka lõpuni valmis. Kõik toimib kenasti ja näeb välja nagu uus icon_smile.gif

https://goo.gl/photos/PYE7PYk2n7cWi2gv7

minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2016 21:27:58 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:
ATH-M50 uuendamine nüüd lõpuni viidud. Täna panin uue peavõru külge ja tegin kaabli ka lõpuni valmis. Kõik toimib kenasti ja näeb välja nagu uus icon_smile.gif

Mis padjad need on? Kust, mis hinnaga ja kas/kuidas heli mõjutavad? [ega ei ole plaanis kosmeetiliselt blingida https://dbrand.com/shop/m50 mul himu sealt mingeid kilesid tellida, saaks postikulusid jagada?]

Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 26.03.2016 22:18:05 vasta tsitaadiga

minisvami kirjutas:
Lotharius kirjutas:

Mis padjad need on? Kust, mis hinnaga ja kas/kuidas heli mõjutavad? [ega ei ole plaanis kosmeetiliselt blingida https://dbrand.com/shop/m50 mul himu sealt mingeid kilesid tellida, saaks postikulusid jagada?]

Padjad on Brainwavz Hybrid HM5 ja tellisin siit http://www.amazon.co.uk/Brainwavz-Hybrid-Memory-Foam-Earpad-Black/dp/B00ZGGG3KY

Mis muutunud:
heli kostab rohkem välja ja sisse
heli on minu meelest avaram/ruumilisem
bassi on veidi vähem - kuna need on hübriidid, siis nad bassi ära ei tapa nagu täielikult veluurist versioonid, aga nad on ka paksemad, kui stock ehk siis kõlar on kaugemal kõrvast ja eks see mõnevõrra mõjutab
mugavuse osas on nad maa ja ilm paremad tehase omadest, nendega on nagu pilveke peas, isegi uue ja venimata võruga ei pigista ning samuti on nad kõrva ümber, mitte ei toeta kõrvalesta peale mõnest punktist.

Mina olen igatahes super rahul nendega thumbs_up.gif

minisvami
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2016 22:27:46 vasta tsitaadiga

Lotharius kirjutas:

Padjad on Brainwavz Hybrid HM5 ja tellisin siit http://www.amazon.co.uk/Brainwavz-Hybrid-Memory-Foam-Earpad-Black/dp/B00ZGGG3KY

Mis muutunud:
heli kostab rohkem välja ja sisse
heli on minu meelest avaram/ruumilisem
bassi on veidi vähem - kuna need on hübriidid, siis nad bassi ära ei tapa nagu täielikult veluurist versioonid, aga nad on ka paksemad, kui stock ehk siis kõlar on kaugemal kõrvast ja eks see mõnevõrra mõjutab
mugavuse osas on nad maa ja ilm paremad tehase omadest, nendega on nagu pilveke peas, isegi uue ja venimata võruga ei pigista ning samuti on nad kõrva ümber, mitte ei toeta kõrvalesta peale mõnest punktist.

Mina olen igatahes super rahul nendega thumbs_up.gif

Ahaa, see hübriidivarinat on huvitav. Ootan, kuni mu ATM50X originaalveluurid Massdropist kohale jõuavad ja siis kuulan, ehk oleks hübriide ka vaja.

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 26.03.2016 22:51:30 vasta tsitaadiga

sametpadjad panete, siis see avaram pilt erutab veelrohkem ja õpite sellest vähesest, kuid magusast bassist ehk veel rohkem lugu pidama
see kinnises karbis resoneeriv bass ei saa olla normaalne icon_razz.gif

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 28.03.2016 15:15:06 vasta tsitaadiga

Okei, see ons küll miskit uut minu jaoks: http://www.gearbest.com/headsets/pp_288915.html

Kellelgi on säärase lahendusega kokkupuudet? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 144, 145, 146 ... 224, 225, 226  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.